Πόσοι ωφελήθηκαν από το Forum Υποστήριξης?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Πόσοι ωφελήθηκαν από το Forum Υποστήριξης?

Όπως λέει ο τίτλος, έχει λάβει κανένας απο εσάς ουσιαστική υποστήριξη μέσα από αυτό το φορουμ που τον βοήθησε στο να ξεπεράσει κάποιο από τα ψυχολογικά του προβλήματα σε κάποιο βαθμό;

Senior Member
    Κοιταξε μονο και μονο που τα λες, οσο να ναι ξαλαφρωνεις.

Banned
    Αν κανει καποιος σωστη χρηση του φορουμ μπορει να ωφεληθει ναι.

Senior Member
    Καλα φιλε μου πιστευω η υπαρξη του φορουμ ειναι αρκετα σημαντικη μου αρεσει να εκτονωνομαι εδωπερα για τα προβληματα μου κ εννοειται να απανταω κ στα προβληματα των αλλων,Οπωσδηποτε αυτο που με βοηθαει περισσοτερο ειναι το αγορι μου που θελουμε να κανουμε οικογενεια κ με εχει βοηθησει κ ο πνευματικος μου εκκλησια κ η προσωπικη μου προσπαθεια ομως εχει παιξει κ το φορουμ ρολο στο να ειμαι καλυτερα

Senior Member
    Οχι οτι ξεπερνας τα ψυχολογικα, αλλα μπορεις να βρεις ομοιοπαθουντες να ανταλλαξεις πληροφοριες, η ακομα και καποια σχετικη ενημερωση σε καποιο προβλημα.

Banned
    εγω οφεληθηκα αρκετα (ευτυχως προλαβα αφου τοτε επικοινωνουσες πιο ευκολα)αφου ειχα πιασει τη κουβεντα στα πμ με καπια ατομα απο εδω κ ειχα βρει λυσεις που δε φανταζομουν καν κ δε μπορουσα να βρω μονος μου η δημοσια συζητιση δε μπορω να πω οτι μου προσφερε κ πολα γινετε το σωσε απαντησεις ο καθενας οτι του ερθει κ ο κυριος για ολους.

NeurobiologicallyImpaired
    μας κανεις τεστ για να δεις αν μπορουμε να το διαβασουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

μας κανεις τεστ για να δεις αν μπορουμε να το διαβασουμε?
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Το έχω αυτό το χούι.

Senior Member
    Πρεπει να πω οτι βοηθηθηκα απο το φορουμ , ειχα απομωνωθει στον κοσμο μου , βεβαια η βοηθεια ηρθε με τελειως απροσδοκητο τροπο , ειμαι πολυ ευκολος στις φιλιες με το αλλο φυλο , και οχι μονον , αυτο επαιξε μεγαλο ρολο . Αν καταφερεις και ξεκοψεις εγκαιρως , πριν φορουμοποιηθεις ( ! ) , τοτε ειναι μια καλη διεξοδος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeurobiologicallyImpaired View Post
    Όπως λέει ο τίτλος, έχει λάβει κανένας απο εσάς ουσιαστική υποστήριξη μέσα από αυτό το φορουμ που τον βοήθησε στο να ξεπεράσει κάποιο από τα ψυχολογικά του προβλήματα σε κάποιο βαθμό;
    Θεωρώ ότι έχω λάβει αρκετή υποστήριξη όταν αυτός που απαντάει θέλει πραγματικά να βοηθήσει κι αυτό με ανακουφίζει έστω και στιγμιαία αλλά κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση...
    Τώρα το να ξεπεράσω τα ψυχολογικά μου είναι δύσκολο γιατί είναι κουβάρι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    οσοι δεν το μπερδεψαν με κατι αλλο
    (σαιτ γνωριμιων, φιλο, συντροφο, ψυχιατρο, θεραπεια, πηγαδι απελπισμενων υποψηφιων πελατων, κλπ κλπ κλπ)

Banned
    η ψυχολογια ειναι αμεσα συνδεδεμενη με τη επικοινωνια

η αδιαλαξια δεν εχει απολυτος καμια σχεση με τη ψυχολογια ειναι δυο λεξεις απολυτα αντιθετες.

ο ανθρωπος που δεν επιδιωκει να εχει φιλους ειναι καταδικασμενος καθε μερα να πεθαινει λιγο λιγο μεσα στη μοναξια σε καπιοι οστοσο τη βρισκουν ετσι γιατι εχουν βαλει τον εαυτο τους σε ενα θρονο κ θεωρουν τους παντες μη ικανους να φτασουν μεχρι εκει ομως υπαρχουν κ αυτοι που θελουν να βελτιωσουν τις εμπειριες τους απο τη ζωη να δουν τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια κ να μαθουν πραγματα κ σαφως υπαρχουν κ αυτοι που συνδιαζουν κ τα δυο

αλλα το σιγουρο ειναι ενα

οπιος μπορει να ζησει μονος του ειναι η θηριο η θεος. η απλα ουτοπιστης.

Banned
    Προσωπικά όχι, αλλά πιστεύω πως όταν γράφεις και ξέρεις πως τα διαβάζει κάποιος και προσπαθεί να σε καταλάβει και να βοηθήσει, νιώθεις ήδη λίγο καλύτερα. Απ' την άλλη αν δεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν σε ρίχνει λίγο αλλά και πάλι με το γράψιμο ξεσπάς! Επίσης έχεις την πολυτέλεια να διαβάσεις πολλές γνώμες από ανθρώπους διαφόρων ηλικιών και να κρίνεις ποιες θες να κρατήσεις και ν' ακούσεις για να βοηθηθείς!