Ζηταω απελπισμενα βοηθεια για τη σχεση μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Banned
    Γιατί εσύ δεν ξέρεις ν αμυνθείς? και δεύτερον επειδή ξέρει ότι φοβάσαι σ απειλή, για να σ έχει του χεριού της....

Junior Member
    Quote Originally Posted by alekos123 View Post
    Σήμερα της είπα να χωρίσουμε..
    Γιατί δεν ενδιαφερόταν για εμένα.. όλο με απειλούσε με οτι γινόταν..
    Όποτε τσακονόμασταν ερχόταν και με απειλούσε με ότι της έχω πει για εμένα..Να μου λέει ότι θα πώ στους γονείς σου ότι σου έχω συμβεί..
    Σήμερα, ενώ ξέρει ότι για αρκετά χρόνια στην παιδική μου ηλικία ήμουν θύμα bullying ήρθε και με απείλησε ότι θα φωνάζεις τον πατέρα της και τον αδερφό της και θα έρθουν σπίτι μου.. Αυτο θα είχε σαν αποτέλεσμα, να άπλωναν χέρι επάνω μου..
    Αλεκο πραγματικα φιλε μου ευχομαι τα καλυτερα.εχω διαβασει σχεδον ολα, αν οχι ολα τα post σου και ρε φιλε με εχεις φρικαρει λιγο. Περνας δυσκολα ρε φιλε. Δεν εχεις γραψει εδω και καιρο οποτε δεν ξερω τι σκεφτεσαι τωρα. Ευχομαι να εχεις ξεπερασει τελειως την ιδεα της αυτοκτονιας. Δεν λυνει τιποτα να το ξερεις. πρεπει να παλεψεις φιλε μου και να σου πω κατι, μην ξανασχοληθεις με τιποτα απο αυτα. Ξερω ελεγες οτι την αγαπας αλλα επισης απο αυτα που σου εκανε δεν τις αξιζεις εσυ. Εσενα σου αξιζει καποια που να σε αγαπαει πραγματικα γι αυτο που εισαι. Που να σε νιωθει. Εγω πραγματικα δεν ξερω καν τι σημαινει σχεση (ειμαι 19 χρονων) και εγω ημουν μεσα στον υπολογιστη συνεχεια. Αλλα να σου πω κατι εφτασα στο σημειο να καταλαβω οτι το μονο που αξιζει ειναι ο εαυτος μας ο ιδιος. Ολοι αλλοι ειναι απλα καποιοι παιχτες γυρω μας. Ξερεις κατι δεν ξερω αν πιστευεις στο Θεο. Αλλα ημουν και εγω σε καποια απαισιοδοξη φαση στο γυμνασιο αλλα καταλαβα οτι τελικα δεν αξιζει να σκαω. ο Θεος μας εχει δωσει τα παντα για να ειμαστε χαρουμενοι, ολοι αυτοι οι ανθρωποι που σε σταματησαν πριν τελειωσεις την ζωη σου, ο Θεος τους εστειλε. Ειναι ενα μηνυμα οτι Θεος θελει το καλο σου. Μην τρελενεις το μυαλο σου. Αλλοι ανθρωποι <ζουν> ολη την ζωη τους στο κρεβατι, αυτοι τι πρεπει να κανουν. Εισαι πολυ τυχερος που εισαι υγιης σωματικα. Το να καθεσαι υπολογιστη δεν ειναι απαραιτητα κακο, αμα σου αρεσει τοσο βρες ενα παιχνιδι οπου να εχει ομαδες και παιξε με αλλα παιδια απο ολο τον κοσμο ενα MMO παιχνιδι που βρισκεις πολλα ατομα να παιξεις μαζι. Θα σε βοηθησει να νιωσεις πιο κοντα στην επικοινωνια με τους ανθρωπους γενικα. Φιλε μου δεν ξερω τι αλλο να σου πω αν θες κατι αλλο ρωτησε με απλα και εγω στενωχωριεμαι με αυτα που περνας και θα ηθελα να εισαι καλα, πανω απο ολα ψυχικα καλα. Ευχομαι τα καλυτερα

Εισαι 19 χρονων! και μονο αυτο τα λεει ολα! θα επρεπε να κανεις παρεα και σχεσεις με παιδια της ηλικιας σου και να χαιρεσε την ανεμελια σου! Η γυναικα αυτη ειναι πολυ μεγαλυτερη σου και η συμπεριφορα της για τα μπαζα.

Senior Member
    Θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες, το γεγονος οτι δεν εχεις κοινωνικοποιηθει σε κανει να κρεμεσε κυριολεκτικα πανω της. Προσπαθησε να μπεις σε διαφορους κυκλους αναλογος με τα ενδιαφεροντα σου (σχολη, χομπυ κτλ) για να γνωρισεις κοσμο και να κανεις φιλιες. Εν το μεταξυ κρατησε και την 30αρα για να ριχνεις κανα που***ο οπως ειπε πολυ σωστα καποιος παραπανω, ετσι θα φτιαξεις εμπειριες και θα εισαι οκ για την επομενη που θα βρεθει στον δρομο σου.

Α και που σαι βγαλε απο το μυαλο σου τα χαζα περι αυτοκτονιας, παλευουμε στην ζωη, δεν τα παραταμε.

Banned
    Quote Originally Posted by deus View Post
    Εν το μεταξυ κρατησε και την 30αρα για να ριχνεις κανα που***ο οπως ειπε πολυ σωστα καποιος παραπανω, ετσι θα φτιαξεις εμπειριες και θα εισαι οκ για την επομενη που θα βρεθει στον δρομο σου.
    :confused::confused::confused::confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    :confused::confused::confused::confused:
    τι μπορει να θελει μια 32αχρονη -και μαλιστα με παιδι- απο εναν 19χρονο????
    τι δεν καταλαβαινεις?

Banned
    Δηλαδή αποκλείεται να θέλει να νιώσει πάλι νέα; Τεσπα, εγώ έχω και αθώο μυαλό, δεν ξέρω πως σκέφτονται οι άλλοι, απλά δεν μου άρεσε όπως το είπες!

Senior Member
    Δηλαδή αποκλείεται να θέλει να νιώσει πάλι νέα; Τεσπα, εγώ έχω και αθώο μυαλό, δεν ξέρω πως σκέφτονται οι άλλοι, απλά δεν μου άρεσε όπως το είπες!
    να νιωσει παλι νεα εις βαρος ενος νου παιδιου εκμεταλευομενη το οποια ψυχολογικα του θεματα???

Banned
    Quote Originally Posted by deus View Post
    να νιωσει παλι νεα εις βαρος ενος νου παιδιου εκμεταλευομενη το οποια ψυχολογικα του θεματα???
    Καλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, απλά διάβασα τη δική σου απάντηση και σοκαρίστηκα λίγο, μπορεί όντως να τον εκμεταλλεύτηκε αλλά μπορεί όχι για το σεξ, αλλά για να ξεπεράσει τα δικά της ψυχολογικά! Άρα δεν είναι για ένα από αυτό που έλεγες πριν! Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε, γι'αυτό και δεν μπορούμε να κρίνουμε το πως σκέφτεται!

Senior Member
    Καλά δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, απλά διάβασα τη δική σου απάντηση και σοκαρίστηκα λίγο, μπορεί όντως να τον εκμεταλλεύτηκε αλλά μπορεί όχι για το σεξ, αλλά για να ξεπεράσει τα δικά της ψυχολογικά! Άρα δεν είναι για ένα από αυτό που έλεγες πριν! Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε, γι'αυτό και δεν μπορούμε να κρίνουμε το πως σκέφτεται!
    αν εχεις χρονο διαβασε τα γραφομενα του αλεκου και μην κολλας σε ενα συγκεκριμενο ποστ
    δες το δασος που σου δειχνουν, οχι το δαχτυλο

Banned
    Καταρχάς το θέμα είναι παλιό, ξαναμπήκε το παιδί; Από λίγο που είδα δεν απάντησε! Τεσπα, δεν μπορώ να κάτσω να το διαβάσω όλο, όλα οκ..........

Page 3 of 3 FirstFirst 123