Νικόλας Άσιμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Banned
    Σε αυτό το απόσπασμα από τη Μηχανή του Χρόνου, όπου μιλούν διάφοροι για τον Άσιμο, αναφέρεται και η προέλευση της λέξης κροκ / κροκάνθρωπος!

https://www.youtube.com/watch?v=S2zJgR52ty0

Keep_walking νομίζω είμαστε αρκετοί άνθρωποι με μια δόση κροκ μέσα μας, για καλό μου φαίνεται, δεν ξέρω

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το κροκ ειναι απο το κροκοδειλος?
    Μήπως είναι από το χρώμα του κρόκου, το φωτεινό κίτρινο προς το πορτοκαλί. Ένα χρώμα που το παρατηρούμε στην αυγή αλλά και στην δύση του ηλίου. Σκέφτομαι μήπως κροκάνθρωποι είναι άνθρωποι οι ζεστοί, οι φωτεινοί, που εκπέμπουν χρώμα γύρω τους, μήπως για τον Άσιμο ήταν οι ιδανικοί άνθρωποι...

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Μήπως είναι από το χρώμα του κρόκου, το φωτεινό κίτρινο προς το πορτοκαλί. Ένα χρώμα που το παρατηρούμε στην αυγή αλλά και στην δύση του ηλίου. Σκέφτομαι μήπως κροκάνθρωποι είναι άνθρωποι οι ζεστοί, οι φωτεινοί, που εκπέμπουν χρώμα γύρω τους, μήπως για τον Άσιμο ήταν οι ιδανικοί άνθρωποι...
    Δεν ξέρω αν αυτό είχε στο μυαλό του ή όχι ο Άσιμος, όταν μίλαγε για κροκανθρώπους, αλλά ωραία η σκέψη σου ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ! Μακάρι να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους γύρω μας περισσότερο.

Banned
    μονο αυτος ξερει τι ενοει αν κ εχω καπιες αμφιβολιες κ για αυτο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12