Σχεση Χωρίς ΣΕΞ !!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Προφανώς ο φίλος σου αποφάσισε, έστω και εκ των υστέρων, να φερθεί σαν σωστός μουσουλμάνος. Όχι σεξ πριν το γάμο.
    Μπορεί να το έμαθε κάποιος δικός του και να του είπε ότι δεν είναι σωστό, μπορεί να το αποφάσισε μόνος του, μπορεί να δέχτηκε πιέσεις.
    Όπως και να έχει, δεν είναι καλό σημάδι ούτε αυτό, ούτε το ότι δεν θέλει να το συζητήσει μαζί σου.
    Έχε υπόψιν σου, ότι πολύ συχνά οι μουσουλμάνοι κρύβουν πράγματα και παρουσιάζουν έναν άλλο εαυτό, γιατί ξέρουν ότι αν αποκαλύψουν πώς σκέφτονται, θα υπάρξουν αντιδράσεις. Πρόσεξε όμως μη βρεθείς προ εκπλήξεων.
    Δε νομίζω ότι ένας ελεύθερος άνθρωπος με στοιχειώδη μόρφωση και παιδεία μπορεί να ασπαστεί μια τέτοια (κατώτερη) θρησκεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Προφανώς ο φίλος σου αποφάσισε, έστω και εκ των υστέρων, να φερθεί σαν σωστός μουσουλμάνος. Όχι σεξ πριν το γάμο.
    Μπορεί να το έμαθε κάποιος δικός του και να του είπε ότι δεν είναι σωστό, μπορεί να το αποφάσισε μόνος του, μπορεί να δέχτηκε πιέσεις.
    Όπως και να έχει, δεν είναι καλό σημάδι ούτε αυτό, ούτε το ότι δεν θέλει να το συζητήσει μαζί σου.
    Έχε υπόψιν σου, ότι πολύ συχνά οι μουσουλμάνοι κρύβουν πράγματα και παρουσιάζουν έναν άλλο εαυτό, γιατί ξέρουν ότι αν αποκαλύψουν πώς σκέφτονται, θα υπάρξουν αντιδράσεις. Πρόσεξε όμως μη βρεθείς προ εκπλήξεων.
    Δε νομίζω ότι ένας ελεύθερος άνθρωπος με στοιχειώδη μόρφωση και παιδεία μπορεί να ασπαστεί μια τέτοια (κατώτερη) θρησκεία.
    Δεν θεωρείς οτι η δήλωση περί κατώτερης θρησκείας είναι ρατσιστική; Ποιος ορίζει ποτε μια θρησκεία είναι ανώτερη απο την άλλη; Πολυ άσχημη δήλωση, προσωπικά την θεωρω πολυ προσβλητική για ένα σύνολο ανθρώπων.

Junior Member
    Γεια σου!! Σκέφτηκα και εγω διαφορους λόγους... Αλλα όταν διάβασα την απάντηση αυτή με κάληψε. πιστευώ πως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα τι ακριβώς συμβαίνει γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο απο διαφορετικό πολιτισμό. Οπότε θεωρώ πως πρέπει πρώτα να ζητήσεις να μάθεις περισσότερα για εκείνον και μετά να αποφασήσεις!
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    κοπελια δεν θελω ουτε να σε τρομάξω ουτε να σε φοβισω! αλλα προσεχε πολύ!! προσεχε ,διοτι αν καταλαβα εισαι μικρη ,κι ισως δεν γνωρίζεις αρκετα για τους μουσουλμάνους ειδικα αραβικης καταγωγης!
    σου κριβει πολλα γτ. είναι πολλα που θα τρόμαζες αν τα μαθεις ξαφνου! οι τυποι εχουν πολύ παραξενα χουγια, είναι παρα πολύ πουριτανοι κι παρα πολύ απολυτοι , ευχομαι το παλυκαρι να μην υποκρινεται - κατι που τους το μαθαινουν οι γονεις τους, κατι που τους το λενε στις χωρες τους ,με σκοπο να σε κερδισουν πρωτα ερωτικα, δλδη να εισαι τυφλα αφοσιομενη προς αυτόν κι μετα αρχιζουν - ευχομαι να είναι από αυτους που εχουν απαρνηθεί τις δυδασκαλιες των μουλαδων τους,ευχομαι να κερδισει στην καρδιατου η αγαπη κι ο σεβασμος του προς εσενα! να κερδισουν όλα αυτά που παραδοσιακα συνηθιζουν οι μουσουλμάνοι . αληθεια ευχομαι να υπαρξει αναμεσα σας ενας ομορφος κι σεβαστος κι προς τους δυο σας ερωτας!
    δεν είμαι ρατσιστης, ουτε ξενόφοβος, απεναντίας από μικρος ειμουν απέναντι από τους εθνικηστες!! μαλιστα ειμουν πολύ αντίθετα!! ειχω ασχημες αναμνήσεις από την παλια Χ.Α. αλλα η ζωη, κι οι εμπειριες μου εχουν δειξει πραγματα που τους εχει φοβηθεί το ματιμου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δεν θεωρείς οτι η δήλωση περί κατώτερης θρησκείας είναι ρατσιστική; Ποιος ορίζει ποτε μια θρησκεία είναι ανώτερη απο την άλλη; Πολυ άσχημη δήλωση, προσωπικά την θεωρω πολυ προσβλητική για ένα σύνολο ανθρώπων.
    Όχι καθόλου. Άκρως ρατσιστική θεωρώ τη συγκεκριμένη θρησκεία απέναντι στις γυναίκες. Και δεν είναι ο μόνος λόγος που τη θεωρώ κατώτερη.
    Οπότε καθόλου δεν μ΄ενδιαφέρει αν προσβάλλεται οποιοσδήποτε θεωρεί τη γυναίκα κατώτερο ον και κτήμα του και ότι όποιος θεωρείται άπιστος, αξίζει να πεθάνει.
    Θεωρώ τον ισλαμισμό κατώτερη θρησκεία από τον χριστιανισμό, όπως θεωρώ τον βουδισμό ανώτερη φιλοσοφία από τον χριστιανισμό.
    Γενικότερα πάντως, θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που έχει ελευθερία σκέψης και μπορεί να κρίνει δεν μπορεί να είναι οπαδός οποιασδήποτε θρησκείας, κόμματος ή ομάδα.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν θα βρει κανείς και θετικά σε οποιαδήποτε θρησκεία, ιδεολογία ή φιλοσοφία. Το να ακολουθεί όμως κάποιος τυφλά αυτά που του πασάρουν, κάτι που χαρακτηρίζει έναν οπαδό, δείχνει άνθρωπο ανελεύθερο και χωρίς κρίση.

Banned
    Όχι καθόλου. Άκρως ρατσιστική θεωρώ τη συγκεκριμένη θρησκεία απέναντι στις γυναίκες. Και δεν είναι ο μόνος λόγος που τη θεωρώ κατώτερη.
    Οπότε καθόλου δεν μ΄ενδιαφέρει αν προσβάλλεται οποιοσδήποτε θεωρεί τη γυναίκα κατώτερο ον και κτήμα του και ότι όποιος θεωρείται άπιστος, αξίζει να πεθάνει.
    Θεωρώ τον ισλαμισμό κατώτερη θρησκεία από τον χριστιανισμό, όπως θεωρώ τον βουδισμό ανώτερη φιλοσοφία από τον χριστιανισμό.
    Γενικότερα πάντως, θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που έχει ελευθερία σκέψης και μπορεί να κρίνει δεν μπορεί να είναι οπαδός οποιασδήποτε θρησκείας, κόμματος ή ομάδα.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν θα βρει κανείς και θετικά σε οποιαδήποτε θρησκεία, ιδεολογία ή φιλοσοφία. Το να ακολουθεί όμως κάποιος τυφλά αυτά που του πασάρουν, κάτι που χαρακτηρίζει έναν οπαδό, δείχνει άνθρωπο ανελεύθερο και χωρίς κρίση.
    Γενικά όλες οι θρησκείες σε ένα τσουβάλι και πίσω στο μεσαίωνα γρήγορα!

Member
    Γεια σου,redianna.Kαταλαβαινω οτι εχεις δεθει με αυτο τον ανθρωπο κι οτι εχεις αισθηματα γι αυτον.
    Το θεμα ειναι οτι δε ξερεις τον λογο που πηρε αυτη την αποφαση,του ζητησες να σου διευκρινησει γιατι και πως και σου απαντησε απολυτα τα ιδια ακριβως πραγματα.
    Προσθεσε οτι δεν μπορειτε να μοιραστειτε καποια πραγματα,οσο σημαντικος κι αν ειναι ο αλλος.Δηλαδη ποσο σημαντικη εισαι για κεινον?(συγνωμη που μιλαω ετσι..)
    Διαφωνω καθετα μαζι του!Σε μια σχεση την οποια αγαπας,ειστε ο ενας για τον αλλο...αν δε μπορεις να μοιραστεις τα παντα με τον ανθρωπο σου με ποιον θα το κανεις...με το γειτονα?!
    Κατα τη γνωμη μου δε μπορει να υπαρξει μια τετοια σχεση,κι αν το δεχτεις και κανεις υπομονη δε νομιζω οτι θα αντεξεις για πολυ.
    Εχω ενα φιλο απο αιγυπτο,ο οποιος ειναι πολυ καλο παιδι.Ειναι λιγακι πονηρος,,αλλα αυτο ειναι να το χει κι ο ανθρωπος.
    Δεν εχει μουσουλμανικη νοοτροπια,αλλα η γνωμη του οσον αφορουσε τη θρησκεια ηταν απολυτη.
    Εδω ειχε σχεση και κανονικα σεξουαλικες επαφες.Κανενα προβλημα σε τπτ απ αυτα.Αλλα ειχε χρονια να παει στη πατριδα του και δεν ειχε κανενα δικο του εδω.
    Προσφατα εμαθα οτι ανεβηκε αιγυπτο,παντρευτηκε κι οτι ξανακατεβαινει εδω.Εδω εν τω μεταξυ εχουν δικαιωμα να ξαναπαντρευτουν.Ενας θειος του ειχε τρεις γυναικες απ οτι μου χε πει.
    Τεσπα...η αποφαση ειναι δικη σου.Βαλ τα ολα κατω και δες αν μπορεις να μεινεις σε μια τετοια σχεση,αλλα σκεψου και το τι θα γινει αργοτερα,το τι αλλο θα μπορουσε να γινει στο μελλον και ποσο επωδυνο θα ηταν ενας χωρισμος πολυ αργοτερα για σενα.

Senior Member
    Ενώ ο χριστιανισμός θεωρεί τη γυναίκα ισότιμη; Χα, καλό! Προσωπικά θεωρώ κάθε θρησκεία κατώτερη, και δεν βρίσκω λόγο γιατί ένας σκεπτόμενος άνθρωπος να πιστεύει, αλλά το να αφορίζει κάποιος απρόκλητα μια θρησκεία ολόκληρη το βρίσκω χωρίς νόημα και πράξη φανατισμού εξίσου. Σε όλες τις διδασκαλίες υπάρχουν καλά στοιχεία όπως και κακά. Οι φανατικοί είναι πρόβλημα σε ό,τι κι αν πιστεύουν "ανώτερο" ή "κατώτερο". Είτε μιλάμε για φανατικό χριστιανό, είτε για φανατικό μουσουλμάνο πρόβλημα είναι. Άρα ας προσπαθήσουμε να εντοπίζουμε καλύτερα το πρόβλημα.

Banned
    Ενώ ο χριστιανισμός θεωρεί τη γυναίκα ισότιμη; Χα,
    εγω πιστευω οτι η θρησκεια βρισκετε στη καρδια του ανθρωπου κ οχι σε ναους

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ενώ ο χριστιανισμός θεωρεί τη γυναίκα ισότιμη; Χα, καλό! Προσωπικά θεωρώ κάθε θρησκεία κατώτερη, και δεν βρίσκω λόγο γιατί ένας σκεπτόμενος άνθρωπος να πιστεύει, αλλά το να αφορίζει κάποιος απρόκλητα μια θρησκεία ολόκληρη το βρίσκω χωρίς νόημα και πράξη φανατισμού εξίσου. Σε όλες τις διδασκαλίες υπάρχουν καλά στοιχεία όπως και κακά. Οι φανατικοί είναι πρόβλημα σε ό,τι κι αν πιστεύουν "ανώτερο" ή "κατώτερο". Είτε μιλάμε για φανατικό χριστιανό, είτε για φανατικό μουσουλμάνο πρόβλημα είναι. Άρα ας προσπαθήσουμε να εντοπίζουμε καλύτερα το πρόβλημα.
    Πουθενά δεν είπα κάτι τέτοιο. Και ο χριστιανισμός έχει τη γυναίκα σε κατώτερη θέση, όχι όμως στο βαθμό που το κάνει ο μουσουλμανισμός.
    Διαστρεβλώνεις αυτά που λέω, ενώ αντιθέτως, με το μήνυμά σου αυτό έρχεσαι στα λόγια μου, τα οποία επαναλαμβάνεις με δικές σου λέξεις.
    Προφανώς, δεν έχεις δική σου άποψη επί του θέματος ή δεν μπορείς να την εκφράσεις σωστά, δεδομένου ότι το πρώτο σου μήνυμα έρχεται σε αντίθεση με αυτό εδώ.
    Ή ίσως αναθεώρησες. Το σίγουρο είναι, ότι δεν σου φταίνε οι άλλοι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και αν αλλάζεις γνώμη καθημερινά.
    Αν λοιπόν κατηγορείς εμένα ότι προσέβαλα τους μουσουλμάνους, τότε φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ μ'αυτό το που γράφεις προσβάλεις οποιονδήποτε πιστεύει σε κάποια θρησκεία.
    Αν δεν το καταλαβαίνεις, μάλλον υπάρχει πρόβλημα.
    Αν πάλι ψάχνεις αφορμή για αντιπαράθεση, ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση έχω για στείρες αντιπαραθέσεις.

Senior Member
    Γειά σου! Γνώμη μου είναι και δεν θέλω να στεναχωρηθείς να τον αφήσεις δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει αργότερα όπως λένε παραπάνω και τα αλλά μέλη. 1ο που σκέφτομαι ας δεχτούμε ότι δεν θέλει σεξ (που αυτό είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης) πως θα κάνει παιδί; με τον κρίνο; 2ο μήπως ψιλιαστηκε τίποτα η μάνα του και δεν θέλει νύφη Ελληνίδα; ακόμα κι εκεί να πας και μια σχέση με σεξ να έχετε που ξέρεις αν δεν σε χορέψουν στο ταψί γιατί είσαι διαφορετική από αυτούς; άντε μετά να ξεφύγεις. Επίσης για την χώρα του δεν είμαι σίγουρη ότι επιτρέπεται να έχει μια κοπέλα για σοβαρό σκοπό που ίσως είχε κι άλλους πριν και είσαι ένα χρόνο πιο μεγάλη. (δεν ξέρω αν είχες και αν παίζει η ηλικία κάποιο ρόλο και το λέω χωρίς παρεξήγηση αν και τα αλλά είναι πιο βασικα). 3ο υποτίθεται ότι έχετε σχέση δύο χρόνια και σου κρύβει τον λόγο που δεν θέλει σεξ. Η κάποιος του έβαλε λόγια η κατάλαβε ότι δεν μπορείτε να είστε μαζί λόγω θρησκείας. Ακόμα και το δεύτερο να είναι και σου δείχνει με τον τρόπο του την έξοδο να λες ευχαριστώ για το συγκεκριμένο άτομο. Ας φύγεις όσο είναι νωρίς και την επόμενη φορά παπούτσι από τον τόπο σου που λένε!

Νεαρό παιδί σαν και σένα φαίνεται ο φίλος σου και πολύ δεμένος με οικογένεια και κυρίως θρησκεία! Στο τελευταίο φαίνεται πως θα πρέπει να αναζητήσεις την αιτία. Στο μεταξύ για να επιμένει σ αυτό για το σεξ, μαλλο θα μίλησε τελικά με τους γονείς του οι οποιοι τον προειδοποίησαν. Εκτός κι αν δε σε γουσταρει πλεον, του εφυγε πλέον ο ενθουσιαμός, βρήκε κάτι άλλο κλπ συναφή και σκέφτηκε αυτό ως μια καλή δικαιολογία για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Κατα τα λοιπά στα προσόντα και στη χημεια στο κρεβατι ειπες πως δεν υπάρχει προβλημα.
    Κι αν το θεμα ηταν καθαρα θρησκευτικό (δηλαδή όχι σεξ πριν το γαμο) συν πραγματικά επίσης σε γουσταρε, θα σου ριχνε υπονοουμενα, υποσχέσεις κλπ για επισημοποίηση της σχέσης!
    Δώσε χρόνο αν γουσταρεις ή ψάξε στους δικούς σου χώρους ανθρωπους καλύτερα γιατί εδώ ακούς απόψεις και σενάρια.
    γιάννης

Senior Member
    πολλα τα θεματα, με την ανακοινωση του φιλου σου.
    πρωτα απ ολα σου ζηταει να δεχτεις μια παρανοικη δικη του αποφαση που σε αφορα οσο κανεναν, χωρις συζητηση και χωρις διευκρινισεις.
    εγω θα εφευγα χωρις διευκρινισεις επισης, αλλα το θεμα ειναι, εσυ τι κανεις..
    προτεινω, αν δεν εισαι ετοιμη να φυγεις αμεσα, να δηλωσεις οτι δεν δεχεσαι τετοιου ειδους ανακοινωσεις χωρις καμια συζητηση κι οτι αν τον ενδιαφερει η σχεση σας θα πρεπει να το συζητησετε μεχρι να ικανοποιηθεις.
    αν δεν δεχτει, κανε οτι καταλαβαινεις.

αν δεχτει, ρωτα τον μεχρι ποτε θα διαρκεσει το εμπαργκο...
    θελει να μην ξανακανει σεξ μεχρι τον γαμο του?
    σκοπευει να σε παντρευτει και να ξανακανετε σεξ, τοτε?
    εσενα σε ρωτησε αν θελεις να τον παντρευτεις????
    σκοπευει να μην ξανακανει ποτε σεξ στην ζωη του?
    σκοπευει να κανει σεξ ,αλλα με αλλες κι οχι με σενα?????
    εσυ θα κανεις σεξ με αλλους??
    μηπως υπαρχει καποιο ιατρικο προβλημα και ποιο????

παντως δεν θεωρω συμπτωση το θρησκευμα του και πιστευω οτι εχει σχεση με αυτο η νηστεια.
    bad news... κανονισε να βρεθεις κλειδωμενη σε κανενα μπουντρουμι στην αιγυπτο να γεννοβολας και να κοιτας εξω, απ τα παντζουρια...

Senior Member
    Πουθενά δεν είπα κάτι τέτοιο. Και ο χριστιανισμός έχει τη γυναίκα σε κατώτερη θέση, όχι όμως στο βαθμό που το κάνει ο μουσουλμανισμός.
    Διαστρεβλώνεις αυτά που λέω, ενώ αντιθέτως, με το μήνυμά σου αυτό έρχεσαι στα λόγια μου, τα οποία επαναλαμβάνεις με δικές σου λέξεις.
    Προφανώς, δεν έχεις δική σου άποψη επί του θέματος ή δεν μπορείς να την εκφράσεις σωστά, δεδομένου ότι το πρώτο σου μήνυμα έρχεται σε αντίθεση με αυτό εδώ.
    Ή ίσως αναθεώρησες. Το σίγουρο είναι, ότι δεν σου φταίνε οι άλλοι αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και αν αλλάζεις γνώμη καθημερινά.
    Αν λοιπόν κατηγορείς εμένα ότι προσέβαλα τους μουσουλμάνους, τότε φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ μ'αυτό το που γράφεις προσβάλεις οποιονδήποτε πιστεύει σε κάποια θρησκεία.
    Αν δεν το καταλαβαίνεις, μάλλον υπάρχει πρόβλημα.
    Αν πάλι ψάχνεις αφορμή για αντιπαράθεση, ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση έχω για στείρες αντιπαραθέσεις.
    Δε νομίζω ότι φαίνεται ότι κάπου αναθεώρησα. Προσωπική μου άποψη είναι δεν υπάρχει λόγος να ακολουθεί κάποιος καμία θρησκεία αλλά δεν θα έμπαινα να κατηγορήσω κάποιον που είναι χριστιανός, ή μουσουλμάνος ή οτιδήποτε ως φανατικό και κολλημένο απλά και μόνο επειδή πιστεύει σε κάτι. Θα το έκανα μόνο αν έβλεπα ότι ολόκληρη η στάση του είναι απόλυτη και όχι απλά από το γεγονός ότι ακολουθεί μία συγκεκριμένη θρησκεία. Εκεί ήταν από την αρχή η ένστασή μου στο μήνυμά σου, ότι κατηγόρησες ότι οι άνθρωποι που ακολουθούν τη συγκεκριμένη θρησκεία είναι αμόρφωτοι και ανελεύθεροι. Το ποια είναι η προσωπική μου γνώμη ήταν απλά μια προσθήκη στο ότι παρότι δεν πιστεύω και δεν βρίσκω το λόγο σε αυτό βλέπω καλά στοιχεία στις θρησκείες και καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θέλουν να το κάνουν ακόμη και αν η άποψή μου δεν συγκλίνει. Δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση, απλά θεωρώ ότι ο τρόπος που λέχθηκαν κάποια πράγματα ήταν ρατσιστικός απέναντι σε ένα σύνολο ανθρώπων. Σόρρυ αλλά έχω φίλους μουσουλμάνους και δεν έχουν σχέση με αυτό που περιέγραψες. Προς υπεράσπισήν τους πιστεύω πως έπρεπε και είχα δικαίωμα να μιλήσω.

Senior Member
    Ίσως βάση θρησκείας θεωρούν το σεξ μόνο ως μέσο αναπαραγωγής κι αυτή την στιγμή δεν θέλει παιδιά και φαντάζομαι πως ούτε κι εσυ. Μην πάει χαμένη και καμιά ..... σταγόνα κρίμα είναι. Παλιότερα τους σκότωναν τώρα δεν ξέρω τι κάνουν αν πάρουν χαμπάρι. Στην Αίγυπτο οι γυναίκες και τα κορίτσια πρέπει να υποβάλλονται σε κλειτοριδεκτομη. Τις γυναίκες άλλης χώρας που δεν το κάνουν τις θεωρούν βρώμικες. Πρόσεχε να μην σε σύρει με το ζόρι να το κάνεις. Επίσης η σεξουαλική κακοποίηση-παρενόχληση δεν ποινικοπειητε εκεί

Το οτι σου ζητησε να κοψετε το σεξ δεν ειναι περιεργο,ουτε πιστευω οτι εχει καποιο προβλημα με σενα συγκεκριμενα.Ετσι προσταζει η θρησκεια τους.

Το ιδιο προσταζει και ο χριστιανισμος,μονο που η διαφορα ειναι οτι στους 100 χριστιανους,οι 80 ειναι στα χαρτια και οι αλλοι αληθινοι πιστοι,στους μουσουλμανους οι 95 ειναι πιστοι και οι 5 στα χαρτια.

Το θεμα δεν ειναι τοσο οτι θελει να το κοψετε (που ειναι πολυ σοβαρο απο μονο του),αλλα οτι σε καθε εκφανση της σχεσης σας και της ζωης του,θα βαζει το Ισλαμ πανω απο σενα.

Δεν αποκλειεται επισης καθολου,σε καποια στιγμη να σε χωρισει επειδη εισαι ''απιστη'' και του καθισες προ του γαμου,και να βρει καποια της θρησκειας του που θα ναι οπως την θελουν οι γονεις,ή να σε βαλει να γινεις και συ μουσουλμανα αλλιως να χωρισετε.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast