Άγχος, κρίσεις πανικού και φόβος για την υγεία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101
    Junior Member
    mnimonio σύμφωνα με την καρδιολόγο μου αυτό είναι ακόμη καλύτερο, γιατί ενα καρδιογράφημα με πολλές "ανωμαλίες" περιέχει περισσότερες πληροφορίες απο ενα φυσιολογικό. Εγω ήθελα να με πιασει μια κρίση πανικού όσο φορούσα το Holter, για να καταγραφεί και να μπορέσει να τη δει ο καρδιολόγος για να την αξιολογήσει με ακρίβεια και να μου πει αν όλα ηταν οκ ή αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Δεν με έπιασε όμως

Οσον αφορα το Holter γενικά, σου συνδέουν στο στήθος καποια ηλεκτρόδια με αυτοκόλλητα και καταγράφουν την λειτουργία της καρδιάς για 24 ή 48 ώρες. Εχει 3 κανάλια γιατί όσο το φοράς, αν το ακουμπάς ή γενικότερα έχει οποιαδήποτε επαφή με κάτι άλλο δημιουργεί παράσιτα που επηρεάζουν την καταγραφή. Αν πχ σε 2 κανάλια υπάρχει κάτι περίεργο στο καρδιογράφημα που δεν υπάρχει στο τρίτο κανάλι, τοτε ηταν κάποιο παράσιτο, αλλιώς αν υπάρχει και στα 3 τότε ήταν απο την καρδιά.
    Είναι λιγάκι ενοχλητικό όταν το φοράς, πχ δεν μπορείς να κοιμηθείς μπρούμυτα και γενικά σε περιορίζει λίγο.

Φιλε grtt σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ελπίζω να το ξεπεράσεις πάλι και να σου φύγει αυτή η ιδέα απο το μυαλό.

Εμένα η τελευταία καρδιολόγος μου είπε πως αυτό που με πιάνει μπορεί να είναι ειτε κρίση πανικού, είτε κάποια υπερκοιλιακή ταχυκαρδία, η οποία είναι επίσης ακίνδυνη ( μου είπε πως κανεις δεν πέθανε απο υπερκοιλιακή ταχυκαρδία) και με συμβούλεψε αν με ξανά πιάσει, να πάω στον πιο κοντινο καρδιογραφο, ειτε σε γιατρό ειτε σε νοσοκομείο, απλα για να καταγραφεί και να επιβεβαιωθεί. Αλλά ακόμη και να με πιάσει, μέχρι να πάω σε γιατρό ή σε νοσοκομείο θα έχει περάσει, γιατί δεν μου κρατάει πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Comfortably Numb View Post
    [B]

@66psy Τώρα είδα την απάντησή σου! Είχα βάλει την εμφάνιση σε υβριδική λειτουργία και εμφανιζόταν σε άλλο σημείο και όχι κάτω κάτω. Το ξανά άλλαξα σε γραμμική.
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα σε ακούσω και θα τα δοκιμάσω.
    Για το Xanax, αν και είναι ακόμη νωρίς, αντί να παίρνω μισό κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ (των 0.5 και εγώ) όπως είπε ο γιατρός, παίρνω μόνο όταν νιώθω πως πιέζομαι. Σήμερα πήρα μισό το πρωί μόνο και δεν έχω ξαναπάρει και ούτε σκοπεύω για σήμερα.
    Κάθε φορά που νιώθω έντονο το άγχος ή πρόκειται να με πιάσει κρίση προσπαθώ και εγώ να κάνω θετικές σκέψεις. Πως το έχω ξαναπεράσει πολλές φορές, όλες φοβόμουν πως θα πάθω κάτι αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα. Κάποιες φορές μου περνάει με αυτό τον τρόπο, λίγες μεν και κάποιες όχι. Αλλά είναι μία αρχή.
    Γενικά πάνω κάτω, όλα όσα είπες συν μερικά άλλα είναι αυτά που προσπαθώ να κάνω. :)
    Μπραβο μελος συνεχισε ετσι.! Και γω ακριβως μονο οταν αγχωνομαι το παιρνω και ο γιατρος μου μαλιστα μου ειπε οτι αυτο είναι καλυτερο απο το να το παιρνω καθε μερα ! Κι οσο για τις θετικες σκεψεις με τον καιρο θα σε βοηθανε ολο και πιο πολυ !! Και θα δεις οτι οσο περναει ο καιρος με την προσωπικη σου προσπαθεια ολο και θα βελτιωνετε η κατασταση! Μπραβο μελος συνεχισε ετσι αισιοδοξα κι ολα θα ρθουν στην θεση τους :)

Member
    Καλησπέρα σας και απο εμένα ειμαι και εγω ένα θύμα των κρίσεων πανικού και σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα ήθελα οποίος μπορεί να με βοηθήσει.Εμένα η κρίση μου ξεκίνησε πρίν απο6 χρόνια απο μια πολυ δυσκολη προσωπικη κατασταση που περασα, ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγη μαζί με ψυχοθεραπεία κατάφερα για ενα διάστημα να σταθω στα ποδια μου και μετα σταμάτησα την αγωγή κατά διαστήματα ομως τα σημάδια εμφανιζόντουσαν παλι οχι ομως έντονα.πριν απο ενα χρόνο ξαναεπανήρθαν παλι έντονα οι κρισεις μετα απο ενα σοβαρο σχετικα οικογενειακο προβλημα που δημιουργηθηκε και που χρειατηκε να παρεβρεθω με στα δικαστηρια για θεματα της αδερφης μου.......Στα προσωπικα μου ειμαι πολυ καλα και πολυ ευτυχισμενη αλλα βλεπετε οι παραγοντες οικογενεια και δουλεια δεν σε αφηνουν μερα χωρις εντονο αγχος ωσπου δυο μερες τωρα ξεκινησαν εντονα και κυριώς την ωρα που μπαινω στο αυτοκινητο με πιανουν εντονες κρισεις που νιωθω οτι θα τρακαρω γιατι μου φερνει τρεμουλα και ταση λιποθυμιας παγωνω ολοκληρη και νιωθω οτι χανω το φως μου........το μονο που δεν θελω ειναι να ξεκινησω παλι θεραπεια και ο λογος ειναι οτι ολα καλα με τα φαρμακα αλλα εμενα προσωπικα μου εφερναν πολυ υπνο και πτωση πιεσης.σας παρακαλω οποιος μπορει να βοηθηση ας μου πει πως θα το αντιμετωπισω και πως θα σταματησω να φοβαμαι στο τιμονι οταν εγω η ιδια πριν λιγα χρονια εκανα μακρινα ταξιδια μονη μου και μεσα στην νυχτα χωρις κανενα προβλημα......ευχαριστω πολυ

Banned
    αν κ εσενα δεν ετυχε να σε γνωριζω απο αυτα που γραφεις φαινετε οτι απο δω ξεκινησε το εργο
    πριν απο ενα χρόνο ξαναεπανήρθαν παλι έντονα οι κρισεις μετα απο ενα σοβαρο σχετικα οικογενειακο προβλημα που δημιουργηθηκε και που χρειατηκε να παρεβρεθω με στα δικαστηρια για θεματα της αδερφης μου
    αν θες πες μας τι ακριβως συνεβει.

Banned
    μηπως το οτι παραβρεθηκες στο δικαστηριο αυτο σε φορτιζε συναισθηματικα κλπ (?)

Member
    μπορει να ειναι και αυτο ή ειναι αυτο ..........το προβλημα ειναι το διαζυγιο και συγνωμη αλλα ειναι αδερφος και οχι αδερφη και το διαζυγιο αυτο εχει επιβαρυνει πολυ την ψυχολογια μου.συνεχεια βρισκομαστε στα δικαστηρια μια για λεφτα μια για διατροφη μια για παιδια του.ακομα και οτι γινεται μεσα στο πατρικο πρεπει να το αντιμετωπισω εγω βλεπεις ολοι η οικογενεια με θεωρουν και με θεωρουσαν το πιο δυνατο κομματι μεσα στην οικογενεια

Banned
    θεωρουσαν το πιο δυνατο κομματι μεσα στην οικογενεια
    η δυναμη κ η αδυναμια εχουν καπια σχεση μηπως δεν ηθελες να πας στο δικαστηριο?υ7

Member
    μπορει να ειναι και αυτο ειμαστε συνεχεια στα δικαστηρια και δεν μπορω να το αποφυγω..........βλεπεις μεσα στην οικογενεια παντα βλεπουν καποιον το πιο δυνατο κρικο και αυτο ειμαι εγω παντα ετσι με εβλεπαν

Member
    τωρα πια οχι δεν θελω να παω πιστευα οτι με το πρωτο δικαστηριο που θα γινοταν θα τελειωναν ολα.και αυτη την βδομαδα παλι εχουμε και οταν ειπα οτι δεν μπορω να παω επειδη επιβαρυνομαι εγω μου ειπαν οτι τους παραταω στο πιο δυσκολο κομματι

Banned
    οχι μπορει να ναι κ αυτο ειναι αυτο!!!!!!!! οταν κατι δε θελεις να το κανεις ενω το κανεις αρχιζουν τα ζορια

Member
    πως μπορω να σταματησω τις κρισεις οταν οδηγαω τι μπορω να κανω?

Member
    πολλα πραγματα ειναι ομως που δεν θελεις να κανεις αλλα πρεπει να τα κανεις αυτο αφορα και το κομματι της δουλειας γιατι και εκει εχω πολυ πρεσαρισμα πολυ αγχος και πολυ πιεση απο το προισταμενο γιατι σε βλεπει σαν ενα ατομο που βλεπει οτι μπορεις να ανταπεξελθεις σε πολλα και σου ζηταει πολλα

Banned
    ειναι σιγουρο οτι τα προσωπικα σου ειναι πολυ καλα?

Banned
    πολλα πραγματα ειναι ομως που δεν θελεις να κανεις αλλα πρεπει να τα κανεις αυτο αφορα και το κομματι της δουλειας γιατι και εκει εχω πολυ πρεσαρισμα πολυ αγχος
    ε αρα αυτο σε πειραζει φαινετε.

Member
    ειναι το μοναδικο κομματι που ειναι καλα εκει δεν υπαρχουν εντασεις δεν υπαρχουν πιεσεις προσπαθει με καθε τροπο να με ηρεμησει οταν ειμαι μαζι του ειμαι πολυ ηρεμη οταν χρειαζεται να αντιμετωπισω τα υπολοιπα εκει ειναι που ξεκινανε ολα

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast