Πως να ξεφυγω απο μια καταστροφικη σχεση χωρις επιπτωσεις? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Banned
    μαρακι πρεπει να απευθυνθείς στην μητερασου!!! όπως πολύ σωστα ειπε κι η κασσανδρα πωτες δεν ξερεις τι μπορει να γινει την επομενη φορα που θα σε χτυπησει!!! προσεχε μαρακιιι εχεις κι ένα παιδακι , που για αυτό εισαι ολόκληρος ο κοσμος!! είναι μικρο κι ακομα για αυτό εισαι απολυτος τα παντα!!
    η μητερασου μπορει να είναι νευριασμενη μαζισου, μπορει να σου πει κι καμια κουβεντα παραπανω! πολλα μπορει, αλλα είναι ΜΗΤΕΡΑΣΟΥ!! δες το αλλιως, εσυ το παιδι σου ότι κι αν σου κανει υπαρχει πωτες περιπτωση να αρνηθείς να το βοηθήσεις?ε? μαρακι, κατά την γνωμημου η "μανα" είναι πολύ ιερο πραγμα, ότι κι αν εχει συμβει αναμεσα στο παιδι κι στην μανα παντα η μανα στα δυσκολα θα τρεξει στο παιδι της!!
    συνηθως εμεις τα παιδια ειμαστε που αδικούμε την μητερα μας, δεν μπορω να φανταστω μια μητερα οπου είναι ψυχολογικα υγειες να μην τρεξει να καβατσοσει το παιδι της όταν αυτό είναι σε κινδυνευει! η μιτρικη σχεση είναι ισως ο πιο δυναμικος δεσμος στην φυση! είναι κατι που σε όλα τα ζωα! κατι που από τα αρχαια χρονια το εβλεπαν οι ανθρωποι σαν θεικο!! προσωπικα σεβομαι μια μητερα κι θαυμαζω το ενδιαφερον που εχει για το παιδι της ότι κι αν εχει κανει αυτό!! είναι κατι που σαν ανδρας δεν θα μπορεσω πωτες να το νιώσω!! για αυτό κι το σεβομαι ,το εκτιμω απίστευτα!!

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AD%CF%83%CE%B7

διαβασε αυτο το παραπανω θεμα

αν βαριεσαι να το διαβασεις τεσπα, πατα στο παρακατω link κ διαβασε τα παντα. ειναι ακριβως για τη περιπτωση σου (πως να αποδρασεις απο μια βιαιη σχεση)
    http://www.antiviolence-net.eu/Odigo...web/index.html

Παντως μαρακι, δεν υπαρχει ηρεμος τροπος σε τετοιες περιπτωσεις. δεν υπαρχει ηρεμος χωρισμος.

κ εγω δε σε θεωρω μαγκακι σορρυ, μαγκακι δε θα εισαι οταν θα τον σαπισεις στο ξυλο αλλα οταν θα καταφερεις να σταθεις στα ποδια σου κ να ξεφυγεις απο αυτον!
    η "φωλια" της μαμας παντως δεν ειναι λυση, στασου στα δικα σου ποδια κ οχι υπο τη προστασια αλλων.

Senior Member
    λυπησου το μωρακι σου..κ φυγε οσο πιο μακρυα μπορεις.
    εγω στην θεση σου θα πηγαινα χθες κιολας στην αστυνομια, σε εναν συλλογο...
    θα εκανα πολυ φασαρια.θα επαιρνα κ ασφαλιστικα μετρα .
    μη μενεις αλλο εκει κ απραγη.λυπησου το μωρακι! μπορει κ σε αυτο να κανει κακο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maraki18 View Post
    Ναι,η αληθεια ειναι οτι τον λυπαμαι λιγο...Τον εχουν διωξει κι οι δικοι του και ναι τον λυπαμαι.
    Το σπιτι δεν ειναι δικο μου και δεν ειμαι ακομα ανεξαρτητη οικονομικα λογω του οτι ειχα σταματησει τη δουλεια λογω του μωρου.
    Οχι,οτι με νοιαζει αυτο γιατι ετσι κι αλλιως ολα του τα λεφτα τα δινει στο πιωμα!Το μωρο μου κι εγω τη βγαζουμε με ενα επιδοματακι που παιρνω.
    Δε με ενοιαξε το οικονομικο,,εχω ξεμεινει και χωρις μπεμπιλινα που υποτιθεται οτι πηγε να παρει κ γυρισε την αλλη μερα το πρωι!
    Με ενοιαζε οτι με παραμυθιαζε τοοοσο καιρο κι εφαγα το παραμυθι του,οτι υπολογησα στα λογια του περι οικογενειας κι ηταν ολα ψεμα,οτι εχασα χρονια και ανθρωπους που δε μπορω να γυρισω πισω....
    Δε νιωθω κατι γι αυτον,θελω να ναι καλα αλλα μακρια μου.Ουτε μισος,ουτε αγαπη....ε καλα,,,ισως λιγη απεχθεια!:p
    Σ ευχαριστω πολυ για την ενθαρυνση και τις συμβουλες σου.
    μην τον λυπάσαι, η λύπηση είναι κακό συναίσθημα για όλους ακόμα και γι αυτόν... το λέω από προσωπική εμπειρία... είναι προτιμότερο να αισθάνεσαι απέχθεια για κάποιον, παρά λύπηση που δημιουργεί ένα σωρό διλήμματα... μπορεί να μην φταίει, μπορεί πράγματι να είναι τόσο άρρωστος που να μην έχει συναίσθηση τι κάνει, αλλά δεν μπορείς να τον φροντίσεις εσύ... απεναντίας, αυτός θα έπρεπε να φροντίζει την οικογένεια του... γι αυτό μην σκεφτείς ούτε πόρτες, ούτε κλειδαριές... φύγε και μη γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω

Senior Member
    Μαράκι, συμφωνώ κι εγώ πως πρέπει να φύγεις...Ίσως σε βοηθήσουν τα παρακάτω links αν χρειαστείς κάτι:

http://www.katafygiogynaikas.org/prostasia/
    http://edge1983.blogspot.gr/p/blog-page.html
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

..εγώ απορώ με τόσα που έπινε και τόσα που έγιναν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πως βγήκε υγιές το μωρό.
    Τυχερή ήσουν :)

Εννοείται πως πρέπει να τον διώξεις. Λυπήσου εσένα και το παιδί σου και άσε αυτον να λυπηθεί μόνος του τον εαυτό του.

Banned
    δε ξερω παντως ενας γνωστος μου που επινε συνεχεια ολο μου ελεγε οτι αυτο ειναι δικαιολογια για να εχει ασυλο να κανει οτι θελει.

Banned
    τωρα επιδη εγω εχω ευαισθητο στομαχι κ δε μπορω να το αγριεψω γιατι θα με τυρανισει ειμαι φρονιμος :)

Μαράκι, για να σε πείσω για το πόσο επικίνδυνη είναι η σχέση σου κοίταξε στο Ίντερνετ την περίπτωση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη που εξαφανίστηκε το 2010 και που από τα συμπεράσματα της αστυνομίας πρέπει να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφό της, ο οποίος έπαιρνε ουσίες και την έδερνε συστηματικά.Την είχε και η εκπομπή Φως στο τούνελ. Ζήτησε προστασία από τους γονείς σου και την αστυνομία και διώξτον, ΤΏΡΑ ΌΜΩΣ!

Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μαρακι εισαι πολύ μικρη!! εχεις μπροστασου ολοκληρη ζωη!! αα!! κι μην αγχωνεσαι! ¨)¨), δεν ζουμε στο "30, ουτε σε καποια πουριτανη επαρχιακη περιοχη!! πλεον υπαρχουν πολλες κοπελες που είναι μητερες κι είναι χωρησμενες, δεν είναι κατι που αποτρεπει ολους τους ανδρες στο να κανουν μαζισου σχεση! κι στο να προχωρησουν,δλδη να παντρευτης! κι να κανεις μια φυσιολογικη ζωη!!
    απλα, θα πρεπει να εισαι λιγάκι πονηρευμενη από εδώ κι περα, θα δεις που οι ανδρες θα κομπλαρουν λιγάκι σαν ακουνε για το παιδακισου,αλλα κι παλυ είναι σπανια αποτρεπτικο! προσωπικα ειμουν 23-24 όταν ειχα γνωρησει κι ειχα κανει σχεση με μια κοπελια που ηταν γυρο στα 33! κι ειχε κορη γυρο στα 16! ¨) θυμαμαι ότι κολαγε να μου το πει κι αργησε λιγάκι! αλλα γενικα δεν ειχα κανενα κομπλεξ ουτε εγω ουτε και η παρεαμου! κατι που φοβομουν ότι θα το παρουν στραβα! αλλα όλα ηταν υπεροχα!! βεβαια δε προχωρήσαμε όχι γτ. ειχα πρόβλημα που ηταν μητερα! απεναντίας ηταν κι ευκαταστατη σε μεγαλο βαθμο, αρα αν ειμουν πονηρος θα το προχοραγα! χαχα, το θεμα στραβοσε όταν καποια κακες γλωσσες αναφερθηκαν ότι εγω την επεφτα στην κορουλα της όταν εγινε 17!-βλέπεις μεγαλοεδειχνε η κοπελα εμοιαζε με 3-4 χρονια πιο πανω! ψεματα λεγανε όμως!
    επηστρεφω όμως στο θεμα μας!! μαρακι πρεπει να κατσεις κι να τα βρεις με τον εαυτοσου!! στο ξανα λεω, υπαρχουν σημεια να απευθηνθεις! κι να σε βοηθησουν με το θεμασου,η κουμπαραμου ηταν αλλοδαπη κι εβγαλε ακρη! φαντασου!! ποσο μαλον εσυ! που είμαι συγουρος ότι αν υπαρξη καποιο κολλημα στα γρανάζια του δημοσιου θα βαλεις τις φωνες κι τον "ομορφο" τσαμπουκα σου κι όλα θα προχωρησουν¨). όμως μαρακι πρεπει να το δεχτεις, να το αποφασησεις πως δεν υπαρχει μελον με τον πατερα του παιδιου σου!! στο λεω διοτι κι εγω ειχα θεμα με τις ουσιες, κι δυστυχως ειχα κανει "τοξικες" καποιες σχεσεις μου, αυτό που εχω καταλαβει είναι ότι σαν περασουμε στην σχεση μας την καθημερινοτητα της μαστουρασ! σαν δλδη ειμουν μπροστα της "μαστουρα" ειχα σκατοσει την σχεση, κι νιωθω ότι δεν μπορουσα να το σοσω πλεον!! αρα μην εχεις καθολου ενδιασμους ο τυπος είναι λαθος!!κι κατά συνηδηση!! δεν υπαρχει δικαιολογια να χτυπας την γυναικα σου!! την μητερα του παιδιου σου!!συνεχεια!! δλδη το κανει αποφασισμένος!! δεν εγινε μια φορα ΤΕΡΜΑ!! για εμενα είναι λαθος του, δεν υπαρχει γυρισμος!
    μαρακι εδώ μεσα γραφω την γνωμημου παντα, σορρυ αν γραφω πραματα που δεν σου αρεσουν, αληθεια δεν θελω να προσβαλω ουτε τις επυλογες σου ουτε τπτα, εξαλου στο ξανα λεω, δεν θα μπορουσα να κατηγορισω μια κοπελιτσα που στα 18της τα εφτιαξε με καποιον μεγαλητερο, ημαρτον!! είναι πολύ φυσιολογικο να μην ξερεις τι σε περιμενει! το θεμα είναι τι κανεις πλεον ε?
    Το καταλαβαινω οτι λες τη γνωμη σου...εξαλου γνωμες και υποστηριξη ζηταει καποιος που γραφει το προβλημα του.
    Τα εχω συνηδητοποιησει ολα αυτα που λες.Οτι δεν εχει καμια δικαιολογια,οτι θα ξανασυμβουν παρομοιες καταστασεις αν το συνεχισω κι οτι ο τυπος ετσι κι αλλιως δε θ αλλαξει.
    Αν και δεν εχω σκεφτει ακομα αυτο που λες για να προχωρησω τη ζωη μου,,τωρα που το διαβασα και σκεφτηκα το μετα,νομιζω οτι με ενα παιδι δυσκολα θα θελει κανεις να σμιξει μαζι μου και να...''μεγαλωνει''το παιδι καποιου αλλου.
    Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.Και σιγουρα θα ζητησω βοηθεια,,το ψαχνω για να ληξω τα πραγματα με ηπιο τροπο.Σ εχαριστω για το χρονο και τη γνωμη σου

Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ε, μία μέρα που θα έχει βγει έξω φέρε έναν κλειδαρά να σου αλλάξει κλειδαριά για να μην μπορεί να ξαναμπεί στο σπίτι, αυτό εννοώ. Κάνε του και ασφαλιστικά μέτρα να μην σε πλησιάζει. Το ξέρω πώς αυτά σου φαίνονται σκληρά, όμως εγώ φοβάμαι για τη ζωή σου αν σε χτυπάει. Ξέρεις, αν τα αφήσεις έτσι τα πράγματα αυτός θα γίνεται όλο και πιο ανεξέλεγκτος και θα σε χτυπάει χειρότερα.
    Εγώ φοβάμαι πολύ έτσι όπως τα λες. Εμένα ο αδελφός μου που είναι βίαιος μία φορά που με χτύπησε πήγε να με σκοτώσει γιατί σήκωσε και την πολυθρόνα να μου την φέρει πάνω μου και από τότε τον αποφεύγω συστηματικά. Οι γονείς σου δεν γνωρίζουν οτι σε χτυπάει;
    Οσον αφορα τα χτυπηματα εχει ηρεμησει και δε σηκωνει χερι γιατι δεν ημαστε και μονοι μας στο σπιτι,βασικα.
    Οντως ειναι για να φοβασαι με τετοιες καταστασεις,απλα επειδη εγω τις ζουσα καθημερινα και δε μπορουσα να κανω κατι επαθα ανοσια,μαλλον.
    Πιο πολυ φοβαμαι τον εαυτο μου μη του κανω κακο,παρα οτι θα μου κανει αυτος.
    Ειχανε δει σημαδια στο λαιμο μου μια φορα και επειδη οπως επισημανα στα προηγουμενα μυνηματα ο πατερας μου ειναι τρομερα νευρικος κοντεψε να τον σκοτωσει στο ξυλο,,γι αυτο και αποφευγω να μαθαινουν τ οτιδηπωτε.
    Για να μη μπλεξει ο πατερας μου.Ο τυπος χρειαζεται βοηθεια.Σιγουρα ειναι αρρωστος και απ το ποτο αλλα και στο μυαλο.Απλως δε το παραδεχεται

Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AD%CF%83%CE%B7

διαβασε αυτο το παραπανω θεμα

αν βαριεσαι να το διαβασεις τεσπα, πατα στο παρακατω link κ διαβασε τα παντα. ειναι ακριβως για τη περιπτωση σου (πως να αποδρασεις απο μια βιαιη σχεση)
    http://www.antiviolence-net.eu/Odigo...web/index.html

Παντως μαρακι, δεν υπαρχει ηρεμος τροπος σε τετοιες περιπτωσεις. δεν υπαρχει ηρεμος χωρισμος.

κ εγω δε σε θεωρω μαγκακι σορρυ, μαγκακι δε θα εισαι οταν θα τον σαπισεις στο ξυλο αλλα οταν θα καταφερεις να σταθεις στα ποδια σου κ να ξεφυγεις απο αυτον!
    η "φωλια" της μαμας παντως δεν ειναι λυση, στασου στα δικα σου ποδια κ οχι υπο τη προστασια αλλων.
    Συμφωνω μαζι σου.Δεν ειμαι μαγκακι και η μανα δεν ειναι η λυση,παντα.
    Οσο για το χωρισμο...πιστευω στον ηρεμο τροπο ακομα και σ αυτες τις περιπτωσεις και θα δεις στο τελος γιατι.
    Θα καταλαβεις.Σ ευχαριστω πολυ και για το λινκ

Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    λυπησου το μωρακι σου..κ φυγε οσο πιο μακρυα μπορεις.
    εγω στην θεση σου θα πηγαινα χθες κιολας στην αστυνομια, σε εναν συλλογο...
    θα εκανα πολυ φασαρια.θα επαιρνα κ ασφαλιστικα μετρα .
    μη μενεις αλλο εκει κ απραγη.λυπησου το μωρακι! μπορει κ σε αυτο να κανει κακο.
    Τα νταιλικια δεν ειναι λυσεις για μενα,θα κανω τοοοση 'φασαρια' οση λες αν δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βρω αλλη ακρη.
    Εχω ενα παιδι μαζι του καλως κακως,και δε γουσταρω ολο αυτο να εχει αντικτυπο.
    Θεωρω πως αρκετα εχει κανει αυτος και μου χει κανει τη ψυχολογια και το χαρακτηρα ασ τα να πανε.
    Γιατι να επιδιωξω να τα κανω χειροτερα εγω,αν μπορεσω να βρω ομορφα κι ωραια μια λυση?
    Στο μωρο δεν υπαρχει περιπτωση να κανει τ οτιδηπωτε

Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..εγώ απορώ με τόσα που έπινε και τόσα που έγιναν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πως βγήκε υγιές το μωρό.
    Τυχερή ήσουν :)

Εννοείται πως πρέπει να τον διώξεις. Λυπήσου εσένα και το παιδί σου και άσε αυτον να λυπηθεί μόνος του τον εαυτό του.
    Λιγα λες.Δεν ημουν απλα τυχερη,,μαλλον ο Θεος ηταν μαζι μου.....

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε ξερω παντως ενας γνωστος μου που επινε συνεχεια ολο μου ελεγε οτι αυτο ειναι δικαιολογια για να εχει ασυλο να κανει οτι θελει.
    μλκς!!!
    Αλλα τι να πω?Ο καθενας μας με το μυαλο του!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast