υπερπροστασια γονιων.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Κουραγιο φιλε μου,οντως θα υπεφερες πολυ απο αυτην την υπερπροστασια κ βεβαια δεν σε βοηθαει στην ζωη σου,ειναι απαραιτητο στην περιπτωση σου να βρεις την καταλληλη γυναικα κ δουλεια κ να μετακομισεις οσο μακρυα ειναι εφικτο απο αυτους,βεβαια σε προειδοποιω οτι οταν βρεις την γυναικα σου πρεπει απαραιτητα να κρατησεις τους γονεις σου μακρυα μην επεμβαινουν διοτι θα δημιουργησει προβλημα στον γαμο σου,Καλο ειναι να ξεκινησεις την προσπαθεια σου απο μικρα βηματα αρχικα φροντισε να αυτοεξυπηρετησαι σε ολα να μαθεις να πλυνεις τα ρουχα σου να μαγειρευεις ο,τι θελεις κ να μην επιτρεπεις στους γονεις να σε περιποιουνται κ ετσι μεσα στο ιδιο σου το σπιτι αρχικα θα κινεισαι αυτονομα κ θα προετοιμαζεις το εδαφος για να μετακομισεις οταν σου το επιτρεψουν τα οικονομικα σου,εγω λεω να δεις κ την περιπτωση να μετακομισεις σε αλλη πολη η κ στο εξωτερικο εαν δεν βρισκεις δουλεια πιστευω θα σου κανει πολυ καλο

Senior Member
    Έχοντας κι εγώ μεγαλώσει με υπερπροστατευτική μητέρα και ζώντας ακόμα μαζί της, συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι πρέπει να φύγεις απ' το σπίτι σου μόλις μπορέσεις...ή αν αυτό δεν είναι ακόμα εφικτό να πάψεις να τους δίνεις σημασία...εγώ τουλάχιστον αυτό το έχω καταφέρει ως ένα βαθμό, να μην την αφήνω να με τρομάζει πια...αν κι ήδη έχει κάνει αρκετή ζημιά που δεν διορθώνεται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    η χειροτερη ασθενεια των γονιων. κανει τα παιδια μαλακισμενα, προβληματικα, αχρηστα.

Senior Member
    μυσπ : το θεμα του εξωτερικου το εχω πει και στους ιδιους,γιατι βλεπω και βλεπουν και οι ιδιοι οτι δυσκολα πραγματα με δουλεια,περιμενω ποτε και αν θα βγει καμια προκυρηξη,ειδα οτι δεν το πηραν στραβα αλλα βλεπω οτι δεν εχουν εμπιστοσυν και φοβουντε!

κυκνε: δεν συζηταω μαζι τους,μονο τα βασικα αν τυχει να τους πω θα παω εδω εκει,αν μου κανουν ερωτησεις που δεν θελω να απαντησω,πολυ απλα τους γραφω και δεν τους απανταω,αρχιζουν γκρινιαζουν,αλλα δεν τους ακουω!πολλες φορες φευγω τα μεσημερια οταν κοιμουντε χωρις να τους λεω οτι φευγω,φευγω για ωρες απο το απογευμα,με ενα απλο "αντε γεια, φευγω",βασικα γενικα δεν μ'αρεσει να δινω αναφορα σε κανεναν που θα παω τι θα κανω και γενικα!

λιλιουμ: προβληματικα μπορει,αχρηστα οχι,ολοι μεσα μας κρυβουμε κατι που απλα πρεπει να ψαξουμε μεσα μας για να το βγαλουμε,γιατι τετοιοι γονεις δεν σ'αφηνουν να βγαλεις αυτο που κρυβεις μεσα σου!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    Quote Originally Posted by manosthess View Post
    αμα δεν ηρεμισω δεν θα ερθει σχεση?αντανακλαται στο προσωπο μου ολο αυτο λες?(ερωτηση κανω, δεν κατηγορω, το λεω για να μην παρεξηγηθει η ερωτηση)!δεν πειραζει που λες και τα δικα σου,εδω περα μεσα κανουμε ομαδικο group-forum therapy!
    συμφωνω σχεδον με ολους οσους σου απαντησαν, μανο.
    αν αυτο σε παρηγορει, η πλειοψηφια των ελληνικων οικογενειων ειναι καπως ετσι, με διαφορες παραλλαγες, στην πιεση και τον παραλογισμο των γονιων και την αντιδραση των παιδιων.
    αναλογα με την ευαισθησια του , την δυναμη του, την επαναστατικοτητα του, αντιδραει ο καθενας κι οποιον παρει ο χαρος.....
    η βαση της ελευθεριας , απ οπου κι να το ψαξεις, βρισκεται στην οικονομικη ανεξαρτησια, το δυνατον συντομοτερο, ωστε να μπορει κανεις να ζει μακρια απο αυτο αρρωστο περιβαλλον.
    περα απο αυτο, μπορεις να επιλεγεις φιλους με "υγιεις" αποψεις και λειτουργικες ζωες , για να καταλαβεις πως ζουν "οι αλλοι" και να ξεκινησεις να ξηλωνεις στο μυαλο σου τις προβληματικες συμπεριφορες που σε φορτωσαν οι δικοι σου.....
    κοινως , βρες και υιοθετησε εσυ, τους συγγενεις που σου ταιριαζουν....

βεβαιως μπορει να ερθει η σχεση σε οποιοδηποτε σημειο της διαδρομης σου. εχεις την εντυπωση οτι ολοι οσοι εχουμε σχεσεις που μας κανουν ευτυχισμενους, τα εχουμε ολα λυμμενα και τις τελειες σχεσεις με γονεις και παρελθον?? δεν ισχυει αυτο. αντιθετα, οταν εισαι ειλικρινης και βρεις ανθρωπους αξιολογους και σαν φιλους και σαν συντροφο, μπορει κι αυτοι να συμμετεχουν στο να φιαξετε μαζι την ζωη σας οπως την ονειρευεστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω σχεδον με ολους οσους σου απαντησαν, μανο.
    αν αυτο σε παρηγορει, η πλειοψηφια των ελληνικων οικογενειων ειναι καπως ετσι, με διαφορες παραλλαγες, στην πιεση και τον παραλογισμο των γονιων και την αντιδραση των παιδιων.
    αναλογα με την ευαισθησια του , την δυναμη του, την επαναστατικοτητα του, αντιδραει ο καθενας κι οποιον παρει ο χαρος.....
    η βαση της ελευθεριας , απ οπου κι να το ψαξεις, βρισκεται στην οικονομικη ανεξαρτησια, το δυνατον συντομοτερο, ωστε να μπορει κανεις να ζει μακρια απο αυτο αρρωστο περιβαλλον.
    περα απο αυτο, μπορεις να επιλεγεις φιλους με "υγιεις" αποψεις και λειτουργικες ζωες , για να καταλαβεις πως ζουν "οι αλλοι" και να ξεκινησεις να ξηλωνεις στο μυαλο σου τις προβληματικες συμπεριφορες που σε φορτωσαν οι δικοι σου.....
    κοινως , βρες και υιοθετησε εσυ, τους συγγενεις που σου ταιριαζουν....

βεβαιως μπορει να ερθει η σχεση σε οποιοδηποτε σημειο της διαδρομης σου. εχεις την εντυπωση οτι ολοι οσοι εχουμε σχεσεις που μας κανουν ευτυχισμενους, τα εχουμε ολα λυμμενα και τις τελειες σχεσεις με γονεις και παρελθον?? δεν ισχυει αυτο. αντιθετα, οταν εισαι ειλικρινης και βρεις ανθρωπους αξιολογους και σαν φιλους και σαν συντροφο, μπορει κι αυτοι να συμμετεχουν στο να φιαξετε μαζι την ζωη σας οπως την ονειρευεστε.
    ας πουμε η αδερφη μου ηταν πιο αντιδραστικος χαρακτηρας,σηκωθηκε εφυγε απο το σπιτι και ηρεμησε, τωρα εχει κανει την οικογενεια της,μενει σχετικα μακρια απο εμας,οποτε ειναι σχετικα καλα! και οπως μιλαω με φιλους ολοι τα ιδια λενε για τους γονεις τους,οποτε πανω-κατω τα ιδια ειμαστε ολοι!εγω λεω για σχεση γιατι,ξερεις οτι εχεις εναν ανθρωπο να πεις τι σε απασχολει, να σου πει τι την/τον απασχολει,θα κατσεις να συζητησεις πραγματα με εκεινη-ον,δεν λεω οτι λυνονται τα προβληματα,απλα τα βγαζεις και τα συζητας με καποιον,καλοι οι φιλοι οι φιλες,αλλα οι σχεσεις ειναι διαφορετικες!

Senior Member
    ας πουμε η αδερφη μου ηταν πιο αντιδραστικος χαρακτηρας,σηκωθηκε εφυγε απο το σπιτι και ηρεμησε, τωρα εχει κανει την οικογενεια της,μενει σχετικα μακρια απο εμας,οποτε ειναι σχετικα καλα! και οπως μιλαω με φιλους ολοι τα ιδια λενε για τους γονεις τους,οποτε πανω-κατω τα ιδια ειμαστε ολοι!εγω λεω για σχεση γιατι,ξερεις οτι εχεις εναν ανθρωπο να πεις τι σε απασχολει, να σου πει τι την/τον απασχολει,θα κατσεις να συζητησεις πραγματα με εκεινη-ον,δεν λεω οτι λυνονται τα προβληματα,απλα τα βγαζεις και τα συζητας με καποιον,καλοι οι φιλοι οι φιλες,αλλα οι σχεσεις ειναι διαφορετικες!
    φυσικα και σε καταλαβαινω μανο μου.
    τα εχω περασει κι εγω με την αδερφη μου.
    εγω ημουν αυτη που εφευγε και η αδερφη αυτη που δεν αντεχε να αντιδρασει και προτιμουσε την υποταγη και την ησυχια της.
    ενοιωσα καλα και οτι ζω την ζωη που μου αρεσει και μου αξιζει, μονο οταν εφυγα απο το πατρικο .
    και βεβαια εχεις δικιο για την σχεση, εννοειται οτι δεν αρκουν οι φιλοι κι αυτο που σε κανει ευτυχισμενο ειναι μια ερωτικη σχεση με καποιον που σε καταλαβαινει και ξερει πως να σε στηριξει.
    και βεβαια ειναι και το σεξ:rolleyes:.μεγαλη πηγη ευτυχιας και ισορροπιας..
    κανεις δεν τα εχει λυμμενα ολα πριν κανει μια ερωτικη σχεση, αυτο που ακουγεται ειναι θεωρητικο. ολοι εχουν τα θεματα τους με το παρελθον. αλιμονο αν περιμεναμε να τα λυσουμε ολα για να βρουμε τον συντροφο μας, ολοι μονοι μας θα ειμασταν...
    βεβαιως ισχυει και ειναι σημαντικο, οτι εξαρταται τι θεματα εχει ο καθενας. καποια θεματα δεν σου επιτρεπουν την συνυπαρξη με αλλον. αλλα ειναι λιγα...

Senior Member
    και βεβαια ειναι και το σεξ:rolleyes:.μεγαλη πηγη ευτυχιας και ισορροπιας..
    εννοειται,εστω και μια αγκαλια να κανεις αισθανεσαι καλυτερα,θα μου πεις εδω σκυλο αγκαλιαζεις και νιωθεις καλυτερα!

Senior Member
    εννοειται,εστω και μια αγκαλια να κανεις αισθανεσαι καλυτερα,θα μου πεις εδω σκυλο αγκαλιαζεις και νιωθεις καλυτερα!
    εννοουσα το σεξ με την αγαπημενη σου, μεσα στην ερωτικη σχεση, αλλα και το σκετο αν σε εκφραζει, καλο ειναι. δικο σου θεμα.
    τον σκυλο μην τον λες για πλακα. τα ζωακια ειναι σπουδαια συντροφια και πηγη τρυφεροτητας και αγαπης.

Quote Originally Posted by kria View Post
    ναι βρες οτιδήποτε...βρες και δύο δουλειές...θα σε βοηθησει πολύ εάν δουλεύεις...θα σε κάνει να νοιωθεις χρήσιμος και θα τα βλέπεις θέτικα..εγώ κάνω 3 δουλειές για να λείπω από το σπίτι και να μην τους βλέπω.. ευτυχώς σε ένα μήνα θα παντρευτω και θα λυτρωθώ..Άλλα φύγε από το σπίτι, όσο είναι καιρός... Θα δεις όταν ηρεμήσεις θα έρθει και η σχέση... Έγω τον άνθρωπο μου τον βρήκα όταν ήμουν χάλια εξαιτίας των δικών μου.. Συγνώμη που μιλάω για εμένα, απλά σου δίνω ζωντανά παραδείγματα για να δεις ότι αξίζει αυτό το βήμα...
    Εισαι γυναικα ή αντρας?

Senior Member
    εννοουσα το σεξ με την αγαπημενη σου, μεσα στην ερωτικη σχεση, αλλα και το σκετο αν σε εκφραζει, καλο ειναι. δικο σου θεμα.
    τον σκυλο μην τον λες για πλακα. τα ζωακια ειναι σπουδαια συντροφια και πηγη τρυφεροτητας και αγαπης.
    ε κι εγω αυτο λεω σεξ με την σχεση,οχι μονος!και για τα ζωα δεν το λεω για πλακα σοβαρα μιλαω!

Page 2 of 2 FirstFirst 12