Εμπειρία από λίθιο ή depakene (αντιεπιληπτικό??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Question Εμπειρία από λίθιο ή depakene (αντιεπιληπτικό??

Καλημέρα η Serenity είμαι. Μήπως έχει κανείς εμπειρία από λίθιο ή κάποιο άλλο αντιεπιληπτικό-σταθεροποιητικό συναισθήματος??
    Ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Serenity2 View Post
    Καλημέρα η Serenity είμαι. Μήπως έχει κανείς εμπειρία από λίθιο ή κάποιο άλλο αντιεπιληπτικό-σταθεροποιητικό συναισθήματος??
    Ευχαριστώ.
    Serenity λίθιο παίρνει πολύ δικός μου άνθρωπος για διπολισμό. Μάλλον είναι παρεξηγημένο φάρμακο από ότι μου είπε και από όσα έχω διαβάσει και εγώ. Όταν της το πρότεινε αρχικά η γιατρός της ήταν κάθετα αρνητική. Μετά από κάποιον καιρό το ζήτησε από μόνη της. Εκτός από κάτι ξηροστομίες που είχε αρχικά, δεν παρουσίασε τίποτα άλλο από side-effects και μετά από σεροκουέλ + λαμικτάλ + ηρεμιστικά πλέον λαμβάνει μόνο λίθιο και έχει βρει μια σχετικά καλή ισορροπία. Θέλει συχνή παρακολούθηση η συγκέντρωσή του στο αίμα (σε υψηλές συγκεντρώσεις γίνεται τοξικό για τον οργανισμό).
    Ωστόσο, η ανταπόκριση σε μια θεραπεία και οι παρενέργειες κάθε φάρμακου διαφέρουν από άτομο σε άτομο.
    Επίσης, για να δεις τα αποτελέσματα μιας θεραπείας θέλει να της δώσεις μια πίστωση χρόνου. Οπότε υπομονή και επιμονή και όλα θα στρώσουν.

Να σαι καλά.

Senior Member
    Εμένα μου έγραψαν lamotrix αλλά ακόμα δε το ξεκίνησα.
    Για αρχή gabapentin (που είναι αντιεπιλιπτικό αλλά το παίρνω για άγχος) και buspar.
    To lamotrix μου λέει ότι θα το ξεκινήσω άμα αρχίσω πάλι να πέφτω ψυχολογικά αλλά φοβάμαι τις παρενέργειες...

Ok Τάσο και Παναγιώτη ευχαριστώ θα το ξεκινήσω μάλλον αφού ρωτήσω και αλλού και άγιος ο θεός!!

Senior Member
    γεια και απο μενα. ντεπακιν επαιρνα απο το 2012 μεχρι πριν απο ενα μηνα για σχιζοσυναισθηματικη και επιληψια 1500 μγ αλλα μου το αλλαξε τωρα σε λαμικταλ ευτυχως!
    με το ντεπακιν ειχα αυξηση βαρους και απωλεια μαλλιων

Καλησπέρα. 1η μέρα του depakine σήμερα μαζί με seror το πρωί +inderal, remeron και circadin το βράδυ. Ακόμα τίποτα ... εννοείται.

Καλημέρα όλη μέρα! Σταμάτησα το depakine διότι αντί να με ανεβάζει με έριχνε.
    Έχω και την ετήσια εμπειρία από το Seroquel όπου ήμουν σαν το ζόμπι-καταστολή φούλ- τώρα συνεχίζω με seror anafranil remeron circadin tavor και άγιος ο θεός μέχρι τις 27/10 που έχω ραντεβού στη γιατρό οεο. Είδωμεν...

Όλα αυτά τα παίρνω ένα χρόνο χωρίς διακοπές εκτός του tavor ξέχασα να αναφέρω και στο προπροηγούμενο post το anafranil.