ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Ναι κατάλαβα τι εννοείς.Ίσως οι απορίες μου τελικά δεν στέκουν...Είμαι της λογικής,γιατί σαν άνθρωπος είμαι ευαίσθητος και αυτό όλο μου έκανε ζημιά.Παραμένω,αλλά το προσπάθησα πολύ καιρό να μη με πειράζει.Ένα παράδειγμα...Αν περπατάω και σε δω να βάζεις το αυτοκίνητό σου σε μια ράμπα αναπήρων,θα με πειράξει.Κάποτε πχ,δεν μιλούσα,τώρα αρπάζομαι και τσακώνομαι!Κάτι τέτοιο εννοώ....
    Κάτι που θα νιώσω καλύτερα....Εννοείται,δε θέλω να μου πει ο ψυχολόγος ΜΑΝΟΥΡΙΑΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,αλλά ούτε θέλω να μιλάω 7-8 ώρες κι όταν ρωτάω πχ ''τι έχω'' να μου λένε ''γιατι θέλεις να βάλεις ταμπέλες''?
    Μα για τον απλό λόγο στο να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω!!!
    τότε μη ρωτάς πως το λένε αυτό που έχεις αλλά πως εκδηλώνεται και πως αντιμετωπίζεται... το ''γιατι θέλεις να βάλεις ταμπέλες'' το άκουσα κι εγώ από τον παιδοψυχίατρο όταν ρώτησα αν είναι σωστό να μάθει ο γιος μου τι έχει (σύνδρομο asperger)...
    βέβαια εσύ είσαι ενήλικας και μάλλον ο ψυχολόγος οφείλει να το ονομάσει "αυτό" που έχεις... αν έχεις και αν έχει καταλάβει και αυτός τι έχεις, πράγμα για το οποίο μην είσαι σίγουρος...
    όσο για το συναίσθημα και τη λογική, δεν είναι σε αντιδιαστολή... μπορεί μια χαρά να τα έχεις και τα δύο...

Banned
    Quote Originally Posted by mama View Post
    τότε μη ρωτάς πως το λένε αυτό που έχεις αλλά πως εκδηλώνεται και πως αντιμετωπίζεται... το ''γιατι θέλεις να βάλεις ταμπέλες'' το άκουσα κι εγώ από τον παιδοψυχίατρο όταν ρώτησα αν είναι σωστό να μάθει ο γιος μου τι έχει (σύνδρομο asperger)...
    βέβαια εσύ είσαι ενήλικας και μάλλον ο ψυχολόγος οφείλει να το ονομάσει "αυτό" που έχεις... αν έχεις και αν έχει καταλάβει και αυτός τι έχεις, πράγμα για το οποίο μην είσαι σίγουρος...
    όσο για το συναίσθημα και τη λογική, δεν είναι σε αντιδιαστολή... μπορεί μια χαρά να τα έχεις και τα δύο...
    Γι'αυτό ρώτησα να μου πει κάποιος κάτι,για να δω αν πραγματικά εγώ βαδίζω με άλλα (λάθος) κριτήρια!
    Και ξέρεις γιατί το λέω αυτό?Γιατί κουβέντες έχω κάνει πολλές.Με φίλους,με διάφορους.Όλες κατά κάποιο τρόπο βοηθήσανε γιατί έβγαζα τα πάντα από μέσα μου.Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο να ηρεμείς εκείνη τη στιγμή αλλά να προσπαθήσεις να βρεις λύση στο να μη ξαναγίνει.Σιγά σιγά,αλλά να βρεις....

Page 2 of 2 FirstFirst 12