Ζωντανη συναντηση??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 77
    Senior Member

Ζωντανη συναντηση??

To ξέρω ότι θα ακουστεί τρελο και μάλλον δεν θα λάβω καμία θετική απάντηση σ' αυτή την δημοσίευση, αλλά εγώ θα την κάνω γιατι έχω αγανακτήσει πια. Εχω ψάξει τα πάντα και τίποτα απολύτως δεν βρήκα.
    Καταρχάς αυτή η δημοσίευση αφορά μόνο μέλη που ζουν Θεσσαλονική (λόγω προβλημάτων απόστασης)
    Επείδη όλοι μας πάνω κάτω νιωθουμε μόνοι ανεξαρτήτως του προβλήματός μας (είτε αυτό ονομάζετε κατάθλιψη, είται διαταραχή πανικού, είτε ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή είτε είτε....) τι θα λέγατε όσοι ανδιαφέρονται για μία συνάντηση ΕΚΤΟΣ υπολογιστη.? Με άλλα λόγια να ανταλλάξουμε απόψεις από κόντα κι όχι από μια απρόσωπη οθόνη.
    Μπορεί να ακούγεται τρελό και τελειως ακυρο κι ομως το να συναντηθεις με κάποιους ανθρώπους που έχουν κάτι κοινό και να μιλησεις μαζί τους, να μοιραστείς τις εμπειρίες σου είναι παρηγοριτικο. Μόνο αυτό να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις!
    Οσοι ενδιαφέρονται ας μου στειλουν μήνυμα.

Οι περισσότεροι θα με περνατε για τρελη αλλα πραγματικα αυτή την πρόταση σκεφτόμουν να την κάνω εδω και καιρο. Και το συγκεκριμένο φορουμ είναι το μόνο που μου προσφερε την συγκεκριμένη ευκαιρία. Είπα να το τολμησω. και απαντησεις να μην λαβω τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα!

Senior Member
    Δεν βλέπω πουθενά το παράλογο φίλη μου.............
    Ούτε νομίζω ότι θα σε πει κανείς τρελή για κάτι τέτοιο.

Τουναντίον θεωρώ πολύ όμορφη την πρότασή σου.....αρκεί να μη λες "με είπε" χαχαχαχα έλεος με αυτό το πράγμα εκεί πάνω.

Τελοσπάντων εγω είμαι χιλιόμετρα μακριά από κει πάνω οπότε για μένα δεν ισχύει η πρόταση
    Πάντως πιστεύω κάποιοι θα ανταποκριθούν σίγουρα!

Banned
    η δικη μου γνωμη ειναι οτι αυτο θα μπορουσε να γινει μονο κατοπιν αυστηρης διαλογης εχουν περασει ατομα απο δω που θα μπορουσα να σκιστω για να τα βοηθησω κ αλλα που τους ριχνω σκορδα για να μη με πλησιασουν.

Senior Member
    Εχεις γραφτει 12 ημερες στο φορουμ και ζητας συναντηση? Εχω ψυχολογικα προβληματα , εχετε ψυχολογικα προβληματα , οποτε τι λετε για συναντηση?

Δεν νομιζω να δουλευουν ετσι τα πραγματα πουθενα....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου αλλα καλυτερα ειναι να συζητησεις με καποια μελη λιγακι εδω κ μετα. Μπορεις να πας στις ρυθμισεις του προφιλ σου και στην επεξεργασια προφιλ να βαλεις το μειλ σου ωστε να επικοινωνησεις με οποιον θελει ή να κανεις 50 δημοσιευσεις ωστε να ενεργοποιηθουν τα πμ.

Banned
    Με άλλα λόγια να ανταλλάξουμε απόψεις από κόντα κι όχι από μια απρόσωπη οθόνη.
    πιστεψε με στο παρασκηνιο δεν ειναι καθολου απροσωπα τα πραγματα απροσωπα μιαζουν οταν βρισκεσε εδω χωρις να ξερεις το βαθος οσων βλεπεις.

ειναι γεγονος οτι το να μιλας με ομιους σου αυτο ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να σου συμβει

Senior Member
    ειναι γεγονος οτι το να μιλας με ομιους σου αυτο ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να σου συμβει

Δεν υπαρχει η εννοια "ομοιος σου" . Μονο συμπασχων ως ενα σημειο , μπορει να ειστε μεταξυ σας με τον αλλον με την ιδια ασθενεια η χαξη και η φεξη. Οι ασθενειες δεν καθοριζουν τα ατομα , η προσωπικοτητα ... ο χαρακτηρας τα καθοριζει. Εξου και ειναι λιγο τραγικο καποιος με ψυχολογικα προβληματα να θελει να συναντησει αλλους με ψυχολογικα προβληματα .... δεν εχει πολυ νοημα αυτο , περαν ισως της καταπολεμησης της μοναξιας και ενος κοινου ενδιαφεροντος.

Δλδ σαν να εισαι σε ενα φορουμ για υπολογιστες και να εισαι πληροφορικαριος και να θες να γνωρισεις και αλλους που ασχολουνται στο χωρο και οτι προκυψει.

Αλλα σιγουρα δεν μπορεις με το καλημερα , χωρις να σε ξερει κανεις να ζητας συναντηση. Εγω κρουω ενα κωδωνα απλως κινδυνου , γιατι υπαρχουν πραγματι πολυ μοναχικα ατομα και πραγματι μερικοι πολυ παλιανθρωποι, χωρις να μπορω να ειμαι γνωστης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Δεν υπαρχει η εννοια "ομοιος σου" .
    με συγχωρεις αλλα δεν συμφωνω καθολου. :-D υπαρχουν ατομα που ξερουν συνεχως τι σκεφτομαι πριν καν τους μιλησω. κ σαφως δεν εχω καπιο λογο να το αποδιξω το ξερω κ το ξερουν κ οτι κ αν ακουσουν δε γινετε να αλαξουν γνωμη. πριν απο κατι μερες πχ μου ελεγαν ναι αυτο σκεφτομουν τωρα που λες.

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αλλα σιγουρα δεν μπορεις με το καλημερα , χωρις να σε ξερει κανεις να ζητας συναντηση. Εγω κρουω ενα κωδωνα απλως κινδυνου , γιατι υπαρχουν πραγματι πολυ μοναχικα ατομα και πραγματι μερικοι πολυ παλιανθρωποι, χωρις να μπορω να ειμαι γνωστης.[/COLOR]
    πολύ δίκιο... οι περισσότεροι καλώς ή κακώς είμαστε σε ευάλωτη φάση εδώ πέρα και οι περισσότεροι πληγμένοι απ' την μοναξιά... σχέσεις που θα διμιουργώντουσαν έτσι δεν μου φαίνονται πως θα ήταν όμορφες...
    και όντως μια ασθένεια δεν μπορεί να σε καθορίσει ως άνθρωπο και το ότι υπάρχουν άτομα που νομίζεις πως ξέρεις τι σκέφτονται αλέξανδρε δεν είναι λόγω κοινής ασθένειας αλλά κοινού τρόπου σκέψης...

σε άλλα φόρουμ πάλι που υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα άρα μία κοινή βάση γίνονται συναντήσεις και πάνε και καλά... αλλά είναι άνθρωποι που γνωρίζονται για να κάνουν κάποιο χόμπυ συνήθως...

Banned
    κ εγω ειμουν ευαλωτος οταν ειχα γραφτει στο φορουμ το φεβρουαριο του 2013 αλλα αυτο ηταν επιλογη μου δε μου εφταιγαν οι αλλοι. ειναι ανευθυνοτητα να λες μου φταινε οι αλλοι.

προφανώς και είναι ανευθυνότητα και είναι και ένας τρόπος να κουκουλώνεις το πρόβλημα σου και να μην το λύσεις ποτέ... αλλά αυτό είναι άσχετο..

Senior Member
    Παιδια προσθεσα και το μαιλ μου στο προφιλ μου οπως μου προτεινε και το μελος:kerasi (και είχε και δίκιο). Εγω απλως ανοιξα το θέμα για όσους ενδιαφέρονται να μιλήσουμε μεταξύ μας και μετα να κανονισουμε τις λεπτομερειες. Θέλει μια τάδε οργανωση όλο το θέμα, απλως εγω είπα να κάνω την αρχη! Στην τελικη μπορει να αποδειχθει και σκέτη αποτυχια, αλλα απο την άλλη μπορει όντως να βγει κάτι καλό από αυτό. Πότε δεν ξέρεις.
    Καλό να μιλας και στα φορουμ, αλλα η ανθρωπινη επαφη δεν συγκρινετε!
    Οσοι ενδιαφερεστε ή εστω θέλετε να το δοκιμάσετε στείλτε μου στο μαιλ ( [email protected]). το οποιο το δημιουργησα αποκλειστα για αυτο το σκοπο για να ανταλλάξουμε περισσότερες πληροφοριες. Δεν είναι κακό να προσπαθήσουμε. Με προσωπικο ηλεκτρονικο μήνυμα στο μαιλ θα μπορεσουμε να ανταλλαξουμε περεταιρω πληροφοριες (ένα όνομα, ηλικία, ασχολιες) ωστε να δουμε αν οντως μπορουμε να κανονισουμε καποια συναντηση. Στο φορουμ δεν μπορουμε να αποκαλυπτουμε πολλα στοιχεια για ευνοητους λόγους. Αλλα οποιος ενδιαφερετε ας στειλει μαιλ!!
    Μπορει να είμαι καινουριο μέλος αλλα έχω διαβασει πολλα θέματα και όλοι πάνω κάτω το ίδιο νιωθουμε. Μπορει κάποιος να πάρει αυτή την προσπάθειά μου στο χαβαλέ, αλλα μερικοί όντως μπορεί να έχουν ανάγκη από μια ανθρωπινη επικοινωνια!
    Και φυσικά και κατανοω το γεγονός ότι πίσω από κάθε όνομα χρήστη μπορεί να κρύβετε ο οποιοσδήποτε. Γι αυτο σας προτείνω το μαιλ που μπορουμε να πουμε περισσότερα απότι εδω στο φόρουμ. Δεν είπα με το που μαζευτουμε (αν μαζευτουμε) 5-6 ενδιαφερόμενοι να κανονίσουμε κατευθειαν συναντηση και αντε φύγαμε! Προς θεου.
    Δεν θέλω να πω περισσότερα έδω, αλλά οσοι θελετε στειλτε μου ένα μαιλ για να μιλησουμε πιο ανοιχτα σχετικα με αυτο το θέμα ! Δεν εχουμε να χάσουμε και τίποτα άλλωστε!

Senior Member
    Για οποιον ενδιαφερεται παντως , υπαρχουν και οργανισμοι http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Μαλλον σωματειο , οχι ακριβως οργανισμος ... δεν ξερω και πολλα , αλλα εχω ακουσει καποια πραγματα.

Senior Member
    Αμα μπορεσω θα ρθω κι εγω. Ωραια θα ναι!

Page 1 of 6 123 ... LastLast