Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό και είμαι πιο πολύ χάλια...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
    Senior Member

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό και είμαι πιο πολύ χάλια...

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό (κέρατο μετά από 13 χρόνια σχέση με συμβίωση) και είμαι ακόμα χάλια... Η προδοσία του με τσάκισε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακάνω σχέση. Χεσμένους τους έχω τους έρωτες πια. Δεν θα τα ξαναπεράσω αυτά ΠΟΤΕ! Οι κοινοί μας φίλοι απομακρύνθηκαν και από τους δύο. Οι πανικοί και η αγοραφοβία μου είναι στα κόκκινα, είμαι άνεργος εδώ και δύο χρόνια και πως να βρω δουλειά που πηγαίνω το πολύ ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι και μόνο με τα πόδια;
    Φοβάμαι πολύ για το μέλλον μου... Αδιέξοδα παντού. Νοιώθω εγκλωβισμένος!!!

Πείτε μου ότι θα περάσει. Ότι όλα θα περάσουν και θα φτιάξουν τα πράγματα. Κι ας είναι ψέμματα. Το έχω ανάγκη!

Δεν θα σου πω ψέματα.... Αλλά θα σου πω μία αλήθεια. Θα περάσει.... Όπως όλα περνάνε και συνήθως τα άσχημα τα ξεχνάμε και τα καταχωνιάζουμε βαθιά μέσα μας. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που σου συμβαίνει και πυροδοτεί απ'ότι κατάλαβα και φοβίες σου. Ξεκίνα λίγο λίγο, όπως τα μικρά παιδιά... Με μικρές καθημερινές νίκες. Αν μπορείς να κάνεις ένα χιλιόμετρο με τα πόδια. Κάνε μία στάση με το αστικό και στην επομενη κατέβα.... Βάλε κάθε μέρα έναν πολύ μικρό στοχο και του χρόνου τέτοια μέρα θα έχεις ήδη πετύχει πολλά!

Senior Member
    φυσικα κ θα περασει καλε μου κ δεν ειναι ψεμματα!! εισαι ακομα πληγωμενος κ πυροδοτηθηκαν οντως φοβιες σου.
    κ γω οταν χωρισα στα 25 μου θυμαμαι ημουν, ειχα δευτερη γυρα ψυχολογικων θεματων(πανικους, καταθλιψη κλπ) κ επισης νομιζα οτι δεν θα το ξεπερασω ποτε.
    κανε υπομονη..αυτες οι καταστασεις θελουν χρονο.ησουν πολλα χρονια μαζι της κ ειναι λογικο να νιωθεις ετσι.ακομα κ απο συνηθεια αν το σκεφτεις.
    κ φυσικα ηταν μια προδοσια για σενα.δουλεψε το ομως κ συ λιγο..σιγα σιγα, βρε να κανεις καμια ψυχοθεραπεια δωρεαν.σε κεντρο ψυχικης υγειας.θα σε βοηθησει πραγματικα.
    εγω εκανα 2 χρονα περιπου να ξεπερασω τον χωρισμο κ μετα απο 4 χρονια ξαναερωτευθηκα κ ολα καλα.η καρδια οσο χτυπαει μη την φοβασαι..

...το βρίσκω λογικό να ταλαιπωρείσαι ακόμη μετά από τέτοιο στραπάτσο.
    Προσπάθησε να κάνεις μικρααααα βηματάκια για τον εαυτό σου και θα δεις πως όσο κερδίζεις ακόμη και μικρές μάχες, τόσο καλυτερα θα νιώθεις.

Senior Member
    Θα περασει φιλε,σιγουρα θα περασει!Αυτη δεν εκανε για σενα!

υγ.ειναι λιγο offtopic αλλα δεν εχω δει πολλες φορες μια γυναικα να ποναει σε χωρισμο οπως ενας αντρας οποια κ αν ειναι η αιτια...

Senior Member
    Είμαι gay. Το κέρατο έπεσε από άντρα σε άντρα για έναν άλλο άντρα!
    Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι έχω τεράστια δύναμη που έχω καταφέρει και ζω (αν μπορεί να το πει κανείς αυτό ζωή). Δεν είναι μόνο ο χωρισμός που έχω να αντιμετωπίσω. Με τον πρώην μέναμε μαζί γύρω στα 6-7 χρόνια (από τα 13) στο σπίτι του κι έτσι όλοι οι φίλοι και κοινοί γνωστοί ήταν εκεί (στην περιοχή του). Έχω εδώ και 15 χρόνια ψυχολογικά προβλήματα με σημαντικότερο την αγοραφοβία που πλέον έχει φτάσει σε απίστευτα σημεία. Αναρωτιέμαι πως θα καταφέρω να πάω σε ένα γιατρό ή νοσοκομείο αν χρειαστεί ανάγκη... Είμαι πια 47 χρονών, άνεργος και άφραγκος και χωρίς δυνατότητα να βρω δουλειά... Ωραία ζωή!!!

Senior Member
    εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις λιγο ζωη...να βρεις μια γυναικα και να το προσπαθησεις..θα παρεις ψυχολογια πιστευω

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις λιγο ζωη...να βρεις μια γυναικα και να το προσπαθησεις..θα παρεις ψυχολογια πιστευω
    Αν το λες για πλάκα... είναι απαράδεκτο
    Αν το εννοείς... είναι εξίσου απαράδεκτο

Senior Member
    αχαχαχαχαχαχχαχααχα!
    αμαν βρε γιαννη...
    νομιζεις οτι οι γκει ειναι ανθρωποι που δεν προσπαθησαν αρκετα?
    δεν φταις εσυ. φταινε τα θεματα που ανοιγουν εδω με απελπισμενους που ψαχνουν θεραπειες κατα της ομοφυλοφιλιας..

Senior Member
    Remedy
    δεν φταίνε τα θέματα για ίαση της ομοφυλοφιλίας που ανοίγονται εδώ για το ότι ένας άνθρωπος 24 χρονών πιστεύει ότι το να είσαι gay είναι αρρώστια και πρέπει να προσπαθήσεις να την καταπολεμήσεις.. Φταίει η γενικότερη σεξουαλική παιδεία μας και η απολιθωμένη νομοθεσία μας για αρχή... Αν δεν αλλάξει η νομοθεσία για να είναι πλέον σαφές ότι δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου μπορούν να είναι και νομικώς ζευγάρι χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως διαφορά από τα ετεροφυλόφιλα παντρεμένα ζευγάρια και δεν περάσει και καμιά δεκαετία ώστε αυτό να γίνει συνείδηση σε όλους, ακόμα θα βλέπουμε τέτοια σχόλια και θέματα.

http://www.youtube.com/watch?v=AJhJX3AusQU
    Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...

...χαρτ, δεν νομίζω ότι έχει και καμία σημασία να συζητάμε για το θέμα των γκέι και τις χωριάτικες απόψεις ότι είναι αρρωστια κλπ.
    Το θέμα είναι πως έχεις πιάσει πάτο και πρέπει να κάνεις κάτι γι αυτό.
    Στο είπα και πιο πάνω: μικρά βήματα. Ψάξε για καμιά δουλίτσα, ότι να ναι.
    Ξέρεις πόσο δύναμη θα σου δώσει?
    Όσο κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα.

Senior Member
    να ξεκαθαρισω οτι το ειπα για πλακα..γιατι δεν ξεκαθαρισες στην αρχη και ολη νομιζανε μαζι και εγω οτι μιλαμε για κοπελα... τωρα αν το βρισκεις απαραδεκτο δεκτο.. επισης δεν με νοιαζει το κανει ο καθενας στο σπιτι του και στο κρεβατι του..αφου δεν με ενοχλει τι με νοιαζει.. τωρα αν με βρισκεις ανωριμο για 24χρονο επειδη εκανα μια πλακα..καια υτο δεκτο.αλλα εχω μαθει να μην κρινω αετσι ανθρωπους χωρις να τους ξερω

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    να ξεκαθαρισω οτι το ειπα για πλακα..γιατι δεν ξεκαθαρισες στην αρχη και ολη νομιζανε μαζι και εγω οτι μιλαμε για κοπελα... τωρα αν το βρισκεις απαραδεκτο δεκτο.. επισης δεν με νοιαζει το κανει ο καθενας στο σπιτι του και στο κρεβατι του..αφου δεν με ενοχλει τι με νοιαζει.. τωρα αν με βρισκεις ανωριμο για 24χρονο επειδη εκανα μια πλακα..καια υτο δεκτο.αλλα εχω μαθει να μην κρινω αετσι ανθρωπους χωρις να τους ξερω
    Η σιωπή είναι χρυσός δεν στο έχουνε πει; Είπες την κοτσάνα σου και τώρα απολογήσε; Περιττό δεν είναι;;; Το έχουμε κάνει το φόρουμ χάλια. Με το να μπαίνει ο καθένας σε κάθε θέμα και να κάνει την πλάκα του!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Η σιωπή είναι χρυσός δεν στο έχουνε πει; Είπες την κοτσάνα σου και τώρα απολογήσε; Περιττό δεν είναι;;; Το έχουμε κάνει το φόρουμ χάλια. Με το να μπαίνει ο καθένας σε κάθε θέμα και να κάνει την πλάκα του!!!!
    απαξιω να σου απαντησω στην επιθεση που μου κανεις..γιατι η σιωπη ειναι χρυσος ;) φιλακια...σε λατρευω

Senior Member
    xart θα περάσει, απλά θέλει να προσπαθήσεις και εσύ. Η πιο απλή προσπάθεια που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις ένα ραντεβού με κάποιον ειδικό και να πας στο ραντεβού σου. Και αυτό δείγμα κινητοποίησης είναι και μάλιστα όχι μικρό βήμα για κάποιον που δεν έχει παρόμοια εμπειρία.
    Εφόσον έχεις αγοραφοβία και σε έχει πάρει από κάτω για τα καλά εδώ και ένα χρόνο, δεν είναι και τόσο εύκολο να ορθοποδήσεις από μόνος σου, ζήτα βοήθεια και σε λίγο καιρό θα δεις πως θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Page 1 of 3 123 LastLast