Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 222
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προσωπικα δεν ρωτησα κιλα, οχι μονο για λογους προσωπικων δεδομενων, αλλα γιατι δεν με ενδιαφερει καθολου το τι ισχυριζεται ο καθενας πισω απο μια οθονη.
    μπορει τα -11 να ειναι +50, να εισαι αλλα 5 νικ που ισως αντιπαθω κι αντι για κουκλα που παινευεται μονο διαδικτυακα, μια πανουκλα που οποιος την γνωριζει παιρνει δρομο (κι ακομα τρεχει)... δεν μου λενε τπτ τετοιες παινεσιες... εκει εξω ειναι ο στιβος...
    Τοση ωρα κανεις υπαινιγμους για το δικο μου βαρος,και τωρα που δε σου βγηκε,γιατι θα σε βολευε να ειμαι 100 κιλα πχ. λες οτι δε μετραει τι λεει ο καθενας εδω.Τα δικα μου,δικα μου,τα δικα σου,δικα μου παλι.

Πες οτι ειμαι 1,50 και 65 κιλα,το ιδιο κανει,δεν εχει να κανει με σενα και μενα.

ρωτησα αν εχεις προβλημα βαρους για να σου δωσω διατροφικες συμβουλες που με βοηθησαν εμενα να απαλλαγω , ωστε να μην εχω κομπλεξ και κανω σαν την χηρα στο κρεβατι με το προβλημα βαρους των αλλων ανθρωπων...
    Αν καποιος εκανε σα τη χηρα στο κρεβατι,εισαι εσυ.Δεν εβγαλα καποιο ατομο οτι εχει ψυχολογικα προβληματα,ουτε εκανα υπαινιγμους για την εμφανιση κανενος.Αν κρινω απο την αντιδραση σου,και καποιων αλλων,αλλοι μαλλον εχουν θεματα βαρους.

υ.γ. αν και δεν προκειται να συμφωνησουμε το λεω για αλλους που διαβαζουν. η κοπελα θα ηταν μια κοπελα υπερβαρη οπως κομψα λες, που ηθελε να χασει λιγα κιολακια το λεω εγω, αν απλα ελεγε οπως τοσοι αλλοι: 'παιδια θελω να χασω 5-7 κιλα και δυσκολευομαι. πειτε γνωμες, ιδεες κλπ".. το οτι συναρτα τα 5γαμοκιλα με την ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ, ειναι αυτο που το κανει απο προβλημα βαρους, προβλημα διατροφικης διαταραχης (στα ορια λεω εγω, δεν προκειται για διαγνωση). αν και παλι δεν καταλαβες, περαστικα..
    Η κοπελα μεχρι περσυ ηταν 74 κιλα,με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ζωη της.Μην τα ξαναλεμε,δε νομιζω να χρειαζεται να εξηγησω τα αυτονοητα παλι.Προφανως εχεις ξεχασει ποσο σκληρα ειναι παιδια μεχρι και την εφηβεια ωστε να μην καταλαβαινεις ποσα προβληματα δημιουργει αυτο.

Εχει πεσει στα 67,που ακομα ειναι αρκετα,και εχει καθε λογο να θελει να χασει και αλλα,παλι για ευνοητους λογους.Δεν ειναι θεμα κιλων μονο,ειναι τι εχει περασει λογω αυτων των κιλων τοσα χρονια και τι επιπτωσεις ειχαν στη ψυχολογια της.Επισης,δεν ειμαστε σε θεση να ξερουμε τι αλλο ισχυει για την εμφανιση της,γιατι δεν παιζουν μονο τα κιλα ρολο.

Αυτο δε συνιστα διατροφικη διαταραχη,κανενας υπερβαρος δε θελει να παραμεινει υπερβαρος,και αυτο ισχυει διπλα για τις γυναικες.

Εν τελει το θεμα της δεν ειναι μονο τα κιλα,αλλα η αυτοεκτιμηση της και η κοινωνικη της ζωη,που συνδεονται με τα κιλα της.Αν τα χασει,δε θα γινουν ολα ροδινα,αλλα θα ειναι ενα μεσο στο να καλυτερευσει την ζωη της.
    Και το χω δει να το καταφερνουν πολλοι ανθρωποι χωρις να γινουν ανορεκτικοι.

Εσυ αντιθετα,θες να παραμεινει παχουλη και να παει σε ψυχολογο.Και κατα τα αλλα,εγω θελω το κακο της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εν τελει το θεμα της δεν ειναι μονο τα κιλα,αλλα η αυτοεκτιμηση της και η κοινωνικη της ζωη,που συνδεονται με τα κιλα της.Αν τα χασει,δε θα γινουν ολα ροδινα,αλλα θα ειναι ενα μεσο στο να καλυτερευσει την ζωη της.
    Και το χω δει να το καταφερνουν πολλοι ανθρωποι χωρις να γινουν ανορεκτικοι.

Εσυ αντιθετα,θες να παραμεινει παχουλη και να παει σε ψυχολογο.Και κατα τα αλλα,εγω θελω το κακο της.
    μαλακιες λες.
    εγω θελω να ειναι ευτυχισμενη ειτε με λιγα παραπανω κιλα, ειτε με τα ιδανικα. κατα προτιμηση με τα ιδανικα...
    εσυ την εβαλες στο κρεβατι του προκρουστη,επειδη η γνωστη σου στα 65 κιλα ειχε γεροντοπαχα στην κοιλια :p

Senior Member
    Τοση ωρα κανεις υπαινιγμους για το δικο μου βαρος,και τωρα που δε σου βγηκε,γιατι θα σε βολευε να ειμαι 100 κιλα πχ. λες οτι δε μετραει τι λεει ο καθενας εδω.Τα δικα μου,δικα μου,τα δικα σου,δικα μου παλι.
    ....
    με μπερδεψες με την γκοθλι.
    μονο μια φορα σχολιασα ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ κιλα, οταν σε ρωτησα ξεκαθαρα αν εισαι υπερβαρος.
    και μου απαντησες αμεσως οτι δεν εισαι, δεν γυροφερνα τιποτα.
    νουμερο ποτε δεν ρωτησα γιατι δεν με ενδιαφερει. ουτε θα σε φαω, ουτε θα σε πουλησω...
    το οτι δεν εισαι αξιοπιστος οπως και κανενας μας πισω απο την οθονη, εξακολουθει να ισχυει... φυσικα και μπορει να εισαι 100...

Banned
    Με απελπισατε και εμενα και πεινασα κιολας!

Senior Member
    εγω παντως παιδια ειμαι 1.90 υψος.. τριτη λκειου εκανα την επανασταση μου που ελεγα και κατεστρεψα το διαβασμα μου ..οταν το καταλαβα εγινα χαλια ψυχολογικα και σταματησα τον αθλητισμο και το φαι τοα υξησει πληρως.. εφτασα 116 κιλα..δεν θελω αν το θυμαμαι.. αυτο σε ενα εξαμηνο..καποια στιγμη το καλοκαιρι..λεω "καλα ρε μ...ακα μου,που εφτασα?" απευθειας τα εχασα ολαααααααα..πλακωνω το γυμναστηριο μετα και την παλη που εκανα απο δευτερα γυμνασιου... καιε φτασα εκει που ημουν... 1.90 88 κιλα 11% λιπος..γραμμωση..ολο βαρη τωρα no pain no gain :) θελει να βαλεις τον στοχο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Με απελπισατε και εμενα και πεινασα κιολας!
    φαε οτι θες. ετσι κι αλλιως για τα μπαζα εισαι στα 67 κιλα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    εγω παντως παιδια ειμαι 1.90 υψος.. τριτη λκειου εκανα την επανασταση μου που ελεγα και κατεστρεψα το διαβασμα μου ..οταν το καταλαβα εγινα χαλια ψυχολογικα και σταματησα τον αθλητισμο και το φαι τοα υξησει πληρως.. εφτασα 116 κιλα..δεν θελω αν το θυμαμαι.. αυτο σε ενα εξαμηνο..καποια στιγμη το καλοκαιρι..λεω "καλα ρε μ...ακα μου,που εφτασα?" απευθειας τα εχασα ολαααααααα..πλακωνω το γυμναστηριο μετα και την παλη που εκανα απο δευτερα γυμνασιου... καιε φτασα εκει που ημουν... 1.90 88 κιλα 11% λιπος..γραμμωση..ολο βαρη τωρα no pain no gain :) θελει να βαλεις τον στοχο
    μπραβο βρε Γιαννη! :)

Banned
    φαε οτι θες. ετσι κι αλλιως για τα μπαζα εισαι στα 67 κιλα...
    66 ειμαι!!Αλλα ειμαι ωραιο μπαζο :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    66 ειμαι!!Αλλα ειμαι ωραιο μπαζο :P
    μονο ωραιο? κουκλαρα απ τις λιγες!!!!!!!

Senior Member
    εισαι το μονο μνημονιο που ομορφαινει την ζωη μας......

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καλα τι μου θυμισατε με αυτο το νημα. Ειχα γνωρισει περυσι ενα παιδι πολυ κουλ ανοιχτομυαλο γαματο τυπακι. Και συζηταγαμε διαφορα καναμε αρκετη παρεα, και ειχε ερθει και η συζητηση στα προτυπα που προβαλλονται απο τα μεσα και πως τοσα κοριτσια εχουν ανορεξια και τι κακο ειναι αυτο κτλ κτλ. Αυτα τα ελεγε ο ιδιος ετσι, εγω συμφωνουσα. Σε καποιες φασεις ομως 2-3 φορες, σχολιασε Ο ΙΔΙΟΣ αρνητικα καποιες κοπελες που ηταν τσουπωτες και γεματουλες. Τον αφησα τις δυο πρωτες φορες, την τριτη του την ειπα και εμεινε μαλακας. Ουαου λεει εχεις δικιο.. το κανω κι εγω αυτο.!!

ΕΙναι μεσα στο μυαλο μας τοσο πολυ βαλμενα αυτα τα προτυπα απο τον συνεχη καταιγισμο εικονων και πληροφοιων απο παντου.. ΠΟυ ακομα και αυτοι οι οποιοι αντιτασσονται σε αυτα.. Εχουν πεσει θυματα τους χωρις να το ξερουν.. ΠΟλλες φορες..

Senior Member
    σου εκλεψα ενα κιλο, συγνωμη γερολαδα, δεν θα επαναληφθει :p

εσυ την ρωτησες ομως αν ανηκει σε αυτη την κατηγορια, πριν την πεις χοντρη, οταν η ιδια σου λεει οτι ειναι χοντρη και νοιωθει απελπισια γι αυτο?
    ουτε εγω το ξερω, αλλα προτιμαω να της πω την αληθεια, δηλαδη οτι τα κιλα της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ, παρα να την πανικοβαλω περισσοτερο, επειδη γνωρισα καποια που δεν βλεποταν και ηταν στα δικα της κιλα, αλλα 20 χρονια μεγαλυτερη η με χαλια προσωπο κι εκανε διαιτες γιατι ηταν το μονο που μπορουσε να ελεγξει....

δεν υπαρχει καμια περιπτωση καποιος να την απορριπτει για 5 κιλα, ουτε και εσενα, αν ανησυχεις γι αυτο...
    αν μιλουσαμε για ΚΙΛΑ, τοτε ναι, αλλαζει η συζητηση...
    η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες που ειναι πολυ αδυνατες και τρεχουν στα γυμναστηρια και τρελαινονται στις διαιτες πατσαβουριαζουν στο προσωπο και χαλαει το δερμα οταν μεγαλωνουν. Αμα ειναι στρουμπουλο ειναι πιο σφριγηλο :)

Senior Member
    Δε μετριεται με τα κιλα,αλλα για να σε αγαπησει καποιος/α πρεπει να του/της αρεσεις πρωτα.Το αναποδο δεν εχει συμβει ποτε.
    Και ομως συμβαινει.

Ας πω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια, σημασια εχει τι θελει κανεις, τι εχει, τι μπορει να γινει, και κατα ποσο ειναι εφικτο να πετυχει αυτο που θελει με αυτο που εχει ή μπορει να γινει. Επιπλεον, πρεπει να ξερει γιατι θελει αυτο που θελει. Αν αξιζει να το πετυχει, αν θα γινει πραγματι ευτυχισμενος, αν θα αποκτησει οσα νομιζει οτι αυτο συνεπαγεται.

Σας μπερδεψα?

Θελω να πω οτι ενα πρεπει να ειναι το ζητουμενο στη ζωη μας, να ειμαστε ευτυχισμενοι, και αυτο γινεται οταν ειμαστε ο εαυτος μας! οχι οταν ειμαστε 5 κιλα λιγοτερο, 5 κιλα περισσοτερο, πιο πρασινο ματι, πιο ξανθο μαλλι. Βοηθανε καποια πραγματα, καποιες βελτιωσεις, στο να αυξησει κανεις την αυτοπεποιθηση του και την αυτοεικονα του ναι, αλλα ολα εχουν τα ορια τους.. Και πολλες φορες ειναι ψευδαισθηση αυτο που νομιζουμε οτι μας λειπει και οτι θα αποκτησουμε με το να κατακτησουμε κατι...

Η εμφανιση βοηθαει σε πολλα, αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα στα οποια δε βοηθαει καθολου, πχ το να ειναι κανεις ομορφος δε συνεπαγεται οτι θα ειναι και ενδιαφερων ή εξυπνος, και υπαρχουν και επισης πραγματα στα οποια οχι απλα δε βοηθαει αλλα δυσκολευει τη ζωη σου. Και ειναι πολλα αυτα, δεν ειναι αστειο..

Στις ερωτικες σχεσεις των ανθρωπων, ναι η παροιμια λεει απο τα ματια πιανεται και κατεβαινει παρα κατω κτλ κτλ.. Αλλα εγω νομιζω πως για τους νοημονες ανθρωπους παιζει ρολο και κατι πιο ψηλα απο τα ματια, ο εγκεφαλος! Ισως απο εκει να αρχιζουν ολα.. Εγω προσωπικα δε μπορω να εξηγησω αλλιώς, πως μου ειναι αδυνατον να ερωτευτω εναν ομορφο κουκλο γυμνασμενο αν δε με ελκυσει η προσωπικοτητα του, η ενεργεια του πρώτα. Δε μου λεει τπτ αυτο απλα ως εικονα. Ερωτευομαι το βλεμμα, το χαμογελο, την κινηση, αυτα που βγαζει ο αλλος, εκει δεν εχουν σημασια τα κιλα, το υψος, το χρωμα κτλ.. Εκτος αν ειναι μες στον εγκεφαλο αυτες οι στερεοτυπιες τοσο γερα ριζωμενες. Η μιλαμε για το κατω κεφαλι στους αντρες.

Μια κοπελα που ειναι 10 κιλα πιο παχουλη, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να αναπτυξει πιο ενδαιφερουσα προσωπικοτητα και χιουμορ κτλ. Εγω τουλαχιστον ενδιαφερουσα γκομεναρα ή ενδιαφεροντα γυμνασμενο φετες κουκλο δεν εχω γνωρισει ποτε. Δεν εχουν χρονο ισως να ασχοληθουν με κατι αλλο περα απο την εικονα τους, δεν τους χρειαστηκε να χρησιμοποιησουν ενα αλλο οπλο περα απο την ομορφια τους. Καταρα η ομορφια, οχι αστεια. Θελει πολυ ταπεινοτητα για να την διαχειριστεις σωστα.

Μια κοπελα λοιπον δεκα κιλα πιο παχουλη, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να βρει ΣΩΣΤΟ συντροφο και να κανει ΩΡΑΙΑ σχεση, απο ενα κοριτσι σα μοντελο. Η γιαγια μου ελεγε της ασχημης της ξημερωνει ο γαμπρος εξω απο την πορτα. Την ομορφη να κλαις.. Και επειδη εχω δει πλειστα παραδειγματα τετοια.. Για αυτο εκφερω και αυτες τις αποψεις. Μπορει να εισαι ψηλη αδυνατη αλλα να εχεις στραβη μυτη, τρεχα κανε πλαστικη, μπορει να εισαι ψηλη αδυνατη και να μην εχεις στηθος, τρεχα βαλε βυζι, μπορει να εισαι ψηλη αδυνατη και να εχεις αραια μαλλια, τρεχα βαλε εξτενσιον. Αυτο που ειπε ο ΚΕΝΟ πριν, παντα κατι θα φταιει, και για ολους αυτους τους λογους μπορει να εισαι καραγκομεναρα, και να μην εχεις οχι απλα γκομενο, ουτε φιλους. Αυτα..

Συνοπτικα, κοπελια ξεκαθαρισε γιατι θες να χασεις αυτα τα δεκα κιλα. Για γκομενο? για φιλαρεσκεια? για ανεση? για οτιδηποτε αλλο? Και δες ποσο αντικρυσμα στην πραγματικοτητα εχουν οι προσδοκιες σου. Αν ησουν 150 κιλα και εχανες 80 κιλα ναι ισως αυξανονταν οι πιθανοτητες να βρεις αντρα, να εχεις καλυτερη υγεια, καλυτεερη κινηση κτλ. Αλλα 5 και δεκα κιλα δεν ειναι για να τρελαινεσαι. Με τιποτα. Και αυτους τους αντρες που λενε αυτες τις μαλακιες σαν τον γωνστο μου θα τους φερουμε κανα τουβλο στο κεφαλι.

Senior Member
    Κοπελα μου δεν υπαρχει τελειο σωμα κ ουτε ειναι σωστο να προβαλλεται το αδυνατο σωμα σαν το ιδανικο απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης,ειναι πιθανον να πασχεις απο μια μορφη θυρεοειδη κ αυτο λειτουργει εις βαρος του μεταβολισμου σου με αποτελεσμα να μην μπορεις να χασεις ευκολα βαρος με τους ρυθμους που θελεις κ γιαυτο καθυστερεις κ πρεπει να κανεις εξεταση αιματος κ να πας σε ενδοκρινολογο να σου λυθει η απορια,εαν εχεις θυρεοειδη τωρα μπορεις να παιρνεις ενα φαρμακο κ να εισαι καλυτερα,Ομως κ ετσι οπως εισαι πιστευω δεν εισαι υπερβαρη για κανονικη μου μοιαζεις κ μπορεις να υπολογισεις κ το δεικτη μαζας σωματος σου να το διαπιστωσεις

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast