Άγχος, κρίσεις πανικού και φόβος για την υγεία - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 101
    Banned
    αμα σου λεω εγω οτι εχω τον μυστιριομαγνητη.....
    πες μου λιγο τι σκεφτεσαι να κανουμε κουβεντα...
    καλα τα λες..
    Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν θέλει μόνο και μόνο επειδή νιώθεις υποχρέωση,
    πολύ μα πάρα πολύ στην δουλειά μου, άλλα και με άλλες καταστάσεις και για αυτό πιστεύω μετά από χρόνια με πιάσανε οι αρρυθμίες, γιατί κάποια στιγμή όλη αυτή η πίεση ξέσπασε εκεί.
    το μονο που μενει ειναι να εμφανιστει κ αλλη μια μαρια κ να τριτωσει....

Senior Member
    Μάλλον θα το χει το όνομα!

Member

Angry

καλημέρα Μαρία 37 όπως το είπες παραπάνω ειναι υποχρεωμένοι να το καταλάβουν και να το σεβαστούν ότι δεν μπορώ να κάνω πράγματα αλλο πία αλλα δεν το καταλαβαίνουν.Πιστεύουν οτι ειναι τα μόνα ατομα που δεν μου δημουοργουν προβληματα και φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους.Αυτό τους το ειχε αναφέρει ακομα και οι ψυχολόγος που είχα πάει πριν 4 χρόνια οτι η αιτια του κακού ειναι εκεινοι και οτι απο εκει ξεκινανε όλα αλλα απο οτι φαινεται δεν
    Last edited by mary115; 19-10-2014 at 14:32.

Senior Member
    Αφού λοιπόν δεν το καταλαβαίνουν κι εσύ να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό για τον εαυτό σου και για την ηρεμία σου και δεν πειράζει, ας μην καταλαβαίνουν, θα το καταλάβουν αναγκαστικά!

Member

Question

ερωτηση αν μπορεις να μου απαντήσεις ξέρω οτι οταν βρίσκομαι με κόσμο είμαι σχεδόν καλά ελάχιστες φορές με πιάνει κρίση πανικού όταν όμως οδηγώ μόνη μου εκεί με πιάνει έντονα τι μπορώ να κάνω? νόμιζω οτι κατι θα πάθω και οτι δεν θα μπορέσει κανεις να με βοηθήσει ετσι γίνονται μούσκεμα τα χέρια μου αρχίζω να καίγομαι παντου δεν μπορώ ν ανασάνω αρχίζω και χανω το φως μου

Banned
    αν κ δε με λενε μαρια θα απαντησω..
    μαλον δε θες να οδηγισεις.
    να σου πω παραδειγμα.
    ειχαμε παει στα αλατορυχια στη πολωνια κ μας ρωταγε ο ξεναγος πιοι θα μπουν μεσα στο ορυχειο εγω μπηκα γιατι τον ακουσα ενω δεν ηθελα να μπω βρεθηκα σε ενα θεοσκοτεινο διαδρομο σα μποντρουμι ηταν κ εκλεισε μια πορτα πισω μου κ ανοιξε μια μπροστινη (οπως οταν μπαινεις σε τραπεζα) αρχικα οταν βρεθηκα εκει επιδη δεν ηθελα να μπω με επιασε μια στιγμιαια ζαλουρα κ οταν κατεβηκαμε 400 σκαλοπατια ξεροσφυρι που ισοδυναμουσε σα να κατεβαινες 58 οροφους πολυκατοικιας κατω απο το εδαφος τα ψιλοχρειαστηκα λιγο αλλα μετα οταν κατεβηκα τερμα κατω στα εγκατα της γης επαθα πλακα απο αυτο που ειδα...

Member
    μάλλον με βοηθησες να καταλάβω οτι δεν είναι οτι δεν θέλω να οδηγήσω αλλά οτι δεν θέλω να πάω εκεί που οδήγαω........σε μπέρδεψά συνήθως οδηγώ όταν είναι να πάω στην οικογένεια μου και στην δούλεια μου δύο παράγοντες που μου προκαλούν αγχος

Banned
    ε σχεδον το ιδιο ειναι περιπου..

Senior Member
    Δοκίμασε να οδηγήσεις μια φορά μόνη σου, χωρίς να πηγαίνεις ούτε στην δουλειά σου, ούτε στην οικογένεια σου, να δεις αν θα πάθεις τον ίδιο φόβο. Μάλιστα δοκίμασε να πας κάπου λίγο πιο μακριά, για να καταλάβεις γιατί σε πιάνει αυτός ο φόβος. Αν σε πιάσει και τότε, μάλλον δεν είναι αυτό που ανέφερες πιο πάνω.

Senior Member
    Αποχαιρετουμε στο Σεροξατ αυτην την εβδομαδα και καλοσωριζουμε το Σεροπραμ.
    Το κερατο μου το τραγιο!
    11/12/2006

Banned
    μηπως το κερατο σου το τραγιο εχει καπια σχεση με αυτο που σου συνεβει? μηπως εμπλεξες με καμια απιστη γυνη?

Junior Member
    Χαιρετώ ξανά τα μέλη του φόρουμ!

17 ημέρες πέρασαν από τότε που ξεκίνησα το Ladose και το Xanax. Είναι νωρίς ακόμη για να έχω κάποια νεότερα, αλλά σχετικά νιώθω λίγο καλύτερα, όμως δεν ξέρω αν οφείλεται στα φάρμακα.
    Τις καθημερινές μου τις ξεκινάω με μισό χάπι Xanax των 0.5mg και αυτό κυρίως για να αισθάνομαι καλά και να έχω την εντύπωση πως δεν θα με πιάσει τίποτα ενώ οδηγώ ή έχω δουλειές. Ίσως πάρω το άλλο μισό αν έχω ζώρικη μέρα, γύρω στο μεσημέρι. Τα Σαββατοκύριακα δεν παίρνω Xanax.

Το καθημερινό και έντονο άγχος που έχω για την υγεία μου και η συνήθεια να τσεκάρω συνέχεια τον σφυγμό μου, έχουν ελαττωθεί κάπως μεν, αλλά δεν έχουν φύγει. Ακόμα περιμένω να περάσει λίγος καιρός και να δω πως θα είμαι.

Το κακό είναι πως έχω χάσει και κιλά όλο αυτό το διάστημα που ταλαιπωρούμαι από το άγχος, τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη. Θέλω να πάρω πάλι 5-7 κιλά αλλά μου φαίνεται αδύνατον. Δεν έχω όρεξη για φαγητό συνήθως και όταν έχω, θα φάω λίγο γιατί όταν φουσκώνω αγχώνομαι μήπως πάθω τίποτα πάλι, αποφεύγω τα τηγανιτά και γενικά τα "ανθυγιεινά" φαγητά λόγω του κολλήματος που έχω τελευταία πως κάτι θα με πιάσει με την καρδιά κλπ. Άντε να παχύνεις μετά... Και από ότι ακούω το Ladose μπορεί να σου κόψει και αυτό την όρεξη.

Έχει κανείς εμπειρίες σχετικά με το Ladose ή και με το Xanax; Προτάσεις, συμβουλές και γενικά ότι νομίζει πως πρέπει να αναφέρει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Member
    Σαν τι αλλο μπορει να ειναι τότε μαρια 37?

Member
    καλησπερα comfortably Numb τα κιλά που έχεις χάσει είναι απο τα χάπια στην αρχή αυτά ετσι είναι χάνεις και συνήθως μετά θα τα ξαναπάρεις αλλα αυτο που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι εσυ έχεις αρχίσει να νιώθεις καλύτερα αλλα πραγματικ'α πως μπορεις και πέρνεις xanax το πρωί δεν σου φέρνει υπνό?

Senior Member
    Θες τα δικα μου κιλα C.N? Τοσα θελω να χασω :P
    11/12/2006

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast