Results 106 to 120 of 128
Thread: Μονογαμία εναντίον πολυγαμίας !!
-
11-11-2007, 05:07 #106
Originally posted by marina38
Reina, πάντοτε αποζητούσα την ειλικρίνεια στις σχέσεις μου, αλλά οι απόψεις μου περί σχέσεων συχνά παρεξηγούνταν και η έλλειψη ζήλειας εκλαμβανόταν ως αδιαφορία από τους συντρόφους. Σε κάποιο σημείο είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μπορεί, είμαι λάθος και μάλλον όλοι οι άλλοι είναι οι σωστοί.
Τελικά διαπίστωσα ότι έκανα λάθος σε ένα μόνο πράγμα: ότι προσπαθούσα να δώσω αυτό το \'σπρωξιματάκι\' που λέει ο krino σε ανθρώπους που δεν ήταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Το ότι ήμουν εγώ δε σήμαινε τίποτα.
Τελικά αποφάσισα ότι θα συνεχίσω να ψάχνω, δεν μπορεί, ανάμεσα σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπων κάποιος θα βρεθεί να σπρώξουμε ο ένας τον άλλον και να βρεθούμε να προχωράμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε κι οι δυο. Είχα δε αποφασίσει ότι αν πια δεν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, τουλάχιστον θα τα έχω καλά με τον εαυτό μου και δεν θα υφίσταμαι σχέσεις πιεστικές και ψυχοφθόρες.
Τώρα πλέον με τον άντρα μου έχω βρει αυτά τα στοιχεία που ήθελα. Ανάμεσα σε άλλα, απέδειξε στην πράξη ότι δεν αφήνει τη σύντροφο σεξουαλικά πεινασμένη, σέβεται τα θέλω μου όπως κι εγώ σέβομαι τα δικά του. Και χαίρομαι που είναι ειλικρινής μαζί μου όπως περιγράφει κι ο Krino ότι είναι προς τη σύντροφό του.
Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ήθελε μια σύντροφο πλάι του που απλά κάνει τα στραβά μάτια ή ζει στην κοσμάρα της και κατ\' ουσίαν αδιαφορεί πλήρως για το σύντροφο της (δεν βλέπουμε αυτό που δεν θέλουμε να δούμε), ούσα βολεμένη σε μια σχεσούλα ή γάμο. Ούτε κι εγώ ήθελα έναν σύντροφο που θα το παίζει κύριος ενώ από πίσω ξενοπηδάει, θεωρώντας ταυτόχρονα ότι εγώ μπορώ να πάω με όλες τις γυναίκες των άλλων, αλλά τη δικιά μου δεν την αγγίζει κανείς....
Εν κατακλείδι...όποιος ψάχνει βρίσκει, αρκεί να ξέρει τι ακριβώς ψάχνει και γιατί.
ταυτίζομαι. Για να δούμε..
- 11-11-2007, 10:22 #107
Originally posted by Kassi
Δημήτρη ξύπνησε το ρομαντικό στοιχείο από μέσα σου;;;Τι υπογραφή είναι αυτή;;;;
α τι λες?
παντα ημουν ρομαντικος....
12-11-2007, 15:10 #108
Originally posted by marina38
Στατιστικές δεν έχω κάνει για να σου απαντήσω με στατιστικές ! Δεν ξέρω τι συμβαίνει περισσότερο και τι λιγότερο ! Ενδεχομένως και να έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα ! Παντως αυτό που θα ήθελα για όλους είναι σε τέτοια προσωπικά θέματα, να κάνουν προσωπικές επιλογές ακολουθώντας αυτό που τους ταιριάζει !
Και δεν θεωρώ σωστό να λέμε οτι ολοι πρέπει να κάνουν το Α ή το Β !
Θελω να πω, οτι ακόμα και να υπάρχουν άτομα που έχουν προβλήματα στη σχέση τους και τα κρύβουν, υπάρχουν και άτομα που είναι ευτυχισμένα παρόλο που έχουν μονογαμική σχέση ! Υπάρχουν βέβαια και άτομα που είναι ευτυχισμένη μέσα σε μια πιο ελευθερη σχέση , όπως έσυ ! Το οτι το βίωσες, δεν σημαίνει οτι είναι ο μοναδικός δρόμος προς την ευτυχία ! Ας ψάξει ο καθένας μέσα του να βρεί τις λύσεις ! Αρκει να είναι ειλικρινής !
Φιλικά ,
Κλειω !
:)
Απλά παρατήρησα ότι πολλοί που ισχυρίζονται ότι είναι ευτυχισμένοι μέσα σε μια σχέση, διαψεύδονται είτε από τις πράξεις τους είτε από την αδυναμία να συνυπάρξουν αρμονικά καταρχήν με τον εαυτό τους.
Δεν αμφιβάλλω ότι το αυτό που επέλεξα εγώ στη ζωή μου δεν ταιριάζει σε όλους. Αναρωτήθηκα όμως γιατί τόσοι πολλοί που επίσης ισχυρίζονται ότι \'επέλεξαν\' κάτι που λένε ότι τους \'ταιριάζει\' έχουν τόσα προβλήματα....ίσως λοιπόν αξίζει να το ψάξουν λίγο παραπάνω. [/quote]
Δεν ήταν σαφές σε εμένα, αν μιλάς για κάποιους, για την πλειοψηφία ή για όλους !
Εξου και το σχόλιο μου !
Τώρα που το διευκρίνησες, συμφωνω οτι για κάποιους ισχύει !
Αν είναι ή οχι η πλειοψηφία, δεν γνωρίζω κάποια στατιστική έρευνα σχετικά !
Μην περάσουμε όμως στο άλλο άκρο απο αντίδραση , αλλα επειδή γνωρίζουμε τι θέλουμε !
;)
12-11-2007, 15:55 #109
Βρε παιδιά , ποιοι ψηφίσαν \'\'ούτε σχέση ούτε σέξ\'\' ???
Δεν πιστευω στα μάτια μου ! :P
12-11-2007, 16:05 #110
...μπορεί να ασκητεύουν κλειώ.. που το παράξενο?:P
12-11-2007, 16:09 #111
Σχεση με έναν & σεξουαλικά πιστοί ή Καμία σχέση και ελευθερο σεξ
12-11-2007, 16:11 #112
Originally posted by Reina
...μπορεί να ασκητεύουν κλειώ.. που το παράξενο?:P
Δικιο έχεις !! Δεν το είχα σκεφτεί !
Λες να τους κολάζουμε με αυτά που συζητάμε ? :P
Παιδιά συγνώμη ! ;)
12-11-2007, 18:17 #113
Αυτοί μια χαρά τη βρήκανε.( οι υπέρ της αγαμίας). Έχουν λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα. Αυτό των σχέσεων με το άλλο φύλο. Τι κάνουμε οι υπόλοιποι είναι το θέμα.
12-11-2007, 18:33 #114
Μια χαρα ειμαστε εμεις, για σας δεν ξερω.
:P
12-11-2007, 18:36 #115
:) όσοι έχουν βρει τη λύση ας μας πουν κι εμάς να ησυχάσουμε μια και καλή!
12-11-2007, 18:46 #116
ε τα εχουμε πει 100 φορες πια...
να μην ζηλευεις, να μην αγκιστρωνεσαι πανω στο συντροφο σου, να αφηνεις αερα στην σχεση σου, να εισαι ειλικρινης (οχι δεν εισαι, τα μισα λες) και να δειχνεις σεβασμο στις επιλογες του αλλου.
Κανε αυτα για αρχη και βλεπουμε.
12-11-2007, 18:51 #117
:) thanks! αλλά εγώ ζητούσα συμβουλή πως να παραμείνω σε αγαμία και να μη με απασχολεί το θέμα συντρόφου. Μάλλον να ρωτήσω καμμιά καλογριά :)
Δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Η μάνα μου πως το αντέχει που είναι χήρα; Και δεν εννοώ μόνο τη σεξουαλική σχέση, αλλά όλα όσα περιλαμβάνει μια σχέση. Τη συντροφικότητα, την αγάπη, την κατανόηση, την αλληλουποστήριξη, δεν ξέρω ποια άλλα χαρακτηριστικά να δώσω. το να \"είμαστε μαζί\" τέλος πάντων. Δεν μπορεί, κάποιο κόλπο θα έχουν οι άγαμοι.
12-11-2007, 18:55 #118
Ναι εγω θελω ακριβως το αντιθετο...πως θα βρω πολλους συντροφους ωστε να καταληξω σε εναν.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-11-2007, 18:58 #119
:) καθένας με τις απόψεις του! πάντως, βρήκα μια απάντηση μόνη μου στην ερώτησή μου. Να τα βρω με τον εαυτό μου και να είμαι ευχαριστημένη έτσι όπως είμαι. Να απολαύσω αυτά που μου προσφέρει η μοναχικότητα.
Όσο για σένα Keep καλές διαδρομές και καλό κουράγιο. Μερικούς μας έχει τελειώσει το κουράγιο.
12-11-2007, 18:58 #120
Originally posted by magda-ps.
:) thanks! αλλά εγώ ζητούσα συμβουλή πως να παραμείνω σε αγαμία και να μη με απασχολεί το θέμα συντρόφου. Μάλλον να ρωτήσω καμμιά καλογριά :)
Δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Η μάνα μου πως το αντέχει που είναι χήρα; Και δεν εννοώ μόνο τη σεξουαλική σχέση, αλλά όλα όσα περιλαμβάνει μια σχέση. Τη συντροφικότητα, την αγάπη, την κατανόηση, την αλληλουποστήριξη, δεν ξέρω ποια άλλα χαρακτηριστικά να δώσω. το να \"είμαστε μαζί\" τέλος πάντων. Δεν μπορεί, κάποιο κόλπο θα έχουν οι άγαμοι.
σορρυ δεν ξερω απο τετοια.
Εγω παιζω με πανω απο ενα συντροφους οποτε ειμαι ασχετος σε αυτο που ρωτας.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία