Βοήθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Thread: Βοήθεια

Junior Member

Βοήθεια

Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας για ερωτικό θέμα Ακούστε την ιστορία :

Τον Νοέμβριο φασωνομουνα με μια φίλη Τελοσπαντων μετά σταματήσαμε.αργότερα όμως φασωθηκα σε ένα πάρτι με τη Μαρία .Η Μαρία πάντα μου άρεσε απλά δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι οπότε και δεν είχα φάει κόλλημα έτσι φασωθηκαμε τον Ιανουάριο. Αφού έφυγε από το πάρτι μου στέλνει στο Facebook Ότι δεν είναι καλή φίλη γιατί η πρώην μου μπορεί να με ήθελε ακόμα και αυτές οι 2 είναι φίλες οπότε και εγώ της είπα να μιλήσει με τη πρώην και άμα Δεν της αρέσω ακόμη να συνεχίσω με τη Μαρία .Εγώ έφυγα για σκ οπότε μου στείλε τη Κυριακή ότι μίλησε μαζί της και τώρα πρέπει να μιλήσουμε εμείς οπότε και βγήκαμε τη Δευτέρα και μου είπε ότι δε θέλει σχέση .Ωραία είπα ας φασωνομαστε και θα δούμε πως θα πάει της λέω .Τελοσπαντων ήμουν ο πρώτος της . Τις επόμενες ,μέρες στο σχολείο ντρεπόταν πολύ αλλά άλλο τόσο και εγώ .Οπότε της έστειλα μήνυμα γιατί είναι τόσο ντροπαλή και μου λέει να βγούμε να μιλήσουμε .Βγήκαμε και μου είπε ότι με βλέπει σα φίλο .Εκεί με διέλυσε! Αλλά ακόμα και την ώρα που μου το είπε είχε αυτό το ωραίο χαμόγελο:)) Για τον επόμενο κάνα μήνα δε μιλούσαμε οπότε μια μέρα πέτυχα μια άλλη φίλη της σε μια καφετέρια έκατσα μαζί της και μετά ήρθε Και η Μαρία . Και έλεγε ότι ο Μάριος δε μου απαντάει και τέτοια ενώ εγώ ήμουν μπροστά και γενικά με σνομπαρε πολύ.Έφυγα εγώ και μου λέει η φίλη της ότι μου είπε η Μαρία πως θέλει να είστε όπως πριν και ότι σε σνομπαρε και τέτοια.Οπότε πήρα τη πρωτοβουλία να της πω να βγούμε αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι . Βγήκαμε ωραία και καλά όλα κομπλέ . Την επόμενη μέρα καθόμουν στη καφετέρια και πέρασε από δίπλα μου με κοίταξε και δε μου μίλησε . Εγώ νευριάσα πολύ οπότε και την διέγραψα από όπου την είχα επαφές Facebook τα πάντα. Το παρατήρησε μετά από πολύ καιρό και το είπε σε μια φίλη της . Όμως και Εγω είπα από μέσα πόσο ανώριμο να τη διαγράψω από Facebook? ! Την έκανα αντ. Μετά πήγα διακοπές στη Κρήτη και επειδή είχε πάει και αυτή της είπα να συναντηθούμε.Πριν συναντηθούμε έμαθα πως τα έχει φτιάξει με εκείνον το Μάριο .Αφού συναντηθήκαμε και έπρεπε να φύγει την πήγα εκεί όπου την περίμεναν οι γονείς της και πήγα να τη χαιρετήσω με το χέρι και όπως ήταν πιασμένα τα χέρια Μας έκανα την κίνηση για να φύγω και με τράβηξε πολύ και μου χαμογέλασε.Γύρισα Αθήνα δε μου μίλησε για 20 μέρες και μου είπε ένα απλό Χρόνια πολλά για τη γιορτή μου . Τώρα όταν τη βλέπω της λέω ένα Γεια και στις φίλες τις πιάνω και λίγο τη συζήτηση. Το θέμα είναι ότι εγώ τη θέλω Πολύ και δε ξέρω τι να κάνω πως να αντιμετωπίσω τη κατάστασή ;

Senior Member
    Το γραψιμο το τρως απ τη Μαρια που ησουν ο πρωτος της? Παραξενο μου φαινεται.

Junior Member
    Ναι με έγραφε την έγραφα γενικά αυτή η φάση

Senior Member
    Μηπως εχει φαει κολημα με καποιον αλλον? Γιατι δε την πιανεις να της μιλησεις ή εστω στο φβ? Να δουμε που κολαει, γτ δε θελει.

Junior Member
    Κοίτα νομίζω πως τόσο καιρό τώρα που δε πολυμιλαμε θα με θεωρεί ακόμα φίλο ; αλλά εγώ δε ξέρω πως να τη πλησιάσω . τι έτσι στο άκυρο να πάω να της πω τι κάνει ;

Senior Member
    Ξερεις τι, μαλλον ειναι ντροπαλη πολυ κ γι αυτο κομπλαρει. Αμα κολονεις να της μιλησεις εξω, στειλε στο φβ ενα τι κανεις και τετοια. Σιγα σιγα. Εκτος αν κολαει για το θεμα της φιλης ή μηπως της ειπε αυτη κατι για σενα κ την κομπλαρε.

Junior Member
    Δε ξέρω αν της είπε κάτι πάντως πως άλλαξε γνώμη σε 3 μέρες από εκεί που ήθελε να περνάμε χρόνο μαζί τελικά με είδε σα φίλο; αλλά το θέμα τώρα είναι πως θα τη πλησιασω

Junior Member
    Άλλες συμβουλές ρε παιδιά;;

Banned
    Δεν καταλαβα τιποτα!!

Banned
    .Η Μαρία πάντα μου άρεσε
    https://www.youtube.com/watch?v=4Vzzrr_7h7o