διαμαρτυρομαι εντονως
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Cool διαμαρτυρομαι εντονως

απ οτι λενε νεα μελη, το φορουμ παρουσιαζει διαφορετικη εικονα, στα νεα μελη, απ οτι στα παλιοτερα, δεν γνωριζω για ποιον λογο.
    δηλαδη, εχουν δυνατοτητα να βλεπουν περισσοτερες λεπτομερειες/επεξηγησεις κλπ..
    προφανως τεχνικος θα ειναι ο λογος.
    γιατι δεν γινεται ενα update στα παλια μελη? τι πρεπει να κανουν γαι να εχουν την ιδια εικονα? να κανουν ολοι διπροφιλα?

Banned
    καλα μας δουλευεις τωρα? ποια ειναι η διαφορετικη εικονα οτι δε μπορουν να συνενοηθηθουν με πμ τα νεα μελη κ ετσι εχουν περισσοτερες δυνατοτητες? που βρισκεις τοση ορεξη δε μπορω να καταλαβω...

Senior Member
    δεν εννοω τα νεα μελη,κατω των 50 μντν αλεξ, αλλα των ανω... εχουν περισσοτερες δυνατοτητες στην επεξεργασια του προφιλ τους, στην θεα των παρατηρησεων και των σβησμενων μηνυματων, κ.α.
    την ορεξη και την χαρα, τα βρισκω διπλα μου κι εντος μου

Senior Member
    Εγώ πάντως που θέλω να αλλάξω το ψευδώνυμό μου δεν μπορώ.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απ οτι λενε νεα μελη, το φορουμ παρουσιαζει διαφορετικη εικονα, στα νεα μελη, απ οτι στα παλιοτερα, δεν γνωριζω για ποιον λογο.
    δηλαδη, εχουν δυνατοτητα να βλεπουν περισσοτερες λεπτομερειες/επεξηγησεις κλπ..
    προφανως τεχνικος θα ειναι ο λογος.
    γιατι δεν γινεται ενα update στα παλια μελη? τι πρεπει να κανουν γαι να εχουν την ιδια εικονα? να κανουν ολοι διπροφιλα?
    διαμαρτυρομαι εντονως λεει xaxaxaxaxaxaa ... κανε απεργία πεινας στο σύνταγμα με τον μιχελογιαννάκη ! xaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxa