τάση εμετού, πονοκέφαλοι .. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μην σου κανει εντυπωση valia τα ψυχοσωματικα εχουν τεραστια ισχυ..Τι μπορεις να κανεις??Να λυσεις τα προβληματα σου , οποια και αν ειναι αυτα , δεν γινεται τοσο απλα , μπορεις ομως εφοσον βλεπεις οτι το σωμα σου και ο εγκεφαλος σου εχει χτυπησει κοκκινα , να χαλαρωσεις λιγο..Αντιλαμβανομαι οτι και αυτο δεν ειναι τοσο απλο , ομως πρεπει να κανεις κατι..Αν μπορεις κανε μια εκδρομη , βγαινε λιγο παραπανω , βλεπε φιλους να ξεχνιεσαι..Θα αλλαζει λιγο παραστασεις ο εγκεφαλος!
    Και τελος και το κυριοτερο..ολα αυτα τα συμπτωματα , προσπαθησε να μην τα εχεις στο μυαλο σου , ξερεις καμια φορα τα ενεργοποιουμε και οι ιδιοι.

αρχίκα νόμισα οτι ήταν κάποια ίωση που δεν ήταν και έλεγα θα περάσει ..
    Εν τέλει , γνωρίζεις οτι μερικά απο τα προβλήματα μας δεν ειναι στο χερι μας για να τα
    λύσουμε..
    το θέμα ειναι οτι δεν μπορώ να τα βρίσκω μπροστά μου συνέχεια και
    σε συνδυασμό με τις ευθυνες και δουλειες της καθημερινότητας αντιδράει ο οργανισμος μου
    με αυτον τον τρόπο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    αφου επεκλισες με τις διαφορες εξετασεις κατι οργανικο θα μπορουσες να κανεις και μια επισκεψη σε ψυχολογο. γιατι κατα πασα πιθανοτητα προκειται για κατι ψυχοσωματικο.. με εκεινον και θα μπορεσεις να ανοιχτεις περισσοτερο και θα ειναι σε θεση αφου συζητησετε να σου εξηγησει το θεμα σου καλυτερα... απο την στιγμη μαλιστα που ειναι και τοσο εντονα τα συμπτωματα καλη θα ηταν μια επισκεψουλα. εγω στην θεση σου δηλαδη αυτο θα εκανα.....
    Αυτή θα ναι η επόμενη μου κίνηση αν συνεχιστεί έτσι η κατασταση..

Banned
    βρε κοπελα μου υπαρχει ενα πραγμα που δε καταλαβαινω εδω μεσα μας μιλας ως αγνωστη ετσι δεν ειναι? αρα γιατι δεν ανοιγεσε λιγο παραπανω?

κ ο ψυχολογος επισης ανθρωπος ειναι κ αυτος δεν ειναι θεος αν δε του ανοιχτεις δε θα μπορεσει να κανει τιποτα.

μεχρι στιγμης δε βλεπω να κανεις απολυτως τιποτα για σταματησει ολο αυτο αντιθετα με τη σιωπη σου το φουντωνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βρε κοπελα μου υπαρχει ενα πραγμα που δε καταλαβαινω εδω μεσα μας μιλας ως αγνωστη ετσι δεν ειναι? αρα γιατι δεν ανοιγεσε λιγο παραπανω?

κ ο ψυχολογος επισης ανθρωπος ειναι κ αυτος δεν ειναι θεος αν δε του ανοιχτεις δε θα μπορεσει να κανει τιποτα.

μεχρι στιγμης δε βλεπω να κανεις απολυτως τιποτα για σταματησει ολο αυτο αντιθετα με τη σιωπη σου το φουντωνεις.
    Βρε συ Αλέξανδρε αυτά που σου είπα.. Θέλεις συγκεκριμένα ? Είμαι στο πτυχίο με ένα μάθημα(εκείνη την μερα που έδωσα το μάθημα ξεκίνησαν όλα ) , μόλις γύρισα στην πόλη μου , η μάνα μου είναι άρρωστη , τα οικονομικά είναι χάλια , δουλειά δεν έχω και άλλα πρόβλημα με μερικούς μερικούς ενοχλητικούς... έχουν αλλάξει όλα μεσα σε λίγους μήνες..

Banned
    οταν σε επιασαν οι εμετοι που εισουν εκεινη την ωρα κ τι εκανες?

Senior Member
    οταν σε επιασαν οι εμετοι που εισουν εκεινη την ωρα κ τι εκανες?
    την πρωτη μέρα που αρχίσανε οι ζαλάδες και η τάση εμετού ήταν μετά το μάθημα, δηλαδή μπήκα το έδωσα , πήγαμε για καφέ με τα παιδιά και στον γυρισμό τρόμαξα να φτάσω σπίτι , αλλα πίστεψα οτι με πείραξε ο καφές που ήπια στις 7 το απογευμα χωρις να έχω φάει..

Banned
    ο καφες δεν ειναι κ το καλυτερο πραγμα που υπαρχει γιατι σου τσιτωνει τα νευρα κ μετα γινεσε υπερδιεγερτικος πες. το αγχος σου για να τα πας καλα στο μαθημα υποθετω θα εφταιγε η κατι σχετικο.

Senior Member
    ο καφες δεν ειναι κ το καλυτερο πραγμα που υπαρχει γιατι σου τσιτωνει τα νευρα κ μετα γινεσε υπερδιεγερτικος πες. το αγχος σου για να τα πας καλα στο μαθημα υποθετω θα εφταιγε η κατι σχετικο.
    αυτό ήταν πριν εναμιση μήνα.. απο τότε είμαι πολύ πιο χάλια .. ασε που έκοψα και τον καφέ..

Banned
    τα ιδια μου ελεγε κ αυτη που ειμουν μαζι της που επινε καφεδες (κολλησε το χουι απο τη μανα της που επινε διπλους καφεδες)κ τελικα της ελεγα να πινει ζεστη σοκολατα αντι για καφε.

Senior Member
    τα ιδια μου ελεγε κ αυτη που ειμουν μαζι της που επινε καφεδες (κολλησε το χουι απο τη μανα της που επινε διπλους καφεδες)κ τελικα της ελεγα να πινει ζεστη σοκολατα αντι για καφε.
    καλά ναι και εμένα μου αρέσει πολύ ο καφές αλλά χειροτερέυει τα πράγματα τώρα και αρκούμαι στο τσάι .. :O

Banned
    εγω απο οτι καταλαβα οι καφεδες σε συνδιασμο με το μαθημα εφταιγαν...

Senior Member
    εγω απο οτι καταλαβα οι καφεδες σε συνδιασμο με το μαθημα εφταιγαν...
    και εγω στην αρχή έτσι νόμισα ασχετα οτι δεν είχα ιδιαίτερο άγχος τότε , αφου τον σταμάτησα, ότι μα οτι τρώω τώρα το κάνω εμετό .. και έχω ένα κόμπο στο λαιμό.. η αστάθεια που έχω .. οι πονοκεφαλοι ατυά που τα πας..

Banned
    ε τοτε πινε ζεστη σοκολατα αντι για καφεδες

Senior Member
    ε τοτε πινε ζεστη σοκολατα αντι για καφεδες
    είπα οτι τους σταμάτησα και πίνω τσάι ???? Αλέξανδρε δεν σε βλέπω με όρεξη σαν χθες

Banned
    μα αυτο το βαλια βαλια καπου το εχω ξανακουσει το ξερεις το τραγουδι βαλια τσικιτσικι βαλια τσικιτσικι χαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=LaQFm0Im5mI

τωρα πως εισαι σταματησες να ανακατευεσαι?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast