Διαιτα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: Διαιτα

Senior Member
    ρε παιδια ελεος, μολις μου χτυπησαν το κουδουνι απο μια πιτσαρια και μου ειπαν σας εφερα την πιτσα που παραγγειλατε. μα τους λεω οτι δεν παραγγειλα καμια πιτσα, και μαλιστα μου ειχαν τα σκορδοψομα δωρο και την κοκα κολα.
    αλλα εκαναν λαθος γιατι υπαρχει και αλλος με το ιδιο επωνυμο στην πολικατοικια και μου τα φερανε σε εμενα..
    πρωτη μερα διαιτα , και μου φερανε τον πειρασμο στο σπιτι, μου αρεσει που τον ρωτησα εαν ειναι σπεσιαλ κιολας χαχαχα

Senior Member
    Κάποιοι μιχάλη δεν θέλουν να αδυνατήσεις, υπάρχει ένα στημένο σχέδιο συνωμοσίας γύρω σου.
    Τι αδελφότητες, ιλουμινάτοι και ναίτες που λέει και ο Λιακόπουλος.
    Εδώ οι συνωμότες κυκλοφορούν με δίκυκλα και μεταφέρουν πίτσες....

Για μένα παιδιά-που πιο εύκολα χάνω το πορτοφόλι μου παρά τα κιλά- το κλειδί είναι η γυμναστική.
    Και λίγο παραπάνω να φας βρε παιδί μου η γυμναστική σε σώζει και σε βγάζει από τις ενοχές.

Είναι καλό επίσης ένα γεύμα μέσα την εβδομάδα να έχει ό,τι τραβάει η ψυχή σου.Να ξεδίνεις μια φορά για να γίνεται και η δίαιτα πιο υποφερτή.Νομίζω ότι αυτό κάνουν και κάποια ινστιτούτα αδυνατίσματος, που το ονομάζουν αυτό το γέυμα: \"γεύμα ελευθερίας\".

Άντε μιχάλη καλή αρχή για όλους μας.Βάλε και μικρούς στόχους.
    Ας πούμε, μέχρι τα χριστούγεννα πόσο θες να χάσεις?

Senior Member
    andy δεν βαζω στοχο ποσα κιλα θα χασω, ο μονος στοχος μου ειναι να τρωω οτι λεει το διαιτολογιο να αρχησω σιγα σιγα αεροβικη γυμναστικη και καθε εβδομαδα να ζυγιζομαι και να βλεπω την διαφορα.

Senior Member
    Μιχάλη μια συμβουλη (αν κ τις σιχαινομαι!)

μην ξεκινησεις γυμναστικη με εντονους ρυθμους στα κιλα που βρίσκεσαι τώρα. Ξεκινα σιγα σιγα περπατημα και φορτσάρεις σταδιακά:)

Καλή δύναμη:)

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Μιχάλη μια συμβουλη (αν κ τις σιχαινομαι!)

μην ξεκινησεις γυμναστικη με εντονους ρυθμους στα κιλα που βρίσκεσαι τώρα. Ξεκινα σιγα σιγα περπατημα και φορτσάρεις σταδιακά:)

Καλή δύναμη:)
    το ξερω σοφια, μονο ποδηλατο θα κανω προς το παρων, μεχρι να ριξω τα πρωτα κιλα.
    σε ευχαριστω.

Member
    Αχ ποσο σε νιωθω!Περυσι τετοια εποχη βρηκα οτι το ζαχαρο μου εχει χτυπησει κοκκινο!Λογω κληρονομικοτητας και κιλων!Ημουν 95 κιλα..Παντα υπερβαρη στην ζωη μου..Ωσπου πηγα στον γιατρο να δει τις εξετασεις μου και μου το ειπε πολυ απλα,κοφτα και ψυχρα..Τσιγαρο+Ζαχαρο+καθησ τικη ζωη+Χοληστερινη= Εμφραγμα!...Και περιμενα απλα να μου δωσει μια διαιτα σχετικα αυστηρη βεβαια..Ομως επεσα εξω..Και μου λεει ο τυπος..\"Θελω να ξεκινησεις να τρως ΜΟΝΟ ωμα λαχανικα και φρουτα!ΤΙΠΟΤΑ αλλο!Κεραμμυδα..Εμπηξα τα κλαμματα και θεωρησα οτι ειχα να κανω με εναν γιατρο σαδιστη,πραγματικα..Μην μακρυγορω ομως,επι 2,5 μηνες στην διατροφη μου ειχε προσθεσει μια μεριδα κρεας και γαλα 0%..σταδιακα παντα και μικρες ποσοτητες...Το κυριως γευμα περιλαμβανε τα ωμα λαχανικα και τα φρουτα..Δεν θα αρνηθω οτι περασα την πιο δυσκολη φαση της ζωης μου μαλλον...Εκλαιγα,δεν ηθελα να βγω με ανθρωπο,ετρωγα μονη μου στο δωματιο μου, ειχα απιστευτα νευρα με ολους και ενιωθα απιστευτη μοναξια!Ομως ηταν μονοδρομος..Απο την μια φοβος για το ζαχαρο που πρωτοεμφανιστηκε στην ζωη μου και απο την αλλη ελλειψη της μεγαλυερης ευχαριστησης που επαιρνα..Φαγητο..
    Εχει περασει ενας χρονος και ειμαι 70 κιλα..Δεν ειναι ευκολο ακομα..κρατιεμαι..παλευω..ομ ως τωρα το κινητρο εγινε διπλο..Χαμηλες τιμες ζαχαρου και ανεβασμενη αυτοπεποιθηση!Θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες γιαυτο ομως δεν θελω να σας κουρασω..Αν μπορω να βοηθησω σε κατι εμπειρικα και μονο οποιον βρισκεται σε παρομοια φαση θα χαρω πολυ..
    Μιχαλη σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι!Σου ευχομαι καλη δυναμη και κουραγιο..Ομως το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει,ειλικρινα φιλε μου!!!
    Καλημερα σε ολους!

Senior Member
    για αυτο το αποτελεσμα κρατιεμαι και δεν χαλαω την διαιτα, εχθες το βραδυ πεινουσα τοσο πολυ που επεσα για υπνο στισ 3 και κοιμηθηκα στις 9 το πρωι δεν αντεχα το στομαχι μου γουργουριζε συνεχεια, και κοπαναγα μπουνιες μια καρεκλα για να μου φυγουν τα νευρα.

Senior Member
    Καλή δύναμη Μιχαλάκη. Κι εγώ μαζί σου. Κι έχω και ευχάριστα νέα και για μένα. Μου είπαν για έναν ενδοκρινολόγο που δίνει πολύ καλές δίαιτες και θα χάσω τουλάχιστον 10 κιλά. Και δεν θα πληρώνω κι όλας. Είναι με το βιβλιάριο. Ειμαι πολύ :) Μου είπαν ότι θα \"ξεφουσκώσω\". Από βδομάδα λέω να πάω. Άντε, κι αμα φτάσω τα 70 θα σας βγάλω έξω να σας κερασω (διαίτης γεύμα εννοείται ;) ).

Senior Member
    Originally posted by magda-ps.
    Καλή δύναμη Μιχαλάκη. Κι εγώ μαζί σου. Κι έχω και ευχάριστα νέα και για μένα. Μου είπαν για έναν ενδοκρινολόγο που δίνει πολύ καλές δίαιτες και θα χάσω τουλάχιστον 10 κιλά. Και δεν θα πληρώνω κι όλας. Είναι με το βιβλιάριο. Ειμαι πολύ :) Μου είπαν ότι θα \"ξεφουσκώσω\". Από βδομάδα λέω να πάω. Άντε, κι αμα φτάσω τα 70 θα σας βγάλω έξω να σας κερασω (διαίτης γεύμα εννοείται ;) ).
    με το καλο να χασεις τα κιλα, και με το καλο να μας βγαλεις εξω να μας κερασεις..

Senior Member
    να μαι παλι
    τα νεα δεν ειναι και τα καλυτερα με την διαιτα, καθως την προηγουμενη εβδομαδα ελειπα καθε μερα σχεδον αθηνων και δεν μπορουσα να ακολουθησω το προγραμμα, ειχα παει σε 2 μνημοσυνα συγγενων και ξερετε πως ειναι αυτα στα χωρια εαν δεν φας στο σπιτι τους μετα το παιρνουν σαν προσβολη. ειχα και την εορτη μου και πλακωσανε συγγενεις και φιλοι και 2 τρικιλες τουρτες,ας μην τα πολυ λεω καταφερα μολις 1 κιλο να ριξω και 300 γρ. εαν εκανα κανονικα την διαιτα μου θα ειχα πεσει τουλαχιστον 6-7 κιλα την πρωτη εβδομαδα λογο οτι χανουμε τα υγρα μας στην αρχη.
    νεα εβδομαδα σημερα δεν το βαζω κατω και ξεκινω το προγραμμα μου απο την αρχη.

1 εβδομαδα
    πριν 155 κιλα 300 γρ
    μετα 154 κιλα

Senior Member
    μιχάλης?

ποδηλασία αρχισες?

Senior Member
    οχι ακομα, εχω ποδηλατο γυμναστικης στο σπιτι, αλλα περιμενω να ριξω πρωτα καποια κιλα και μετα να αρχισω ποδηλατο.

Senior Member
    αν μπορούσες να ασχοληθείς με κανονικό και όχι στατικό, θα ήταν οτι καλύτερο.
    άλλο παίρνω το ποδήλατο και τη μουσική μου και βγαίνω, κι άλλο: ωχου ποιός συμμαζεύει τα ρούχα από το στατικό/κρεμάστρα και γυμνάζομαι δίπλα στην τηλεόραση/κουζίνα/τηλέφωνο..:P
    μιλάω από προσωπική πείρα.:cool:

Senior Member
    και που να παω με το ποδηλατο στο δρομο, και εαν πεσει κανεις πανω μου και με διαλυσει?

Senior Member
    Μιχάλη πες μας νέα από τη δίαιτα. Προχωράς? πως είναι τα κουράγια σου?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast