Ζωντανη συναντηση?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 77
    Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,θεωρητικα η ιδεα ειναι καλη ομως δεν ειναι ευκολα πραγματοποιησιμη,εγω στο φορουμ προσωπικα μπηκα για να μιλησω για ειναι παρα πολυ προσωπικο ζητημα το οποιο δεν πρεπει επουδενι λογω να μαθευτει προστοπαρων απο το αγορι μου τους δικους μου το περιβαλλον μου κ νιωθω ανετα να το μοιραζομαι με ανθρωπους που δεν ειναι στο περιβαλλον μου μεσα στην ανωνυμια του φορουμ ειναι κ το οτι μου αρεσει να βοηθηαω κοσμο ομως πασχω απο κοινωνιοφοβια κ προτιμω μεσα απο ενα φορουμ παρα σε πραγματικο επιπεδο,Εννοειται επιπλεον κ οτι δεν θα πιεζα ποτε κ οποιοδηποτε μελος για να το γνωρισω απο κοντα,ειναι κ αρκετοι ανθρωποι ευαισθητοι εδωπερα με προβληματα τους οποιους πρεπει να σεβαστουμε κ οχι να πιεσουμε,Μακαρι βεβαια να βρεις ανθρωπους να τους συναντησεις απο κοντα κ να ειναι για οφελος ολονων σας ομως με τετοια ανασφαλεια κ φοβο δεν το βρισκω ιδιαιτερα ευκολο,Καλη τυχη!

Banned
    για όσους ενδιαφέρονται
    μολις σου εστιλα σχετικα με τους πανικους που ελεγες μου λες τη γνωμη σου αν θες :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Για οποιον ενδιαφερεται παντως , υπαρχουν και οργανισμοι http://www.mazi.org.gr/
    πήρα τηλέφωνο στο μαζί. Αφορά μόνο διαταραχες για καταθλιψη και μανιοκαταθλιψη. κι όταν ρώτησα αν θα μπορούσα να πάω παρολο που το προβλημα μου δεν είνα αυτό μου πως δεν έιναι καλή ιδέα (ότι δηλαδη αυτες οι συναντησεις δεν θα μου κανουν τιποτα) ! Και δεν ειπα να δημιουργήσουμε ομαδες αυτοβοηθειας οπως κανει το μαζι.! αν είναι δυνατον. μια απλή συναντηση είπα για να μιλήσουμε γενικα οσοι θελουμε να μιλησουμε με άλλους ανθρωπους κι όχι με μια οθόνη.

Senior Member
    Αγαπητά μέλη
    αντιρρήσεις θα υπαρχουν και σιγουρα κάποιοι θα βρουν την ιδεα μου ακυρη! Το είχα τονίσει και στην αρχικη μου δημοσιευση!
    Και επισης μια συναντηση δεν είναι και το πιο ευκολο πράγμα να οργανωθει! Αν ομως θελουμε μπορουμε! Τι μας εμποδιζει άλλωστε?
    Εξάλλου σας είπα οποιος ενδιαφέρεται ας μου στειλει ένα μαιλ ( psychoanalisis.com ) !
    Πρωτα καποια μαιλ , μετά μια ομαδική συζητηση (π.χ στο Σκαιπ) με όλους εμας που μας ενδιαφερει η πρόταση και σιγα σιγά αφου πρώτα "γνωριστουμε" ηλεκτρονικα να κανονισουμε και την συναντηση. θέλει κάποιο χρόνο, αλλα δεν είναι ακατορθωτο! Με θέληση όλα γίνονται.
    Με προβληματιζει η αποξενωση των ανθρωπων και αποστασιοποιηση ! Θέλω μια ανθρωπινη επικοινωνια και οσοι νιώθουν το ίδιο ας στειλουν απλως ενα μήνημα (δεν εχουμε και τίποτα να χάσουμε με ένα μήνυμα)!

Banned
    Με προβληματιζει η αποξενωση των ανθρωπων και αποστασιοποιηση !
    να και που καπιος εντοπισε το προβλημα που δημιουργει προβληματα...

Banned
    Υπαρχει και πεθαμενη συναντηση?? :P

Banned
    ωρες ωρες αναρωτιεμαι τελικα καπιος θα πρεπει το μυαλο του να κοβει καλυτερα κ απο το ξυραφι για να μπορεσει να αντιλιφθει το αυτονοητο? τελικα οι περισσοτεροι δε πασχουν απο ψυχολογικα αλλα απο κενα μυαλου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    To ξέρω ότι θα ακουστεί τρελο και μάλλον δεν θα λάβω καμία θετική απάντηση σ' αυτή την δημοσίευση, αλλά εγώ θα την κάνω γιατι έχω αγανακτήσει πια. Εχω ψάξει τα πάντα και τίποτα απολύτως δεν βρήκα.
    Καταρχάς αυτή η δημοσίευση αφορά μόνο μέλη που ζουν Θεσσαλονική (λόγω προβλημάτων απόστασης)
    Επείδη όλοι μας πάνω κάτω νιωθουμε μόνοι ανεξαρτήτως του προβλήματός μας (είτε αυτό ονομάζετε κατάθλιψη, είται διαταραχή πανικού, είτε ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή είτε είτε....) τι θα λέγατε όσοι ανδιαφέρονται για μία συνάντηση ΕΚΤΟΣ υπολογιστη.? Με άλλα λόγια να ανταλλάξουμε απόψεις από κόντα κι όχι από μια απρόσωπη οθόνη.
    Μπορεί να ακούγεται τρελό και τελειως ακυρο κι ομως το να συναντηθεις με κάποιους ανθρώπους που έχουν κάτι κοινό και να μιλησεις μαζί τους, να μοιραστείς τις εμπειρίες σου είναι παρηγοριτικο. Μόνο αυτό να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις!
    Οσοι ενδιαφέρονται ας μου στειλουν μήνυμα.

Οι περισσότεροι θα με περνατε για τρελη αλλα πραγματικα αυτή την πρόταση σκεφτόμουν να την κάνω εδω και καιρο. Και το συγκεκριμένο φορουμ είναι το μόνο που μου προσφερε την συγκεκριμένη ευκαιρία. Είπα να το τολμησω. και απαντησεις να μην λαβω τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα!
    καλα, καλε, ποσο πολυ καιρο το σκεφτοσουν? εδω εισαι με το ζορι εναν μηνα και 20 μηνυματα...

γιατι αναφερεις σε δυο σημεια μαλιστα οτι ειναι τρελο, η εσυ τρελη ,που το προτεινεις? υπαρχουν ανθρωποι που γνωριζουν αγνωστους απο το ιντερνετ και μαλιστα πολλοι. δεν σημαινει οτι ειναι τρελοι.. απλα ειναι μονοι και εχουν αγνοια κινδυνου (η τιποτε για να χασουν ;) ).

εδω εχουν εμφανιστει κι αλλα μελη που με τα πρωτα μηνυματα ζητησαν συναντηση, δεν εισαι η μοναδικη, μην κανεις ετσι.
    δεν ξερω τι τυχη ειχαν εκεινες οι προτασεις, δεν μας ενημερωσαν.

Senior Member
    εμεις παιδια παντως εδω στην αθηνα...εχουμε ηδη συναντηθει κ γνωριστει με ατομα κ εχουμε γινει φανταστικοι φιλοι!! βοηθαμε ο ενας τον αλλον κ αυτο εγινε ομως μετα απο πολλους μηνες συνομιλιας εδω.μιλαμε στο τηλ καθε μερα..κ εγω προσωπικα νιωθω τυχερη που βρηκα αυτα τα ατομα στην ζωη μου!
    καλο ειναι να γινει οταν εχεις μιλησει αρκετα με τον αλλον κ νιωθεις καπως πιο σιγουρος ...

Senior Member
    Remedy , γιατι εισαι τοσο καχυποπτη με τα μελη του φορουμ ( γενικα μιλαω ) , μια φορα ειχες πει οτι μπορει να ειμαι και γυναικα !! πως μπορει να εισαι καχυποπτη με καποιον που εχει παραθεσει πληρη στοιχεια στο προφιλ του , εχει πει υψος / κιλα , ονομα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Remedy , γιατι εισαι τοσο καχυποπτη με τα μελη του φορουμ ( γενικα μιλαω ) , μια φορα ειχες πει οτι μπορει να ειμαι και γυναικα !! πως μπορει να εισαι καχυποπτη με καποιον που εχει παραθεσει πληρη στοιχεια στο προφιλ του , εχει πει υψος / κιλα , ονομα ?
    δλδ, αν εγω πω οτι ειμαι ο βαγγελης και ειμαι 1.90 και 80 κιλα, σημαινει κατι?
    ειμαι καχυποπτη για τον προφανη λογο μαγκ.
    γιατι πισω απο μια οθονη, ο καθενας μπορει να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι και μαλιστα με πολλα προφιλ, οχι μονο με ενα (δεν αναφερομαι σε σενα, αλλα γενικα)

κι εσυ, μιλας παραπανω για μια ευκολη εξακριβωση που μπορει να προκυψει με ενα ονλαιν βιντεο, μια καμερα δλδ, κλπ.
    εγω παω περα απο αυτο μαγκ.
    και που ξερω εγω ο καθε ενας που λεει και οντως ειναι ανδρας/γυναικα, με το ταδε υψος και βαρος και την ταδε φατσα, τι ανθρωπος ειναι κι αν ειναι κακοηθης η και επικινδυνος?
    αυτοι που εχουν τετοιες βεβαιοτητες, που εχουν χρονο και διαθεση για γνωριμιες με οποιον τους το προτεινει στο ιντερνετ, ας κανουν οτι θελουν. εγω για μενα μιλαω παντα.

Senior Member
    Ενταξει , ρεμ , μαλλον κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια . Δεν εχω και εμπειρια απο ιντερνετ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    εμεις παιδια παντως εδω στην αθηνα...εχουμε ηδη συναντηθει κ γνωριστει με ατομα κ εχουμε γινει φανταστικοι φιλοι!! βοηθαμε ο ενας τον αλλον κ αυτο εγινε ομως μετα απο πολλους μηνες συνομιλιας εδω.μιλαμε στο τηλ καθε μερα..κ εγω προσωπικα νιωθω τυχερη που βρηκα αυτα τα ατομα στην ζωη μου!
    καλο ειναι να γινει οταν εχεις μιλησει αρκετα με τον αλλον κ νιωθεις καπως πιο σιγουρος ...
    να τα λεμε ολα ΒΟΟΜ.
    πολλοι εχουν γνωριστει μεταξυ τους στην αθηνα. δεν ειχαν ολοι την δικη σου καλη εμπειρια.
    μερικοι ακομα τρεχουν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να τα λεμε ολα ΒΟΟΜ.
    πολλοι εχουν γνωριστει μεταξυ τους στην αθηνα. δεν ειχαν ολοι την δικη σου καλη εμπειρια.
    μερικοι ακομα τρεχουν..
    α κριμα..πολυ κριμα..οχι οχι εγω μια χαρα με τα παιδια..πραγματικα ημουν πολυ τυχερη!

Senior Member
    Ειναι λιγο λοττο το ολο θεμα..Και γω ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε συναντησεις αλλα ποτε δεν ξερεις!!

Και αλλο συναντησεις για να βρεις ατομα να βοηθησεις και να βοηθηθεις και αλλο συναντησεις που ψαχνεις και ψαχνεσαι...!!!
    11/12/2006

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast