Μονογαμία εναντίον πολυγαμίας !! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 128
    Senior Member
    Originally posted by Kassi
    Originally posted by Kleiw
    Σωστή η ερώτηση !
    Θελεις να το βάλω ως επιλογή ?

Βασικά εννοούσα να μην υπάρχει σεξουαλιή δεσμευση στην σχέση σου ! Δηλαδή να μπορείτε να \'\'κερατώνετε\'\' ελευθερα !!
    Χαχα.....Ένας άντρας φίλος μου μού είπε \"Εγώ είμαι μονογαμικός τύπος\" και η απάντησή μου ήταν \"Ναι,μία κάθε λεπτό\"......Λοιπόν αν το δείτε, όλοι μονογαμικοί είμαστε την φορά......Δεν θέτω παρά ταύτα την δική μου επιλογή...
    Σωστό και αυτό !
    Θα σπανίζουν οι άνθρωποι που θέλουν μια ερωτική σχέση σε όλη τη ζωή τους ! Αν και ξέρω 2 κοπέλες με αυτήν την φιλοσοφία ! Θα θέλατε να βάλω την επιλογή αυτή ?

Senior Member
    Η ερώτηση για να γίνει πιο πικάντικη θα έπρεπε να είναι \"Τον κερατώνετε τον προκομένο σας;;;.........\"Τον κάνετε τάρανδο;;;\".....
    Που ήσουν βρε Κασι οταν τα έφτιαχνα ?? :P

Πηγατε για καραόκε τελικά ?

Senior Member
    ...ξερω κι εγω μια κοπελα μια χαρα...αρραβονιασμενη με τον πρωτο τησ...και οταν την ρωτησα..μα καλα δεν εχεισ περιεργεια να δεισ πωσ ειναι να σε αγγιζει ενασ αλλοσ αντρασ...πωσ κανει ενασ αλλοσ αντρασ ερωτα...(να μην παντρευτει με μοναδικο ερωτικο συντροφο στην ζωη τησ τον δικο τησ.. εννοειτε δεν μιλαω για απιστια)...μου ειπε..

-και γιατι να δοκιμασω με καποιον αλλον?..κι αν μ αρεσει?...ενω ετσι ειμαι μια χαρα ..γνωριζω μονο αυτο..και ειμαι με αυτο...

και μιλαμε για μια χαρα κοπελα ετσι!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Originally posted by Adzik

-και γιατι να δοκιμασω με καποιον αλλον?..κι αν μ αρεσει?...ενω ετσι ειμαι μια χαρα ..γνωριζω μονο αυτο..και ειμαι με αυτο...

και μιλαμε για μια χαρα κοπελα ετσι!

μια χαρα - χαλια αγαπητη αντζικ...
    Το πληρωμα του χρονου θα ερθει αργοτερα, δεν ξερω ποτε....
    η νομιζεις τα χιλιαδες διαζυγια που βγαινουν ετησιως βγαινουν για πλακα???

Θα στο πω και αλλιως,
    οταν γευεσαι κατι ομορφο στη ζωη σου και δεν μπορεις να το συγκρινεις, τοτε δεν ξερεις καν αν ειναι ομορφο.
    Η απαντηση σε αυτο που ρωτα η φιλη σου, ειναι πολυ απλη:
    Πας με αυτο που σου αρεσει.

Μερικες φορες αναρωτιεμαι για ενα κοσμο τι του ειναι πιο δυσκολο, να βρει ποσο κανει 5+5 η τι ψαχνει στη ζωη του???

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Ή αλλιώς...

\"Αλλοίμονο από τους ηθικούς που είναι ηθικοί επειδή δεν μπορούν να είναι ανήθικοι και από τους τίμιους που είναι τίμιοι επειδή δεν μπορούν να είναι άτιμοι\"...

όπως το λέει ο Παντελής Ζερβός ως \"Ξενοφών\" στη \"Θεία από το Σικάγο\".

Με λίγα λόγια η καταπίεση και η άγνοια δημιουργούν μια πολύ εύθραυστη \'ηθική\'.
    Σωστά λόγια ! Αλλα για εμένα ολες οι παραπάνω επιλογές είναι ηθικές απο την στιγμή που υπάρχει ειλικρίνεια στον εαυτό μας και στον συντροφο μας (ή στους συντρόφους μας , αν δεν είμαστε μονογαμικοί) !

Δεν πρεπει μια τόσο προσωπική επιλογή να είναι θέμα ηθικής, αλλα να προκύπτει μετα απο κατανόηση του εαυτού μας !

Σαφως η κοινωνία προτείνει εναν δρομο , αλλα δεν νομίζω οτι είναι τοσο καταπιεστική ! Αν θες να επιλέξεις διαφορετικά , θα το καταφέρεις ! Οπως και το κατάφερες εσυ !

Senior Member
    Δεν έχουμε όμως μεγάλη συμμετοχή και στεναχωριέμαι !!!! :( :(

Senior Member
    Υπαρχουν και οι αναποφασιστοι:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ε , καλά ! Ας αποφασίσουν επιτέλους !

Senior Member
    Η ερώτηση για να γίνει πιο πικάντικη θα έπρεπε να είναι \"Τον κερατώνετε τον προκομένο σας;;;.........\"Τον κάνετε τάρανδο;;;\".....
    Που ήσουν βρε Κασι οταν τα έφτιαχνα ?? :P

Πηγατε για καραόκε τελικά ?
    Ήμουνα για καραόκε........χαχα.....Το θέμα Κλειώ τη σήμερον ημέρα δεν είναι η πίστη αλλά το κέρατο...Όχι πόσο πιστός είστε αλλά πόσο κέρατο φάγατε ή ρίξατε..Χαχα...

Senior Member
    Ή αλλιώς...

\"Αλλοίμονο από τους ηθικούς που είναι ηθικοί επειδή δεν μπορούν να είναι ανήθικοι και από τους τίμιους που είναι τίμιοι επειδή δεν μπορούν να είναι άτιμοι\"...
    Πολύ ωραίο και αυτό......Μου αρέσει πραγματικά πολύ και θα τον κρατήσω σαν κοσμοθεωρία...

Senior Member
    Ή αλλιώς...

όπως το λέει ο Παντελής Ζερβός ως \"Ξενοφών\" στη \"Θεία από το Σικάγο\".

Με λίγα λόγια η καταπίεση και η άγνοια δημιουργούν μια πολύ εύθραυστη \'ηθική\'.
    Σωστά λόγια ! Αλλα για εμένα ολες οι παραπάνω επιλογές είναι ηθικές απο την στιγμή που υπάρχει ειλικρίνεια στον εαυτό μας και στον συντροφο μας (ή στους συντρόφους μας , αν δεν είμαστε μονογαμικοί) !

Δεν πρεπει μια τόσο προσωπική επιλογή να είναι θέμα ηθικής, αλλα να προκύπτει μετα απο κατανόηση του εαυτού μας !

Σαφως η κοινωνία προτείνει εναν δρομο , αλλα δεν νομίζω οτι είναι τοσο καταπιεστική ! Αν θες να επιλέξεις διαφορετικά , θα το καταφέρεις ! Οπως και το κατάφερες εσυ !
    Η κοινωνία φίλτατη ήταν κάποτε καταπιεστική..Τώρα είναι πιο λέει \"απελευθερωμένη\".........Η κοινωνία έδειχνε έναν δρόμο και αυτός ο δρόμος ήταν ο γάμος και η οικογένεια.Τουλάχιστον η ελληνική κοινωνία......Αλλά όπως κάποτε μου είπαν \"Οι γυναίκες φορούσαν μακριά φουστάνια τότε και όχι μίνι για να κρύβουν τρεις τρεις τους άντρες από κάτω\".Εγώ θα έπαιρνα κάτι σε ειλικρίνεια στον εαυτό παρά απελευθέρωση εαυτού...Ειλικρινής κοινωνία παρά απελευθερωμένη κοινωνία....

Senior Member
    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου Κασι !

Καποτε ήταν καταπιεστική ! Και τώρα ακόμα, για κάποιους !

Εγω λεω απλά, οτι αφήνει το περιθώριο να επιλέξεις κατι διαφορετικό απο το καθιερωμένο !

Δεν κρίνω την κοινωνία για το ποσο απελευθερωμένη είναι ! Ισως να μην είναι αρκετά ! Δεν με απασχολεί ο Μ.Ο. ! Αλλα το άτομο σαν άτομο , έχει περισσότερες ελευθερίες, αν νιώθει και το ίδιο ελευθερο !

Και καλό είναι σε τέτοιες προσωπικές επιλογές να νιώθει ελευθερο και να μην βάζει ζήτημα ηθικής στάσης απέναντι στην κοινωνία , αλλα να επιζητά την ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό του και στον συντροφό του !

Τώρα το κατα πόσο γίνεται , είναι άλλη κουβέντα ! Πιστευω όμως οτι υπαρχει η επιλογή !

Senior Member
    Να και ενας με επιθυμία για παράλληλες σχέσεις !

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις πως το φανταζεσαι ! :)

Senior Member
    1) κλειώ? την επιλογή αγαμία γιατί δεν την συμπεριέλαβες? :P (φτουσκόρδαμακριάαπόμαςκο� �νήσουαπότηθέσησουκαιάλλα� �ολλάψυχαναγκαστικά)
    2)το σεχ με έναν σε (καλή/κακή) περίοδο και πολλούς σε \'όχι με έναν\' περίοδο παίζει?
    3)ποιός είμαι και γιατί η περίπτωση να συνεννοηθώ με μένα είναι τόσο μακρυνή?

:D

Senior Member
    1. Την αγαμία την έβαλα ! Ποιος την επέλεξε δεν ξέρω ! Ισως κανένας έφηβος ή υπερήλικας ! :P
    2. Την ιδανική επιλογή για εμάς στη φάση που διανύουμε τωρα , είχα υποψη μου ! Σε διαφορετικές φάσεις μπορεί οι επιλογές να είναι διαφορετικες ! Βεβαια ο καθένας ας βάλει και το προσωπικό του στίγμα, οπως νομίζει !
    3. Καλή τύχη ! Ολοι αυτό προσπαθούμε ! :P

:)

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast