Results 91 to 93 of 93
Thread: Του αρέσω ή όχι;
-
13-10-2014, 11:10 #91
ποσο να το χοντρυνεις καλε? να τον βρισεις?
οχι βεβαια! εννοειται οτι δεν πρεπει να το χοντρυνεις, γιατι θα φαινεσαι πειραγμενη..
την μια του φερνεις σοκολατα και την αλλη θα κανεις σαν να μην υπαρχει? η για βλαμμενη θα σε περναει η για παρεξηγημενη...
το θεμα ειναι να φαινεσαι φυσιολογικη, οχι οτι σε εχει πειραξει η συμπεριφορα του..
συνεχισε να ασχολεισαι με ολους, οχι να τον φτυνεις επιδεικτικα. απλα μην κανεις εσυ αλλες κινησεις , ασε να κανει κι αυτος, καμια, δεν ειπαμε να του θυμωσεις..
οσο για τον φιλο.. εχμ... και που ξερεις οτι τον εβαλε αυτος να σε κοιταει? και που ξερεις οτι δεν σε εχουν δει να κοιτας? οπως βλεπεις εσυ ποτε σε κοιτανε, βλεπουν κι οι αλλοι ποτε τους κοιτας (χωρις να καρφωνονται επισης), δεν εισαι ο αορατος ανθρωπος...
μηπως αρεσεις στον φιλο που κοιταει κι οχι σαυτον που συζηταμε?
- 13-10-2014, 17:07 #92
Μου θυμίζεις κάτι φωτορομαντζα που έβγαιναν παλιά τα θυμοσαστε;
''Η φούστα μου ηταν ιδιου χρωματος με το πουκάμισο του..αμηχανία! Τον κοίταζα που με κοίταζε και όταν με κάρφωσε με τα ματια του γυρισα απότομα τινάζοντας τα καταξανθα φρεσκολουσμενα με pantene μαλλια μου.. Του χαμογελασα και υστερα τον εφτυσα!''
Συνεχίζεται...
16-10-2014, 17:53 #93
μπορει καποιος να του βαλε λογια για σενα..
ή να τα εφτιαξε με αλλη και να συνεχιζει να σε θελει.
ή να εκανες εσυ κατι που τον πειραξε και να μην το καταλαβες?
απλες υποθεσεις κανω βεβαια γιατι οντως αυτο που περιγραφεις ειναι περιεργο