Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών. - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 222
    Senior Member
    Η αληθεια μνιμονιο ειναι οτι το θεμα τραβηξε πολυ , γι αυτο ειπα της κοπελας να μου στειλει πμ , αν θελει . Παντως ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα ( για μενα ) η διατροφη . Λες να εχει γενικοτερο ενδιαφερον ? με βαζεις σε πειρασμο να αρχισω νανοιγω τα περιφημα θρεντ μου , τι θα κανατε αν ..............fill in the blanks .
    Nομιζατε οτι γλυτωσατε απο μενα ?

Banned
    Καποιοι που ασχολουνται με διατροφη ναι γιατι οχι να μην ανοιξουν τετοιο θεμα?Να γραψει ο καθενας σωστους συνδυασμους τροφων..Δεν φτανει μονο να τρως πχ οσπρια ή λαχανικα ξερω'γω..Υπαρχουν συνδυασμοι τροφων που κανουν καυσεις!Υπαρχουν επισης και κακιστοι συνδυασμοι τροφων που οι περισσοτεροι τους κανουμε!
    Πραγματικα θα μου ηταν ενδιαφερον ενα τετοιο νημα..

Banned
    Τις προαλλες ηρθε μια κοπελα που πουλουσε ιατρικου ενδιαφεροντος εγκυκλοπαιδειες αλλα οι συγκεκριμενες ειχαν να κανουν πιο πολυ με την διατροφη..Και εκει που συζητουσαμε μου λεει το κορυφαιο!!Που εγω τον χειμωνα το κανω συνεχεια!Οχι μπροκολο με ψαρι μπλοκαρει τον θυρεοειδη!!

Senior Member
    Και ομως δεν υπαρχουν τετοιοι συνδυασμοι . Ειναι πολυ μεγαλο το κεφαλαιο διατροφη , και μονο με την πειρα και την μελετη το μαθαινεις , αρκει να το αγαπας , και εγω λατρευω γυμν.+ διατροφη .
    Και εγω πιστευω οτι θα ηταν ενδιαφερον ενα τετοιο νημα .

Senior Member
    καντε το ρε παιδια, υπαρχει ενοτητα ετσι κι αλλιως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τις προαλλες ηρθε μια κοπελα που πουλουσε ιατρικου ενδιαφεροντος εγκυκλοπαιδειες αλλα οι συγκεκριμενες ειχαν να κανουν πιο πολυ με την διατροφη..Και εκει που συζητουσαμε μου λεει το κορυφαιο!!Που εγω τον χειμωνα το κανω συνεχεια!Οχι μπροκολο με ψαρι μπλοκαρει τον θυρεοειδη!!

Πολλα ισχυουν αν εχεις προβλημα με τον θυρεοειδη , αλλιως πολλα ακουγονται , δεν θα τρελαθουμε κιολας . Συνεχιζε να τρως μπροκολλο με ψαρι , μνιμονιο . Αν ακουγαμε την καθε μ@λ@κια , θα γινιμασταν υποχονδριακοι απλως .
    Ειχα παει σε καλο διαιτολογο προ 15 ετων , ειχα παρει κιλα απο ενα αντικαταθλιπτικο , δεν ηξερα τοσα πολλα απο διατροφη , δεν ακουσα τιποτα παρομοιο .

Banned
    Αυτο που λεω παντως με τους συνδυασμους που κανουν καυσεις ισχυει..Οπως ισχυει πχ στο τραπεζι που θα φας να εχεις τον υδατανθρακα αλλα και την πρωτεινη..Τελος παντων δεν το συνεχιζω γιατι δεν εχω την γνωση.

Senior Member
    Nαι , μην το κουραζουμε .

Λοιπόν, θεματοθέτρια.
    Με πάσα ειλικρίνεια έχω να πω τα εξής.
    1) ΞΕΚΟΛΛΑ από τα πρότυπα της εποχής μας, που θέλουν τις γυναίκες να μοιάζουν σαν να έχουν ανορεξία.
    Μην δίνεις σημασία σε όσους προσπαθούν να σε μειώσουν. Μπορεί να χρησιμοποιούν σαν αφορμή για να σε προσβάλουν τον σωματότυπό σου, ή οτιδήποτε άλλο. Οι κακοήθεις, αν πραγματικά θέλουν να βρουν κάποιο λάθος σε εσένα, ώστε να το χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν επάνω σου την κακοήθειά τους, ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ, ακόμα κι αν δεν υπάρχει.
    2) Οι εξυπνάκηδες που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν στους άλλους ελαττώματα για να μπορέσουν να τους προσβάλουν - μειώσουν - κατηγορήσουν κ.τ.λ., ας κοιταχτούν στον καθρέπτη κι ας προσπαθήσουν να διορθώσουν τα δικά τους μούτρα και την μίζερη ζωούλα τους.
    3) Εφ' όσον είσαι καλά στην υγεία σου, κάνεις εξετάσεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα, γυμνάζεσαι και προσέχεις την υγεία σου, τότε δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να χάσεις βάρος ή να κάνεις κάτι περισσότερο από όσα ήδη κάνεις. Όλα αυτά τα οποία έπρεπε να κάνεις, τα έχεις κάνει ήδη. Με τόση προσπάθεια που έκανες, αν ο οργανισμός σου χρειαζόταν να χάσει βάρος, θα το έχανε.
    4) Πιστεύω ότι έχεις πολύ ωραίο σωματάκι και δεν υπάρχει καμία ανάγκη απώλειας βάρους.
    Στο κάτω κάτω της γραφής, γυναίκα είσαι, δεν είσαι Μπάρμπι. Όλες οι Μπάρμπι είναι ίδιες μεταξύ τους, όμως καμία γυναίκα δεν είναι και δεν πρέπει να προσπαθεί να γίνει ίδια με τις άλλες. Τα ανθρώπινα όντα δεν είναι κούκλες, αλλά ζωντανά πλάσματα που χαρακτηρίζονται από την ύπαρξη λογικής και προσωπικότητας. Πρέπει, λοιπόν, να δείξεις ότι έχεις προσωπικότητα. Δεν πρέπει να επιτρέψεις στην κοινωνία να σου επιβάλει κανενός είδους πρότυπο. Δεν πρέπει να προσπαθείς να αλλάξεις τον εαυτό σου για να ανταποκριθείς στα γούστα των άλλων. Άρα, δεν έχεις καμία υποχρέωση να μοιάσεις στα ανορεξικά πρότυπα που προσπαθεί το σύστημα να σου περάσει. Έχεις προσωπικότητα η οποία πρέπει να παραμένει σταθερή και όχι να μεταβάλλεται ανάλογα με τα γούστα των υπολοίπων.
    5) ΔΕΝ είσαι υπέρβαρη, ούτε χοντρή, ούτε τίποτε άλλο παρόμοιο. Σου το λέω με απόλυτη βεβαιότητα.
    6) Η γυναίκα που έχει πιασίματα, είναι δύο φορές γυναίκα.
    7) Αν θέλεις να σου πω την προσωπική μου άποψη, είχα πάντοτε και έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στις "γεμάτες" γυναίκες και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες που έχουν ίδιες προτιμήσεις με εμένα σε αυτό το θέμα. Περισσότεροι από όσους νομίζεις.
    Για να καταλάβεις καλύτερα, κάνε μια αναζήτηση στο γκουγκλ και γράψε "plus size models". Υπάρχουν γυναίκες σαν εσένα, που γίνονται μοντέλα.
    8) Και, τέλος, έχω να πω κάτι σε κάποιον εξυπνάκια που συμπεριφέρεται με θράσος και αγένεια και προσβάλλει και την θεματοθέτρια και όλες τις άλλες γυναίκες που συμμετέχουν στην συζήτηση. Ο νοών νοείτω.
    Ξεφόρτωσε λίγο από το αντριλίκι που κουβαλάς, γιατί περπατάς και βουλιάζει ο δρόμος από την πολλή αντρίλα.
    Την επόμενη φορά που θα πας εσύ, ο τέλειος άνδρας, ο γοητευτικός, ο έμπειρος, που τα ξέρει όλα, και θα βρεθείς με τα δεκάδες θηλυκά που σε περιμένουν καθημερινώς έξω από το σπίτι σου (οι οποίες σημειωτέον είναι όλες νικήτριες των καλλιστείων) πες τους να σου κάνουν ένα καλό μασάζ, μπας και ισιώσεις, διότι έχεις στραβώσει από την πολλή μαγκιά.
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

Banned
    Quote Originally Posted by Λαθρόβιος View Post
    Λοιπόν, θεματοθέτρια.
    1) ΞΕΚΟΛΛΑ από τα πρότυπα της εποχής μας, που θέλουν τις γυναίκες να μοιάζουν σαν να έχουν ανορεξία.
    Μην δίνεις σημασία σε όσους προσπαθούν να σε μειώσουν. Μπορεί να χρησιμοποιούν σαν αφορμή για να σε προσβάλουν τον σωματότυπό σου, ή οτιδήποτε άλλο. Οι κακοήθεις, αν πραγματικά θέλουν να βρουν κάποιο λάθος σε εσένα, ώστε να το χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν επάνω σου την κακοήθειά τους, ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ, ακόμα κι αν δεν υπάρχει.
    2) Οι εξυπνάκηδες που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν στους άλλους ελαττώματα για να μπορέσουν να τους προσβάλουν - μειώσουν - κατηγορήσουν κ.τ.λ., ας κοιταχτούν στον καθρέπτη κι ας προσπαθήσουν να διορθώσουν τα δικά τους μούτρα και την μίζερη ζωούλα τους.
    3) Εφ' όσον είσαι καλά στην υγεία σου, κάνεις εξετάσεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα, γυμνάζεσαι και προσέχεις την υγεία σου, τότε δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη να χάσεις βάρος ή να κάνεις κάτι περισσότερο από όσα ήδη κάνεις. Όλα αυτά τα οποία έπρεπε να κάνεις, τα έχεις κάνει ήδη. Με τόση προσπάθεια που έκανες, αν ο οργανισμός σου χρειαζόταν να χάσει βάρος, θα το έχανε.
    4) Πιστεύω ότι έχεις πολύ ωραίο σωματάκι και δεν υπάρχει καμία ανάγκη απώλειας βάρους.
    Στο κάτω κάτω της γραφής, γυναίκα είσαι, δεν είσαι Μπάρμπι. Όλες οι Μπάρμπι είναι ίδιες μεταξύ τους, όμως καμία γυναίκα δεν είναι και δεν πρέπει να προσπαθεί να γίνει ίδια με τις άλλες. Τα ανθρώπινα όντα δεν είναι κούκλες, αλλά ζωντανά πλάσματα που χαρακτηρίζονται από την ύπαρξη λογικής και προσωπικότητας. Πρέπει, λοιπόν, να δείξεις ότι έχεις προσωπικότητα. Δεν πρέπει να επιτρέψεις στην κοινωνία να σου επιβάλει κανενός είδους πρότυπο. Δεν πρέπει να προσπαθείς να αλλάξεις τον εαυτό σου για να ανταποκριθείς στα γούστα των άλλων. Άρα, δεν έχεις καμία υποχρέωση να μοιάσεις στα ανορεξικά πρότυπα που προσπαθεί το σύστημα να σου περάσει. Έχεις προσωπικότητα η οποία πρέπει να παραμένει σταθερή και όχι να μεταβάλλεται ανάλογα με τα γούστα των υπολοίπων.
    5) ΔΕΝ είσαι υπέρβαρη, ούτε χοντρή, ούτε τίποτε άλλο παρόμοιο. Σου το λέω με απόλυτη βεβαιότητα.
    7) Αν θέλεις να σου πω την προσωπική μου άποψη, είχα πάντοτε και έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στις "γεμάτες" γυναίκες και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες που έχουν ίδιες προτιμήσεις με εμένα σε αυτό το θέμα. Περισσότεροι από όσους νομίζεις.
    Για να καταλάβεις καλύτερα, κάνε μια αναζήτηση στο γκουγκλ και γράψε "plus size models". Υπάρχουν γυναίκες σαν εσένα, που γίνονται μοντέλα.
    8) Και, τέλος, έχω να πω κάτι σε κάποιον που συμπεριφέρεται με αγένεια και προσβάλλει και την θεματοθέτρια και όλες τις άλλες γυναίκες που συμμετέχουν στην συζήτηση. Ο νοών νοείτω.
    Ξεφόρτωσε λίγο από το αντριλίκι που κουβαλάς, γιατί περπατάς και βουλιάζει ο δρόμος από την πολλή αντρίλα.
    Την επόμενη φορά που θα πας εσύ, ο τέλειος άνδρας, και θα βρεθείς με τα δεκάδες θηλυκά που σε περιμένουν καθημερινώς έξω από το σπίτι σου (οι οποίες σημειωτέον είναι όλες νικήτριες των καλλιστείων) πες τους να σου κάνουν ένα καλό μασάζ, μπας και ισιώσεις, διότι έχεις στραβώσει από την πολλή μαγκιά.
    Εγραψε το αγορι μου!!Εγραψε...!!

Λοιπόν, θεματοθέτρια.
    8) Και, τέλος, έχω να πω κάτι σε κάποιον εξυπνάκια που συμπεριφέρεται με θράσος και αγένεια και προσβάλλει και την θεματοθέτρια και όλες τις άλλες γυναίκες που συμμετέχουν στην συζήτηση. Ο νοών νοείτω.
    Την επόμενη φορά που θα πας εσύ, ο τέλειος άνδρας, ο γοητευτικός, ο έμπειρος, που τα ξέρει όλα, και θα βρεθείς με τα δεκάδες θηλυκά που σε περιμένουν καθημερινώς έξω από το σπίτι σου (οι οποίες σημειωτέον είναι όλες νικήτριες των καλλιστείων) πες τους να σου κάνουν ένα καλό μασάζ, μπας και ισιώσεις, διότι έχεις στραβώσει από την πολλή μαγκιά.
    Εσενα αν δεν ειχα εναν γαμο στην καμπουρα μου σε παντρευομουν χαχαχα...μπραβο σου φιλε μου που βλεπεις την γυναικα τοσο ομορφα...περα απο κιλα υψος εμφανιση νουμερο στηθους κτλ...εισαι Αντρας με κεφαλαιο..

Senior Member
    Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Λαθρόβιο.
    Από κει και πέρα, ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τα γούστα του.
    Πάντως, προσωπικά δεν έχω γνωρίσει πραγματικό αρσενικό που να γούσταρε πολύ αδύνατη γυναίκα.
    Και η αλήθεια είναι, ότι συχνά οι γυναίκες πασχίζουν να γίνουν πιο αδύνατες από αυτό που προτιμάνε οι περισσότεροι άντρες.
    Αυτό πάντως που θα έλεγα στη θεματοθέτρια είναι, ότι είναι υπερβολικό να νιώθει απελπισμένη και τρελαμένη.
    Πιθανόν επειδή αρκετό καιρό στερείται, ο μεταβολισμός της να υπολειτουργεί πλέον.
    Είναι γνωστό, ότι αν για μεγάλο διάστημα ακολουθείς υποθερμιδική δίαιτα, ο οργανισμός ρίχνει το μεταβολισμό και προσπαθεί να προσαρμοστεί στις λίγες θερμίδες.
    Οπότε, με το που τρως φυσιολογικά για το βάρος σου -ούτε καν παραπάνω- μπορεί και να βάζεις κιλά.
    Και όπως ειπώθηκε παραπάνω, αυτά είναι τα ζητήματα που πρέπει να λύσει ένας διατροφολόγος.
    Το να μας μάθει να τρώμε υγιεινά και να διατηρήσουμε το σωστό βάρος.
    Γιατί το να χάσει κάποιος κιλά, ειδικά αν πεινάσει, μπορεί να το πετύχει.
    Το να κρατηθεί στο σωστό βάρος, χωρίς να στερείται, αυτό ελάχιστοι από εκείνους που έχασαν αρκετά κιλά το καταφέρνουν τελικά.

Ενα ματσο μαλακιες,λες και σου μιλησα.
    Πολυ απλα εχουμε διαφορετικα γουστα στις γυναικες.Ξεπερασε το.

Banned
    Αλαφροισκιωτε ο τσουπωτος γυναικειος πληθυσμος του φορουμ απαιτει μια φωτογραφια σου να παιζει βελακια στις δυσκολες στιγμες της διαιτας :p

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αλαφροισκιωτε ο τσουπωτος γυναικειος πληθυσμος του φορουμ απαιτει μια φωτογραφια σου να παιζει βελακια στις δυσκολες στιγμες της διαιτας :p
    Γαμησε τα ο.Ο

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast