Εσύ θα μπορούσες να αγαπήσεις κάποιον που σε μισεί; Πόσο θα άντεχες κάτι τέτοιο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Originally posted by magda-ps.
    :) Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον η ιδέα είναι να αγαπήσω τον εαυτό μου τελικά. Αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα εδώ στο forum. Πάει να πει ότι είστε δυνατοί άνθρωποι. Όσο για τα Ιμαλάια dexter, θα το ξανασκεφτώ. Πάλι πιο εύκολο μου φαίνεται ...........
    το να μην θελει να μιλησει καποιος για μια αναλογη εμπειρια σε αυτο το φορουμ αλλου δεν σημαινει τίποτα. μπορει να υπάρχουν πολλοι λογοι γι αυτο: εκθεσης ή ακομα κ αναγνωρισης απο τον ιδιο για παρομοια δική του συμπεριφορα.

Απο κει κ περα, το οτι εχεις εντοπισει αυτο το κοινο γνωρισμα στις σχέσεις σου ειναι μια σημαντική αρχή. Δεν θες να παιρνεις ευχαρίστηση κ χαρά απο τις σχέσεις σου? Επιπλεον πως να πάρεις αγάπη, φροντίδα, ενδιαφέρον, ζεστασιά από τον άλλο, αν η ίδια θεωρείς πως ειναι εξαιρετικά δύσκολο να τα προσφέρεις πρώτα εσυ στον εαυτό σου?

Senior Member
    Παιδιά εγω πάντα εκτιμούσα τους ειλικρινείς ανθρώπους που δίναν μόνο αγάπη αλλα δεν φοβόταν να πουν την γνώμη τους !!
    Αυτη τη γνωμη πάντα την εκτιμούσα !!
    Το μίσος όμως το θεωρώ πολύ κακό πράγμα ! Προσωπικά δεν μισώ (νομίζω) κανέναν ! Ισως να θυμώνω κάποιες φορές , αλλα μου φευγει και δεν αισθάνομαι μίσος ! Και αποφευγω τους εμπαθείς ανθρώπους !

Senior Member
    Ισως αυτο εννοούσες Λιμπερ ? !!
    Δεν ξερω !

Senior Member
    Και εγω δεν μπορω να πω οτι μισω κανεναν...μπορει να μη χωνευω ιδιαιτερα καποιους αλλα και αυτο ειναι εξαιρετικα σπανιο...και το αναποδο δεν αισθανομαι να με μισει καποιος...τωρα το κατα ποσο συμπαθης ειμαι στους αλλους...ειναι διαφορετικο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Δεν το πιστευεις αυτο ...μαλλον επιζητας οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτοβελτιωση απο οτι καταλαβαινω αλλα δεν το πιστευεις πραγματικα αυτο.

Το πιστεύω και το ζητάω. Εξηγώ οχι να μισεί εμένα αλλά τις αδυναμίες μου τις οποίες συχνά αγνοώ. Αποζητώ όχι το χάδι αλλά το χαστούκι.

Senior Member
    Πολυ σκληρη σταση ζωης εχεις δεν ξερω αν την αντεχα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by magda-ps.
    θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας, αν μπορείτε να με διαφωτίσετε. Μου τυχαίνει να αγαπάω ανθρώπους που νιώθουν μίσος για μένα. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί διαταραχή; Δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Ακόμη και για τον πρώην μου που με κακοποιούσε δεν μπορώ να νιώσω μίσος. Ο θυμός έφυγε, και επίσης δεν θέλω να πάρω εκδίκηση, αν και \"ετρωγα\" ξύλο.Αλλά αυτός φερόταν με μίσος όσο του έδινα αγάπη.
    . Αυτή τη στιγμή πάλι στα ίδια έχω πέσει. Αγαπώ έναν άνθρωπο που θέλει συνέχεια να με πληγώνει και ώρες ώρες νιώθω ότι με μισεί. Τι γίνεται σ\'αυτές τις περιπτώσεις. Ρίξτε καμμιά ιδέα.
    Θα σου πω και εγω το ίδιο ! Να αγαπάς τον εαυτό σου ! Κανένας άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να σε κακοποιεί ! Δεν είναι ανάγκη να νιώθεις μίσος, αλλα στρέψε το βλέμμα σου στην αγάπη !
    Ακομα και τα ελαττώματα σου να αγαπησεις ! Ολοι έχουμε ελαττώματα !

Απλα μην αφήνεις κανέναν να σε κακοποιεί ! Δείχνεις οτι δεν σέβεσαι τον εαυτό σου !

Senior Member
    ο καθενας εχει διαφορετικες αντοχες κ προτιμήσεις! οσο για χαστουκι δεν το γουστάρω. μια κουβέντα σχετική μου φτάνει. επισης ο λογος κοκκαλα δεν εχει κ κοκκαλα τσακιζει να θυμήσω. οπως οτι περαν της σωματικής βίας, υπάρχει μια χαρα κ η λεκτική ή η ψυχολογική βία. για να το παω παραπέρα.....

Senior Member
    Η σωματικη βια δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο...μαλλον επειδη ειμαι αντρας...φυσικα τα λογια ειναι αυτα που τσακιζουν στην περιπτωση μου.
    Σε μενα απευθυνοσουν Sofia ή στην Liber ή και στους δυο?

Banned
    Originally posted by Sofia

ή η ψυχολογική βία. για να το παω παραπέρα.....

πολυ ενδιαφερον σταση....
    αμα εχεις προπονηθει κιολας...
    ;)

Senior Member
    μμμμμμ δεν σκεφτηκα σε ποιον απευθύνομαι...απο την ροη της κουβεντας παρασύρθηκα....αλλο η ειλικρινεια,αλλο η επισήμανση πραγματων που βλεπουμε,αλλο οι προσβολές, η υποτίμηση, η συνεχης κριτική.....

Senior Member
    προσβολές, η υποτίμηση, η συνεχης κριτική.....

Συγγνωμη εκανα εγω κατι τετοιο?
    Ισα-ισα που στο φορουμ ειμαι φανατικος προς την αυτοβελτιωση του εαυτου μου και πολλες φορες περαν του δεοντος σκληρος μαζι του...οποτε νομιζω καταλαβαινω τι ζηταει η liber και τονιζω το \"νομιζω\".
    Τωρα αν εσυ βλεπεις οτι το να απανταω στα θεματα καποιου με τον οποιο κατι εχω να συζητησω ειναι κριτικη τι να πω...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Συγγνωμη εκανα εγω κατι τετοιο?
    Ισα-ισα που στο φορουμ ειμαι φανατικος προς την αυτοβελτιωση του εαυτου μου και πολλες φορες περαν του δεοντος σκληρος μαζι του...οποτε νομιζω καταλαβαινω τι ζηταει η liber και τονιζω το \"νομιζω\".
    Τωρα αν εσυ βλεπεις οτι το να απανταω στα θεματα καποιου με τον οποιο κατι εχω να συζητησω ειναι κριτικη τι να πω...
    Keep, δεν εγραψα κατι τέτοιο για σενα!!!! ή για καποιον αλλο εδω μέσα οτι κανει κατι αναλογο!!!! λεω οτι αυτα μπορει να ναι σημαδια ψυχολογικης βίας, όταν αυτη ασκειται!

Senior Member
    Οκ παρανοηση δικη μου...νομιζα οτι εθιξα καποιον...συγγνωμη.

Senior Member
    καμια σχεση! :(

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast