Results 46 to 60 of 94
Thread: Σοβαρό πρόβλημα με τη μάνα μου.
-
07-10-2014, 16:06 #46
- 08-10-2014, 12:06 #47
Καλήσπέρα...Ναι έχω προσπαθήσει να είμαι εκδηλωτική..Και όταν το βλέπει αυτό με εκμεταλεύεται και μετά ρίχνει το φαρμάκι της.Το ίδιο κάνει και τώρα γιατι θέλει να της βρω φόρεμα για το γάμο..Για να μην πει ο κόσμος ΄'οτι δεν είναι καλή μαζί μου...Και μετ΄αόταν κλείσει η πόρτα του σπίτιου δεν φαντάζεσαι τί κατάρες μου ρίχνει...
08-10-2014, 12:18 #48
Πρώτον εμένα δε με ενδιαφέρει η περουσία και ποτέ δε ζήτησα τίποτα.Δεύτερον,όταν είμαι άρρωστη δεν γυρνά να με κοιτάξει καν..Δεν θα ξεχάσω όταν ημουν στο γυμνασιο και ξυπνησα μια μέρα με ημικρανιες και πέθανα στον πόνο το μόνο που είχε να μου πει είναι να σκάσω..
Τρίτον τώρα δεν δέχεται να βάλει τίποτα στο σπίτι,αν και δουλεύω ώρες ατελείωτες στην επιχήρηση τους και φέτος έβγαλαν πολλά.
ΔΕν είμαι μαμοθευτρό δουλεύω και βγάζω μόνη μου ότι χρειάζομαι.¨ολη αυτή την περιουσία την έφτιαξαν με θυσία της οικογένειας της μάνας μου και τώρα δεν γυρίζουν να τους κοιτάξουν και τους κακολογούν...ούτε τη γιαγιά μου δεν πέρνει τηλεφωνο που είναι άρρωστη.
Για ποιες κόντρες μιλάς,με βρίζει και έχω το κεφάλι σκυφτό..Βγάζει ιστόρίες από το μυαλό της και δεν την ενδιαφέρει έαν ο αλλός πονάει..
Ξέρεις τί γύρισε και μου είπε ο πατέρας μου περυσι?:Τελικά οι ξένοι άνθρωποι σε ξέρουν καλύτερα από εμάς και έκλαιγε...
08-10-2014, 12:28 #49
βρε γλυκιά μου,μήπως η μαμακα σου δεν είναι και στα πολύ καλά της;;;;
Δεν μ αρέσει να δικαιολογώ όλα τα πράγματα αλλά δε μου φαίνεται ότι ισορροπεί πολύ καλά η γυναίκα.....
Και τι θέλω να πω με αυτό..........
Οτι αν την έβλεπες σαν άνθρωπο που έχει και αυτή υποφέρει-μήπως μπορούσες να την συγχωρήσεις-αν όχι να την βοηθήσεις!
08-10-2014, 12:30 #50
λοιπον, επειδη το εχω δει αυτο το εργο, η μονη λυση ειναι να θωρακιστεις απεναντι της.
ξεγραψε μεσα σου οτι θα βρεις στηριξη ποτε απο την μητερα σου.
τα παραπονα να τα λες στον ανδρα σου καισ τους φιλους σου. μην της παραπονιεσαι για τπτ,αστην να νομζει οτι αναγνωρισες επιτελους το δικιο της.
εχε απεναντι της μια ευγενικη συμπεριφορα για να μην υπαρχουν εντασεις, ασε την να νομιζει οτι σε εκμεταλλευεται, μονο σε ασημαντα πραγματα ομως, οπως το να της βρεις φορεμα που λες.
τα σημαντικα, οπως το που θα μενεις, που θα δουλευεις, τι θα κανεις με τον ανδρα σου, θα τα λυνετε οι δυο σας. αστην να λεει. απαντα αοριστιες, τυπου " καλη ιδεα, θα την σκεφτΟΥΜΕ, και θα δουμε τι θα κανουμε" και κανε αυτο που θελεις εσυ.
αν σου ζητησει τον λογο, θα απαντας, "ναι, τελικα αποφασισαμε αυτο".
ειναι βασικο να φυγεις απ το σπιτι, και θα φυγεις εφοσον παντρευεσαι τοσο συντομα.
δεν μου απαντησες αν το σπιτι ειναι στο ονομα σου.
αν ειναι, δεν τους εχεις καμια αναγκη πλεον.
εφοσον δεν το θελησες και στο φορτωσαν και ταλαιπωρεισαι στις 3 δουλειες για να τα βγαλεις περα, παγωσε την αποπερατωση του σπιτιου και πατε να μεινετε σε νοικιαζομενο. αν πουν κατι οι γονεις, θα πειτε, αποφασισαμε να το τελειωνουμε σιγα-σιγα, οποτε περισσευουν λεφτα.
αν μαλιστα περασει λιγος καιρος και δειτε οτι δεν προκυπτουν λεφτα και το σπιτι καθεται αδικα, πουληστε το στην κατασταση που ειναι και χρησιμοποιηστε τα λεφτα για το ενοικιο,
08-10-2014, 12:35 #51
Αυτό ακριβώς μου λέει και ο σύντροφος μου, ότι δεν είναι ισορροπημένη η συμπεριφορά της..Μέσα σε μία μέρα θα αλλάξει συνεχώς συμπεριφορά απέναντι μου ....Αυτό με τρελαινει...Ο σύντροφος μου φοβάται μην κάνω κακό στον εαυτό μου,γιαυτό αυτες τις μέρες είναι δίπλα μου όσο πιο πολύ μπορει..π.χ.εχθες με πήγε για βέρες για να μου ανεβάσει την ψυχολογία.. Δεν της κρατάω κακία και πάντα την συγχωρώ..Απλά την φοβάμαι και στεναχωριέμαι γι'αυτή την κατάσταση...
08-10-2014, 12:52 #52
Γι'αυτό σου λέω και εγώ..........προσπάθησε να είσαι διπλωματική απέναντι της....ούτε πολύ ελευθερία-ούτε και κόντρα και θα δεις ότι θα μαλακώσει από μόνη της.
Ποιός ξέρει τί έχει περάσει και αυτή και ξεσπάει έτσι......αν και δεν δικαιολογώ ποτέ τους παλιοχαρακτήρες με το τί έχουν περάσει.
Αλλά κάποιοι δεν στέκουν και στα πολύ καλά τους..........
08-10-2014, 13:05 #53
Το οικόπεδο που είναι χτισμένο είναι στο όνομα μου ,αλλά η άδεια του σπιτιου είναι στον πατέρα μου(ευτυχώς). Μπορεί να ταλαιπωρηθήκαμε αλλά τελικά καταφέραμε να το τελειώσουμε..
Αυτά που περιγράφεις προσπαθώ να κάνω... Είμαι τυπική και θα δώσω στα παιδιά μου όση αγάπη δεν μπόρεσε να μου δώσει.. ΜΙα κοπέλα που περνούσε το ίδιο,μου είπε πως όταν κάνω παιδί θα βρω λύτρωση..
08-10-2014, 13:06 #54
08-10-2014, 13:08 #55
08-10-2014, 13:12 #56
Μα ποτέ δεν της πήγα κόντρα..Μία φορά το έκανα και δεν φαντάζεσαι τί πέρασα για ένα χρόνο..Και όμως δεν είχε δύσκολα παιδικά χρόνια..Η αδερφή της(καμία σχεση με εκείνην) μου είπε πως ότι ήθελε το είχε, είχε το προνόμιο να διαλέξει όποιο σπίτι ήθελε και να τελειωσει το σχολείο..Ενώ η θεία μου ήθελε τόσο πολύ να τελειώσει το σχολείο και δεν την άφησαν..Και η γιαγιά μου είναι ένα κομμάτι μάλαμα..Ευτυχώς που την έχω και με στηρίζει..
08-10-2014, 13:21 #57
αρα σε τρελαινει το ψεμα δηλαδη φρικαρεις τοσο πολυ με το ψεμα που σου δημιουργει ψυχολογικα? απο οτι φαινετε μονο εγω καταλαβα την αιτια ολου αυτου ισως επιδη σκεφτομαι κ ενστικτοδως...
επισης δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι υπαρχει καπιος που να ξερει ακριβως το τι συνεβει δηλαδη ναι ετσι ειναι οπως τα λες αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο περιπου ολο αυτο μπορει η ουσια του να ειναι η ιδια. κ δε ξερω αν το παρατηρισε κανεις το οτι οταν σου πασαρα αυτο το τραγουδι μου ειπες αμεσως οτι ειναι πολυ αλιθινο ενω ζοριζομουν να το καταχωρισω. δηλαδη αυτο που θελεις για να συνελθεις ειναι να σου λεει ο αλλος χοντρες αληθειες?
08-10-2014, 13:24 #58
08-10-2014, 13:44 #59
ναι αλλα δε ξερω αν τοση ωρα εχεις καταλαβει τι ακριβως συμβαινει ολα αυτα τα συμπερασματα που εβγαλα δε τα συμπερανα απο το κειμενο που εγραψες επιδη τα εγραφες με ενα τροπο που δε φαινοταν καν το τι σε πειραζε κ τι οχι δηλαδη αν σου μιλαγα τωρα ως κατι αγνωστο κ χιλιες φορες να σκεφτομουν χιλιες φορες θα αδυνατουσα να βγαλω ακρη με ολο αυτο.
ολα αυτα τα συμπερανα επιδη μανταψα αυτο που κανεις δε θα ταν σε θεση να βρει αν σου μιλαγε απο εδω ως ενας ακομα αγνωστος...
αρα αυτο σημαινει οτι μονο τροια προσωπα θα μπορουσαν να βγαλουν ακρη με εσενα
1) ο γουρι κελερ
2) ενα μεντιουμ
3) η καπιος που σε γνωριζε πολυ πολυ καλα..
κ εγω εχω επηρεαστει αρκετα απο τον γιουρι κελερ αφου με απασχολισαν αρκετα τα φαινομενα τηλεπαθειας κ οτιδηποτε σχετικο....
08-10-2014, 14:12 #60
απο οτι συμπερανα φοβασαι την οικιοτητα κ φοβασαι κ το ψεμα κ ταλαντευεσαι σε 2 αντιμαχομενα πυρα ας πουμε κ αυτο σε τρελαινει. το ξερω οτι μετα απο ολα αυτα που σου συνεβησαν θα ηθελες να χαθεις σε μια ντουζινα αγνωστους για να μην ακους τιποτα κ κανεναν κ να εισαι μονη μαζι με εσενα κ το ξερω γιατι εχω περασει κ εγω απο αυτο το σταδιο κ θυμαμαι κ ολας που ηθελα να φυγω πολυ μακρυα απο τους παντες κ τα παντα σαν ενα φιλο μου που μου ελεγε βλεπω τους αλλους ανθρωπους να μπαινουν μπροστα απο τα ματια μου κ να μου κρυβουν τον ηλιο κ εγω σ αυτη τη ψυχολογια ειμουν
αλλα αναγκαστικα...
να την αλαξω γιατι δε πηγενε αλλο δεν ηταν οτι το ηθελα με εκβιασαν τα ψυχολογικα μου στο να αλλαξω αλλιος ακομα κ σημερα θα ειμουν ακομα ο ιδιος οπως ειμουν πριν..
οστοσο παντα βλεπω με ενδιαφερον καθε τετια περιπτωση αφου μου ηταν αδυνατον να ξεφυγω απο αυτο το μοντελο ανθρωπου αφου αποτελουσε τον πραματικο μου εαυτο ετσι αναγκαστικα κ παλι να τον εχω κοντα μου αφου μοονο με αυτον μπορουσα πραγματικα να συνενοηθω ετσι το παραξενο ειναι οτι ενω αλλαξα σημαντικα συνεχιζα να ακολουθω τον εαυτο μου μεσα απο αλλους ανθρωπους που η μου αρεσε η οχι θα τους εχω διπλα μου
κ ολα αυτα ηταν απλα παραχωρισεις που εκανα για να μην τρελαθω αφου ειμουν ενα βημα πριν να κλειστω στο δαφνι αφου ειμουν χειροτερα κ απο σενα τοτε