Results 31 to 34 of 34
Thread: Τί μπορεί να φταίει?
-
07-10-2014, 18:45 #31
Macgyver αυτό που θέλει να σου πεί ο/η Remedy -υποθέτω μπορεί να κάνω και λάθος- είναι ότι αυτά που σου είπα δεν τα σκέφτηκες μόνος σου αλλά έπρεπε να σου τα πώ εγώ... αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί αρκεί που τα κατάλαβες. Άλλωστε αν ήμασταν όλοι το ίδιο θα ζούσαμε σε έναν παράδεισο ή σε μια κόλαση!..
- 07-10-2014, 19:00 #32
Boom ναι έχω κάνει συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία.
07-10-2014, 19:22 #33
ενταξει, ειπα να το προσπερασω, αλλα μιας και το σχολιασες σερενιτι, θα το πω γιατι εκνευριστηκα ...
βεβαιως εννοουσα και αυτο , οτι ειναι κατι και γνωστο και που επρεπε να το σκεφτει μονος του ο μαγκ, αλλα εννοουσα και κατι παραπανω.
οτι εσυ με την οποια προσπαθεια η υπερπροσπαθεια κανεις και προσωπικη και με θεραπειες, ζεις την ζωη σου λειτουργικα. και σχεσεις εχεις και δουλεια και ειναι φανερο οτι δεν σου ειναι ευκολα ουτε οι προσπαθειες ουτε οι θεραπειες.
και χρειαζεσαιν μονο ενθαρρυνση κι οχι τα απαραδεκτα σχολια του οτι εχεις "πλακα",περι γιατρων- ηλεκτρολογων, να αποφευγεις τις ηλεκτροσπ./θεραπειες και λοιπες αηδιες, που ειμαι βεβαιη οτι ο μαγκ τις λεει σε μια προσπαθεια να κανει τον χαριτωμενο αλλα ειναι απιστευτη χοντραδα να υπαινισσεται οτι τετοιου ειδους θεραπειες ειναι θεμα "προτιμησης" σου η διασκεδασης σου!!! ειδικα απο εναν ανθρωπο που λεει οτι εχει καταθλιψη, παινευεται οτι εκοψε τα φαρμακα λες και ειναι κατορθωμα, ενω μας λεει οτι δεν εχει κοινωνικη ζωη η εργασια λογω της ασθενειας....
λες και υπαρχει περιπτωση να τρεχεις στους γιατρους ενω θα μπορουσες να κανεις διαλογισμο στο σπιτι σου...
07-10-2014, 20:54 #34
Βρε κοριτσια , δεν παινευομαι για τιποτα , ουτε κανω τον χαριτωμενο ( ! ) , μου αρεσει το στυλ της serenenity , μου αρεσει το χιουμορ της ( γεια σου serenity , σε ' παω ' ) , και αντιμετωπιζω την οποιαδηποτε δυσκολια με μεγαλες δοσεις χιουμορ , δεν παιρνω τιποτα κατακαρδα , ειναι χαζο αλλωστε , τωρα αν το στυλ μου μπορει να κατακριθει , ειναι μια αλλη ιστορια . Δεν εχω οντως κοινωνικη ζωη , αλλα με την θετικη μου σταση , θα αρχισω να εχω , συντομως .
Πολυ φασαρια για τι τιποτα , μου αρεσει τι στυλ της serenity , και μου αρεσει να μιλαω με τετοιους ανθρωπους , το οποιο και εκανα .
Βρε serenity , ξερω οτι εχεις κτθλψη , εχεις και δεσμο , αλλα η διακωμωδιση της καταστασης σου , συνεπαγεται την διακωμωδιση της δικιας μου καταστασης .
Μακαρι να μην εχω νεα σου για πολυ καιρο , αυτο σημαινει οτι εισαι καλυτερα .