τάση εμετού, πονοκέφαλοι .. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χαχαχα ναι μπορει να γυαλιζει κ λιγο το ματι μου ωρες ωρες...
    δεν ειμαι θεος για να λυνω προβληματα αλλα αν υπαρχει κατι που εχω ζησει κ τυχαινει να το γνωριζω....θα σου πω!!!!!!!!!
    Eπι του θέματος όμως δεν βοηθάς μιας και τα ξερεις όλα ..

Senior Member
    Σευχαριστώ θα το έχω υπόψην μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Μπορείς να κάνεις πράγματα αλλά θέλει χρόνο κι υπομονή,και ισως κάποιον να σε καθοδηγεί..ειδικό μάλλον..Να σε μάθει να διαχειρίζεσαι το αγχος σου..
    ευχαριστώ θα το έχω υπόψην μου

Banned
    Quote Originally Posted by valia.valia View Post
    Eπι του θέματος όμως δεν βοηθάς μιας και τα ξερεις όλα ..
    χαχα αληθεια μηπως εχω καμια πινακιδα στο κουτελο μου που να λεει οτι τα ξερω ολα? τι επι του θεματος? επι του θεματος εχεις γραψει ενα κειμενο σα τηλεγραφημα που δε λεει τιποτε για τις σχεσεις με τις γυρω σου αρα δε μπορω να μυρισω τα νυχια μου για μπορω να ξερω το τι εχεις στο μυαλουδακι σου για σε βοηθησω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χαχα αληθεια μηπως εχω καμια πινακιδα στο κουτελο μου που να λεει οτι τα ξερω ολα? τι επι του θεματος? επι του θεματος εχεις γραψει ενα κειμενο σα τηλεγραφημα που δε λεει τιποτε για τις σχεσεις με τις γυρω σου αρα δε μπορω να μυρισω τα νυχια μου για μπορω να ξερω το τι εχεις στο μυαλουδακι σου για σε βοηθησω..
    δεν χρειάζεται κατι περαιτέρω να πω, το άγχος της καθημερινότητας( όπως όλοι μας) , κάποια προβλήματα όπως έχουμε οι περισσότεροι και απλα προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για το μελλον μου.. τίποτα το ανησυχητικό

Senior Member
    Ξεκίνα να μας λες τι σε εχει ενοχλήσει και θα σου απαντάμε σιγά-σιγά!
    Τον αλεξανδρο μην τον κακολογείς-ςίναι πολύ καλός!

Banned
    Μην σου κανει εντυπωση valia τα ψυχοσωματικα εχουν τεραστια ισχυ..Τι μπορεις να κανεις??Να λυσεις τα προβληματα σου , οποια και αν ειναι αυτα , δεν γινεται τοσο απλα , μπορεις ομως εφοσον βλεπεις οτι το σωμα σου και ο εγκεφαλος σου εχει χτυπησει κοκκινα , να χαλαρωσεις λιγο..Αντιλαμβανομαι οτι και αυτο δεν ειναι τοσο απλο , ομως πρεπει να κανεις κατι..Αν μπορεις κανε μια εκδρομη , βγαινε λιγο παραπανω , βλεπε φιλους να ξεχνιεσαι..Θα αλλαζει λιγο παραστασεις ο εγκεφαλος!
    Και τελος και το κυριοτερο..ολα αυτα τα συμπτωματα , προσπαθησε να μην τα εχεις στο μυαλο σου , ξερεις καμια φορα τα ενεργοποιουμε και οι ιδιοι.

Senior Member
    Τον αλεξανδρο μην τον παρεξηγείς - είναι πολύ καλός!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τον αλεξανδρο μην τον κακολογείς-ςίναι πολύ καλός!
    Δεν νομίζω να τον κακολόγησα , πλάκα κάνω όπως και αυτος αναφέρθηκα παραπάνω , ενα σχολιο παραπάνω

Senior Member
    Δεν νομίζω να τον κακολόγησα , πλάκα κάνω όπως και αυτος αναφέρθηκα παραπάνω , ενα σχολιο παραπάνω
    Οχι στο λέω εκ των προτέρων-είσαι πολύ καινούργια και σίγουρα θα τον παρεξηγήσεις στην αρχή.......................χαχαχαχαχ� � Αλέξανδρε από καλό τα λέω όλα αυτα-μη μου θυμώσεις!

Banned
    εγω ομως ενω κανω πλακα σοβαρολογω (μονο εγω θα μπορουσα να το πω αυτο..)
    ολα αυτα δε μπορει να εμφανιστηκαν ουρανοκατεβτα κατι πρεπει να συνεβει κ δε νομιζω να σε παιρνει να το πας ετσι...

Senior Member
    αφου επεκλισες με τις διαφορες εξετασεις κατι οργανικο θα μπορουσες να κανεις και μια επισκεψη σε ψυχολογο. γιατι κατα πασα πιθανοτητα προκειται για κατι ψυχοσωματικο.. με εκεινον και θα μπορεσεις να ανοιχτεις περισσοτερο και θα ειναι σε θεση αφου συζητησετε να σου εξηγησει το θεμα σου καλυτερα... απο την στιγμη μαλιστα που ειναι και τοσο εντονα τα συμπτωματα καλη θα ηταν μια επισκεψουλα. εγω στην θεση σου δηλαδη αυτο θα εκανα.....

Banned
    ναι αλλα εγω προβληματιζομαι αρκετα απο αυτο που βλεπω.. γιατι εδω μιλας πισω απο τον υπολογιστη ετσι δεν ειναι? αρα πρεπει να κανεις μια προσπαθεια να εκφραστεις δεν ειναι κατα πασα πιθανοτητα ειναι ψυχοσωματικο.αλλιως θα ταν ουρανοκατεβατο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οχι στο λέω εκ των προτέρων-είσαι πολύ καινούργια και σίγουρα θα τον παρεξηγήσεις στην αρχή.......................χαχαχαχαχ� � Αλέξανδρε από καλό τα λέω όλα αυτα-μη μου θυμώσεις!
    και γω παντως που ειμαι καινουρια εδω οταν διαβαζω σχολια του αλεξανρου_77 νιωθω οπως οταν διαβαζα βιβλια του νιτσε... αισθανομαι οτι θελει να πει κατι καλο και πιθανον σωστο αλλα επειδη το λεει με περιεργο και καπως αποτομο τροπο δεν μπορω να τον καταλαβω απολυτα!! (ε ρε συνειρμους που ριχνω βραδιατικα)

Banned
    oxi δεν ειναι αυτο ακριβως αλλα οτι οταν δε ξερω αν θα δω ανταποκριση δε καταναλωνω υπερβολικα το μυαλο μου στο πως θα το πω... οπως τωρα πχ της λεω να μας πει κατι κ κρατα σιγη ιχθυος αρα κ γω δεν εχω κ πολυ ορεξη να κανω τελειες διατυπωσεις.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast