Results 16 to 30 of 93
Thread: Του αρέσω ή όχι;
-
05-10-2014, 15:22 #16
αν σου αρέσει αυτός λοιπόν και όχι ότι του απλα το ότι του αρέσεις, μπορείς να μην λάβεις υπόψιν σου το σχόλιο της λίλιουμ
"μη μπλεκεις με τετοιους ανθρωπους.. ΑΚομα και με λιγοτερο μαλακες και παραξενουσ και φοβιτσιαρηδες απο αυτον μη μπλεκεις. Πρεπει να ειναι πολυυυυυ λιγοτερο απο αυτο που περιγραφεις τωρα για να το σκεφτεις σοβαροτερα. ΑΛλιως και να ειστε μαζι θα βγουν ολα αυτα αργοτερα πολυ εντονα."
που είναι σωστό, αλλά εσένα τέτοιοι σου αρέσουν και αυτό δεν είναι κακό και να κάνεις κάτι σαν αυτό που σου λέει το κεράσι,
"Θα ναι ντροπαλο αγορι επομενως πρεπει να κανεις εσυ τις κινησεις, κατσε την επομενη κοντα του κ ρωτα τον κατι για το μαθημα κ καλα."
αλλά μην ξεχνάς και το σχόλιο της θεοφάνιας
"Το γεγονός ότι δεν σε αποδέχτηκε στο φεις δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται."
- 05-10-2014, 16:02 #17
καλησπερα σας κι εσας
let s see...
το θεμα δεν ειναι απλα αν του αρεσεις η οχι, αλλα αν του αρεσεις και περισσοτερο απο αλλες.
αν ηταν τοσο ντροπιαρης οσο λεν οι απο πανω, θα συντηρουσε με νυχια και με δοντια την καλημερα που ειχατε ξεκινησει να λετε και θα ηλπιζε και σε καμια καλησπερα. αυτος την εκοψε..
μετα, κρινεις σαν ενθαρρυντικα καποια σημεια που ακουγονται αδιαφορα βρε παιδι μου.. πχ. λες οταν πας να μιλησεις σε καποια παιδια, εκεινος παει αλλου. αποκλειεις να ηθελε ετσι κι αλλιως να παει καπου αλλου? γιατι του το χρεωνεις?
λες οτι ενω δεν κανει καπιοια κινηση, τον εχεις πιασει να σε κοιταει. μηπως ειναι ετσι το στυλ του? μηπως κοιταει πολλες η ακομα και πολλους κι εσυ το περνας για κατι ιδιατερο?
το να σε αποδεχτει στο φμ, θα ηταν η πιο ασημαντη πραξη για τον οποιονδηποτε. ειναι γνωστο οτι οι περισσοτεροι εκει κανουν φιλη και την κουτση μαρια, μονο επειδη το ζηταει, χωρις καμια αλλη προεκτασηε ρωτικη η ακομα και φιλικη.το να το αρνηθει ομως, ειναι περιεργο...
αν ηταν ντροπαλος, σιγουρα θα εκμεταλλευοταν μια δικη σου προσκληση στο φμ, χωρις να εκτεθει καθολου. αρκει να μπαιενι βεβαια, γιατι ξερω πολλους .μαζι και τον εαυτο μου που κανουν βδομαδες και μηνες να μπουν. δεν ξερω αν φαινεται απο καπου, αν σε εχει ακυρωσει η απλα αδιαφορησε/δεν το ειδε, δεν το εχω ψαξει.
η φωτο ηταν το πιο ασχετο σχολιο σου εβερ.... εφοσον σε ξερει απο κοντα, τι σημασια μπορει να εχει τι φωτο εχεις στο φμ ??? μας κουφανες... μπορει πχ να μην του αρεσεις και να δει τη φωτο και να πει "μωρ' σαν ναναι καλη αυτη.." ???
περα απο ολα, ξερεις αν εχει σχεση? αν εχει μπορει να μην ενδιαφερεται για μπερδεματα.
αν δεν εχει, εγω κλινω προς το αδιαφορος, παρα προς το ντροπιαρης...
05-10-2014, 16:08 #18
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα χα!!!
δεν παιζεσαι αλεξ!!!
δλδ, απο μια κοπελα που ειναι αγνωστη, και αποστρεφει το βλεμμα της οταν την κοιτας, εσυ συμπεραινεις οτι σε σκεφτεται παντου αλλα ειναι πολυ φοβισμενη???
το οτι ξερεις τι σκεφτονται οι αγνωστες, ειναι πραγματι μυστηριο, οπως λες κι εσυ...:o
05-10-2014, 16:12 #19
05-10-2014, 17:14 #20
05-10-2014, 17:21 #21
Συμφωνώ με αυτό που είπες ότι θα συντηρούσε την καλημέρα που είχαμε ξεκινήσει να λέμε.
Κρίνω ότι το κάνει επίτηδες ότι πηγαίνει αλλού, γιατί αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΑ, δηλαδή 10 στις 10 φορές, σα να έχω καμία κολλητική ασθένεια ρε παιδί μου. Έχω πάρα πολλούς φίλους και πρώτη φορά το βλέπω αυτό.
Όχι, δεν είναι το στυλ του έτσι. Το στυλ του είναι ή να κοιτάει τον καθηγητή/καθηγήτρια ή να σημειώνει.
Συμφωνώ και για το facebook, αλλά τη στιγμή που είναι ασήμαντη πράξη, όπως πολύ σωστά λες, γιατί ο καθένας κάνει και την κουτσή Μαρία φίλη, αυτό είναι που με προβληματίζει, γιατί αρνείται να κάνει κάτι τόσο ασήμαντο.
Νομίζω ότι δε φαίνεται αν με έχει ακυρώσει ή αν απλά δεν το είδε.
Όντως η φωτό ήταν άσχετο σχόλιο.
Δεν ξέρω εάν έχει σχέση, αλλά πάντα μα πάντα τον βλέπω με φίλους. Αυτό δε σημαίνει κάτι βέβαια, αλλά προς το παρόν δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου. 50-50 οι πιθανότητες, μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Σ' ευχαριστώ πάντως για τον τρόπο που μου τα είπες, γιατί έτσι με ταρακούνησες λίγο και με βοήθησες να δω κάποια πράγματα κι από την άλλη πλευρά. Εάν μάθω ότι έχει σχέση, θα βάλω καινούργιο post.
05-10-2014, 17:25 #22
Πολύ σωστά, δεν απομακρύνεται κι άλλο. Έτσι ακριβώς. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω καταλάβει τί θέλει από μένα ή αν εγώ του έχω κάνει κάτι. Για να πούμε την αλήθεια, είμαι κοινωνικό άτομο, συμμετέχω στο μάθημα, κάνω πλάκα με τα άλλα παιδιά κλπ., αλλά όχι, φλύαρη δεν είμαι, γιατί πολύ απλά δεν μου έχει καν απευθύνει το λόγο για να μιλήσουμε. Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι και δύο χρόνια μεγαλύτερή του, αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει κι η προηγούμενη σχέση του ήταν με μεγαλύτερο κορίτσι. Γενικά είναι ήρεμο στιλάκι και χαλαρό, εγώ είμαι πιο ζωντανό και πιο οργανωτικό άτομο. Δεν ξέρω πραγματικά. Μου έρχεται να τον πιάσω να τον ρωτήσω εάν έχει κάτι μαζί μου, αλλά μάλλον αξία θα του δώσω και το χρόνο μου θα χάσω, αφού δεν πρόκειται να λάβω απάντηση.
05-10-2014, 17:42 #23
εγω πιστευω οτι κοιμαται ορθιος κ κολωνει να εκφρασει αυτο που σκεφτετε.
το πιο δυσκολο πραγμα για ενα εγωιστη ειναι να παραδεχθει τα αισθηματα του.
05-10-2014, 17:50 #24
γιατι σου εχει κολλησει οτι η κατι θελει η κατι του εχεις κανει?
το να μην θελει τιποτε , το αποκλειεις?
γιατι, αυτο δειχνει απ τα λιγα που μας ειπες...
το "φλυαρη" το ειπα με την εννοια της μεγαλης κοινωνικοτητας, οχι του οτι λες σαχλαμαρες. και δεν εννοουσα απο κουβεντες σου προς αυτον, αλλα απο αυτα που σε βλεπει να κανεις.
μηπως βρε παιδι μου εχει γουστα λιγο πιο κουλ και διανοουμενιστικα και με την τοση κοινωνικοτητα και ομιλιτικοτητα του βγαζεις κατι ελαφρως χαζοχαρουμενο? (υποθετικα παντα)
και παλι σορι, αλλα απο την απολυτη μουγγα, την καμια επαφη η γνωριμια και την απομακρυνση,σου περναει απ το μυαλο να τον πιασεις και να τον ρωτας αν εχει κατι μαζι σου?????
εκει ειναι που θα φρικαρει πληρως αν δεν σκεφτεται τιποτε απ ολα οσα νομιζεις και θα φυγει τρεχοντας...
αν κανεις σκεψεις να τον πλησιασεις, μπορεις να του πεις μια καλημερα οπως λεγατε αρχικα και να δεις αν θα ανταποκριθει.
αν δεν απαντησει. κατι δεν παει καθολου καλα...
αν απαντησει εστω τυπικα και ευγενικα, την επομενη φορα μαζι με το καλημερα, πιασε μια απλη κουβεντα, καπως συντομη, μη του γινεις και γουνακι... πχ. "καλημερα. τι κανεις? παω να παρω καφε, να σου φερω κατι?" λεμε τωρα.. καταλαβαινεις. κατι απλο εννοω, αλλα με μια μικρη συνεχεια.
αν σε αδειαζει με συνοπτικες διαδικασιες, θελει να σε αποφυγει, μην επανερθεις.
αν κατι θελει, θα ανταποκριθει.
05-10-2014, 18:09 #25
05-10-2014, 19:12 #26
Θα σου εξηγήσω γιατί. Παλιά όπως σου είπα πάντοτε με χαιρετούσε. Γνωριστήκαμε το χειμώνα του 2013 σε ένα άλλο μάθημα. Είναι του στυλ "χαιρετάω ακόμα και αυτούς που δεν ξέρω πολύ καλά όταν πηγαίνω στη σχολή, γιατί είναι συμφοιτητές μου". Δε χάνει πάρτι, εκδηλώσεις και τέτοια, άρα θεωρείται σχετικά κοινωνικό άτομο. Το θέμα έχει να κάνει και με την ευγένεια, δηλαδή για να σου δώσω ένα παράδειγμα, μία φορά, πριν από έναν μήνα περίπου, καθόμουν εγώ με μία άλλη κοπέλα μαζί και μιλούσαμε. Την κοπέλα αυτή την έλεγαν Ειρήνη. Μόλις ήρθε, γύρισε, χαμογέλασε και ενώ εγώ ετοιμαζόμουν να χαιρετήσω, είπε "Γεια σου Ειρήνη", κι έφυγε. Παλιότερα, όμως, ακόμη κι αν εγώ δεν τον έβλεπα, πάντα ερχόταν κοντά μου να με χαιρετήσει. Ίσως και να μη θέλει τίποτε, απλά να είναι λίγο αναίσθητος και αγενής έως πολύ.
Κατάλαβα τι εννοούσες με το "φλύαρη", πραγματικά δεν υπάρχει θέμα να το παρεξηγήσω. Μπορεί να είναι και αυτό, ναι. Μπορεί να είναι άλλος χαρακτήρας και να του φαίνομαι σα χαζοχαρούμενη, αν και πολλές φορές τον έχω πιάσει να κάνει και καμιά βλακειούλα με τους φίλους του, π.χ. να χαζογελάνε και τέτοια, κάτι που οι πιο "διανοούμενοι" δεν κάνουν.
Έχεις δίκιο ότι θα φύγει τρέχοντας, άσε που μπορεί να με βγάλει και τρελή.
Προσπάθησα να τον πλησιάσω. Όταν τον χαιρετάω, πάντα μου χαμογελάει και με χαιρετάει. Την προηγούμενη μάλιστα εβδομάδα, έκανα αυτό που με συμβουλεύεις. Στο διάλειμμα, πήγαινα να πάρω μία ζεστή σοκολάτα από μία καφετέρια. Επειδή το θεωρώ θέμα ευγένειας (έτσι κάνουμε συνήθως στη σχολή τα περισσότερα παιδιά) όταν πηγαίνω για καφέ, λέω σε αυτούς που βρίσκονται εκείνη την ώρα τριγύρω "Πάω για καφέ. Θέλετε παιδιά τίποτα;". Το ίδιο έκανα και σε αυτόν και η απάντηση που έλαβα ήταν "Όχι, σε ευχαριστώ πολύ" και κοιτούσε κάτω, ούτε καν να γυρίσει να με κοιτάξει για λόγους ευγένειας. Παγοκολόνα δηλαδή. Ξέρεις τι; Μήπως πρέπει να αρχίσω κι εγώ το φτύσιμο, αλλά το χοντρό φτύσιμο να δω τι θα κάνει; Κι αν δεν ανταποκριθεί τον ξεγράφω;
05-10-2014, 19:23 #27
Κοπελα μου γιατι δεν του πιανεις εσυ την κουβεντα? Ξεκινα με κατι για το μαθημα και καλα και μετα το πας και στο φλερτ. Καπου θα τον πετυχεις τετ-α-τετ μεσα στην αιθουσα ή τους διαδρομους, δε μπορει. Ξερεις υπαρχουνε μερικοι αντρες που αν δεν ειναι σιγουροι μενουν μονο στο κοιταγμα.
05-10-2014, 19:25 #28
05-10-2014, 19:28 #29
Στο φβ του βλεπεις αλλαγες?
05-10-2014, 20:08 #30