Τί μπορεί να φταίει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μηπως πρεπει να αλλαξεις προσεγγιση- ψυχοθεραπευτη?
    δεν νομιζω να πρεπει μενεις σε εναν γιατρο που σου λεει οτι δεν μπορει να κανει τπτ για σενα..
    Συμφωνω,δεν μας κάνουν όλοι οι γιατροί και όλα τα φαρμακα

Macgyver, όταν είσαι σε μια σχέση δεν μετράει μόνο το αν γελάς ή όχι μετράνε και άλλα πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με την κατάθλιψη αλλά με τη νοοτροπία ! ...Αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Επίσης όταν λέω κάτι δεν το λέω έτσι για να το πώ... δηλαδή το ότι μίλησα για υπερπροσπάθεια το προσπέρασες μάλλον. (π.χ. βόλτες, δουλειά κλπ).
    Έχω περάσει και από το στάδιο να σταματήσω τα φάρμακα και είμαι του 'κάτω κόσμου' κυριολεκτικά.
    Ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον...

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Συμφωνω,δεν μας κάνουν όλοι οι γιατροί και όλα τα φαρμακα
    κ μενα δε μου κανει κανενας για αυτο τους απελυσα ολους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Serenity2 View Post
    Macgyver, όταν είσαι σε μια σχέση δεν μετράει μόνο το αν γελάς ή όχι μετράνε και άλλα πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με την κατάθλιψη αλλά με τη νοοτροπία ! ...Αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Επίσης όταν λέω κάτι δεν το λέω έτσι για να το πώ... δηλαδή το ότι μίλησα για υπερπροσπάθεια το προσπέρασες μάλλον. (π.χ. βόλτες, δουλειά κλπ).
    Έχω περάσει και από το στάδιο να σταματήσω τα φάρμακα και είμαι του 'κάτω κόσμου' κυριολεκτικά.
    Ευχαριστώ όμως για το ενδιαφέρον...
    serenity , δεν το προσπερασα , καταλαβαινω τι εννοεις ομως , η υπερπροσπαθεια ειναι κατι σχετικο , επειδη ομως ο καθενας βιωνει την κτθλψη διαφορετικα , σε εναν τομεα που εσυ χρειαζεσαι υπερπροσπαθεια , εγω μπορει να το περναω στο ντουκου , και ισχυει και το αντιθετο . Τωρα ομως δεν καταλαβαινω πως εσυ εισαι του κατω κοσμου χωρις φαρμακα , και εγω ειμαι καλυτερα χωρις φαρμακα . Αντε βγαλε ακρη !!!

Senior Member
    Καλημέρα μυσπ. Και εργάζομαι(καταβάλω υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταπεξέλθω), και σε σχέση είμαι και πάνε όλα καλά και βόλτες πηγαίνω. Θα έλεγα η λέξη αγώνας έχει ανακαλυφθεί για μένα!!
    Μαλλον εισαι σε καλο δρομο τοτε εγω κανω ακριβως οτι κ εσυ ομως δεν εργαζομαι ασχολουμαι με τα οικιακα που με εκφραζει κ εχω δει πολυ μεγαλη βελτιωση σε μενα,οπωσδηποτε οχι κατευθειαν ομως η βελτιωση ηρθε!Πρεπει να το πιστεψεις κ εσυ για να σου συμβει μαλλον

''Τωρα ομως δεν καταλαβαινω πως εσυ εισαι του κατω κοσμου χωρις φαρμακα , και εγω ειμαι καλυτερα χωρις φαρμακα . Αντε βγαλε ακρη !!![/QUOTE]''

Μα μόνος σου είπες ότι ο καθένας βιώνει την κατάθλιψη διαφορετικά... Macgyver.

''Τωρα ομως δεν καταλαβαινω πως εσυ εισαι του κατω κοσμου χωρις φαρμακα , και εγω ειμαι καλυτερα χωρις φαρμακα . Αντε βγαλε ακρη !!![/QUOTE]''

Μα μόνος σου είπες ότι ο καθένας βιώνει την κατάθλιψη διαφορετικά... Macgyver.

Senior Member
    Ναι , serenity , ετσι ειπα , εχεις δικιο . Παντως μαρεσουν οι ανθρωποι που προσπαθουν/μαχονται και απο μονοι τους να ξεπερασουν την καταθλιψη . Τωρα ομως την ηλεκτροπληξια τι την ηθελες βρε κοριτσι - μαχητρια ?

Καλημέρα Macgyver. Αυτό θα σε αφήσω να το βρείς μόνος σου...!
    Θα σας γράφω από εδώ τί μου είπαν οι καινούριοι γιατροί και πώς τα πηγαίνω... φιλιά σε όλους.

Senior Member
    εχεις δοκιμασει συμπεριφοριστικη ψυχοθεραπεια?

Senior Member
    Καλημέρα Macgyver. Αυτό θα σε αφήσω να το βρείς μόνος σου...!
    Θα σας γράφω από εδώ τί μου είπαν οι καινούριοι γιατροί και πώς τα πηγαίνω... φιλιά σε όλους.

Καλημερα serenity , περιμενω να μαθω νεα σου , εχεις αρκετη πλακα για καταθλιπτικη , θα τα καταφερεις λεω γω , μακρια απο γιατρους-ηλεκτρολογους ομως , ε ?

Μacgyver ευτυχώς που δεν γεννήθηκα με κατάθλιψη ή ότι άλλο μπορεί να έχω εξού και η πλάκα...
    Στον τομέα της ψυχικής υγείας δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι γιατρούς -ηλεκτρολόγους διότι και η ηλεκτροσπασμοθεραπεία αλλά και τα φάρμακα από αντικαταθληπτικά έως αντιψυχωτικά επαναφέρουν τον οργανισμό σε αυτό που ήταν πρίν όταν ήταν υγιείς και χαρούμενος, δεν αλλάζουν τρόπο σκέψης ή χαρακτήρα στους ασθενείς... εξού και ότι η σχιζοφρένεια δεν θεραπεύεται ποτέ πλήρως! Μόνο σε αυτούς που έχουν κάποιο πρόβλημα παθολογικό δεν επιτρέπονται ή επιτρέπονται με μέτρο π.χ. καρδιά. Μόνο κόπωση ή καταστολή επιφέρουν και αυτό μόνο για όσο καιρό τα παίρνεις. Για φαντάσου ε? Να υπήρχε λέει ένα χάπι που να αλλάζει τον τρόπο σκέψης!! Εκπληκτικό! Θα θησαύριζαν οι φαρμακοεταιρείες...

Senior Member
    Καλημερα serenity , ελαχιστοι εχουν γεννηθει με καταθλιψη , ελαχιστοι ομως αντιμετωπιζουν την συγκυριακη καταθλιψη με μια δοση χιουμορ , οπως εσυ ( και εγω ) . Δεν γνωριζω πολλα απο ηλεκτροσπασμοθεραπεια , αν ομως σου αρεσει εσενα , εμενα μου περριτευει. Αν υπηρχε το χαπι που σου αλλαζει τον τροπο σκεψης εγω δεν θα τοπαιρνα , ουτε αντκθκα παιρνω , δεν μαρεσει να ' παιζω ' με τον εγκεφαλο μου , το δευτερο σημαντικοτερο οργανο του σωματος μου ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Serenity , εχω δοκιμασει ολα ταντικαταθλιπτικα , και οταν λεω ολα , εννοω ολα , κατεληξα να μην παιρνω κανενα , και να σου πω , αισθανομαι καλυτερα . Δεν εκανα ποτε ψυχοθεραπεια ( εγωισμος ! ) , οτι καταφερω ειπα , θα το καταφερω μονος , και λειτουργει το πραμα .
    Τωρα αμα εχεις σχεση και πηγαινεις βολτες , τι σοι κτθλψη ειναι αυτη , εσυ ξερεις !!
    γιατι σου κανει εντυπωση μαγκ?
    δεν το ηξερες οτι καποιος σε θεραπεια μπορει να εχει φυσιολογικη και λειτουργικη ζωη?
    γιαυτο ειναι οι θεραπειες.
    ο στοχος ειναι να ζει καποιος φυσιολογικα, οχι το πως να κοψει τα φαρμακα...

Senior Member
    Ρεμ , γι αυτο συμφωνησαμε με την σερενιτυ οτι ο καθενας βιωνει διαφορετικα την κτθλψη του .

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast