Mετάνοια.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
    Senior Member

Mετάνοια.

Εσείς κάνατε καμμία βλακεία που την μετανιώσατε και δεν θέλετε να την θυμόσαστε;

χμ και γιατί να θέλουμε να κάνουμε πως δεν τη θυμόμαστε? για να ξανακάνουμε την ίδια ε? εγώ έχω ξανακάνει την ίδια βλακεία αλλά δεν μπορώ να αυτοκοροιδεύομαι πως δεν το θυμόμουνα

Senior Member
    Τα έκοψες τα φάρμακα,Ολγα;

Από πού ν' αρχίσω; Λανθασμένη επιλογή σχολής και φίλων, λανθασμένοι χειρισμοί σε σχέσεις, τεράστια καθυστέρηση να απευθυνθώ σε ψυχολόγο είναι αυτές που μού έρχονται πρόχειρα...

το αν κανουμε βλακείες είναι το θέμα ή το αν θέλουμε μετά να τις ξεχνάμε? εγώ με το ξεχνάμε κόλλησα... πως μπορείς να θες να τις ξεχάσεις δεν το καταλάβαινω

Υποθέτω ότι εννοεί να αποφεύγουμε να τις ανακαλούμε στη μνήμη μας (συχνά) για να μη μας πονάνε/στενοχωρούν.

ααα σορυ γιατί εγώ δυστυχώς έχω γνωρίσει και ανθρώπους που κάνουν τα ίδια και τα ίδια και πάντα λένε δεν το ήξερα, δεν το συνεδεσα, δεν το θυμόμουνα... και επειδή ο καθένας κρίνει από τα δικά του βιώματα μπερδεύτηκα...

Banned
    απο οπου γουσταρεις αρχισε.

Banned

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο οπου γουσταρεις αρχισε.
    Δεν αντέχω να δω όλα τα λάθη μου μαζεμένα!... Για κάτι που άλλος μπορεί να προσπερνούσε σχετικά γρήγορα/ανώδυνα εγώ μπορεί να κατηγορώ τον εαυτό μου για μέρες (πώς το έκανα αυτό; γιατί; τόσο χαζή είμαι; τι θα κάνω τώρα; όλο βλακείες κάνω!) και μετά να το θυμάμαι και να μου το "χτυπάω" για μήνες ή χρόνια! Γι' αυτό ίσως ξεχνάω κιόλας σιγά-σιγά, αρχίζοντας από τα πιο "απλά" βέβαια... Επειδή είναι πάρα πολλά και πολύ οδυνηρό να τα θυμάμαι όλα για καιρό...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    yes....................................

Senior Member
    πολλες και ειναι ολες στα επαγγελματικα...
    δεν θαθελα να τις ξεχασω, θαθελα να μπορουσα να τις αλλαξω, αλλα δεν..

Senior Member
    Eμένα είναι όλες στον συναισθηματικό τομέα οι περισσότερες βλακείες που έκανα όπως που δεν παντρεύτηκα στα 18 μου ένα πολύ καλό παιδί που με ήθελε και που άφησα αυτό το σίχαμα τον γκόμενο της φίλης μου να με πηδήξει αν με ρωτήσεις θα έκανα εντελώς τα αντίθετα από αυτά που έκανα θα παντρευόμουνα το καλό παιδί και θα έλεγα στην φίλη μου ότι με κολλάει αυτός χωρίς να κάνω τίποτα μαζί του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Eμένα είναι όλες στον συναισθηματικό τομέα οι περισσότερες βλακείες που έκανα όπως που δεν παντρεύτηκα στα 18 μου ένα πολύ καλό παιδί που με ήθελε και που άφησα αυτό το σίχαμα τον γκόμενο της φίλης μου να με πηδήξει αν με ρωτήσεις θα έκανα εντελώς τα αντίθετα από αυτά που έκανα θα παντρευόμουνα το καλό παιδί και θα έλεγα στην φίλη μου ότι με κολλάει αυτός χωρίς να κάνω τίποτα μαζί του.
    Αυτός που ήθελε να σε παντρευτεί ήταν αλλοδαπός καλέ...............

Senior Member
    και που άφησα αυτό το σίχαμα τον γκόμενο της φίλης μου να με πηδήξει.........
    χαχαχαχαχαχα ελα τώρα που δεν σου άρεσε........μόνο ευχαριστώ που δεν είπες!!!!!!

Page 1 of 3 123 LastLast