Ζητώ τη βοήθεια όλων των μελών του φόρουμ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 92

Ζητώ τη βοήθεια όλων των μελών του φόρουμ

Ανοίγω αυτό το θέμα για να σας ζητήσω μια χάρη... να με βοηθήσετε να βρω δουλειά... απλά όπου ακούτε ή βλέπετε πως ζητάνε προσωπικό αν μπορείτε είτε σε αυτό το θέμα είτε με πμ να με ενημερώνεται να πάω να κάνω μία αίτηση... όπως ξέρετε επείγει να βρω δουλειά... και αν και φαντάζομαι όλοι έχετε έναν γνωστό τουλάχιστον που να ψάχνει, το ότι θα κάνω κι εγώ αίτηση δεν σημαίνει πως θα του πάρω την θέση...
    Μένω στην Αθήνα, και δεν έχω πρόβλημα σε όποια περιοχή και να είναι, είμαι 32, γυναίκα και δυστυχώς δεν έχω τελειώσει τίποτα, εκτός από λύκειο, αγγλικά ξέρω καλούτσικα αλλά δεν έχω χαρτί και επίσης ξέρω αλλά πάλι δεν έχω σχετικό χαρτί...
    Τέλος πάντων ότι ακούσετε ή δείτε θα σας παρακαλούσα να μου το πείτε αυτό μόνο.... για οτιδήποτε...

Για να μην μου λέτε καφετέρειες μόνο, να σας πω πως θέλω δουλειά που να έχει δικιά της ενδυμασία, πχ σουπερμάρκετ, φαστ φουνταδικα ή ακόμα και καφετέρειες που φοράνε όλοι τις ίδιες μπλούζες... γιατί έχω θέμα με τα ρούχα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ελπίζω πως κάτι θα γίνει...

Banned
    χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 17-10-2014 at 23:52.

...αλεξ διόρθωσε το μνμ.
    Ελεος.
    Καθρευτη θα σε έχω στο μυαλό μου.
    Αν μπορείς γράψε με τι έχεις ασχοληθει μεχρι τώρα.

Banned
    Αλεξανδρε ποτε θα σε κοπανησω δεν ξερω..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αλεξανδρε ποτε θα σε κοπανησω δεν ξερω..
    προσεχε μη κοπανας εσυ η ιδια τον εαυτο σου με αυτα που λες.

Καθρέφτη...
    Κατ' αρχάς θα σου έλεγα να κάνεις αίτηση σε όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που δικαιούσαι, μήπως και σε πάρουν κάπου.
    Έπειτα... έχεις σκεφτεί να γίνεις τηλεφωνήτρια;
    Δεν έχουν βέβαια στολές, όμως πολλές εταιρείες ζητάνε αυτήν την περίοδο τηλεφωνητές και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε πάρουν μόλις κάνεις αίτηση.
    Τέλος,
    θα ήθελα να σου προτείνω κάτι λίγο ακραίο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον ταυτόχρονα!
    Δεν ξέρω αν έχεις υποχρεώσεις που να σε κρατάνε στην Ελλάδα...
    ...πάντως αν δεν έχεις... σκέφτηκες το ενδεχόμενο να γίνεις αεροσυνοδός στη Μέση Ανατολή;
    Δεν χρειάζονται πτυχίο και έχουν και στολές.
    Δίνουν αρχικό μισθό 2.000 ευρώ, σου παρέχουν δωρεάν στέγαση, ρεύμα, νερό, μετακινήσεις, και έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο!
    Μπορείς να το κάνεις αυτό για 3 χρόνια (δεν αντέχεται άλλωστε και παραπάνω αυτή η δουλειά), να κάνεις μια "μπάζα" και να γυρίσεις στην Ελλάδα και να 'σαι άνετη!
    Ακούγεται λίγο ακραίο, αλλά είναι και αυτό μια εναλλακτική! ;-)

....ματζουρανα εισαι θεα
    Πηγε μια γνωστη μας αεροσυνοδος στο Ντουμπαι.
    Καθρευτη ψαξτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαντζουράνα View Post
    Καθρέφτη...
    Κατ' αρχάς θα σου έλεγα να κάνεις αίτηση σε όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που δικαιούσαι, μήπως και σε πάρουν κάπου.
    Έπειτα... έχεις σκεφτεί να γίνεις τηλεφωνήτρια;
    Δεν έχουν βέβαια στολές, όμως πολλές εταιρείες ζητάνε αυτήν την περίοδο τηλεφωνητές και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε πάρουν μόλις κάνεις αίτηση.
    Τέλος,
    θα ήθελα να σου προτείνω κάτι λίγο ακραίο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον ταυτόχρονα!
    Δεν ξέρω αν έχεις υποχρεώσεις που να σε κρατάνε στην Ελλάδα...
    ...πάντως αν δεν έχεις... σκέφτηκες το ενδεχόμενο να γίνεις αεροσυνοδός στη Μέση Ανατολή;
    Δεν χρειάζονται πτυχίο και έχουν και στολές.
    Δίνουν αρχικό μισθό 2.000 ευρώ, σου παρέχουν δωρεάν στέγαση, ρεύμα, νερό, μετακινήσεις, και έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο!
    Μπορείς να το κάνεις αυτό για 3 χρόνια (δεν αντέχεται άλλωστε και παραπάνω αυτή η δουλειά), να κάνεις μια "μπάζα" και να γυρίσεις στην Ελλάδα και να 'σαι άνετη!
    Ακούγεται λίγο ακραίο, αλλά είναι και αυτό μια εναλλακτική! ;-)
    Κοιτα , σε αυτο υπαρχει μια παγιδα.
    Πολλες εταιριες , ανοιγουν μια εδρα στην Ελλαδα και προσλαμβανουν ατομα με μισθους Ελλαδας .
    Το ξερω επειδη μια φιλη μου δουλευει σαν αεροσυνοδος και της εχουν ηδη κανει 3 φορες μειωση μισθου. Ξεκινησε με πανω απο 1500 και τωρα παιρνει γυρω στα 700 .
    Και οπως ειπες και εσυ , ειναι μια δουλεια που δεν αντεχεται για πανω απο ορισμενο διαστημα.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....ματζουρανα εισαι θεα
    Θεοφανία, θα κοκκινίσω!!

Πάντως, αν δεν είχα τα κιλά, θα έκανα σίγουρα αίτηση!
    Μπορεί να είναι σκληρό επάγγελμα, αλλά πιστεύω θα είναι και πολύ ενδιαφέρον...

Τί εμπειρία έχει η γνωστή σου; (αν μπορώ να ρωτήσω)
    Το μετάνιωσε καθόλου που πήγε;

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Κοιτα , σε αυτο υπαρχει μια παγιδα.
    Πολλες εταιριες , ανοιγουν μια εδρα στην Ελλαδα και προσλαμβανουν ατομα με μισθους Ελλαδας .
    Έχεις δίκιο σ' αυτό!
    Πρέπει να προσέχουν όσοι κάνουν αίτηση σε ποιά εταιρεία την κάνουν και ποιοί θα είναι οι μισθοί και οι απαιτήσεις.

Quote Originally Posted by Μαντζουράνα View Post
    Θεοφανία, θα κοκκινίσω!!

Πάντως, αν δεν είχα τα κιλά, θα έκανα σίγουρα αίτηση!
    Μπορεί να είναι σκληρό επάγγελμα, αλλά πιστεύω θα είναι και πολύ ενδιαφέρον...

Τί εμπειρία έχει η γνωστή σου; (αν μπορώ να ρωτήσω)
    Το μετάνιωσε καθόλου που πήγε;
    ...δν ξερω καθολου :ρ
    Θα ρωτησω ομως.
    Ολοκληρωσε το στοχο σου εσυ κ σε βλεπω να μου φερνεις σαμπανια σε πτηση για μαλδιβες

Banned
    βλεπω να μου φερνεις σαμπανια σε πτηση για μαλδιβες
    Θεοφανία, θα κοκκινίσω!!
    τι τραβαει κ αυτος ο ποιητης....
    https://www.youtube.com/watch?v=nCMUh8oIGPM

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...δν ξερω καθολου :ρ
    Θα ρωτησω ομως.
    Ολοκληρωσε το στοχο σου εσυ κ σε βλεπω να μου φερνεις σαμπανια σε πτηση για μαλδιβες
    χαχαχαχα!
    έτσι έτσι!

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου κ απο εδωπερα.κριμα που δεν γνωριζω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο,σου εστειλα κ στην αλλη σου δημοσιευση να δω εαν εισαι καλα,Συνεβει κατι περισσοτερο απο αυτα που γνωριζω που βιαζεσαι για την δουλεια?Αυτο που λες για σουπερ μαρκετ κ φαστφουνταδικα ειναι πολυ καλη λυση προτεινω να πας μια βολτα σε σουπερ μαρκετ κ να παρεις κ μια εφημεριδα για να βρεις που θελουν προσωπικο,Επισκεψου κ τον οεαδ να ρωτησεις κ να βγαλεις καρτα,Επισης σκεφτηκα κ κατι υπαρχουν μικρα παιδια ηλικιωμενοι ανθρωποι κ αρρωστοι ανθρωποι που εχουν αναγκη παρεα κ περιποιηση κ οι συγγενεις τους δεν μπορουν να τους κοιταζουν 24ωρες το 24ωρο κ πληρωνουν για να βρουν γυναικα να τους περιποιειται κ να μενει ορισμενες φορες κ σπιτι τους με διατροφη κ γνωριζω απο περιπτωσεις οτι μπορουν να δινουν κ 500 ευρω τον μηνα,Αυτη η δουλεια δεν απαιτει συγκεκριμενο ντυσιμο πηγαινεις οπως θελεις κ δεν σου λεει κανεις κ κατι,Ειναι αγγελιες που ζητουν γυναικες στις εφημεριδες κ συνηθως προτιμουν ελληνιδες μιας κ αρκετοι νιωθουν καχυποπτοι απαναντι στις αλλοδαπες

Page 1 of 7 123 ... LastLast