Results 1 to 15 of 55
Thread: Η θεικη αντρικη σκεψη!!!!!!
-
05-09-2014, 10:50 #1
- In this old house where every door is open
Η θεικη αντρικη σκεψη!!!!!!
Σκεφτομαι οτι στα 30 μου αρχισα να καταλαβαινω τους αντρες και τρομαζω, επειδη τους καταλαβαινω γιατι αρχισα να σκεφτομαι σαν αντρας!!!!!!!!!! Αυτα μου συνεβησαν νομιζω απο τοτε που πηρα αποφαση να μην κανω σχεση ή τουλαχιστον οχι σχεση που θα εμπλεκομαι συναισθηματικα, και δηλωσα οτι δε θελω ουτε γαμους ουτε παιδια!!!!!!!!! Ρε αντρες επιτελους σας καταλαβαααααααααααα!!!!!!!!!!
Χτες μου περασε λοιπον η εξης σκεψη εκει που οδηγουσα.. Να παω να συγκατοικησω και να ειμαι μαζι με εναν ανθρωπο?? Και ποιος θα μαγειρευει???? ΠΟιος θα κανει τις δουλειες??????? ΠΟυ θα ειναι η μαμα μου?? Αμαν!! Πρεπει να βρω εναν να μαγειρευει και να ειναι νοικοκυρης!! ΕΙμαι καλομαθημενη και δε θελω να κανω δουλειες, ουτε ξερω να μαγειρευω και ας εμενα ποσα χρονια μονη μου!! Καποιος να αντικαταστησει τη μαμα μου!!!!!!!!! Και μετα σκεφτηκα, να πως σκεφτονται τα αρσενικα!!! Και θελουν μια δουλα και κυρα να κανει τις δουλειες που εκανε η μανα τους, και φυσικα αν δε μαγειρευει τοσο καλα οσο αυτη και δεν τα κανει ολα γκρινιαζουν!!!!!!!!! Ρε ειναι θεικη η σκεψη μιλαμε!!!!!!! Το συνειδητοποιησα!!!!
Δευτερη σκεψη!! Ωραια λοιπον περναμε μονες μας καλα σουπερ, με τις φιλες, τους φιλους, το χαβαλε, τελεια!!! Να λυσουμε και το θεμα του σεξ και ειμαστε κομπλε!!! Πωπω ξενερα που θα ειναι να πας για κατι καλο να ειναι ο αλλος κουκλος να σαρεσει αν υπαρχει παιχνιδι και να σου βγει μαπα το καρπουζι!!!! Πας για αλλο καρπουζι με τη μια χαιρετας!!!! Ρε πως καθομουνα σε σχεσεις που το σεξ δεν ηταν τοπ??? Ποτε ξανα ρεεε!! Ουτε για σχεση ουτε για ξεπετα!!
Και τελικο συμπερασμα: Αμα βρω ποτε τον αντρα που ειναι φωτια και λαβρα στο κρεβατι και στην υπολοιπη ζωη αρνακι (αλα το ******* στο κρεβατι και παρθενα στη ζωη, ναι ΑΚΡΙΒΩΣ), και μου κανει και ολες τις δουλειες, και μαγειρευει σαν την μανα μου, και δουλευει κιολας να μην καθεται, και δε με πρηζει με τηλεφωνα και μηνυματα και ζηλειες, και κανω και τη ζωη μου παραλληλα με φιλες φιλους χαβαλε, θα τον παντρευτω τοτε ναι το δηλωνω!!!!!!! Αν μου εκανε και τα παιδια, ενταξει, δεν υπαρχει πιο τελειο!!!!!!!! Γιατι να δωσεις την ελευθερια σου για οτιδηποτε λιγοτερο??? Δεν καθομαι με τον γατο μου τις φιλες μου και την ξεγνοιασια μου καλυτερα????? Ουτε καημο να παντρυετω εχω ουτε να κανω παιδια, οπως οι περισσοτερες γυναικες!!!! Ρε αντρες για εσας φτιαχτηκε αυτη η ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπω τι καταλαβα ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!
ρε απεκτησα αντρικη σκεψη!!!! τι εχανα τοσα χρονια!!! η καλυτερη σκεψη!!!!!!!!! σωθηκα σωθηκα!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα χαχαχ
- 05-09-2014, 10:59 #2
05-09-2014, 11:05 #3
Κοψε το sex and the city αμεσα . . . Κατα τα αλλα και εδω ισχυει οτι λεω σε καθε παρομοιο θεμα. Δεν ειναι ουτε ολοι οι αντρες μ@@@@@@@α , ουτε ολες οι γυναικες π@@@@@@ς . Αχρηστες γενικευσεις για να γινεται κουβεντα και μπλα μπλα μπλα μπλα .
05-09-2014, 11:40 #4
05-09-2014, 12:13 #5
ρε τι λετε εγω το εχω κανει το πλανο, και sex and the city δεν εχω δει ποτε. Aμε, και θα προσφερω στη σχεση οτι προσφερει ενας αντρας!! Θα συμβαλω με το μισθο μου στα εξοδα, θα βραζω κανα αυγο, θα κανω οτι συμαζευω τα ρουχα μου, και αν το ταιρι ειναι τοσο τελειο και καιγεται για παιδια θα του κανω και δυο παιδια να τα μεγαλωσει αυτος, γιατι εγω υπομονη δεν εχω και θελω να κοιταξω την καριερα μου!!!!!! χαχαχαχαχαχα ρε τι υπεροχα περνανε οι ανδρες και δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσα χρονια!!
05-09-2014, 12:16 #6
εχεις δικιο, αμα ειναι αρνακι σιγα μην ειναι ταυρος στο κρεβατι! ειναι αυτος ο απιθανος συνδυασμος που δεν υπαρχει που θελουν οι αντρες!!
καλα εχεις τα νευρα σου εσυ! δεν ειπα οτι οοοολοι ειναι ετσι! ειπα αυτο που βλεπω συνηθως γυρω μου, και το υπερβαλλω και το σατιριζω! αλλα που μυαλο να καταλαβει!! μπλα μπλα ειναι τα δικα σου! δεν πιανεις το χιουμορ του θεματος! μονο ο ενας αντρας που απαντησε στο θεμα εκφραστηκε νορμαλ!! χαχαχαχα γιαυτο τους παω!!!!!
αλλη κι αυτη απο εδω! γυναικες εχετε επροβλημα, seriously!!
05-09-2014, 12:18 #7
σιγα μη σε βαλει και στο σπιτι του βρε λιλι να μη δουλευεις , να βρωμιζεις , να του το κανεις μπουρδελο και να τον περιμενεις να σου μαγειρεψει κιολας :P εσυ ψαχνεις υιοθεσια,οχι συμβιωση...
κι αυτος για το σεξ θα σε εχει κι αυτο, ΜΟΝΟ αν εισαι καλη κι εσυ, και μετα θα σε στελνει στην μανουλα σου :p
ο ανθρωπος που σε καθαριζει , σε συμμαζευει και σου μαγειρευει χωρις να κουνας το χερακι σου, δε λεγεται ουτε συντροφος, ουτε μαμα, ουτε κοροιδο....
λεγεται οικιακη βοηθος κι αν μπορεις να την πληρωσεις, υπαρχει σε αφθονια... αν εισαι φτωχη κα ακαματρα ταυτοχρονα, δεν υπαρχει σωτηρια... θα υπομενεις την μανουλα για οσο θα σε ανεχεται..
05-09-2014, 12:20 #8
μαρεσει που απαντατε σοβαρα και μου τα χωνετε!!!!!! χαχαχαχαχαα
05-09-2014, 12:29 #9
τελικα ειχες δεν ειχες, παλι τα κοτσαρισες τον γαμο και τα παιδια :p:p:p
παραδεξου τις πραγματικες επιθυμιες σου για να μπορεσεις να τις πραγματοποιησεις, δεν ειναι ντροπη. οι αντιφασεις ειναι που τις κρατανε μακρια...
05-09-2014, 12:37 #10
βασικά μπορεί να το παίζεις και καλά άνετη και αντράκι, αλλα εγώ πιστεύω κατα βάθος είσαι πολύ ευάλωτη, και ο μεγαλύτερος σου εφιάλτης είναι αυτό που προσπαθείς να απομυθοποιήσεις , δηλαδή το να μείνεις χωρίς πούτσο και παιδιά. όσο για τα φιλαράκια σου και την ωραία ζωή , αργά η γρήγορα όλοι αυτοί θα πάρουν το δρόμο τους και θα κάνουν πράματα τ ηλικίας τους ....
05-09-2014, 12:48 #11
λες ε!! μου εκαναν προταση γαμου και τη σκεφτομαι!!!!! χαχαχαχαχα!!
αγαπητο παοκι, να κρατησω εγω τον πουτσο, δεν νομιζω να τον θες αλλωστε, αλλα τα παιδια στα χαριζω!!! ρε δεν εχεις δει τα ποσοστα διαζυγιων?? 7 στους δεκα χωριζουν! με καποιον θα ξεμεινω!! Ασε που εχω μια φιλη παρθενα στα 30 της, μαζι θα μαζευουμε και θα ταιζουμε γατες!!!!!!!! οσο για το οτι το παιζω σκληρη το παραδεχομαι στην πραγματικοτητα ειμαι γατακι, αλλα γατακι που δεν ξερει να μαγειρευει!!!!!! χοχοχοχο
05-09-2014, 12:49 #12
05-09-2014, 12:52 #13
αστον ρεμ μαρεσει να μου μιλανε ετσι ντομπρα, το προτιμω απο τα κομπλεξ και τις μπηχτες παραπανω!!
05-09-2014, 13:12 #14
Αλλη φορα θα σου μιλαμε και εμεις σε τετοιο υφος για να ειμαστε ντομπρες και οχι κομπλεξικες..Δεν το καταλαβα προσωπικα οτι το σατυριζεις,που μυαλο οπως λες και εσυ,γιατι και στο "τι σκεφτεστε" και στο "τι αισθανεσαι" γραφεις τετοιους προβληματισμους..
Απο την πλευρα μου ευχομαι να βρεις αυτο που ζητας.δλδ πουτσους ταυρους (και οχι στο ζωδιο λολ) και να περνας ομορφα μαζι τους.
05-09-2014, 13:14 #15
ευχαριστω!! και στα δικα σου!!!