Μονογαμία εναντίον πολυγαμίας !! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 128
    Senior Member
    krino,

έχω ένα χρόνο περίπου που μπήκα στη διαδικασία να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Περίμενα ότι πέρα από την ανακάλυψη θα είχα και αποκάλυψη. Γενικά, είχα και ξεμπροστιάσματα-με πολύ αγάπη από μένα σε μένα, αφού άλλο νόμιζα οτι ήμουν και άλλο είμαι- τα οποία εύκολα διαχειρίστηκα ΄στην τελική χωρίς πανικό.

Υπήρξαν φορές που κατάλαβα οτι η φάρα μου είναι δύσκολη κυρίως γιατί θα πρέπει να μετριάσω τις προσδοκίες μου και τις ορέξεις μου και οτι άλλο μπορείς να σκεφτείς επειδή δεν υπάρχουν δίπλα μου άνθρωποι που θα απλοποιούν τα \'ταμπού\' χωρίς να τα εκλαϊκεύουν.

Λέω οτι ο κανόνας των αντρών που έχουν παράλληλες σεξουαλικές σχέσεις, αφήνουν τις συντρόφους πεινασμένες. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε τέτοια άτομα. Θέλει και παιδεία και αντοχές. Έτσι, δεν είμαι σίγουρη εάν αυτό που ηχεί στα αυτιά μου είναι ειλικρίνεια ή σκέτες μπούρδες. Ούτε αν αυτό που εγώ αισθάνομαι είναι ζήλεια ή αίσθημα αδικίας.

Θα δείξει..:P

Banned
    Originally posted by Reina
    krino,

έχω ένα χρόνο περίπου που μπήκα στη διαδικασία να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Περίμενα ότι πέρα από την ανακάλυψη θα είχα και αποκάλυψη. Γενικά, είχα και ξεμπροστιάσματα-με πολύ αγάπη από μένα σε μένα, αφού άλλο νόμιζα οτι ήμουν και άλλο είμαι- τα οποία εύκολα διαχειρίστηκα ΄στην τελική χωρίς πανικό.

εχεις κανει μια βαθεια τομη, το λεω αυτο για πριν λιγα χρονια ειχα βρεθει στην θεση σου με περιπου τα ιδια διλληματα.
    Δεν ειχα τιποτα ξεκαθαρο μεσα μου, ταλαντευομουν σε πολλα ζητηματα και μεχρι να τα ξεκαθαρισω εκανα πολλες διαδρομες.

Υπήρξαν φορές που κατάλαβα οτι η φάρα μου είναι δύσκολη κυρίως γιατί θα πρέπει να μετριάσω τις προσδοκίες μου και τις ορέξεις μου και οτι άλλο μπορείς να σκεφτείς επειδή δεν υπάρχουν δίπλα μου άνθρωποι που θα απλοποιούν τα \'ταμπού\' χωρίς να τα εκλαϊκεύουν.

ποτε! τα ακους? ποτε μα ποτε!
    καμια εκπτωση στα θελω μας και σε αυτα που μας περιμενουν....
    Βεβαια αν δεν το εχεις καταλαβει ανθρωπους με ποιοτητα οπως τα εννοεις πιο πανω δεν θα βρεις ευκολα.

Λέω οτι ο κανόνας των αντρών που έχουν παράλληλες σεξουαλικές σχέσεις, αφήνουν τις συντρόφους πεινασμένες.

ετσι ειναι, και φυσικα οι γυναικες τους δεν ξερουν τιποτα η αν ξερουν κανουν πως δεν βλεπουν.

Δεν έχω εμπιστοσύνη σε τέτοια άτομα.

καλα κανεις και φροντισε να μην μπλεχτεις ποτε σου, εκτος αν καποια στιγμη θες καμια αρπαχτη.

Θέλει και παιδεία και αντοχές. Έτσι, δεν είμαι σίγουρη εάν αυτό που ηχεί στα αυτιά μου είναι ειλικρίνεια ή σκέτες μπούρδες.

δεν μπορεις να ξερεις. Αυτα αποδεικνύονται στην πραξη, ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα...
    Le vent nous portera....

Ούτε αν αυτό που εγώ αισθάνομαι είναι ζήλεια ή αίσθημα αδικίας.

εδω ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξεκαθαρισεις.
    Απέρριψε οτι εχει να κανει με ζηλια που μονο προβληματα θα σου δημιουργησει. Απελευθερωσου σαν ατομο και θα συμπαρασυρεις οτι υπαρχει γυρω και εχει ανοικτα τα ματια.
    Να εχεις υποψη σου οτι οι γυρω μας μερικες φορες θελουν απλα ενα σπρωξιματακι....

Θα δείξει..:P

οσο για αυτο....

Senior Member
    ...καλά δεν κωλώνω, διαπιστώνω.

δεν ζηλεύω από τη φύση μου (με κρατάει αυτό το : όποιος ζηλεύει είναι απαίδευτος, ανασφαλής, και άλλα:P).

κυρίως ανησυχώ μη χάσω το χρόνο μου με τα έπεα πτερόεντα.

άντε να μη του δείξω εγώ:D

Υ.Γ. Αυτό το \"συμπαρασύρεις\" με φτιάχνει. Έτσι λέει και ο ψυχ μου :cool:

Banned
    marina,
    σκεφτομουν να σχολιασω την απαντηση σου.....
    αλλα τι πω, οτι εχεις δικαιο βουνο??
    ας μην περιαυτολογω λοιπον.

Η τελευταια σου φραση συμπυκνωνει παρα πολλα, το προβλημα ειναι οτι λιγος κοσμος την κατανοει.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Σε κάποιο σημείο είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μπορεί, είμαι λάθος και μάλλον όλοι οι άλλοι είναι οι σωστοί.
    γιατί?ποιος οριζει το \"σωστο\"?αν οχι εσυ κ τί \"καθεται\" μεσα σου ως σωστο?ο καθενας οριζει το σωστο αναλογα με το τί πρεπει ή το τι νιωθει...μακαρι οι αισθησεις να υπερισχύουν κ να μην καλύπτονται απο κοινωνικα ή άλλα \"πρεπει\".

Banned
    Originally posted by Sofia
    γιατί?ποιος οριζει το \"σωστο\"?αν οχι εσυ κ τί \"καθεται\" μεσα σου ως σωστο?ο καθενας οριζει το σωστο αναλογα με το τί πρεπει ή το τι νιωθει...μακαρι οι αισθησεις να υπερισχύουν κ να μην καλύπτονται απο κοινωνικα ή άλλα \"πρεπει\". [/quote]

ευχολογια που συνηθως δεν τηρουνται τιποτα απο αυτα,
    αλλιως πως εξηγηται οτι αρκετοι απο τους γυρω μας ζουν με δεκαδες πρεπει στο μυαλο τους, στις κινησεις τους, στην ζωη τους γενικοτερα????

Αμα βεβαια τους χωνεσαι, σου απαντανε θα δεις οτι και εσυ θα συμβιβαστεις....
    αλλα οποιος θελει να νιωσει καλυτερα, γλυκαινει το χαπι του.

Senior Member
    ευχολογία (για καποιους) ή όχι, απο λιγους ή οχι, σημασια εχει πώς πορεύεται ο καθε ενας μονος του.και οταν ο καθενας ακουει το τί νιωθει κ ειναι συνεπης με τα \"θέλω\" του κ οχι τα \"πρεπει\", τα \"σωστα\" ή τα \"λαθος\" που αλλοι οριζουν γι αυτον, ειναι ευτυχία πρώτα για αυτον κ μετά για τους άλλους (κι ας μη το καταλαβαινουν)....

Senior Member
    δεν ειπα οτι δεν ισχυει στην πλειοψηφια...προφανως κ ισχυει! ομως μ αρεσει να βλέπω εστω κ λίγους ή ολο κ περισσοτερους να ακουνε τον εαυτο τους,το σώμα κ την ψυχή τους. απλα αυτο!και δεν ειναι θεωρια αυτο...υπάρχουν ανθρωποι που δίνουν αγωνα με τον εαυτο τους,ανακαλύπτοντας τον εαυτο τους.λιγοι ή πολλοι δεν ειναι το μονο που μετράει...

εκτιμω πολυ αυτους τους ανθρωπους κ χαιρομαι που ζω μαζί τους:)

Banned
    ευχολογία (για καποιους) ή όχι, απο λιγους ή οχι, σημασια εχει πώς πορεύεται ο καθε ενας μονος του.και οταν ο καθενας ακουει το τί νιωθει κ ειναι συνεπης με τα \"θέλω\" του κ οχι τα \"πρεπει\", τα \"σωστα\" ή τα \"λαθος\" που αλλοι οριζουν γι αυτον, ειναι ευτυχία πρώτα για αυτον κ μετά για τους άλλους (κι ας μη το καταλαβαινουν)....
    γυρνα γυρω και ψαξε για τετοιους ανθρωπους....
    ακομα και αν νομιζεις οτι τους βρηκες, θα εχεις κανεις λαθος....

Senior Member
    Originally posted by krino

μου επιτρέπεις να γνωρίζω καλύτερα?

Banned
    Originally posted by krino

μου επιτρέπεις να γνωρίζω καλύτερα?

τσουκ.

Senior Member
    μα αλοιμονο!

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Στη θεωρία θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό που λες Σοφία....και αν ρωτήσεις τους ανθρώπους γύρω σου λίγοι θα σου πουν ότι στις διαπροσωπικές-ερωτικές τους σχέσεις δεν κάνουν αυτό που \'θέλουν\' ή αυτό που \'νιώθουν\'. Αν αυτό ισχύει γιατί τόσοι άνθρωποι έχουν κατάθλιψη, άγχος, ψυχοσωματικά και πλείστα άλλα, που απορρέουν από αυτές ακριβώς τις σχέσεις στις οποίες ισχυρίζονται ότι νιώθουν καλά;
    Στατιστικές δεν έχω κάνει για να σου απαντήσω με στατιστικές ! Δεν ξέρω τι συμβαίνει περισσότερο και τι λιγότερο ! Ενδεχομένως και να έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα ! Παντως αυτό που θα ήθελα για όλους είναι σε τέτοια προσωπικά θέματα, να κάνουν προσωπικές επιλογές ακολουθώντας αυτό που τους ταιριάζει !
    Και δεν θεωρώ σωστό να λέμε οτι ολοι πρέπει να κάνουν το Α ή το Β !
    Θελω να πω, οτι ακόμα και να υπάρχουν άτομα που έχουν προβλήματα στη σχέση τους και τα κρύβουν, υπάρχουν και άτομα που είναι ευτυχισμένα παρόλο που έχουν μονογαμική σχέση ! Υπάρχουν βέβαια και άτομα που είναι ευτυχισμένη μέσα σε μια πιο ελευθερη σχέση , όπως έσυ ! Το οτι το βίωσες, δεν σημαίνει οτι είναι ο μοναδικός δρόμος προς την ευτυχία ! Ας ψάξει ο καθένας μέσα του να βρεί τις λύσεις ! Αρκει να είναι ειλικρινής !

Φιλικά ,
    Κλειω !
    :)

Banned
    μα αλοιμονο!

μου αρεσεις που συμφωνουμε....
    :cool:

Senior Member
    Δημήτρη ξύπνησε το ρομαντικό στοιχείο από μέσα σου;;;Τι υπογραφή είναι αυτή;;;;

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast