Results 16 to 30 of 41
-
05-10-2014, 12:39 #16
Δεν θα τη ξεμπλοκαρω, Δεν την εριξα στο κρεβατι...
Εχουμε ολοκληρωση κανονικα σαν σχεση, ζευγαρι, και στο ερωτικο τομεα η σχεση μας δεν ητανε μονο σεξ,σεξ,.
- 17-12-2014, 19:51 #17
Καλησπέρα σας,
Απο τότε είμαστε ακόμα μαζί, με καθημερινά προβλήματα δηλαδή τσακωμούς κ.τλ.
Το τελευταίο διάστημα έχει χάσει η κοπέλα μου την ερωτική έλξη που είχε στην αρχή, δηλαδή παλιότερα (τους πρώτους μήνες) με επιανε και με φύλαγε διαρκώς, με χουφτωνέ παντού, με κόλαγε στο τοιχο και μου έκανε διάφορα, μου έκανε σημάδια στο λαιμό και παραααα πολλά ακόμα.
Τώρα ομως, εδω και 3 μήνες αυτο όλο έχει σταματήσει αν δεν κάνω εγω τη πρώτη κίνηση δεν κάνει τίποτα.
Ακόμα και οταν συναντιόμαστε εγω πάντα τη φιλάω, και μια μέρα λέω δεν θα τη φιλήσω και πολυ απλά θα δω αμα θα με φιλήσει και ουτε καν μπήκε στο κόπο να με πάρει μια αγκαλια η να με φιλήσει, και την ημερα αυτη τσακωθηκαμε (περιεργο εε?)
Της το έχω πει δεκάδες φορές ότι έχεις χάσει την ερωτική σου έλξη και δεν κάνεις απολύτως τίποτα και καθε φορα μου λέει αυτο είναι μέσα στο μυαλο σου δεν ισχυει εγω σε αγαπάω παρα πολυ, περισσότερο απο οσο πριν και διάφορα τέτοια.
Και μου λέει αυτα είναι δικά σου κομπλεξ, ειναι στο μυαλο σου, δεν ισχυουν και πρέπει να πας σε ψυχολόγο για να σου φυγουν
Λέω χθές ξέρεις τι μου έχει λήψει να με φιλήσεις στο λαιμό όπως παλιά γιατι έχεις να το κάνεις πολλούς μήνες(δεν μίλησε, δεν είπε τίποτα γιατι ξέρει ισχυει) και με φιλάει για λίγο και αυτο ητανε.
Ξέρω οτι ξανα σε κανενα χρόνο πάλι.
Όταν της είπα πριν απο πολύ καιρό αυτο το παράπονο που έχω άρχισε για μερικές μέρες να με φιλάει κ.τ.λ. αλλα μετα σταμάτησε..
Κατάλαβα, ότι το έκανε μονο και μόνο επειδή της το είπα εγώ.
Ναι το ξέρω είμαι ζηλιάρης, γιατί η κοπέλα μου ειχε να με αναφέρει ομορφο παρά πολυ καιρο, και πάμε σε μια καφετέρια δίπλα απο το μαγαζί της και ήτανε ο σερβιτόρος και του λέει ΟΜΟΡΦΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ, και εγω ζηλεψα, γιατι πολυ απλα εμενα εχει σταματήσει να με λέει και είπε εναν ξένο
Όταν βλέπεις ότι ο αλλος εχει χάσει την ερωτική έλξη για εσένα τότε και εσυ νιώθεις ότι εισαι ανίκανος και στο μυαλο σου μέσα έρχονται περίεργες σκέψεις, εδω και μέρες δεν μπορώ να λειτουργήσω...
Όχι στο κρεβάτι με τη κοπέλα μου (γενικα που βλεπω το πεος μου) γιατί έχουμε να βρεθούμε ερωτικά 2-3 μήνες λόγο κάποιων προβλημάτων και δεν έχουμε σπίτι... Και της λεω αφου έχουμε να βρεθούμε ερωτικά τόσο καιρό το πιο φυσιολογικό δεν είναι τον αλλον να τον θέλεις ακόμα περισσότερο? Να σου λειπει περισσότερο απ'οτι πριν?
Μου λεει ναι, μα εγω σε θελω περισσοτερο και διαφορα τετοια.
Λίγο άσχετο με αυτο, πριν απο καιρο πήρα το μαχαιρι και προσπάθησα να κοψω τις φλέβες μου και το μόνο που κατάφερα είναι κάποιες χαρακιές της το είπα εγινε και με αυτο το θέμα κάποιος τσακωμός..
Και όταν πέρασε ο καιρός λέω πώς απο τότε δεν με ρώτησες αν έχω ξαναβλάψει ξανα τον εαυτό μου, αν έχω προσπαθήσει να μου κάνω κακο, η εστω το πως νιώθω τώρα..
Και η απάντηση ήτανε:ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΓΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ
Είμαι απελπισμένος, δεν νιώθει τίποτα για εμενα, ουτε καν μια απλη ερωτική ελξη.
Μέτα απο τόσα χρονια μοναξιας χωρις κανεναν τρωω τη μεγαλύτερη ήτα της ζωής μου, ουτε καποιος να με θελει ερωτικα δεν μπορεί..
Οι τάσεις ειναι περισσότερες, και εγω μόνος μου να το περναω όλο αυτο..
17-12-2014, 21:05 #18
Φίλε alekos123, γεια σου και απο εμένα,
διάβασα όλα αυτά που αναφέρεις και η ειλικρινής μου άποψη είναι ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αφήσεις την κοπέλα αυτη. Όχι μόνο για το ότι είναι πολύ μεγαλύτερη σου, αλλά το χειρότερο είναι ότι σε εκμεταλλεύεται πολύ και εσύ δεν το καταλαβαίνεις γιατί είσαι κολλημένος μαζί της. Πρέπει να προσπαθήσεις να την ξεγράψεις μια για πάντα αν θές η ζωή σου να είναι καλύτερη, γιατί με αυτό που κάνεις απλά γίνεσαι χειρότερα. Όλα τα περιστατικά που αναφέρεις, δείχνουν μια γυναίκα που δεν την νοιάζει πραγματικά ούτε αν θα σε πληγώσει ούτε για το πως νιώθεις. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό της και για το αν θα είναι αυτή καλα. Σου λεει συνεχώς είμαι ερωτευμένη μαζί σου και σε αγαπάω για να σε κάνει να μην την παρατήσεις, όμως η αλήθεια είναι ότι αν αγαπάς κάποιον και είσαι ερωτευμένος όπως λεει αυτή, δεν θα έπρεπε να σου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και να σε κανει συνέχεια να νίώθεις αμφιβολίες και το κυριότερο να είσαι στεναχωρεμένος.
Πραγματικά πρέπει να καταλαβεις ότι δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου με το να συνεχίζεις να είσαι μαζί της. Αν αυτό που θες είναι να είσαι στεναχωρεμένος και να μην ξέρεις πραγματικά τι θέλει αυτή από εσένα τότε συνέχισε να είσαι μαζί της. Τι μπορεί δηλαδή να σου προσφέρει αυτή σαν γυναίκα εσένα; Εγώ νομίζω τίποτα απολύτως. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει αν πραγματικά σε νοιαζόταν, ήταν να σε συμβουλεύει και να σου συμπαραστέκεται στο πρόβλημα σου όμως ούτε αυτό δεν μπορεί να κανει σαν μεγαλύτερη που ειναι. Μην βλέπεις αρνητικά τα πράγματα και προσπάθησε λίγο να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να καταλάβεις πως για να είσαι καλά πρέπει να προχωρήσεις παρακατω και να την ξεχάσεις. Δεν σου αξιζει να το περνάς όλο αυτό είναι κρίμα και άδικο για σένα, τόσο νέο παιδί να σκέφτεσαι έτσι. Έχεις όλη την ζωή μπροστά σου και θα βρεις πολύ καλύτερες της που θα σε νοιάζονται και θα περνάς πολύ όμορφα :)
Είναι στο χέρι σου όμως για το τι θα κάνεις, ότι και να σου λέμε εμεις εδώ αν δεν το αποφασίσεις εσύ πραγματικά να την αφήσεις, τότε δεν μπορεί να αλλάξει κατι.
17-12-2014, 21:10 #19
Ρε συ Αλέκο δεν αξίζει να βλάπτεις τον εαυτό σου για αυτή τη σχέση, και γενικά για καμία σχέση.. αλλά και απο ότι θυμάμαι αυτή η σχέση βλαβερή ήταν για εσένα από την αρχή.. Να σου πω ίσως καλύτερα είναι που σταμάτησε το σεξ μπας και ξεκολλήσεις, γιατί νομίζω ήταν το μόνο που σου άρεσε και σε κρατούσε κοντά της... Πάντως σκέψου και μ' αυτά που κάνεις να γυρίσει πίσω επειδή σε λυπάται.. αυτό θες? Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.. απλά φρόντισε τον εαυτό σου και μην τον κακομεταχειρίζεσαι. Αν δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας δεν είναι να απορούμε μετά γιατί δεν μας σέβονται οι άλλοι.
22-12-2014, 22:43 #20
Καλησπέρα σας,
Δεν μπορω να την αφησω με τιποτα, την αγαπαω και νιωθω παραααα πολλα συναισθηματα ειμαι ερωτευμενος..
Στις αρχες με ζηλευε παρα πολυ, οταν λεμε πολυ παρααααα πολυ, οποια με κοιτουσε..την σκοτωνε κατευθειαν και την εβριζε..
Σημερα πηγαμε σε ενα μαγαζι και η πολυτρια ερχοτανε διπλα μου, μου ελεγε διαφορα λογια..και γενικα σαν να με βλεπει ξερολουκουμο..
Δοκιμαζω ενα πουκαμισο και το ειχα στραβοκουμποσει και το βλεπει και λεει στη κοπελα μου αμα ειναι ελα να του το φτιαξεις..Και απανταει δεν υπαρχει προβλημα, καντο εσυ. Και μου ξεκουμπωνει τα κουμπια και μου το κουμπωνει ξανα.
Εμεινα, λεω πλακα μου κανεις.
Πριν ζηλευε παραααα πολυ, τωρα τι εγινε?? δεν την ενδιαφερει???
Πριν απο 10 λεπτα μιλησαμε στο κινητο και τη ρωτισα πολυ απλα γιατι ειχε τετοια αντιδραση και αρχισε να μου λεει τα δικα της.. Δηλαδη, οτι ειναι στο μυαλο σου μεσα, και να φωναζει εγω σε αγαπαω και τετοια..
Συγνωμη, αλλα οταν ο αλλος συμφωνα με ολα τα παραπανω που εχουν συμβει, τωρα δεν σε ζηλευει καθολου απορεις ακομα περισσοτερο.
Η περιπτωση να μου εχει εμπιστοσυνη δεν υπαρχει με τη καμια, μου το εχει πει και η ιδια κιολας.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
24-12-2014, 17:11 #21
βρε αλεκο σε κοβω πιο σοβαρο απο την 32αρατυπισσα ειναι και μανα και της δινεις ακομα σημασια???
σου προτεινω να ξεκοψεις απο αυτην εχεις ολοκληρη τη ζωη μπροστα σου θα γνωρισεις γυναικαρες και με μυαλο οχι κουκουρουκου!! Εχεις με αλλα πραγματα να ασχοληθεις τωρα στην ηλικια σου οχι με γυναικες 30φευγα και με παιδια!! Ξεκολλα!!Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
26-12-2014, 03:25 #22
Αλέκο, δεν διάβασα τι έγραψες γιατί κάνεις πολλά ορθογραφικά και με δυσκολεύεουν.
Από τις απαντήσεις των υπολοίπων όμως, κατέληξα στο εξής:
Είσαι 19 είναι 32. Να αποκτήσεις πολύ ωραίες σεξουαλικές εμπειρίες μαζί της και να εξαφανιστείς. Τίποτα παραπάνω, ακόμη και αν είσαι τρελλά ερωτευμένος. Το πως θα το κάνεις είναι το πρόβλημά σου. Αυτό και μόνο αυτό.
Μπορείς αν θες να κλειδωθείς στο δωμάτιό σου με αρκετό φαί, νερο, ένα γιογιό και χαρτί υγείας. Για πιο δραστικά αποτελέσματα, κλειδώσου σε υπόγειο. Και στις δύο περιπτώσεις δίνεις το κλειδί στη μάνα σου και σαφείς οδηγίες να μη σου ανοίξει για όσο διάστημα της ζητάς να σου ανοίξει.
Μία γυναίκα 32 ετών σε πουλάει, σε αγοράζει, σε ξαναπουλάει και σε ξαναγοράζει και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Ότι σκέφτεσαι, ότι σε προβληματίζει, ότι σε στενοχωρεί, είναι θέματα που περίτεχνα, για κάποιο λόγο που καμία σημασία δεν έχει, σου δημιούργησε κατά τη διάρκεια των αγοραπωλησιών που ανέφερα λίγο πριν, είτε το πιστεύεις είτε όχι, είτε σου αρέσει είτε όχι, είτε έχεις επιχειρήματα να το αντικρούσεις είτε όχι.
Κατανοητό; Σεξ, κάνε σεξ και φύγε. Τυχερούλη ;)
26-12-2014, 13:10 #23
Αγαπητέ Αλέκο ή όπως αλλιώς ονομαζεσαι...
Εκμεταλλεύσου απλά ότι έχεις κοντά σου μια γυναίκα άνω των 30 ώριμη (;) τουλάχιστον σεξουαλικά. Η καλύτερη ίσως περίοδος της ζωής της γυναίκας στα σεξουαλικά είναι 30 με 40. Ρίξε π....ο αλύπητα. Χόρτασε τις ορμές σου. Καταλαβαίνω πως πονάς γιατί εκτός από καβ......ς είσαι και ερωτευμένος. Όμως αν η κυρία έχει πάψει να σε βλέπει ερωτικά κανείς πέτρα την καρδιά σου και την παρατάς πριν σε αφήσει αυτή. Αν τα πράγματα φτιάξουν το συνεχίζεις για όσο κρατήσει. Φυσικά δεν θα είναι για πάντα...
26-12-2014, 22:51 #24
Τίποτα δεν κρατάει για πάντα... και οι πιο θλιβερές σχέσεις καταντούν να είναι οι γαμήλιες. πολύ ξεπεσμός μιλάμε...
Καλά κάνεις και είσαι ερωτευμένος! Είναι η συγκλονιστικότερη εμπειρία της ζωής, κι ας πονάει.
27-12-2014, 08:00 #25
Χρονια πολλα !
Αλεκο ! παιδιμου! θα σου πω κι γω την γνωμημου στο θεμασου που αν καταλαβα καλα θα ναι ο πρωτος μεγας ερωτας σου!¨)χεχε! Θα 'με τωτες "απαλος"για να μην πονεσω τη "τραυματισμενη"καρδουλασου ! αλλα θα με κι ειλικρινης γτ σεβομαι εσενα αλλα κι τον Μεγα θεο τον Ερωτα!")
Αλεκο διαβαζοντας λιγάκι επιπολαια τα παραπανω λογιασου πρεπει να 'σαι ερωτευμενος ε? αληθεια τι παιζει?. Κοιτα φιλεμου , εάν δλδη η καρδιασου χτυπα για αυτην δυνατα! αν νιώθεις μια αρμονια σαν ειστε διπλα διπλα! ,αν σαν λες το ονομα της χαρα κι ζωντανια σε βρησκουν!, αν στην θυμηση της ξεφτιζουν οι πικρες κι οι σκοτούρες !αν στην αγγαλια της μπουνατσα μετατρεπετε το καραντι ( είναι φουσκοθαλασσιά "καββαδίας") αν όλα αυτά Αλεκο μου συμβαινουν μεσα στην καρδουλασου θαρρω ότι δε πρεπει να την "κανεις"μην την πουλευσεις παιδιμου !θαρρω ότι πρεπει να το ζησεις!! τι πιο ζηλευτο από το καλεσμα του Ερωτα!!??? υπαρχει πιο ομορφο τραυμα από το τρυπημα με το βελος του ???
Παιδιμου Αλεκο όμως ,για να υπαρχει στον χωρο η αυρα του θεου Ερωτα!η της ναζιάρας κι με 2 τροπους να τελιωσει! Αφροδίτη!!η κλειτοριδικιακολπικουσα(ε� �χετε σε οργασμο κι με τους δυο τροπους)!!!! πρεπει να ασχολιθουμε κι με το άλλο μισο, την κοπελασου, οπου λιγάκι την αδικης Αλεκο. πρωτον ΠΡΕΠΕΙ εχθες να γινει "ντραμπα"(αλλαγη ρολων) αν χαμπαριασα σωστα της κανεις ναζακια ?της ζητας αγγαλιτσες κι χαδακια?αυτα βρε Αλεκομου πρεπει αυτή να τα ζητα!!!αυτή είναι η γατουλα στην παρεασας!!εσυ εισαι ο ανδρας!κι αυτή η γυναικα!! Όπως κι τα αλλα τα ναζακια ότι θα παιθανεις!! μην τα κανεις αυτά βρε Αλεκομου!
Φιλεμου επισης ενας λογος που φερετε αγχωτικα η κοπελα είναι ότι είναι γυρο στα 35!βλεπεις η γυναικα βιολογικα ωριμαζει πιο νωρις από μας!Ειναι επικίνδυνο μια γυναικα να μεινει εγκυος σε ηλικια πανω από 35!!, Απεναντίας ενας ανδρας μπορει να γονιμοποιηση υγειεστατα ακομα κι στα 60!!και σε συνδιασμο με την κοινωνια οπου θεωρει πως μια γυναικα πρεπει γυρο στα 30 της να κανει οικογενεια ισως λοιπον την κανουν να είναι ψυχρη, να είναι σκεφτικη!
Εσυ φιλεμου, για μενα πρεπει αντρικια να της ξεκαθαρησεις τι θες! Το λεω διοτι ΑΒΥΣΣΟς Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ !! αν η κοπελια τη νοιαζει ο γαμος να μην σου κανει σχεδια!! ότι κι να αποφασησεις ευχομαι να κανεις το σωστο!!
03-01-2015, 00:39 #26
Φίλε Αλέκο
Διάβασα όλα όσα έχεις με προσοχή. Θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια, αλλά πάντα με σεβασμό προς εσένα. Το θέμα εδώ δεν είναι ένα απλό κόλλημα με μια σχέση και με μια γκόμενα. Είσαι εξαρτημένος από την τύπισσα αυτή. Αυτό είναι εξάρτηση, δεν υπάρχει ίχνος έρωτα από μέρους της, απλώς είναι έμπειρη και ώριμη και ξέρει πολύ καλά πώς να σε τυλίγει και να σε ξετυλίγει στα πλοκάμια της, δίνοντάς σου και πουλώντας σου έρωτα, ζήλια και πάθος.
Νιώθω σαν να καταγράφεις την κάθε της κίνηση, και όταν αυτή πάψει να δρα και να συμπεριφέρεται όπως έκανε πριν, ξεκινάει ο συναγερμός μέσα σου, ότι κάτι δεν πάει καλά.
Και είναι πολύ λεπτό το θέμα του να αυτό-τραυματίζουμε τον εαυτό μας, αλλά φίλε μου Αλέκο, ακόμα και σε αυτό το συμβάν, νιώθω ότι το μόνο που προσπαθούσες να κάνεις είναι να της τραβήξεις την προσοχή.
Δεν θέλω να πιάσω ούτε την έννοια της αγάπης, ούτε του έρωτα αυτή την στιγμή.
Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι, και άμα θες απάντα μου, αλλά σίγουρα απάντα το στον εαυτό σου. Τι θα συμβεί στην περίπτωση που μάθεις ότι μπορεί να σε απατάει; Γιατί φίλε μου Αλέκο, πιστεύω ότι και σε ένα τέτοιο γεγονός εσύ θα παρέμενες εκεί, και θα συνέχιζες μαζί της.
Εκτός αυτού λες ότι δεν έχεις σε κάποιον να μιλήσεις κλπ. Λοιπόν είσαι 19 χρονών. Αυτό σημαίνει ότι έχεις να πας ή στρατό ή να πας στην σχολή σου (εκτός αν έχεις κάτι άλλο στο νου σου). Επίσης δεν ξέρουμε αν έχεις κάποιο χόμπι. Σου συστήνω ανεπιφύλακτα να ξεκινήσεις και προσωπικά σου συστήνω κάτι που έχει να κάνει με κάποια τέχνη (γράψε, ζωγράφιζε, παίξε μουσική κλπ). Επίσης εάν δεν πηγαίνεις σε κάποια πολεμική τέχνη ή σε γυμναστήριο , απλά ξεκίνα το/α και θα με θυμηθείς.
Φίλε Αλέκο, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αρχικά πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου, το αυτό-σεβασμό σου και την αυτό-εκτίμηση σου. Δεν υπάρχει λόγος να βασίζεσαι πάνω σε κανέναν, μόνο στον εαυτό σου, άκου με, μόνο στον εαυτό σου και στις δυνατότητές του, αυτά έχεις, και αυτά έχουμε όλοι μας.
Καλή συνέχεια.
03-01-2015, 00:51 #27
Με τη διαφορα ηλικιας δεν ειμαι κατα αλλα βλεπω οτι κατι εγινε και χαθηκε αυτο που υπηρχε στην αρχη που σε ζηλευε κ τωρα αντριστραφηκαν οι ρολοι. Κατι εχει αλλαξει.
07-01-2015, 03:49 #28
Γεια σας μετα απο μερες..
Ευχομαι σε ολους ο νεος χρονος να μπει με υγεια, και ευτυχια το σημαντικοτερο.
Πρίν απο καιρο είχα τσακωθει με το παππου μου παραα πολυ βρυστικαμε και επειδη μενουμε στο κατω σπιτι του μας απειλησε οτι θα μας διωξει ολους εμενα τα αδελφια μου, και τη μητερα του. Με τη κοπελα μου δεν θελει να εχει καμια επικοινωνια γιατι δεν ειχανε και τις καλυτερες σχεσεις...
Ακομα ειμαστε τσακωμενοι με το παππου μου τη γιαγια μου και επειδη αυτα πανε μαζι με τη νονα μου και γενικα με ολους κανενας δεν μου μιλαει.. Και τώρα καθε φορα που τσακονομαι με τη κοπελα μου, ξερετε τι μου λεει?? Θα παρω τηλεφωνο το παππου σου και το πατερα σου θα κανω φασαρια, θα βριστουμε και θα πει διαφορα..
Αν το κανει αυτο θα χαλασει ολη η σχεση με την οικογενεια μου, θα μας διωξει απο το σπιτι του δεν θα εχουμε που να μεινουμε, δεν τη νοιαζει ρε γαμωτο καθολουυυ Καθε μερα μου το λεει με το παραμικρο, μπορει να τσακωθουμε λιγακι να πουμε κατι παραπανω στο τηλεφωνο και μου λεει τωρα περνω το παππου σου και μου το κλεινει.
Καθε μερα την ιδια απειλη, δεν με σκεφτετε καθολου?? μα καθολου?? Κλαιω καθημερινα, φοβαμαι οτι θα ερθει και θα γινει φασαρια δεν μπορω να κοιμηθω..
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
12-01-2015, 20:06 #29
Σχετικα με το αν μπορει να εχει παει με αλλον δεν ξερω, απλα είμαι μπερδεμένος.
Προχθες μιλαγαμε στο τηλεφωνο και λεει "Φιλακια" τη ρώτησα που τα εδωσε και μου λεει σε εμενα..
Δηλαδη, την παιρνω τηλεφωνο απανταει και λεει φιλακια και πηγαινανε σε εμενα?
Δεν ταιριαζει με τιποτα, γενικα η λεξη φιλακια τη λες οταν καποιος φευγει, και ετσι ακριβως την ειπε.
Ηρθε μιλησαμε, τσακωθηκαμε, και αρχισε απειλες παλι με την οικογενεια μου ετσι δεν συνεχιστηκε..
Φυσικα μου τα μασαγε, και μου ελεγε διαφορα τρελα.
Τώρα, μου λεει ο πατερας μου, μου ειπε να βρεθουμε και φευγει απο εκει που ητανε για να παει..
Και τη ρωταω τι σε θελει? Και μου λεει δεν ξερω, οκ μεχρι εδω..
Και στο μαγαζι που εχετε, ποιος θα παει? Μου λεει ο αδερφος μου θα παει, και τωρα ο αδερφος της ειναι στο fb και δημοσιευει photo και βρισκετε αλλου..
Και εδω και ώρες εχει κλεισει το κινητο της..
Ακόμα, εδώ και μέρες μου λέει οτι τα λεωφορεια που παιρνει παθαινουν λάστιχο..σήμερα 3 φορα μέσα στην εβδομάδα
και εστι αλλαζη διαδρομη, και καθε φορα αργει...
31-03-2015, 21:56 #30
Σήμερα της είπα να χωρίσουμε..
Γιατί δεν ενδιαφερόταν για εμένα.. όλο με απειλούσε με οτι γινόταν..
Όποτε τσακονόμασταν ερχόταν και με απειλούσε με ότι της έχω πει για εμένα..Να μου λέει ότι θα πώ στους γονείς σου ότι σου έχω συμβεί..
Σήμερα, ενώ ξέρει ότι για αρκετά χρόνια στην παιδική μου ηλικία ήμουν θύμα bullying ήρθε και με απείλησε ότι θα φωνάζεις τον πατέρα της και τον αδερφό της και θα έρθουν σπίτι μου.. Αυτο θα είχε σαν αποτέλεσμα, να άπλωναν χέρι επάνω μου..