Results 46 to 60 of 93
Thread: Του αρέσω ή όχι;
-
06-10-2014, 01:46 #46
...την περίπτωση ο άνθρωπος να βλέπει ότι η άλλη τον ψάχνει συνέχεια με τα μάτια της, προσπαθεί να τον χαιρετίσει, του στέλνει αιτημα στο φεις και εκείνος έχει ερθει σε τόσο δύσκολη θέση που αποφεύγει ακόμη και να τη χαιρετήσει, ή δεν κοιτάζει επίτηδες όταν τον κοιτάει, τη σκέφτηκε κανείς?
- 06-10-2014, 02:22 #47
ειναι λιγο δυσκολο να κατανοησει κανεις τη ψυχολογια αυτη του φοβισμενου αν δε την εχει ζησει αμεσα σε καπια φαση της ζωης του οπως εγω
ειναι ευκολο να τον ερμηνευσει κανεις ως αρνητικο ενω δεν ειναι
06-10-2014, 02:28 #48
εγω πχ στα 17 κ κατι νομιζω ειχα αγοραφοβια κ καθε φορα που συνανταγα πολυ κοσμο με επιανε αγχος κ εμιαζε σα να τους αποφευγα. ενω δεν ηταν ετσι.
06-10-2014, 06:18 #49
06-10-2014, 06:22 #50
Κοίτα, εξαρτάται από τον τρόπο που θα πλησιάσεις κάποια κοπέλα. Αν μιλήσω ας πούμε για εμένα, πρέπει να είσαι ευγενικός και να φλερτάρεις διακριτικά, όχι χοντρό πέσιμο, γιατί τότε θα αισθανόμουν άβολα και θα τον έλεγα "πέφτουλα". Αν ας πούμε κάποιος με φλέρταρε, θα έδειχνα με τη συμπεριφορά μου εάν ήθελα να πάει κάπου παραπέρα ή αν από ευγένεια δεν τον απέρριπτα. Εντάξει, άμα όμως του έχεις δώσει κάποια σημάδια και εκείνος πέρα βρέχει, ή είναι μαλθακούλης ή απλά δεν ενδιαφέρεται.
06-10-2014, 06:24 #51
06-10-2014, 06:33 #52
Τη σκέφτηκα εγώ Θεοφανία, γι' αυτό και δημιούργησα αυτό το θέμα, για να μαζέψω απόψεις και συμβουλές. Προσπαθώ όσο γίνεται να μην είμαι πιεστική, και δεν είναι μία μόνο φορά που το έχω παίξει τελείως αδιάφορη, του στυλ "Δε θες εσύ να μου μιλήσεις μία, δε θέλω εγώ να σου μιλήσω εκατό." Συμφωνώ ότι μπορεί να έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, παρόλα αυτά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ευγενικοί, καθώς εγώ ποτέ δεν πρόκειται να του την πέσω στην ψύχρα εάν εκείνος μου δείξει ότι απλά παίζει. Δεν ξέρω αν το αίτημα φιλίας είναι πιεστικό, καθώς γενικά εγώ στέλνω σε γνωστούς αιτήματα φιλίας και μου στέλνουν γνωστοί μου και φυσικά όλα γίνονται δεκτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά είμαι της άποψης ότι αν είναι αδιάφορος, ας μην κοιτάει τόσο έντονα, σα να κάνει ακτινοσκόπηση, γιατί και δύο φίλες μου τον έχουν πάρει χαμπάρι και μου το είπαν. Εγώ ας πούμε ζήτημα αν κοιτάξω δύο φορές στα πεταχτά σε όλο το μάθημα κι αυτό άμα πάει ο καθηγητής προς το μέρος του, όταν παραδίδει κι είναι όρθιος. Προσπαθώ να είμαι διακριτική (δεν ξέρω εάν και κατά πόσο το πετυχαίνω, πάντως οι δύο μου φίλες που θα μου την έλεγαν κατάμουτρα εάν είχαν καταλάβει κάτι άλλο, δεν μου έχουν πει κάτι. Τί να σου πω, δεν ξέρω.
06-10-2014, 06:59 #53
Η αποψη μου ειναι αυτη....Οταν θες καποιον και σου δεινει και τοσο βοηθεια για αν ξεκινησεις, γιατι ισως να εισαι ντροπαλος, και ακομα δεν κανεις τιποτα δεν θελει η μπορει να σου δειξει καποιο ενδιαφερον επειδη γοητευετε... και το οτι δειχνει ντροπαλο για εμενα πλεον δε λεει τιποτα,πολλες φορες ειναι και χειροτεροι... ετσι μου ετυχε και εμενα μια τωρα μου το επαιζε ντροπαλη και δεν νιωθει ευκολα ανετα κλπ..και επαιζε παραλληλα..με πρωην με εμενα αλλον ενα σιγουρα και δεν ξερω και ποσους αλλους..σχεσεις πολλες...αλλα αν την δεις η σου μιλησει θα πεις το κοριτσι ειναι αβγαλτο χαχαχα.... να σου λεει οτι θελει αν της φεροντε καλα και να τα φτιαχνει με 2 που της φερονταν χαλια...κοροιδια φουλ με το προσχημα οτι ειναι και καλα ντροπαλη η κοπελα..οταν το καταλαβα επαιξα εγω μεταγιαπλακα... μεχρι χτες που της τα εχωσα και αντε γεια
06-10-2014, 12:10 #54
Έτσι όπως τα λες. Ή δεν ενδιαφέρεται ή ειναι ψωνάρα και σνομπ. Καλά έκανες και την έστειλες. Όπως όμως εχω ξαναπεί, η ευγένεια είναι τελείως διαφορετικό πράγμα κι επειδή γενικά απο μικρή εχω μάθει να είμαι ευγενική, με ενοχλεί πολύ. Απλά θέλω να του την πω με κάποιο τροπο που είναι τόσο αγενής.
06-10-2014, 14:16 #55
αν με ειχες στο fb και μιλουσαμε και απο κοντα θα καταλαβαινες οτι ειμαι ευγενικος και φερομαι καλα σε ολες τις κοπελες... αλλα καποια στιγμη οταν σε κοροιδευουν και αποδεδειγμενα,τοτε σε κατι τετοιους θα απαντησεις με τον τροπο που εχουν συνηθησει..φυσικα αν εσυ μου ελεγες "γιαννη δεν μπορω μαζι σου"..θα σου ελεγα ενταξει χαρα σε ευχαριστω πολυ δενπειραζει...
06-10-2014, 14:24 #56
Χαρουλα οτι κ να ειναι θα εισαι ευγενικη. Αλλωστε δε σου κανε τιποτα, δε σου επιτεθηκε ουτε σε προσεβαλλε. Απλα γινεται ενα παιχνιδι με τα ματια, με μικροσυμπεριφορες που δεν ξερουμε τι υποβαθρο εχει για παραπανω. Οσο για το φβ μπορει να μην εχει μπει αυτες τις μερες ή να μη θελει να δεις λεπτομερειες στο προφιλ του. Αλλωστε εσεις οι μανατζερς εισαστε λιγο ντιβες!:p
06-10-2014, 14:48 #57
06-10-2014, 16:03 #58
06-10-2014, 16:29 #59
εφοσον ειναι ανετος και κοινωνικος και χαιρεταει και τα δεντρα, δεν εχει αλλο λογο να κοψει τις πολλες χαιρετουρες μαζι σου, παρα, το οτι αποφευγει...
δεν ειχατε καμια εμπλοκη για να υποθεσουμε οτι κατι του εχεις κανει.
μαλλον εχει καταλαβει το ενδιαφερον σου και προσπαθει να μην σου δινει δικαιωματα. ισως να υπαρχει και σχετικη καζουρα απο φιλους, αν ειναι κατι που εχει συζητηθει.
θεμα αγενειας η θυμου, δεν βλεπω να υπαρχει, εφοσον οταν τον χαιρετας εσυ, η του μιλας εσυ, ειναι ευγενικος και απανταει, δεν γυρναει απ την αλλη.
αυτο που συμπεραινω ειναι οτι δεν θελει το "παραπανω". μενει στην ευγενεια κι αυτο μονο οταν ειναι απαραιτητο, δλδ οταν το προκαλεις εσυ.
οσο για το φμ, αν εισαι σιγουρη οτι μπαινει, κι εκει για να μην σου δωσει θαρρος απερριψε την αιτηση, γιατι ειναι μια απολυτως ανωδυνη πραξη, το να δεχοταν.
αρα, αποστασιοποιηθηκε..
εφοσον πηγαινει στα παρτυ, αν εχει κοπελα θα πηγαινει μαζι της. αν πηγαινει και στα παρτυ με φιλους, δεν εχει κοπελα, η τουλαχιστον μονιμη σχεση.
ΧΟΝΤΡΟ φτυσιμο να μην κανεις, γιατι θα φανεις πειραγμενη, ενω δεν ειχατε ποτε τπτ και θα επιβεβαιωσεις τις σκεψεις του οτι κατι θελεις, οτι του χωνοσουν, η ακομα κι οτι εισαι ουφο, κλπ...
να κανεις ΑΔΙΟΡΑΤΟ φτυσιμο... οτι κανει κι αυτος δλδ.
αν σε χαιρετησει, χαιρετα ευγενικα, αν δεν σου απευθυνει τον λογο πρωτος, μην του μιλας κι εσυ.
γενικα κοψε ΟΛΕΣ τις κινησεις που κανεις εσυ,αλλα δεν κανει εκεινος.
αν αρχισει να σε πλησιαζει περισσοτερο ετσι, μπορεις να επιδιωξεις μια κουβεντα για τα ενδιαφεροντα σας, οχι για τις μλκς που λεμε εδω.
αν τον βολεψει και απομακρυνθει περισσοτερο, αστον, δεν ενδιαφεροταν εξ αρχης.
δεν θα τον κυνηγας...
06-10-2014, 16:37 #60