Αποσταση λογω τριτης λυκειου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Αποσταση λογω τριτης λυκειου

Καλησπέρα σας. Πρωτο μου ποστ εδω. Λιγες μερες πριν την νεα σχολικη χρονια εκανα σχεση με το κοριτσι που ημουν ερωτευμενος. Είμαι ενα χρονο μεγαλυτερος της οποτε ξερω τι φαση θα περασει τωρα στην τριτη λυκειου.Ολα ξεκινησαν τελεια.
    Μιλουσαμε ολη μερα ενω επανειλλημενως ρωτουσα αν εμποδιζω στο διαβασμα της και μου ελεγε πως δεν εχει προβλημα.
    "Ανοιχτηκαμε" παρα πολυ με τα αισθηματα μας και ολο και περισσοτερο ηθελε ο ενας τον αλλον.Μετα απο ενάμιση μήνα εμαθα απο την ιδια πως ολο αυτο το διαστημα δεν μπορουσε να εχει την συγκεντρωση που θα ηθελε και οτι δεν ειναι ευχαριστημενη απο την αποδοση της. Και αναγκαστικά πριν μια βδομαδα ειπαμε να κρατησουμε αποσταση μηπως και αλλαξει αυτη η κατασταση με το διαβασμα της.Εχει και τα δικια της, της επεσαν ολα μαζι..
    Το σεβαστηκα γιατι δεν μπορω κι αλλιως. Δεν μπορω να την αλλαξω γνωμη για το οτι η ζωη δεν ειναι μονο τα βιβλια και τα ντουβαρια του σχολειου. Δεν σταματησαμε να μιλαμε παρ ολα αυτα αλλα μιλαμε ελαχιστα.. Καταληξαμε και οι δυο θλιμμενοι για εναν χαζο λογο κατα την γνωμη μου. Την θελω απιστευτα πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω εκτος απο υπομονη και να της δειχνω οτι την θελω. Με λιγα λογια δεν θελει να χασει ο ενας τον αλλον αλλα φοβομαστε μηπως χαθει αυτο με το περασμα του καιρου. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Για κανενα λογο δεν το αφηνω το πραγμα στην τυχη του

Senior Member
    εγω την κοπελα σου την καταλαβαινω. οι πανελληνιες ειναι πολυ δυσκολη περιοδος.. απο τις χειροτερες που εχω περασει ειδικα αν στοχευεις και σε ψηλη σχολη. γι αυτο φυσικα δεν φταις ουτε εσυ ουτε η κοπελα σου αλλα το γ@@@μενο εκπ. συστημα.. σχολεια φροντηστηρια και ατελειωτο διαβασμα. δεν εχεις χρονο για τιποτα!! εγω τουλαχιστον δεν ειχα.. το αγορι μου δεν το εβλεπα συχνα. μια φορα την εβδομαδα για κανα μια ωρα (αντε κανα σαββατο να βγαιναμε για κανα 3ωρο). και στο τηλ μιλουσαμε ελαχιστα γτ με το τοσο διαβασμα το μονο που ηθελα ηταν υπνος.. το να δειχνεις υπομονη και κατανοηση ειναι το καλυτερο και μπραβο σου!
    αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν συνεχιζετε να ειστε μαζι απλως ρε παιδι μου να μην μιλατε καθε μερα ή να μην βγαινετε και τοσο συχνα? να ειστε σε σχεση δηλαδη και να περιμενετε μεχρι το τελος των εξετασεων οπου θα μπορειτε πλεον να χορτασετε τον ερωτα σας??

Senior Member
    Εισαι στην ιδια πολη εσυ?

Junior Member
    ειμαστε στην ιδια πολη..μεχρι να γινει οτι εγινε βλεπομασταν λιγες ωρες το πσκ και μιλουσαμε γενικα στο κινητο..και ετσι που ημασταν περνουσαμε τελεια και το εδειχνε ο ενας στον αλλον. Οντως δεν φταιει κανεις απο τους δυο μας αλλα ειναι αδικο να χαθει και να ξεχαστει ολο αυτο για μια βλακεια!!
    Μου εχει δειξει οτι αξιζει πολυ τον κοπο για να κανω υπομονη. Αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι οτι δεν ειναι πολυ καλα μετα απο αυτο. Μου δειχνει οτι της κανω καλο.
    Ειναι αρκετα εξυπνη αλλα φοβαται γενικα μηπως αποτυχει καπου και φταιει το οτι δεν εδωσε οτι μπορουσε για τις εξετασεις.
    Δεν μπορει να συνδιασει το διαβασμα κι εμενα οσο κι αν εχει προσπαθησει.Μπορει στην συνεχεια να βγαλει μια ακρη και πραγματικα της το ευχομαι αλλα οπως και να εχει εγω θα την περιμενω. Δεν πεταω αυτο που εχουμε..δεν υπαρχει λογος. Ειναι σαν να μου εχει πεσει το τζοκερ και θα το αφησω για να βρω την τυχη μου στα ξυστα.

Senior Member
    Φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κατι δε μου χτυπαει καλα στην περιπτωση αυτη...αμα ηταν ετσι δε θα εκανε κανενας σχεση μεχρι να τελειωσει τις υποχρεωσεις του. Δηλ αμα περασει σε καμμια δυσκολη σχολη τι θα γινει? Ποσο θα περιμενεις? Ισα ισα που θα της δινεις και θαρρος και θα ξελαμπικαρει μαζι σου στα διαλειματα. Κατι δε μ αρεσει...μηπως ειναι ανωριμη? μηπως αγχονεται πολυ? δηλ ολο το 24ρω θα ναι πανω απ τα βιβλια? δε θα σταματαει ποτε? Ισως να της εχουν βαλει λογια οι γονεις ή να εχει πανικοβλεθει. Δεν παει για σφαξιμο, εξετασεις ειναι. Για μενα πρεπει να της κανεις ξεκαθαρο σε ολους τους τονους οτι θα εισαι παντα εκει και διπλα της οποτε σε χρειαστει και ξεκινα να της κανεις διαφορες κινησεις πχ να της παρεις καποια δωρα πχ φαγωσιμα, να πατε βολτες κλπ οταν ειναι. Δεν ξερω ομως μηπως ειναι λιγο δικαιολογια αυτο και κρυβεται πισω απ τα μαθηματα. Μιλατε και στο φβ? να της στελεις καλημερες, καληνυχτες και τετοια. Αυτο να ξερεις μακροπροθεσμα θα το εκτιμησει, οτι δεν παραιτεισαι δηλαδη.

Junior Member
    Αγχωνεται παρα πολυ γιατι την πιεζουν πολυ και οι δικοι της. Οι πανελληνιες με τις σχολες δεν εχουν καμια σχεση φιλε μου ειδικα στο θεμα αν μπορεις να εχεις μια σχεση σωστη.Μιλουσαμε απο βαιμπερ η σμσ και στο κινητο. Εχει δυσκολους γονεις και εχουν δημιουργησει ενα πλασμα συνεσταλμενο και αβουλο. Ειναι οι γονεις που θα σου σταυρωσουν το ψηφοδελτιο και θα σου πουν και τι ωρα θα πας τουαλετα. Τους φοβαται παρα πολυ. Το ειχαμε κρυφο τοσο καιρο. Φαντασου αν δεν παει καλα στις εξετασεις τι θα πουνε αν ηξεραν για εμας. Εχουμε σβησει το φβ και οι δυο γιατι ειμαστε και ζηλιαρηδες. Οχι οτι το ειχαμε αναγκη κιολας. Εξω γνωριστηκαμε.

Senior Member
    Eιδες λοιπον οτι κατι βρωμαει στην υποθεση? Καλα το καταλαβα οτι κατι τρεχει. Την εχουνε κανει οι γονεις ετσι. Εγω φιλε μου το θεωρω μουφα αυτο που λενε οτι στο σχολειο μην κανεις σχεση. Εγω ειχα πολλες γκομενες κ τις ωρες που επρπε να διαβασω διαβαζα, οταν εκανα διαλειμα εκανα διαλειμα κ παει λεγοντας. Αυτο σημαινει ωριμοτητα και υπευθυνος. Και μαλιστα βγηκα και πρωτος και πηρα βραβειο απο τη γιουρομπανκ και κανενα προβλημα. Και ξερεις ειναι κ δικαιολογια αυτο στο τελος, δηλ αμα δεν παει καλα να πουμε α φταιει οτι ειχε γκομενο. Τοσοι αλλοι που πατωνουνε κ δεν εχουνε σχεση πως γινεται? Κ τοσοι αλλοι που αριστευουν οπως εγω με πολλα γκομενιλικια πως γινεται? Κ δεν ειναι θεμα μυαλου, ειναι θεμα να σαι ωριμος. Εγω θα σου ελεγα να κανεις μια κινηση ματ. Να προσεγγισεις τους γονεις κ να τους δωσεις να καταλαβουν οτι θα εργαστεις διπλα τους για να παει καλα η κοπελα. Μεχρι κ το βιβλιο θα της κρατας. Να δεις οτι αυτο θα το εκτιμησουνε. Κ αν ησουνα καλος μαθητης να τη βοηθας κιολας. Πιστευω ειναι το καλυτερο.

Junior Member
    Φιλε μου οι γονεις της ειναι απλα αντιπαθητικοι και κλειστομυαλοι οσο δεν παει. Δεν θελουν να μεγαλωσει το κοριτσι τους και να γινει γυναικα αυτο εχω καταλαβει. Πιστευω πως αν τους πλησιασω θα κανω τα πραγματα χειροτερα. Μακαρι να βγαλει οσα μορια εβγαλα κι εγω κι ακομα περισσοτερα. Την εχω πει οτι οσο πιο σοβαρα παιρνεις τις κωλοπανελληνιες τοσο περισσοτερο θα απογοητευτεις αν κατι δεν παει καλα. Πως να πλησιασω ετσι τους γονεις της την στιγμη που δεν μπορει η ιδια; Συμφωνω με την ωριμοτητα και γι αυτο φταινε οι δικοι της γιατι ετσι την εκαναν να σκεφτεται και ειναι κριμα. Μονο που θα πω γεια σας ειμαι το αγορι της κορης σας θα πεσουν ξεροι. Πιο παλια της ειχαν παρει το κινητο. Βγαλε ακρη τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kiss_my_sadness_away View Post
    Δεν πεταω αυτο που εχουμε..δεν υπαρχει λογος. Ειναι σαν να μου εχει πεσει το τζοκερ και θα το αφησω για να βρω την τυχη μου στα ξυστα.
    σωστα τα λες! αχ αυτος ο ερωτας μας καταστρεφει ολους. αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει. σου ειπε να χωρισετε επειδη την αποσπας απο το διαβασμα. δηλαδη ενω της αρεσεις σε βαζει σε εποδεεστερη θεση για το διαβασμα? σε γραφει δηλαδη? ή σε χωρισε μια και καλη για να συγκεντρωθει στον σκοπο της?