Results 46 to 60 of 92
-
21-10-2014, 17:01 #46
Καλησπέρα!
(Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να απαντήσω εδώ, μιας και κανονικά αφορά την καθρέφτη, αλλά αφού δεν έχω τη δυνατότητα ακόμα να στείλω pm, θ' απαντήσω εδώ.)
Βασικά πρέπει να αποφασίσεις πού στην Μέση Ανατολή θα ήθελες να πας!
Η εταιρεία με την μεγαλύτερη ζήτηση και η οποία έχει την ευκολία ότι έρχεται κάθε 2-3 μήνες εδώ στην Ελλάδα αντιπροσωπεία της για ν' αναζητήσει προσωπικό,
είναι η Emirates.
Η σελίδα που κάνεις την αίτηση είναι η: http://www.emiratesgroupcareers.com/...w/default.aspx
Μάλιστα αν πατήσεις στο "VIEW ASSESSMENT DAYS", θα δεις πότε έρχεται αντιπροσωπία τους στην Ελλάδα.
(Απ' ότι βλέπω έρχονται στις 6 Δεκεμβρίου.)
Απλά το θέμα με την Emirates είναι ότι παίρνουν πολύ λίγους.
Βέβαια με θετική σκέψη όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! :-)
- 21-10-2014, 17:32 #47
να ρωτησω κατι???Ερωτηση πως κανεις??
21-10-2014, 18:02 #48
https://m.facebook.com/JobsAbroadfor...gle.gr%2F&_rdr
Μπορείτε να κατεβάσετε τη λίστα, η οποία έχει πραγματικά χρήσιμα links.
Καλή τύχη σε όλους μας.But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
21-10-2014, 18:57 #49
Ευχαριστώ Μαντζουράνα. Νομίζω ότι αυτό είναι χρήσιμο να το γνωρίζει τόσο η κοπέλα που έχει ανάγκη αλλά και όσοι θέλουν!
22-10-2014, 16:55 #50
εμαθα ενταξει
22-10-2014, 17:18 #51
[QUOTE=Μαντζουράνα;509373
Βέβαια με θετική σκέψη όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! :-)[/QUOTE]
Μαντζουρανα , αμα ξαναγραψεις για θετικη σκεψη , θα εισηγηθω να σε κανουν μπαν !! ειπαμε , καλη η θετικη σκεψη , αλλα δεν γινονται ολα με αυτην και μονο . Δλδ αμα σκεφτομαι θετικα , θα γινω εκατομμυριουχος ?
22-10-2014, 18:15 #52
22-10-2014, 18:24 #53
Εσύ έχεις καταφέρει να γίνεις εκατομμυριούχος με την θετική σκέψη σου; Και αν όχι,είσαι τόσο υπεράνω που δε θες να γίνεις; Οκ καλή η θετική σκέψη αλλά άμα ήταν μόνο αυτό δε θα υπήρχε τόση πείνα,θλίψη,απόγνωση όχι μόνο στην ελλάδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη.Καθώς προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δε θέλει να τυρρανιέται και όλοι ονειρεύονται το καλύτερο για τον εαυτό τους.Και όταν κάποιος απογοητεύεται είναι γιατί αυτό το καλύτερο που επιθυμεί,δεν το βλέπει να έρχεται.Και όχι ο κάθε άνθρωπος δε μπορεί να συνεχίζει να προσπαθεί με τον ίδιο τρόπο με κάποιον άλλο.Κάποιος μπορεί να απογοητεύεται στις 10 προσπάθειες και κάποιος άλλος στις 1000000.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο πρώτος δε σκεφτόταν θετικά
22-10-2014, 18:37 #54
- still searching for the right place.....
Άστο....... εδώ βρέχει πολλή αμερικανιά......ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί πίσω από αυτή την αηδία, από self-help/self-improvement books μέχρι σεμινάρια. Όλα αυτά πολύ πολύ ωραία για τα παιδάκια τα προστατευμένα κάτω από τα φτερά των γονιών τους, για όσους τα βρήκαν όλα εύκολα/έτοιμα κ για βολεμένες συζύγους που δικαιολογούν την ύπαρξή τους με την παρακολούθηση 1 φορά/βδομάδα 1 session positive thinking, 4 φορές pilates, 2 ώρες φιλανθρωπίες κ θεωρούν κατόρθωμα, που με το positive thinking βρήκαν επιτέλους λύση για τις κουρτίνες που ταιριάζουν με την ταπετσαρία του καθιστικού.
Άντε βγες να πεις σε κάποιον που δεν του ήρθε τίποτα εύκολα, που δεν του χαρίστηκε ποτέ τίποτα, που είναι όλη μέρα στο δρόμο με 2 κ 3 δουλειές (ίσως κ απλήρωτος), που έχει υπαρκτά προβλήματα για positive way of thinking, εκεί να δεις γέλια..... Αλλά αυτά αν δεν προσγειωθείς δεν μπορείς κ να τα δεις φυσικά.....
22-10-2014, 18:38 #55
Γιατί να θέλω να γίνω εκατομμυριούχος;
Τί τις χρειάζομαι τις χλίδες; Εκεί είναι η ουσία;
Επίσης άμα γίνω εκατομμυριούχος, μπορεί να γίνω στόχος κλεφτών και εγκληματιών και να με σκοτώσουν για τα λεφτά μου ή ν' απαγάγουν τα μελλοντικά παιδιά μου.
Γιατί να θέλω να γίνω εκατομμυριούχος;
Και για ν' απαντήσω στο μήνυμά σου...
Για να έχεις τα θαυμαστά αποτελέσματα της θετικής σκέψης χρειάζονται 2 πράγματα.
Από τη μία είναι η θέληση, αλλά από μόνη της δεν αρκεί.
Χρειάζεται και η ΠΙΣΤΗ.
Πίστη ότι αυτό που θες, θα γίνει! Και αυτό είναι και το δυσκολότερο.
Θέληση όλος ο κόσμος έχει. Πίστη όμως;
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα ότι η θετική σκέψη (θέληση + πίστη) λειτουργεί.
Για να μην αρχίσω να σου λέω τα πολλά παραδείγματα από γνωστούς μου και συγγενείς μου, να σου αναφέρω ότι με την θετική σκέψη κατάφερα να χάσω 20 κιλά μέσα σε 2,5 μήνες.
Κάτι που ήταν αδιανόητο για μένα να καταφέρω στο παρελθόν. Γιατί στο παρελθόν δεν είχα πίστη.
22-10-2014, 18:51 #56
mariposa7, εξακολουθείς να έχεις αρνητική στάση και να υποτιμάς ανθρώπους και φιλοσοφίες.
Για να σου δείξω πόσο λάθος κάνεις σ' αυτά που γράφεις στο μήνυμά σου, θα σου έλεγα να κάνεις έναν κόπο να διαβάσεις την βιογραφία της Louise Hay, της συγγραφέως που έχει γράψει πολλά πετυχημένα βιβλία σχετικά με την δύναμη της θετικής σκέψης.
Ξέρεις πώς ξεκίνησε;
Ήταν πάμφτωχη, σε μια οικογένεια που την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά καθημερινά.... και από τα 10 της περίπου χρόνια μέχρι τα 16 που έφυγε από το σπίτι της, την κακοποιούσε και σεξουαλικά ο πατριός της.
Κι όμως κατάφερε να επιβιώσει και να πάει ψηλά στην ζωή της.
Απ' αυτήν την περιγραφή εσύ καταλαβαίνεις ότι ήταν μια νοικοκυρά που ασχολούνταν με "τις κουρτίνες αν ταιριάζουν με την ταπετσαρία του καθιστικού";
Και προσωπικά έχω αναγκαστεί να δουλέψω για πολύ καιρό σαν τηλεφωνήτρια, να παίρνω 280 ευρώ το μήνα και για να πάω στην δουλειά έπρεπε να χρησιμοποιώ 3 διαφορετικές συγκοινωνίες και να κάνω 1,5-2 ώρες για να φτάσω και άλλες τόσες για να γυρίσω πίσω σπίτι μου.
Και ν' ακούω καθημερινά βρισιές από τους ανθρώπους που καλούσα και προσβολές από τους ανωτέρους μου επειδή δεν φέρνω τις απαραίτητες πωλήσεις.
Και να πονάνε και τ' αυτιά μου κάθε μέρα από τα άθλια ακουστικά που μας δίναν στη δουλειά.
Όμως ποτέ δεν γκρίνιαξα, ποτέ δεν είπα με βαρύγδουπο τόνο "αχ, άτιμη ζωή, εμένα δεν μου χαρίστηκε τίποτα." και ποτέ δεν είχα την ανάγκη να υποτιμήσω τους ανθρώπους που ήταν πιο τυχεροί στην ζωή τους.
Η θετική σκέψη υπάρχει.
Υπάρχει όμως στους ανθρώπους που έχουν πίστη και είναι καλοπροαίρετοι.
22-10-2014, 19:02 #57
Η κοπέλα στην οποία αναφέρεσαι έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα για να επιβιώσει στη ζωή της (όπως κ εγώ αλλά κ τόσοι άλλοι), αλλά αυτά που κατάφερε τα κατάφερε γιατί είχε τσαγανό. Κ φυσικά επειδή ήταν έξυπνη κατάλαβε τί "πουλάει" κ σε ποιούς κ το προώθησε, χαζή ήταν.....? Κ ο Steve Jobs, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο πλέον αδίστακτος κ αριβίστας επαγγελματίας κ ο χειρότερος εργοδότης, πήγε μπροστά εξαιτίας της ευφυϊας κ της εφευρετικότητάς του στον τομέα του, στον κόσμο όμως πούλαγε οράματα περί "απελευθερωμένου ανθρώπου μέ άπειρες δυνατότητες κ την τεχνολογία στην υπηρεσία του".
Η θετική σκέψη από μόνη της δε βοήθησε ποτέ κανέναν. Το κοινό της (ποιοί την ασπάστηκαν κ πού βρίσκονται ακόμα) μπορεί να στο επιβεβαιώσει...... Κ μη συγκρίνεις τη δίαιτα με υπαρκτά προβλήματα επιβίωσης, γιατί καταντά γελοίο....
22-10-2014, 22:17 #58
Δεν συγκρίνω τη "δίαιτα" όπως την αποκαλείς με κανένα άλλο πρόβλημα, απλά έδωσα στον kozchr ένα παράδειγμα του τί κατάφερα εγώ με την θετική σκέψη.
Το να συγκρίνεις προβλήματα και να υποτιμάς κάποια έναντι κάποιων άλλων, είναι δικό σου προνόμιο και το έχεις κάνει αρκετές φορές σε μηνύματά σου που έχω διαβάσει.
Πολύ λάθος αυτό.
Μπαίνουν τα προβλήματα των ανθρώπων σε ζυγαριά;
Αν ναι, δείξε μου πού είναι γραμμένο ποιά προβλήματα είναι μεγαλύτερα.
Κάποιος πρόσφυγας που έφυγε από την χώρα του εξαιτίας πολέμου και μπορεί να έχουν πεθάνει τα παιδιά του ή οι συγγενείς του, θα μπορούσε να σου πει ότι τα δικά σου προβλήματα επιβίωσης είναι μηδαμινά.
Συγκρίσεις όμως θ' αρχίσουμε;
Και τέλος πάντων, όταν γραφόμουν σ' αυτό το φόρουμ θέλοντας να γράψω για την διατροφική διαταραχή μου, φανταζόμουν ότι μπαίνω σ' ένα φόρουμ αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έμπαινα σ' έναν χώρο που θα δεχόμουν λεκτική επίθεση και θα χαρακτηρίζονταν η δική μου δυσκολία σαν κάτι το "γελοίο".
23-10-2014, 08:12 #59
Λοιπόν, για να το λήξουμε εδώ, εύχομαι ολόψυχα στον πλανήτη που ζεις να συνεχίσουν να σας ψεκάζουν θετική σκέψη εις το διεινεκές, κ εσύ να συνεχίσεις να χάνεις κιλά (κ μπράβο ειλικρινά για αυτό) από δίαιτα κ όχι από πείνα, γιατί αν το είχες νοιώσει ποτέ αυτό (γιατί εγώ τό έχω νοιώσει), αν είχες ζήσει το πώς είναι να περνάς έξω από φούρνο ή ψητοπωλείο κ να σου σπάει η μύτη αλλά να πρέπει να προσπεράσεις γρήγορα να ξεχάσεις πως υποφέρεις κ το πώς είναι να θες να πας στη θάλασσα (που τόσο λατρεύεις) κ τελικά να μην πηγαίνεις γιατί πας να σηκωθείς από το κρεβάτι κ κάνεις 8ρια από την ζαλάδα κ την αδυναμία, τότε θα καταλάβαινες ότι η θετική σκέψη δε βοηθάει σε τίποτα, εδώ χρειάζονται άλλου είδους δραστικά μέτρα. Η θετική σκέψη ("σκέφτομαι κ πιστεύω ότι κάτι που θέλω θα γίνει κ η ζωή θα μου φέρει ωραία πράγματα") είναι κάτι πολύ πολύ λιγότερο κ από το κερασάκι στην τούρτα: όσο θετικά κ αν σκέφτεσαι ότι θα περάσεις πχ κάποιες εξετάσεις, αν η προετοιμασία σου είναι για τα μπάζα ή μέτρια, με τη θετική σκέψη δεν πας πουθενά. Άλλο να έχεις στρωθεί ως εκεί που δεν πάει άλλο κ να έχεις εμπιστοσύνη κ επίγνωση των δυνατοτήτων σου......
Κ δεν υποτιμώ προβλήματα όπως λες αλλά διαχωρίζω τα προβλήματα που είναι στο χέρι μας να τα λύσουμε (πχ όπως εσύ με το αδυνάτισμα) κ στα προβλήματα που υφίστανται κ χρονίζουν εξαιτίας εξωτερικών συνθηκών κ παραγόντων. Αντίθετα εσύ υποτιμάς τους ανθρώπους της 2ης κατηγορίας που παλεύουν κ τρώνε το πακέτο του αιώνα με το να τους λες για "θετική σκέψη" ή για πράγματα καταφανώς μη πραγματοποιήσιμα, είναι σαν να τους κοροίδεύεις στα μούτρα τους κ αν τώρα αυτό δεν το καταλαβαίνεις, οκ δεν έχω κ τόσο υψηλές προσδοκίες να το καταλάβεις.
Αν κ αυτό σε ενόχλησε, γιατί, όπως έχεις δείξει είσαι κ εύθικτη, μπορείς να απευθυνθείς στη διαχείριση για 1 ακόμα φορά. Δεν παρεξηγώ.
23-10-2014, 09:22 #60
Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι για να λειτουργήσει η θετική σκέψη χρειάζεται η δράση η προσωπική, και ταυτόχρονη μεγάλη προσπάθεια!
Δεν κατάλαβα ότι θα έπρεπε να το αναφέρω αυτό για τα μέλη που δεν καταλαβαίνουν τα προφανή..
Ανέφερα κάπου ότι θα καθόμαστε στον καναπέ μας και μόνο με θετική σκέψη θα μας σερβίρονται χιλιάδες ευρώ;;;
Πάλι υποτιμάς τα προβλήματα των άλλων.
Μάλλον δεν θα σταματήσεις ποτέ να το κάνεις.
Νομίζεις ότι η διατροφική διαταραχή λύνεται έτσι απλά με το να "ράψεις το στόμα σου";
Δεν έχουν συμβάλλει εξωτερικοί παράγοντες στην διατροφική διαταραχή νομίζεις;
Απλά τρώω πολύ επειδή μ' αρέσει το φαγητό;
Θεωρείς ότι μόνο το δικό σου πρόβλημα είναι σοβαρό και όλων των υπολοίπων όχι.
Δεν υποτίμησα κανέναν.
Ό,τι είπα το είπα με καλή πρόθεση και για να βοηθήσω.
Άμα έχεις τη μύγα για κάποιο ανεξήγητο λόγο, εγώ δεν ευθύνομαι γι' αυτό.
Δεν είπα σε κανέναν "άραξε, δες το θετικά και θα σου ρθουν όλα ουρανοκατέβατα".
Αυτό που συμβούλεψα είναι στην προσπάθεια που κάνουμε να βάζουμε και αισιοδοξία γιατί έτσι είναι πολύ πιθανότερο να μας συμβούν καλά πράγματα (πχ να βρούμε κάποια δουλειά).
Από τον περίγυρό μου έχω διαπιστώσει ότι όσοι ψάχνουν πολύ να βρουν δουλειά αλλά σκέφτονται "σιγά μην βρω σε τέτοια κρίση", συνήθως δεν βρίσκουν τίποτα.
Όσοι ψάχνουν επίσης πολύ αλλά σκέφτονται "θα βρω σίγουρα μια δουλειά, οπωσδήποτε", συνήθως βρίσκουν.
Τυχαίο;
Δεν είπα πουθενά ότι θα έχεις θετική σκέψη, θα κάθεσαι στον καναπέ σου χωρίς να ψάχνεις για δουλειά και θα σου χτυπήσουν μια μέρα την πόρτα να σου προσφέρουν δουλειά.
Δεν έχω απευθυνθεί ποτέ στην διαχείριση και ούτε θα το κάνω.
Αυτό που έγραψα...
...το έγραψα για να το δεις κυρίως εσύ, μπας και καταλάβεις ότι τα λεγόμενά σου δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα του φόρουμ αυτού (απ' όσο μπορώ προσωπικά ν' αντιληφθώ),
γιατί υποτίθεται (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια), ότι εδώ μπαίνουμε με καλή πρόθεση για να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε,
και όχι για να κάνουμε συγκρίσεις ποιός το έχει μεγαλύτερο (το πρόβλημα),
ή ακόμα χειρότερα να υποτιμούμε τα προβλήματα των άλλων.
Αυτά είχα να σου πω, πάντα φιλικά.
Από εκεί και πέρα, αν εξακολουθήσεις να είσαι αρνητική και επιθετική, απλά θα σε αγνοήσω.
Άλλωστε δεν μπορώ να έχω την απαίτηση όλοι που μπαίνουν στο φόρουμ να είναι φιλικοί και καλοπροαίρετοι.
Καλημέρα.
(και ζητώ συγνώμη από την νηματοθέτρια αν της χάλασα με την συζήτηση αυτή τη ροή του θέματός της.)