Results 16 to 30 of 62
-
20-10-2014, 00:28 #16
μαρακι πρεπει να απευθυνθείς στην μητερασου!!! όπως πολύ σωστα ειπε κι η κασσανδρα πωτες δεν ξερεις τι μπορει να γινει την επομενη φορα που θα σε χτυπησει!!! προσεχε μαρακιιι εχεις κι ένα παιδακι , που για αυτό εισαι ολόκληρος ο κοσμος!! είναι μικρο κι ακομα για αυτό εισαι απολυτος τα παντα!!
η μητερασου μπορει να είναι νευριασμενη μαζισου, μπορει να σου πει κι καμια κουβεντα παραπανω! πολλα μπορει, αλλα είναι ΜΗΤΕΡΑΣΟΥ!! δες το αλλιως, εσυ το παιδι σου ότι κι αν σου κανει υπαρχει πωτες περιπτωση να αρνηθείς να το βοηθήσεις?ε? μαρακι, κατά την γνωμημου η "μανα" είναι πολύ ιερο πραγμα, ότι κι αν εχει συμβει αναμεσα στο παιδι κι στην μανα παντα η μανα στα δυσκολα θα τρεξει στο παιδι της!!
συνηθως εμεις τα παιδια ειμαστε που αδικούμε την μητερα μας, δεν μπορω να φανταστω μια μητερα οπου είναι ψυχολογικα υγειες να μην τρεξει να καβατσοσει το παιδι της όταν αυτό είναι σε κινδυνευει! η μιτρικη σχεση είναι ισως ο πιο δυναμικος δεσμος στην φυση! είναι κατι που σε όλα τα ζωα! κατι που από τα αρχαια χρονια το εβλεπαν οι ανθρωποι σαν θεικο!! προσωπικα σεβομαι μια μητερα κι θαυμαζω το ενδιαφερον που εχει για το παιδι της ότι κι αν εχει κανει αυτό!! είναι κατι που σαν ανδρας δεν θα μπορεσω πωτες να το νιώσω!! για αυτό κι το σεβομαι ,το εκτιμω απίστευτα!!
- 20-10-2014, 03:06 #17
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AD%CF%83%CE%B7
διαβασε αυτο το παραπανω θεμα
αν βαριεσαι να το διαβασεις τεσπα, πατα στο παρακατω link κ διαβασε τα παντα. ειναι ακριβως για τη περιπτωση σου (πως να αποδρασεις απο μια βιαιη σχεση)
http://www.antiviolence-net.eu/Odigo...web/index.html
Παντως μαρακι, δεν υπαρχει ηρεμος τροπος σε τετοιες περιπτωσεις. δεν υπαρχει ηρεμος χωρισμος.
κ εγω δε σε θεωρω μαγκακι σορρυ, μαγκακι δε θα εισαι οταν θα τον σαπισεις στο ξυλο αλλα οταν θα καταφερεις να σταθεις στα ποδια σου κ να ξεφυγεις απο αυτον!
η "φωλια" της μαμας παντως δεν ειναι λυση, στασου στα δικα σου ποδια κ οχι υπο τη προστασια αλλων.
20-10-2014, 13:08 #18
λυπησου το μωρακι σου..κ φυγε οσο πιο μακρυα μπορεις.
εγω στην θεση σου θα πηγαινα χθες κιολας στην αστυνομια, σε εναν συλλογο...
θα εκανα πολυ φασαρια.θα επαιρνα κ ασφαλιστικα μετρα .
μη μενεις αλλο εκει κ απραγη.λυπησου το μωρακι! μπορει κ σε αυτο να κανει κακο.
20-10-2014, 13:56 #19
μην τον λυπάσαι, η λύπηση είναι κακό συναίσθημα για όλους ακόμα και γι αυτόν... το λέω από προσωπική εμπειρία... είναι προτιμότερο να αισθάνεσαι απέχθεια για κάποιον, παρά λύπηση που δημιουργεί ένα σωρό διλήμματα... μπορεί να μην φταίει, μπορεί πράγματι να είναι τόσο άρρωστος που να μην έχει συναίσθηση τι κάνει, αλλά δεν μπορείς να τον φροντίσεις εσύ... απεναντίας, αυτός θα έπρεπε να φροντίζει την οικογένεια του... γι αυτό μην σκεφτείς ούτε πόρτες, ούτε κλειδαριές... φύγε και μη γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω
20-10-2014, 15:02 #20
Μαράκι, συμφωνώ κι εγώ πως πρέπει να φύγεις...Ίσως σε βοηθήσουν τα παρακάτω links αν χρειαστείς κάτι:
http://www.katafygiogynaikas.org/prostasia/
http://edge1983.blogspot.gr/p/blog-page.htmlΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
20-10-2014, 16:23 #21
..εγώ απορώ με τόσα που έπινε και τόσα που έγιναν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πως βγήκε υγιές το μωρό.
Τυχερή ήσουν :)
Εννοείται πως πρέπει να τον διώξεις. Λυπήσου εσένα και το παιδί σου και άσε αυτον να λυπηθεί μόνος του τον εαυτό του.
20-10-2014, 16:26 #22
δε ξερω παντως ενας γνωστος μου που επινε συνεχεια ολο μου ελεγε οτι αυτο ειναι δικαιολογια για να εχει ασυλο να κανει οτι θελει.
20-10-2014, 16:33 #23
τωρα επιδη εγω εχω ευαισθητο στομαχι κ δε μπορω να το αγριεψω γιατι θα με τυρανισει ειμαι φρονιμος :)
20-10-2014, 20:11 #24
Μαράκι, για να σε πείσω για το πόσο επικίνδυνη είναι η σχέση σου κοίταξε στο Ίντερνετ την περίπτωση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη που εξαφανίστηκε το 2010 και που από τα συμπεράσματα της αστυνομίας πρέπει να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφό της, ο οποίος έπαιρνε ουσίες και την έδερνε συστηματικά.Την είχε και η εκπομπή Φως στο τούνελ. Ζήτησε προστασία από τους γονείς σου και την αστυνομία και διώξτον, ΤΏΡΑ ΌΜΩΣ!
20-10-2014, 20:52 #25
Το καταλαβαινω οτι λες τη γνωμη σου...εξαλου γνωμες και υποστηριξη ζηταει καποιος που γραφει το προβλημα του.
Τα εχω συνηδητοποιησει ολα αυτα που λες.Οτι δεν εχει καμια δικαιολογια,οτι θα ξανασυμβουν παρομοιες καταστασεις αν το συνεχισω κι οτι ο τυπος ετσι κι αλλιως δε θ αλλαξει.
Αν και δεν εχω σκεφτει ακομα αυτο που λες για να προχωρησω τη ζωη μου,,τωρα που το διαβασα και σκεφτηκα το μετα,νομιζω οτι με ενα παιδι δυσκολα θα θελει κανεις να σμιξει μαζι μου και να...''μεγαλωνει''το παιδι καποιου αλλου.
Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.Και σιγουρα θα ζητησω βοηθεια,,το ψαχνω για να ληξω τα πραγματα με ηπιο τροπο.Σ εχαριστω για το χρονο και τη γνωμη σου
20-10-2014, 21:02 #26
Οσον αφορα τα χτυπηματα εχει ηρεμησει και δε σηκωνει χερι γιατι δεν ημαστε και μονοι μας στο σπιτι,βασικα.
Οντως ειναι για να φοβασαι με τετοιες καταστασεις,απλα επειδη εγω τις ζουσα καθημερινα και δε μπορουσα να κανω κατι επαθα ανοσια,μαλλον.
Πιο πολυ φοβαμαι τον εαυτο μου μη του κανω κακο,παρα οτι θα μου κανει αυτος.
Ειχανε δει σημαδια στο λαιμο μου μια φορα και επειδη οπως επισημανα στα προηγουμενα μυνηματα ο πατερας μου ειναι τρομερα νευρικος κοντεψε να τον σκοτωσει στο ξυλο,,γι αυτο και αποφευγω να μαθαινουν τ οτιδηπωτε.
Για να μη μπλεξει ο πατερας μου.Ο τυπος χρειαζεται βοηθεια.Σιγουρα ειναι αρρωστος και απ το ποτο αλλα και στο μυαλο.Απλως δε το παραδεχεται
20-10-2014, 21:09 #27
20-10-2014, 21:15 #28
Τα νταιλικια δεν ειναι λυσεις για μενα,θα κανω τοοοση 'φασαρια' οση λες αν δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βρω αλλη ακρη.
Εχω ενα παιδι μαζι του καλως κακως,και δε γουσταρω ολο αυτο να εχει αντικτυπο.
Θεωρω πως αρκετα εχει κανει αυτος και μου χει κανει τη ψυχολογια και το χαρακτηρα ασ τα να πανε.
Γιατι να επιδιωξω να τα κανω χειροτερα εγω,αν μπορεσω να βρω ομορφα κι ωραια μια λυση?
Στο μωρο δεν υπαρχει περιπτωση να κανει τ οτιδηπωτε
20-10-2014, 21:16 #29
20-10-2014, 21:18 #30