Ηλικίες στο forum ! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 176
    Senior Member
    Αν ψηφισουν αρκετοι τοτε δεν προκειται να μας χαλανε τα στατιστικα λιγοι ψηφοι ακομα...εκτος και εαν ως μαθηματικος θες απολυτη ακριβεια
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Να αφήσουμε 1-2 μέρες !!

Οκ ?

Παιδιά , αντε !!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    29,7272 ειναι ο Μ.Ο το περασα σε excel τωρα ας ψηφισουν οσοι θελουν (τι κανει ο ανθρωπος αν βαριεται και εχει παρει αδεια απο τη δουλεια:P)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    31 και εγω!

Senior Member
    Αυτες ειναι οι κατηγοριες ηλικιας:
    12
    17
    22
    27
    32
    37
    42
    47
    καλα δεν υπηρχε καπου ενα κουμπι για επισυναψη αρχειου δεν μπορω να το βρω τωρα...
    Ναι 44 ατομα εβαλα.
    Εχουμε και μια αριθμητικη προοδο στις ηλικιες αρα θα μπορουσαμε να βελτιωσουμε και τον τυπο...λεω εγω τωρα

Senior Member
    Καλώς την 45 η ψήφο !

:P

Senior Member
    Θα έπρεπε όλες οι τιμές (οχι μονο οι διαφορετικές) να αποτελούν αριθμητική πρόοδο Keep !
    Δεν βελτιώνεται !

Senior Member
    (Βαση+βημα)*πληθος βηματων δεν θα μπορουσαμε...ενταξει απλως παιζουμε λιγο με τους τυπους να περναει η ωρα.

Administrator
    Εμένα με προβληματίζει η συμμετοχή κάτω των 18 και κυρίως η μία συμμετοχή που βλέπω στην ψηφοφορία, κάτω των 15.
    Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να ελέγξουμε τις ηλικίες πριν την εγγραφή των μελών, ωστόσο, μιας και αυτό δεν είναι εφικτό, ας θυμόμαστε όταν στέλνουμε ένα μήνυμα ότι μας διαβάζουν και τέτοιες ηλικίες.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    βλακειες λεω {βαση=7 βημα=5 αποτελεσμα=0 x με βαση j=αρ ατομων της κατηγοριας 12 και ουτω καθεξης}

Για ι=1 εως ι=8
    για j=1 εως 8

Βαση=βαση+βημα

αποτελεσμα=αποτελεσμα+βαση *συγκεκριμενο πληθος ατομων(x1)/συνολικο αριθμο ατομων

Τελος επαναληψης.
    Μα καλα με τι ασχολουμε :P

Senior Member
    Εμένα με προβληματίζει η συμμετοχή κάτω των 18 και κυρίως η μία συμμετοχή που βλέπω στην ψηφοφορία, κάτω των 15.
    Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να ελέγξουμε τις ηλικίες πριν την εγγραφή των μελών, ωστόσο, μιας και αυτό δεν είναι εφικτό, ας θυμόμαστε όταν στέλνουμε ένα μήνυμα ότι μας διαβάζουν και τέτοιες ηλικίες.

Ναι εχεις δικιο niko...προβλημα σε ολο το ιντερνετ γενικα αυτο.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    (Βαση+βημα)*πληθος βηματων δεν θα μπορουσαμε...ενταξει απλως παιζουμε λιγο με τους τυπους να περναει η ωρα.
    Πες το με νούμερα για να είμαι σίγουρη τι εννοείς !

Senior Member
    Πατατα ειπα το εκανα με προγραμμα...νομιζω δουλευει ετσι...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    βλακειες λεω {βαση=12 βημα=5 αποτελεσμα=0 j1=αρ ατομων της κατηγοριας 12 και ουτω καθεξης}

Για ι=1 εως ι=8
    για j=1 εως 8

Βαση=βαση+βημα

αποτελεσμα=αποτελεσμα+βαση *συγκεκριμενο πληθος ατομων(J1)/συνολικο αριθμο ατομων

Τελος επαναληψης.
    Μα καλα με τι ασχολουμε :P

Πρέπει το j1 να είναι πίνακας ή κάτι τέτοιο και το

αποτέλεσμα = αποτέλεσμα + βάση *J1(i)

και στο τέλος, μετά την επανάληψη να βάλεις

αποτέλεσμα = αποτέλεσμα /συνολικό πλήθος ατόμων

Senior Member
    Δεν ειναι πιο συντομο γιατι ειναι πολυ απλο το προβλημα αν ειχαμε 650 βηματα θα σου ελεγα εγω
    Βεβαια δεν νομιζω να ειναι κανεις 650*5 χρονων οποτε

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast