Ψυχωση και Σχέσεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    γνωστους εχουμε πολλους..
    φιλους ομως;

Senior Member
    Παιδια εγω σας το λεω ξανα ..η πιο φυσιολογικη σχεση που ειχα ηταν με αντρα που ειχε ψυχωση..ηταν προσωπικοτητα καμια σχεση με τα αγορακια χωρις αισθηματα κ κανενα βαθος ..τον ανθρωπο διαλεγεις τον χαρακτηρα του
    οχι το αν εχει κατι ψυχολογικο ..παντως κ εγω μ αυτα που επαθα μετα τον χωρισμο μ απο αυτον εχω τρομερο προβλημα ν ξανακανω σχεση ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Παιδια εγω σας το λεω ξανα ..η πιο φυσιολογικη σχεση που ειχα ηταν με αντρα που ειχε ψυχωση..ηταν προσωπικοτητα καμια σχεση με τα αγορακια χωρις αισθηματα κ κανενα βαθος ..τον ανθρωπο διαλεγεις τον χαρακτηρα του
    οχι το αν εχει κατι ψυχολογικο ..παντως κ εγω μ αυτα που επαθα μετα τον χωρισμο μ απο αυτον εχω τρομερο προβλημα ν ξανακανω σχεση ..
    γιατι δεν ξαναγυρίζεις σε αυτόν ??

Banned
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Εξαρτάται τη σχέση και τον άνθρωπο που έχει απέναντί του ο διπολικός. Άλλος βγάζει λεφτά από αυτούς, άλλος τους θεωρεί αντικείμενο έρευνας, άλλος κάνει ότι μπορεί από θέση επαγγέλματος για να βοηθήσει, άλλος μένει δίπλα και σηκώνει σταυρό, άλλος συμπάσχει, άλλος υποστηρίζει με τον τρόπο που νομίζει, άλλος κρατάει αποστάσεις, άλλος την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
    Σε περίπτωση συντροφικής σχέσης, συνήθως και δικαιολογημένα πολλές φορές ο άλλος ή θα φύγει κατευθείαν ή αν δει ότι η κατάσταση δε διορθώνεται και ότι ο ίδιος υποφέρει θα αποχωρήσει μετά από λίγο καιρό.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ένας ψυχωτικός θα βασανίζει τον άλλον; Εγώ ίσα ίσα όλοι οι ψυχωτικοί που έχω γνωρίσει έχουν καλύτερη ψυχή από πολλούς άλλους, ίσως για αποδοχή περισσότερη, αλλά όπως και να 'χει δεν βασίζεται κάτι αυτό που λες, μόνο στην άγνοια που έχουν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι!!!

Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω ποστ!!!!!!!!!!!! Πολλά λάικς!

Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    γιατι δηλαδη ενας που εχει σχιζο δεν εχει δικαιωμα στις σχεσεις;
    συμφωνω με μαους κανενας δεν ξερει τι θα του τυχει..
    δηλαδη με την πρωτη δυσκολια την κανουμε;
    δηλαδη ο "υγιης" δεν εχει ελαττωματα;

δεν θελω να γινω πολυ πικαντικος αλλα ο αδερφος μ θα με κερασει το δεκεμβριο 2 πληρωμενες γυναικες ταυτοχρονα μπας κ βοηθηθω μεσω της νεας αυτης εμπειριας κ στην ψυχωση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    δεν θελω να γινω πολυ πικαντικος αλλα ο αδερφος μ θα με κερασει το δεκεμβριο 2 πληρωμενες γυναικες ταυτοχρονα μπας κ βοηθηθω μεσω της νεας αυτης εμπειριας κ στην ψυχωση...

Eγινες Δημητρη αρκετα πικαντικος μπορω να πω. Σιγουρα αυτη η εμπειρια αν μη τι αλλο θα σου ανεβασει το ηθικο!.

Και εγω στο παρελθον τραβηχτικα αρκετα με τετοια θεματα και δεν το μετανοιωσα καθολου, τι να μετανοιωσω αλλωστε αφου ολες σαν μοντελα ηταν!.

Πλεον δεν με γεμιζει αυτη η φαση. Δεν ξερω γιατι τα λεω ολα αυτα, ισως να ειμαι και λιγο σε καταθλιπτικη διαθεση, ισως να με περναει ανα διαστηματα (οπως τωρα) και να σφηνωνει στο μυαλο η σκεψη, να κανω επιτελους μια σχεση!.

Παντως εδω που ειμαι αρκετα δυσκολα, το ξερουν και οι πετρες που ειμαι ψυχωσικος.

Μονο αν αλλαξω περιβαλλον θα γινει κατι... οπως λεει και η Σαρρη.. η το καλοκαιρι με καμια τουριστρια.. να παρατησω δουλειες και ολα και βγω για σεργιανι.. χαχα
    Last edited by σακης; 09-11-2014 at 09:12.

Senior Member

Eγινες Δημητρη αρκετα πικαντικος μπορω να πω. Σιγουρα αυτη η εμπειρια αν μη τι αλλο θα σου ανεβασει το ηθικο!.

Και εγω στο παρελθον τραβηχτικα αρκετα με τετοια θεματα και δεν το μετανοιωσα καθολου, τι να μετανοιωσω αλλωστε αφου ολες σαν μοντελα ηταν!.

Πλεον δεν με γεμιζει αυτη η φαση. Δεν ξερω γιατι τα λεω ολα αυτα, ισως να ειμαι και λιγο σε καταθλιπτικη διαθεση, ισως να με περναει ανα διαστηματα (οπως τωρα) και να σφηνωνει στο μυαλο η σκεψη, να κανω επιτελους μια σχεση!.

Παντως εδω που ειμαι αρκετα δυσκολα, το ξερουν και οι πετρες που ειμαι ψυχωσικος.

Μονο αν αλλαξω περιβαλλον θα γινει κατι... οπως λεει και η Σαρρη.. η το καλοκαιρι με καμια τουριστρια.. να παρατησω δουλειες και ολα και βγω για σεργιανι.. χαχα
    Last edited by σακης; 09-11-2014 at 09:13.

Senior Member
    double post furious

σακη μια ζωη την εχουμε στραβα κουτσα

Senior Member
    Nαι ρε συ δικιο εχεις... αμα δεν ξεδινουμε που και που.. τι στο διαλο... αυτα μενουν..

οταν ειπα στο αγορι μου οτι εχω σχιζοφρενεια μου ειπε ' μου αρεσουν τα δυσκολα!' και απο τοτε ειμαστε μια χαρα! καλο ειναι να τα λες, γιατι να πεις ψεμματα οτι εχεις καταθλιψη? την αληθεια απο την αρχη.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

τους φιλους ομως τους πραγματικους δεν τους γνωριζεις στα ζορια αλλα αλιμονο στα καλα που εκει φαινεται οτι χαιρεται για σενα.αλλο οτι ο καλος φιλος συμπαραστεκεται κ στα δυσκολα...
    μία παρόμοια φράση μου είχε πολύ παλιά ο πατέρας της τότε κολλητής μου και είναι πραγματικά πολυ σωστή
    "ο πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα χαρεί στην χαρά σου, στην λύπη σου όλοι θα λυπούνται" και όντως αν το κοιτάξεις πόσες φορές μας ζηλεύουν, μας μειώνουν, μας... μας... μας... κάθε φορά που χαιρόμαστε για κάτι που πετύχαμε? ενώ στην λύπη οι πιο πολλοί μια καλή κουβέντα τουλάχιστον θα βρουν να σου πουν... εκτός αυτού αυτός που χαίρεται στην χαρά σου σημαίνει πως έχει και τα ίδια όνειρα... και είναι πολυ σημαντικό στις σχέσεις να έχουμε τα ίδια όνειρα και τις ίδιες αξίες

Senior Member
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    Περιμενω εντυπωσεις Δημητρη.....

mono prokatartika k filia syntelesthkan,alla wraia empeiria...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast