αϋπνια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: αϋπνια

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    ολα αναποδα μου βγαινουν μωρε μυσπ!! τις προαλλες διαβασα ενα βιβλιο λιγο πριν πεσω στο κρεβατι.. μου αρεσε τοσο πολυ το βιβλιο που αντι να νυσταξω εκατσα μεχρι τις 4 ξυπνια για να το τελειωσω.! πινω και ροφηματα (συγκεκριμενα χαμομιλι, και βαλεριανα) αλλα τιποτα παλι 4 κοιμαμαι... προσπαθω να κατσω στο κρεβατι και να χαλαρωσω, αλλα ειναι σαν να βαριεμαι και μετα απο ακνα μισαωρο σηκωνομαι..
    ξες τι νομιζω οτι φταει? καθε φορα που πεφτω για υπνο ενα κομματι του μυαλου μου μού λεει "πρεπει να κοιμηθεις μην παει παλι 4 η ωρα.θα καταληξεις να εχεις προβλημα με τον υπνο". και σχεδον παντα οταν λες ΘΑ κανω κατι δεν το κανεις ποτε!
    Ειναι πιθανον τοτε να μην εχεις αυπνιες κ να εχει μεταφερθει ο υπνος σου,τι εννοω?εννοω οτι αντι για παραδειγμα να κοιμασαι 12 με 8 το πρωι κοιμασαι 4 με 11 12 το πρωι στην περιπτωση αυτη δεν σου λειπει υπνος ειναι ετσι το προγραμμα σου κ το κανω κ εγω αυτο οπως σου ειπα κ για εμενα,τωρα εαν αυτο δημιουργει θεμα στην καθημερινοτητα σου τοτε μπορεις να το βελτιωσεις σιγα σιγα να σηκωνεσαι νωριτερα για να κοιμασαι μετα κ νωριτερα,σιγουρα δεν ειναι υγεινο προγραμμα κ το κανω κ εγω κ δεν εχω αποφασισει προστοπαρων να το διαμορφωσω αλλιως

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Ειναι πιθανον τοτε να μην εχεις αυπνιες κ να εχει μεταφερθει ο υπνος σου,τι εννοω?εννοω οτι αντι για παραδειγμα να κοιμασαι 12 με 8 το πρωι κοιμασαι 4 με 11 12 το πρωι στην περιπτωση αυτη δεν σου λειπει υπνος ειναι ετσι το προγραμμα σου κ το κανω κ εγω αυτο οπως σου ειπα κ για εμενα,τωρα εαν αυτο δημιουργει θεμα στην καθημερινοτητα σου τοτε μπορεις να το βελτιωσεις σιγα σιγα να σηκωνεσαι νωριτερα για να κοιμασαι μετα κ νωριτερα,σιγουρα δεν ειναι υγεινο προγραμμα κ το κανω κ εγω κ δεν εχω αποφασισει προστοπαρων να το διαμορφωσω αλλιως
    ακριβως ετσι μυσπ! οπως τα λες!!! δεν εχω να προσθεσω κατι με καλυψες!!:)
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Page 2 of 2 FirstFirst 12