Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 222
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    φυσικα και ειναι θεμα γουστου η ομορφια. αλλα εδω μεσα ορισμενα μελη προσπαθουν να πλασαρουν τα γουστα τους σαν αντικειμενικα σωστα για την δηθεν τελεια ζωη. αυτο προσπαθω να γραψω και παραπανω. σκατα στη τελειοτητα αμα ειναι να προβληματιζεται ο κοσμος και να μην ειναι ο εαυτος του.
    απο αλλου ξεκιναει η συζητηση αλλου θα καταληξει στο τελος!εδω βοηθαμε την κοπελα!ο καθενας τι γουστα εχουμε τι μας αρεσει να τα αφησουμε για αλλο ποστ!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Banned
    Συμφωνω απολυτα!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    αρκει να μην υπαρχει υποτιμηση σε καποιον που ηδη προβληματιζεται με τα κιλα του.
    Προσωπικα δεν την υποτιμησα,αυτο που ειπα ειναι οτι αφου της δημιουργει προβλημα στη ζωη της(και ειναι ειναι πολυ συχνο αυτο),ας συνεχισει την προσπαθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Προσωπικα δεν την υποτιμησα,αυτο που ειπα ειναι οτι αφου της δημιουργει προβλημα στη ζωη της,ας συνεχισει την προσπαθεια.
    ε ναι αφου πιστευει οτι εκει ειναι το προβλημα της,ας χασει τα κιλα που θελει να νιωσει καλυτερα!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Quote Originally Posted by manosthess View Post
    ε ναι αφου πιστευει οτι εκει ειναι το προβλημα της,ας χασει τα κιλα που θελει να νιωσει καλυτερα!
    Φυσικα,τι αλλο.

Banned
    Ελαφρια σκια :P ειπες καποιες μπαρουφιτσες με τροπο..με το γαντι ρε παιδι μου.Δλδ οτι ορθως νιωθει ετσι (για τα 5 κιλα παντα ε?) , οτι αισθανεται οτι δεν παιρνει αγαπη (παλι για τα 5 κιλακια ε?) οτι ειναι υπερβαρη ειπες..Κατσε ρε ελαφρια σκια μια γυναικα ή ενας ανθρωπος γενικοτερα που μπορει να ειναι και 100 κιλα πως θα τον πεις τριαξονικο?Υπερβαρη δεν λεγεσαι στα 66 κιλα και μην νομιζεις οτι το λεω επειδη και εγω κατεχω τετοιο βαρος :P

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Παντως εμενα μαρεσουν οι αντρες με λιγα παραπανω κιλα, και με κοιλιτσα! Λιγα ε δεν ειπα να εισαι σαν τον Παγκαλο! Αλλα τους προτιμω απο τους φετες! Ειναι γλυκουλι δεν ξερω!! :)

Και βασικα δε μπορω να καταλαβω και οι αντρες τι βρισκουν στις ανορεχτικες, περα απο το οτι κρεμανε τα ρουχα καλυτερα πανω τους! anywayz..

Ελαφρια σκια :P ειπες καποιες μπαρουφιτσες με τροπο..με το γαντι ρε παιδι μου.Δλδ οτι ορθως νιωθει ετσι (για τα 5 κιλα παντα ε?) , οτι αισθανεται οτι δεν παιρνει αγαπη (παλι για τα 5 κιλακια ε?) οτι ειναι υπερβαρη ειπες..Κατσε ρε ελαφρια σκια μια γυναικα ή ενας ανθρωπος γενικοτερα που μπορει να ειναι και 100 κιλα πως θα τον πεις τριαξονικο?Υπερβαρη δεν λεγεσαι στα 66 κιλα και μην νομιζεις οτι το λεω επειδη και εγω κατεχω τετοιο βαρος :P
    Μονη της ειπε οτι εχει περασει δυσκολα λογω αυτων των κιλων.Δε σημαινει οτι ντε και καλα οποιος ειναι υπερβαρος περναει ασχημα,αλλα αφου η συγκεκριμενη περναει*,και προσπαθει να τα χασει,της ειπα να συνεχισει την προσπαθεια.Να χασει κατι απο αυτην την προσπαθεια δεν εχει,μονο να κερδισει,αλλα ουτε και πρεπει να στεναχωριεται τοσο πολυ.

Και δεν ειναι τοσο τα 5 κιλα σαν 5 κιλα,οσο οτι πριν για να χασει το ιδιο βαρος,ξοδεψε δυσαναλογο μεγεθος χρηματων και χρονου.Ειναι λογικο να την αποθαρρυνει

Δε χρησιμοποιησα λεξεις του στυλ τριαξονικο,ή αλλες υποτιμητικες για τους υπερβαρους και τους παχουλους.
    Δεχομαι να νιωθει ο αλλος καλα με τον εαυτο του οπως και αν ειναι (εκτος και αν υπαρχει αντικειμενικο θεμα υγειας).Αυτο που δε δεχομαι ειναι να κανουμε τον υπερβαρο με το στανιο νορμαλ,τον νορμαλ λιποβαρη,και οποιον θελει τον/την συντροφο του να εχει νορμαλ κιλα,να τον στολιζουμε με 1000 επιθετα.

*αν και τελικα περναει πολυ καλυτερα απ' οτι αφησε να εννοηθει,και υπερβαλλει.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μονη της ειπε οτι εχει περασει δυσκολα λογω αυτων των κιλων.Δε σημαινει οτι ντε και καλα οποιος ειναι υπερβαρος περναει ασχημα,αλλα αφου η συγκεκριμενη περναει*,και προσπαθει να τα χασει,της ειπα να συνεχισει την προσπαθεια.Να χασει κατι απο αυτην την προσπαθεια δεν εχει,μονο να κερδισει,αλλα ουτε και πρεπει να στεναχωριεται τοσο πολυ.

Και δεν ειναι τοσο τα 5 κιλα σαν 5 κιλα,οσο οτι πριν για να χασει το ιδιο βαρος,ξοδεψε δυσαναλογο μεγεθος χρηματων και χρονου.Ειναι λογικο να την αποθαρρυνει

Δε χρησιμοποιησα λεξεις του στυλ τριαξονικο,ή αλλες υποτιμητικες για τους υπερβαρους και τους παχουλους.
    Δεχομαι να νιωθει ο αλλος καλα με τον εαυτο του οπως και αν ειναι (εκτος και αν υπαρχει αντικειμενικο θεμα υγειας).Αυτο που δε δεχομαι ειναι να κανουμε τον υπερβαρο με το στανιο νορμαλ,τον νορμαλ λιποβαρη,και οποιον θελει τον/την συντροφο του να εχει νορμαλ κιλα,να τον στολιζουμε με 1000 επιθετα.

*αν και τελικα περναει πολυ καλυτερα απ' οτι αφησε να εννοηθει,και υπερβαλλει.
    Το τριαξονικο το ειπα εγω , οχι εσυ θελοντας να σου δειξω την υπερβολη του "υπερβαρη" που χρησιμοποιησες..Φυσικα και να προσπαθησει η κοπελα αφου την ενοχλει τοσο το εξακιλο!Αυτονοητο..

Το τριαξονικο το ειπα εγω , οχι εσυ θελοντας να σου δειξω την υπερβολη του "υπερβαρη" που χρησιμοποιησες..Φυσικα και να προσπαθησει η κοπελα αφου την ενοχλει τοσο το εξακιλο!Αυτονοητο..
    Ε πιο ευγενικη εκφραση απο το ''υπερβαρος/η'' δεν υπαρχει.Μαλιστα η σελιδα με το bmi που βρηκα,χαρακτηριζε την πρωτη βαθμιδα ανω του νορμαλ ως ''1ο βαθμο παχυσαρκιας''.ΟΚ αυτο ειναι υπερβολικο.

Να στο θεσω αλλιως,σε μας τους αντρες παιζει σημαντικο ρολο το υψος.Εγω πχ μπορει να μαι 1,70 (που ειναι λιγο για αντρα).Αν πει καποια οτι βρισκει κοντους τους αντρες κατω του 1,75 και δεν της αρεσουν,μπορει να ενοχληθω περισσοτερο ή λιγοτερο,αλλα δεν μπορω (εκτος και αν ειμαι νουμερο) να αναγκασω τους αλλους να με θεωρησουν πρωτο μποι,ουτε να κατηγορω τις γυναικες που θελουν τους ψηλους αντρες οτι ειναι ετσι και αλλιως.

Απλως θα βρω καποια που θα αποδεχθει το υψος μου.Αυτονοητα λεω θα μου πεις,αλλα απ' οτι φαινεται δεν ειναι αυτονοητα για ολους.

Senior Member
    Για να γινω πιο σαφης , επειδη η κουβεντα πραγματικα γινεται ατερμονη..Εγω προσωπικα δεν θα απερριπτα εναν αντρα επειδη μπορει να ειχε 5-10 κιλα παραπανω!Αυτο ομως ειναι γυναικεια σκεψη..Ενας αντρας οκ σκεφτεται διαφορετικα ,μα οχι και ολοι οι αντρες το ιδιο..Δεν εχω δει καμια τσουπωτη να πηγαινει χαμενη , εχω μαλιστα συναντησει και υπερβαρες με πολυ ωραιους αντρες!Ειναι θεμα γουστου η ολη συζητηση γι'αυτο δεν βγαζει και πουθενα..Τα οποια γουστα ναι ειναι σεβαστα ,αρκει να μην υπαρχει υποτιμηση σε καποιον που ηδη προβληματιζεται με τα κιλα του.

Oντως ειναι θεμα γουστου . Εγω πχ. προτιμω τις αδυνατες , για 5 κιλα δεν θα απερριπτα , αλλα για 10 , κοκκινη καρτα . Δεν μπορω πραματικα να καταλαβω τους αντρες που τους αρεσουν οι παχουλες , αλλα δεν μου πεφτει λογος . Α , και να γυμναζεται . Ισως επειδη προσεχω τον εαυτο μου πολυ , και γυμναζομαι και εγω . Αυτα ομως ειναι τα δικα μου κριτηρια , δεν σημαινει οτι ολοι λειτουργουν ετσι . Καταλαβαινω την θεματοθετρια ομως που θελει να χασει 5-6 κιλα , αμα δεν αισθανεται ανετα , πρεπει να τα χασει , δεν ειναι και τοσο δυσκολο δα .

Banned
    Λοιπον αντρες του φορουμ θα σας παραθεσω μια φωτο μιας τσουπωτης γυναικας και σας ρωτω...Την βρισκεται σεξουαλικη αυτην την γυναικα?

Senior Member
    Eγω καθολου , αρκετα ' γεματη ' για τα γουστα μου , αλλη , αλλη ................
    Δεν ξερω και να ' ποσταρω ' φωτογραφιες .

Ρε μνιμονιο , μπας κ εισαι συ στην φωτο ? ειπες οτι εισαι λιγο τσουπωτη , αλλα ωραια .

Λοιπον αντρες του φορουμ θα σας παραθεσω μια φωτο μιας τσουπωτης γυναικας και σας ρωτω...Την βρισκεται σεξουαλικη αυτην την γυναικα?

Μετρια.Δεν τρελαινομαι,οχι τοσο λογω κιλων,οσο υψους.Της λειπει κανα κεφαλι.
    Ομως,φαινεται να εχει καλα κατανεμημενο βαρος,αν εξαιρεσεις λιγο τα μπρατσα,κατι που δε μπορω να το πω για ολες.

Banned
    Εγω παντως την βρισκω πολυ σεξουαλα!Τελος παντων ετσι ηθελα να δω πανω κατω τα γουστα σας..Απο Μπελουτσι και ανω ειστε τσ τσ τσ τσ!

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast