Του αρέσω ή όχι; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Παιδάκια, δέχτηκε το αίτημα φιλίας! Τί κάνω;

Banned
    Στειλε του μια καλησπερα..

Senior Member
    ασε να περασουν 2-3 μερες. μην καρφωνεσαι οτι περιμενεις πανω απ το φμ μπας και σου κανει την χαρη να δεχτει το αιτημα φιλιας(!!)

Banned
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Παιδάκια, δέχτηκε το αίτημα φιλίας! Τί κάνω;
    a καλη πονηρη σουπια με το μελανι... βασικα μη τον φλομωσεις στα μυνηματα λεγε του λιγο καθε φορα κ μετα πατα το κουμπι της παυσης μεχρι να απαντησει.

Banned
    Ε καλα...αν στειλει δλδ ενα "καλησπερα σε ευχαριστω για την αποδοχη , ολα καλα μωρο μου ατελειωτο? " κακο ειναι ? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ε καλα...αν στειλει δλδ ενα "καλησπερα σε ευχαριστω για την αποδοχη , ολα καλα μωρο μου ατελειωτο? " κακο ειναι ? :P
    οχι, καθολου.
    ακομα καλυτερα να συμπληρωσει "..το ηξερα οτι απλα δεν το ειχες δει. τωρα μπορουμε να ζησουμε ανενοχλητοι τον ερωτα μας και να κανουμε πολλα παιδακια!!!!!":p:p:p

Banned
    Ενταξει πλακα εκανα..Ας στειλει.. "καλησπερα ταδε..Σε ευχαριστω για την αποδοχη!Αληθεια πως την εχεις δει αγορι μου??Το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται και ο παπας , δεν νομιζεις??εεε? "

:P

Banned
    εγω δε θα του ελεγα τετια θα ανεβαζα αυτο το τραγουδι του κυριατζη ελα μωρακι μου κ θα του εκανα μετα τη χαμηλοβλεπουσα :cool: αν το σκεφτοταν κ αυτος σιγουρα θα το καταλαβαινε

Senior Member
    Να του πεις τα λογια της εισαγωγης του τραγουδιου... ουτε καρφωνεσαι καια διαφορεις κιολας ;) ;) :)

https://www.youtube.com/watch?v=O9SLkc_iONA

Λοιπόν, κοιτάξτε τί έκανα. Σήμερα το πρωί , ανάμεσα στα διαφορά likes που έκανα, έκανα like και στη φωτογραφία του προφίλ του. Θεώρησα οτι θα καρφωνόμουν αν έμπαινα στη διαδικασία να τη σχολιάσω. Σήμερα το βράδυ θα του στειλω μήνυμα. Ακολούθησα τη συμβουλή να μην αρχίσω κατευθείαν, για να μην φανεί. Θα του γράψω "thanks για το add.". Ερώτηση: αν διαβάσει το μήνυμα και δεν απαντήσει, να ανοίξω συζήτηση ή όχι; Να βάλω κανέναν φίλο μου αφού το εξηγήσω να αρχίσει να με φλερτάρει λίγο στο Facebook, μπας και ξυπνήσει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara2014 View Post
    Λοιπόν, κοιτάξτε τί έκανα. Σήμερα το πρωί , ανάμεσα στα διαφορά likes που έκανα, έκανα like και στη φωτογραφία του προφίλ του. Θεώρησα οτι θα καρφωνόμουν αν έμπαινα στη διαδικασία να τη σχολιάσω. Σήμερα το βράδυ θα του στειλω μήνυμα. Ακολούθησα τη συμβουλή να μην αρχίσω κατευθείαν, για να μην φανεί. Θα του γράψω "thanks για το add.". Ερώτηση: αν διαβάσει το μήνυμα και δεν απαντήσει, να ανοίξω συζήτηση ή όχι; Να βάλω κανέναν φίλο μου αφού το εξηγήσω να αρχίσει να με φλερτάρει λίγο στο Facebook, μπας και ξυπνήσει;
    οχι ρε.
    αμεσως, την κατινια στο μυαλο σας.
    ασε τις μεθοδευσεις με τους φιλους.
    επειδη αν δεν απαντησει, θα ξαναστειλεις, καλυτερα στειλε εξ αρχης ενα πιο μεγαλο μηνυμα, τυπου "ευχαριστω για την αποδοχη. εσυ τι κανεις?" η κατι τετοιο. μια ερωτηση. που ακομα και απο ευγενεια θα πρεπει καπως να απαντησει. αν δεν απαντησει και μια τοσο απλη ερωτηση, αστο. αν απαντησει, συνεχισε με κατι αλλο.

...εγω θα σου έλεγα να μην κάνεις απολύτως τίποτα.
    Ανέβασε καμια φωτογραφία δική σου να κόψεις κίνηση.
    Γιατί να μιλήσεις πρώτη?
    Είναι τόσο εκπαιδευμενοι πια οι περισσοτεροι στο φεις που θα το πιασει κατευθειαν ότι έπεσες με τα μουτρα.

Οσο λιγότερα, τοσο το καύτερο.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...εγω θα σου έλεγα να μην κάνεις απολύτως τίποτα.
    Ανέβασε καμια φωτογραφία δική σου να κόψεις κίνηση.
    Γιατί να μιλήσεις πρώτη?
    Είναι τόσο εκπαιδευμενοι πια οι περισσοτεροι στο φεις που θα το πιασει κατευθειαν ότι έπεσες με τα μουτρα.

Οσο λιγότερα, τοσο το καύτερο.
    Συμφωνώ με τη Θεοφανία. Και μου φαίνεται πολύ νωρίς να αρχίσεις να του στέλνεις.....Αν όντως δεν μπαίνει συχνά στο fb, θα φανεί ότι πέφτεις πολύ με τα μούτρα.

Αν θες τόσο πολύ να του μιλήσεις (που το καταλαβαίνω απόλυτα), περίμενε να ανεβάσει κάτι και σχολίασέ το ή στείλτου Inbox σχολιάζοντάς το ....Θα έχεις κάποια αφορμή για κουβέντα, αλλά και πάλι την πρώτη κουβέντα κράτα την σύντομη. Το να δείξεις πολύ ενδιαφέρον ενώ δεν πολυμιλάτε μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα θα φέρει.

Τα περί thanks για το add είναι λίγο παρωχημένα (γελάω όταν τα βλέπω σε άλλους)...... Σαν να κρεμόσουν από την αποδοχή ή όχι.... Τι θα πει thanks για το add;; Σαν να σου κάνει χάρη....

Banned
    επι τοση ωρα κοντευετε να λυσετε το κυπριακο για το αν θα το πει ευχαριστω για την αποδοχη αν θα του μιλησει η αν δε θα του μιλησει

εγω δε θα βιαζομουν οχι για να μη φανει οπως λενε αλλα για να εχει χρονο να απαντησει απο κει κ περα δε θα σκεφτομουν κ παρα πολυ τι θα πω εκτος αν εβλεπα ανταποκριση που θα οργανονομουν καλυτερα γιατι αν δε βλεπεις ανταποκριση τι νοημα εχει να σκεφτεσαι ωρες το τι να πεις? δεν εχει.

εγω λοιπον ναι θα επεφτα μετα μουτρα αλλα στη συνεχεια αν δεν εβλεπα ανταποκριση θα καθομουν στα αυγα μου κ θα εκανα μια το ενα κ μια το αλλο...

Καλησπέρα παιδάκια! Λοιπόν, δείτε πώς έπραξα. Δεν έκανα κανένα σχόλιο ή like στο Facebook, γιατί δεν είχε ανεβάσει κάτι νέο. Οπότε άφησα να δω σήμερα πώς θα πήγαινε. Λοιπόν, έβαλα τα δυνατά μου να είμαι όμορφη σήμερα και εισέπραξα πολλά θετικά σχόλια από πολλά άτομα. Σε μια φάση τον πετυχαίνω έξω από τις τουαλέτες. Λέω από μέσα μου "μπα, σιγά μη με χαιρετήσει." Κι όμως, όχι μόνο ήρθε μπροστά μου, αλλά με χαιρέτησε με βλέμμα γεμάτο νόημα και μου είπε "Γεια σου Χαρά!!!!" και μου άνοιξε και την πόρτα να περάσω. Μόλις μπήκαμε στο μάθημα, είχε καρφωθεί και μου χαμογελούσε. Του χαμογέλασα κι εγώ και κάθισα στη θέση μου. Εγώ με φουστίτσα και σταυροπόδι (δήθεν τυχαία), αλλά διακριτικά, καθώς συνηθίζω να κάθομαι σταυροπόδι, με αποτέλεσμα αυτός να μην πολυπροσέχει στο μάθημα. Μόλις λοιπόν κάναμε διάλειμμα, πήγα και αγόρασα μία σοκολάτα (τρελαίνεται για σοκολάτα) και τον βρήκα μόνο του. Πήγα και κάθισα δίπλα του και του πρόσφερα σοκολάτα, με αποτέλεσμα να την φάμε μαζί. Μιλήσαμε, είπαμε διάφορα, με ρώτησε εάν έχω σχέση και ανεβήκαμε μαζί στην τάξη. Στο σχόλασμα είχαν έρθει οι φίλοι του να τον πάρουν και δεν προλάβαμε να πούμε παρά μία βιαστική μεν, χαμογελαστή δε καληνύχτα. Σκέφτηκα να του στείλω μήνυμα στο Facebook και να του κάνω λίγο πλάκα που είχε ταράξει τη σοκολάτα, αλλά δεν είναι ενεργός τώρα. Σκεφτόμουν κάποια μέρα να του έλεγα να πάμε για καφέ για να μου εξηγήσει (και καλά) κάποια θέματα στο μάθημα. Τι λέτε; Να το πω ή να του κάνω λίγο σκωτσέζικο ντους; Α, ανέβασα και μια φωτό μου και περιμένω να κόψω κίνηση.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast