Του αρέσω ή όχι; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 93 of 93
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Καλησπέρα παιδιά. Πήγα σε μια εκδήλωση της σχολής κι ηταν κι αυτός. Λοιπόν: στην αρχή αισθανθήκαμε λίγο άβολα, γιατι κι εγω είχα φορέσει ακριβώς το ίδιο χρώμα φουστάνι με το πουκαμισό του. Μετα απο λίγη αμηχανία χαιρετήθηκαμε, εγω χαιρέτησα όπως χαιρέτησα όλα τα παιδιά (κι έριξα και λιγάκι φτύσιμο). Μόλις γύρισα απο την άλλη άρχισε η ακτινοσκοπηση. Βρεθήκαμε στις ίδιες παρέες κι εγω κυρία, έριξα φτύσιμο κανονικότατα. Σε μια φάση που με είχε καρφώσει, γύρισα, του χαμογέλασα και μετα πάλι φτύσιμο. Σε μια φάση περνάει απο μπροστά μου,μου χαμογελάει, μου κλείνει το μάτι και φεύγει. Εγω ακολούθησα τη συμβουλή σας και έπιασα κουβέντα με ενα αλλο παιδι και χαχαχα και χουχουχου κι αυτός είχε σκυλιάσει απο το κακό του. Να συνεχίσω το ίδιο φτύσιμο η να το χόντρυνω; Φεύγοντας που τον χαιρέτησα, μου έστειλε κι ενα φιλάκι στον αέρα.
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Καλά, σίγουρα. Όχι, δεν νομίζω. Επειδή το είχα σκεφτεί αυτό, ανά διαστήματα από ότι κατάλαβα καλά, έβαζε έναν φίλο του να κοιτάζει με τρόπο προς το μέρος μου για να δει αν κοιτάω. Μόλις λοιπόν πήγαινε να τσεκάρει ο φίλος του, εγώ κοιτούσα αλλού και μιλούσα με τη φίλη μου. Είχατε δίκιο παιδιά! Λίγο φτύσιμο δε βλάπτει. Μόλις καταλάβαινε ότι δεν κοιτούσα, γυρνούσε κι αυτός, αλλά δεν του έκανα τη χάρη. Μην εκτεθώ κιόλας.
    ποσο να το χοντρυνεις καλε? να τον βρισεις?
    οχι βεβαια! εννοειται οτι δεν πρεπει να το χοντρυνεις, γιατι θα φαινεσαι πειραγμενη..
    την μια του φερνεις σοκολατα και την αλλη θα κανεις σαν να μην υπαρχει? η για βλαμμενη θα σε περναει η για παρεξηγημενη...

το θεμα ειναι να φαινεσαι φυσιολογικη, οχι οτι σε εχει πειραξει η συμπεριφορα του..
    συνεχισε να ασχολεισαι με ολους, οχι να τον φτυνεις επιδεικτικα. απλα μην κανεις εσυ αλλες κινησεις , ασε να κανει κι αυτος, καμια, δεν ειπαμε να του θυμωσεις..

οσο για τον φιλο.. εχμ... και που ξερεις οτι τον εβαλε αυτος να σε κοιταει? και που ξερεις οτι δεν σε εχουν δει να κοιτας? οπως βλεπεις εσυ ποτε σε κοιτανε, βλεπουν κι οι αλλοι ποτε τους κοιτας (χωρις να καρφωνονται επισης), δεν εισαι ο αορατος ανθρωπος...
    μηπως αρεσεις στον φιλο που κοιταει κι οχι σαυτον που συζηταμε?

Banned
    Μου θυμίζεις κάτι φωτορομαντζα που έβγαιναν παλιά τα θυμοσαστε;
    ''Η φούστα μου ηταν ιδιου χρωματος με το πουκάμισο του..αμηχανία! Τον κοίταζα που με κοίταζε και όταν με κάρφωσε με τα ματια του γυρισα απότομα τινάζοντας τα καταξανθα φρεσκολουσμενα με pantene μαλλια μου.. Του χαμογελασα και υστερα τον εφτυσα!''

Συνεχίζεται...

Senior Member
    μπορει καποιος να του βαλε λογια για σενα..
    ή να τα εφτιαξε με αλλη και να συνεχιζει να σε θελει.
    ή να εκανες εσυ κατι που τον πειραξε και να μην το καταλαβες?
    απλες υποθεσεις κανω βεβαια γιατι οντως αυτο που περιγραφεις ειναι περιεργο

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567