Καποιος χαζος τιτλος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Junior Member
    Το ίδιο το νόημα της «σημασίας» του ανθρώπου και της ανθρωπότητας γενικά είναι υποκειμενικό, δηλαδή αποκτά αξία σχετική με αυτή που έχει αυτό που τη συγκρίνεις.
    Συγκρίνεις δηλαδή κάτι πεπερασμένο, όπως την ανθρώπινη ζωή μεμονωμένα ή συλλεκτικά, με κάτι θεωρητικά άπειρο, εκτός των ορίων της ανθρώπινης νοημοσύνης, όπως το μέγεθος του σύμπαντος ή το χρονικό συνεχές, οπότε λογικό είναι να νιώθεις ασήμαντη και να υποτιμάς τους άλλους. Αλλά το γεγονός πως γράφεις σε αυτό το φόρουμ για εμένα ερμηνεύεται ως μία κραυγή απελπισίας και μία προσπάθεια για κάποιου είδους σύνδεση με κάποιον, όπως κραυγή απελπισίας και προσπάθεια για σύνδεση και κατανόηση ήταν και το πρώτο δικό μου ποστ, ίσως και πολλών άλλων, γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου να αναγκάζεται να κάνει κάτι όταν ένα πρόβλημα βγει εκτός ελέγχου. Όπως ο καπνιστής που κόβει ο κάπνισμα αφού μάθει πως έχει καρκίνο, ενώ και πριν ήξερε πως υπάρχει μία καλή πιθανότητα να το πάθει.

Ακόμα και εντελώς ψυχρά να δεις το θέμα, όπως προσπαθείς να κάνεις, η θεωρία του χάους κατ' επέκταση λέει πως κάθε αλλαγή μηδαμινή σημασίας μπορεί να φέρει απρόβλεπτα τεράστιες αλλαγές στο μέλλον σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Μικροκοσμικά και μακροκοσμικά είναι όλα (το ίδιο και εμείς) κομμάτια ενός μεγαλύτερου συστήματος, το οποίο δεν επηρεάζεται από εσωτερικές δυνάμεις. Τέλος πάντων, ας μην μπλέξουμε με αυτά.

Θα έλεγα ότι είσαι κυνική, "ελάττωμα" που μου αρέσει να βρίσκω στους ανθρώπους, αλλά ακόμα και ο πραγματικός, αγνός κυνισμός είναι και αυτός στη σφαίρα της φαντασίας, γιατί όσοι αναγνωρίζουν με όλο τους το είναι την μηδαμινή σημασία του υπαρκτού (είτε αυτά είναι υλικά, είτε εμπειρίες) συγκριτικά με το σύμπαν και τον χρόνο, δεν δίνουν δεκάρα για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Επέλεξες να σπουδάσεις, να αρχίσεις την ηρωίνη, να κόψεις την ηρωίνη, να γράψεις εδώ, να απαντήσεις και γενικά, κάθε επιλογή που κάνεις αποσκοπεί κάπου, που έχει σημασία εκείνη τη στιγμή ή γενικότερη. Βάζεις στόχους, παίρνεις αποφάσεις, κάνεις προσπάθειες για κάτι, κινείσαι από συναισθήματα, έχεις φόβους. Αυτά δεν δείχνουν έναν κενό άνθρωπο κατά τη γνώμη μου, αλλά έναν μπερδεμένο άνθρωπο, ίσως ανώτερης από το μέσο όρο νοημοσύνης που δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τα συμπεράσματα που βγάζει. Ο κενός άνθρωπος δεν θα έγραφε εδώ, δεν θα έψαχνε να πει πράγματα κάπου επειδή απλά θέλει κάπου να τα πει.
    Το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους που λένε πως δεν πιστεύουν στον Θεό. Είναι μία έννοια για μία ανώτερη τάξη πραγμάτων εκτός του ανθρώπινου δυναμικού του μυαλού.
    Υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε, υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε και υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε πως δεν θα μάθουμε ποτέ. Ένα από τα τελευταία είναι και το θέμα του Θεού, το οποίο αφήνει ένα υπαρξιακό κενό που πρέπει να καλυφθεί κάπως, είτε από πίστη, είτε από επιστήμη, αλλά τίποτα αποδεδειγμένο. Το να λέει κάποιος πως δεν υπάρχει Θεός είναι το ίδιο λογικό ή παράλογο με το να λέει κάποιος πως υπάρχει.
    Κανείς δεν ρώτησε τους σκίουρους αν θέλουμε να χτίσουμε πόλεις στα δάση τους, αλλά και που έγινε, αυτοί δεν ξέρουν γιατί και ούτε πρόκειται να μάθουν ποτέ (Fermi paradox).

Είναι εν μέρει αλαζονικό να λες πως οι άνθρωποι είναι εύκολοι στο να τους χειριστείς. Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο έξυπνος από εσένα που θα γνωρίζει πως να χειριστεί εσένα, πιθανόν να σε χειρίζεται ήδη χωρίς να το ξέρεις. Επίσης πάντα θα υπάρχει κάποιος ο οποίος θα είναι πολύ συνειδητοποιημένος για να καταφέρεις να τον χειριστείς. Οπότε αυτή η γενικότητα είναι λανθασμένη, κάποιους μπορείς να τους χειριστείς σε κάποια θέματα, κάποιους όχι και κάποιοι μπορούν να κάνουν το ίδιο και σε εσένα.

Όσο για το αν σε συμπαθώ ή όχι είναι άσχετο με την κουβέντα και πιθανότατα αδιάφορο για εσένα (και λέω πιθανότατα γιατί ίσως και σε ένα ελάχιστο ποσοστό μπορεί να σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων). Δεν σε συμπαθώ, δεν σε αντιπαθώ, δεν σε ξέρω για να κάνω κάτι από αυτά. Αναγνωρίζω όμως ένα σπάνιο χαρακτηριστικό στον τρόπο σκέψης, πράγμα το οποίο εκτιμώ, όπως επίσης αναγνωρίζω και το λάθος του απόλυτου που θέτεις όρια για πράγματα πάντα συγκριτικά με άλλα απείρως μεγαλύτερα.

Για να ξεκαθαρίσω, δεν ξέρω αν φαίνομαι επιθετικός ή εχθρικός απέναντί σου με τον τρόπο που γράφω, γιατί συνήθως αν γίνεται αυτό δεν το καταλαβαίνω την ώρα που το κάνω, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
    Ίσα ίσα, ελπίζω όποιες εσωτερικές διαμάχες και ανησυχίες έχεις να επιλυθούν, γιατί στο τέλος αυτό κυνηγάμε όλοι για να είμαστε καλά με τον εαυτό μας, και στο εύχομαι πραγματικά.
    Last edited by Comfortably Numb; 21-10-2014 at 22:43.

Quote Originally Posted by somnium View Post
    Ηταν τοσο μεγαλη η αναγκη σου να γραψεις αυτο το σχολιο? Τιποτα απο τα τρια που ειπες δε παταει πουθενα.. Αμα βαριεσαι σταματα να διαβαζεις τις ανοησιες που σκεφτεται ο καθενας εδω μεσα, και πρωτη απολους εγω- και κανε κατι που θα σου αρεσει. Για να μη λες οτι σε κανουμε να βαριεσαι..

..δεν κατάλαβες..
    Το τρολάρισμα βαριέμαι.
    Και όχι τίποτε αλλο. Αν "έκοβε" περισσοτερο το μυαλό σου, αντι να μπεις να γραφεις μπούρδες σε ανθρώπους που δεν σε ξέρουν, (προφανώς για να περάσεις την ώρα σου), θα μπορούσες απλά να εφράσεις τους προβληματισμούς και τα θέματα σου και να έπαιρνες την οποια βοηθεια θα θελαν κάποιοι να σου προσφέρουν.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Διπολική είναι γιατρέ? (αυτό για το λόγο που λες ότι ειρωνεύομαι)

Τέλος πάντων,θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω για ακόμη μια φορά ήρεμα κι ωραία.
    Δεν ειρωνεύομαι σχεδόν ποτέ,παρά μόνο αν είσαι φίλος μου και κάνουμε χαβαλέ.Δεν βγάζω συμπεράσματα εύκολα και δεν κρίνω ποτέ τους ανθρώπους.Θα ακούσω κάποιον τι έχει να μου πει.Από 1 παιδί 5 χρονών,μέχρι έναν δολοφόνο.
    Γράφεις κάτι,λες ότι μας υποτιμάς,ότι μπορείς να χειριστείς τους ανθρώπους (που αν διαβάσει κάποιος θα καταλάβει ότι μιλάς για τον χειρισμό της υποκρισίας) κι ενώ σου απαντάμε και σου λέμε την άποψή μας,περνάς στην επίθεση γιατί αυτά που διαβάζεις διαφέρουν με αυτά που νομίζεις και σκέφτεσαι.
    Ψάχνω αντιπαραθέσεις?Που το είδες αυτό?Είναι αντιπαράθεση το αντικειμενικό λάθος?Εϊδες να σου κάνω κάποια επίθεση?Όχι.
    Προκαλείς!Είχα μηνες να μπω στο φορουμ και μπήκα χθες γιατί αποφάσισα πως θέλω μερικές μέρες να μείνω μόνος για ξεκούραση.Οπότε η μοίρα το ήθελε να βρεθούμε εδώ...
    Αν διαβάσει κάποιος την κουβέντα θα καταλάβει αν είναι ουσιαστικό αυτό που λέω εγώ ή αυτό που λες εσύ!

Ερώτηση.Έχεις τόση δύναμη να κόψεις την ηρωίνη,να χειριστείς τους ανθρώπους και μπλα μπλα και δεν έχεις την δύναμη να ανταπεξέλθεις σε ένα πόστ που προκαλεί τον θυμό σου?Οπότε πόσο σοβαρά να πάρει κάποιος αυτά που γράφεις?Για ποια δύναμη μιλάς?
    Λες ότι μας υποτιμάς αλλά ενώ βλέπεις εμείς οι χαζοί σου απαντάμε,νευριάζεις όταν νιώθεις ότι ο άλλος σε υποτιμάει.Πως γίνεται αυτό?Εσύ το δήλωσες.Οπότε?

Οπότε διάβασε καλύτερα τα πρώτα που γράψαμε και ψάξε λύσεις αμέσως!Αμέσως όμως...
    Δε θα μπορουσες να καταλαβεις ακομη και ενα χρονο να στο εξηγουσα. Τελειωσε το πανηγυρι ουτε καν την επομενη απαντηση σου δε θα δω. Τελειωσα να προσπαθω να εξηγησω. και ολοι να ειναι γυρω μου θυμωμενα σκυλια και να γαβγιζουν. Δεν ακουω αλλο. Σου ευχομαι τα καλυτερα και να βρεις την ηρεμια που ψαχνεις μονος σου αυτες τις μερες.. Πλακα κανω, σου ευχομαι να ζησεις το χειροτερο φοβο σου. Δε μπορεσα να σκεφτω κατι πιο κακο.Αν υπαρχει καποιος διαχειριστης να κλεισει το θεμα

Banned
    Δε θα μπορουσες να καταλαβεις ακομη και ενα χρονο να στο εξηγουσα. Τελειωσε το πανηγυρι ουτε καν την επομενη απαντηση σου δε θα δω. Τελειωσα να προσπαθω να εξηγησω. και ολοι να ειναι γυρω μου θυμωμενα σκυλια και να γαβγιζουν. Δεν ακουω αλλο. Σου ευχομαι τα καλυτερα και να βρεις την ηρεμια που ψαχνεις μονος σου αυτες τις μερες.. Πλακα κανω, σου ευχομαι να ζησεις το χειροτερο φοβο σου. Δε μπορεσα να σκεφτω κατι πιο κακο.Αν υπαρχει καποιος διαχειριστης να κλεισει το θεμα
    Να είσαι καλά :)
    Αλλά δεν φοβάμαι τίποτα για εμένα τον ίδιο.Εχω παλέψει χρόνια με τις σκιές μου κι είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κουβέντα μαζί μου.Αλλά πάλι σε ευχαριστώ !
    Εγώ πάλι σου εύχομαι να περνάς καλά και να προσπαθήσεις να βρεις λίγο φως στο μαύρο που ζεις.
    Διάβασέ το καλά.Ειλικρινά σου εύχομαι να νιώσεις καλύτερα!Εγώ δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους.Απλά δεν είσαι κάτι παραπάνω από τον μέσο όρο.Το μυαλό σου είναι πολύ πιο μικρό από όσο νομίζεις!
    Καλή συνέχεια....

Banned
    Quote Originally Posted by Comfortably Numb View Post
    Το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους που λένε πως δεν πιστεύουν στον Θεό. Είναι μία έννοια για μία ανώτερη τάξη πραγμάτων εκτός του ανθρώπινου δυναμικού του μυαλού.
    Υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε, υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε και υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε πως δεν θα μάθουμε ποτέ. Ένα από τα τελευταία είναι και το θέμα του Θεού, το οποίο αφήνει ένα υπαρξιακό κενό που πρέπει να καλυφθεί κάπως, είτε από πίστη, είτε από επιστήμη, αλλά τίποτα αποδεδειγμένο. Το να λέει κάποιος πως δεν υπάρχει Θεός είναι το ίδιο λογικό ή παράλογο με το να λέει κάποιος πως υπάρχει.
    Κανείς δεν ρώτησε τους σκίουρους αν θέλουμε να χτίσουμε πόλεις στα δάση τους, αλλά και που έγινε, αυτοί δεν ξέρουν γιατί και ούτε πρόκειται να μάθουν ποτέ.

Είναι εν μέρει αλαζονικό να λες πως οι άνθρωποι είναι εύκολοι στο να τους χειριστείς. Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο έξυπνος από εσένα που θα γνωρίζει πως να χειριστεί εσένα, πιθανόν να σε χειρίζεται ήδη χωρίς να το ξέρεις. Επίσης πάντα θα υπάρχει κάποιος ο οποίος θα είναι πολύ συνειδητοποιημένος για να καταφέρεις να τον χειριστείς. Οπότε αυτή η γενικότητα είναι λανθασμένη, κάποιους μπορείς να τους χειριστείς σε κάποια θέματα, κάποιους όχι και κάποιοι μπορούν να κάνουν το ίδιο και σε εσένα.

Όσο για το αν σε συμπαθώ ή όχι είναι άσχετο με την κουβέντα και πιθανότατα αδιάφορο για εσένα (και λέω πιθανότατα γιατί ίσως και σε ένα ελάχιστο ποσοστό μπορεί να σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων). Δεν σε συμπαθώ, δεν σε αντιπαθώ, δεν σε ξέρω για να κάνω κάτι από αυτά. Αναγνωρίζω όμως ένα σπάνιο χαρακτηριστικό στον τρόπο σκέψης, πράγμα το οποίο εκτιμώ, όπως επίσης αναγνωρίζω και το λάθος του απόλυτου που θέτεις όρια για πράγματα πάντα συγκριτικά με άλλα απείρως μεγαλύτερα.
    Μου άρεσε πολύ το ποστ σου κι αφού ο θεματοθέτης δεν μπορεί να μιλήσει για το θέμα που ο ίδιος άνοιξε,θα σου απαντήσω σε αυτό.
    Το ότι δεν πιστεύει κάποιος στον θεό,όπως εγώ πχ (...ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ,ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΠΙΘΕΣΗ........συνεχίζω.......) δε σημαίνει ότι δεν πιστεύει σε κάποια ανώτερης μορφής δύναμη.Ο θεός σαν έννοια θεός δε μου λέει κάτι.Από τι?Από τον τρόπο που μας το μαθαίνουν απο μικρά παιδιά.Από τι?Από τη θρησκεία.Που για τις θρησκείες γίνανε και συνεχίζουν να γίνονται οι μεγαλύτερες σφαγές στην ανθρωπότητα. Οχι ο δικός μας είναι καλύτερος θεούλης και πάει λέγοντας.Αυτό έχει να κάνει καθαρά με την νοημοσύνη και με την εξέλιξη.
    Παλιά δηλαδή κανείς δεν έμπαινε στην διαδικασία να αμφισβητήσει την ύπαρξη του θεού.Πλέον σε αναπτυγμένες χώρες,με την τεχνολογία και την επιστήμη ,ανακαλύπτονται κάποια πράγματα που σιγά σιγά φωτίζουν λίγο το τοπίο.Οπότε ειναι καθαρά στο άτομο να βγάλει τα συμπεράσματά σου.
    Εϊναι πολύ μεγάλο το θέμα...Σίγουρα ισχύει αυτό που είπες εσύ αλλά εγώ είμαι με τον Αινστάιν που είπε οτι η λέξη "Θεός" είναι για εμένα τίποτα παραπάνω από την έκφραση και το προϊόν της ανθρώπινης αδυναμίας.

Είναι τόσα πολλά που μπορώ να γράψω αλλά θα το μπερδέψουμε πολύ :)

.
    ..πόσο συμφωνώ....

Καλησπέρα somnium!

Με τη ηρωινη εμπλεξα καθαρα απο περιεργια, δεν ειχα δοκιμασει ποτε κανενα αλλο ναρκωτικο, ουτε χαπια. Ηθελα να δοκιμασω την κορυφη των ναρκωτικων.
    Θα διαφωνήσω λίγο εδώ.
    Η κορυφή όλων των ναρκωτικών είναι οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες!! Με διαφορά!
    Είναι το πιο ύπουλο ναρκωτικό και είναι εθισμένοι σ' αυτό πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ' όσους είναι εθισμένοι σε όλα τα άλλα ναρκωτικά μαζί!
    Οι επιπτώσεις τους είναι άκρως καταστροφικές και οι ασθένειες που προκαλούν είναι εξαιρετικά πολύ περισσότερες απ' όσες προκαλούν τα άλλα ναρκωτικά.
    (Απλά χρειάζονται λίγα παραπάνω χρόνια "χρήσης" για να καταλήξει ο ασθενής.)
    Το μόνο θέμα με τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, είναι ότι δεν σου προσφέρουν την αίσθηση της "παρανομίας" που σου αρέσει, μιας και είναι διαθέσιμοι παντού, όπου και αν κοιτάξεις (σούπερ μάρκετ, φούρνοι, σουβλατζίδικα, ζαχαροπλαστεία κλπ) και μπορείς νομιμότατα να τους αγοράσεις και να τους καταναλώσεις ακόμα και στη μέση του δρόμου!
    Και αυτό που μόλις έγραψα, δεν είναι χιούμορ.

Εχω πολυ συχνα εναλλαγες στη διαθεση μου, σημερα το πρωι ημουν τοσο χαρουμενη που ηθελα να βγω εξω και να τρεχω -απο τη χαρα μου. Ταυτοχρονα δεν ηθελα να κανω τιποτα , να συνεχισω να σαπιζω μεσα στο σπιτι.Τελικα επικρατησε το τιποτα. ΔΕΝ μου αρεσει τιποτα. Ολο κατι θελω και ολο δε θελω τιποτα.
    Το 'χω νιώσει και εγώ αυτό!
    Πολύ βλακεία συναίσθημα!

ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι σημαντικος, ολοι μας θα πεθανουμε και θα σαπισουμε και θα μας τρωνε τα σκουληκια.Ειμαστε λιγοτερο σημαντικοι απο εναν κοκκο αμμου, και σε 200 χρονια απο τωρα δε θα μας θυμαται κανεις... Εντελως ασημαντα ολα μπροστα στο απειρο του συμπαντος και του χρονου.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα!
    Και εγώ έχω κάνει αυτές τις σκέψεις, και για καιρό τις είχα μέσα μου και ήμουν γενικά πολύ θλιμμένη.
    Μάλιστα, στη ζωή μου έχω πάθει 2 φορές κρίση πανικού. Και οι 2 φορές ήταν αποτέλεσμα των σκέψεων: "κάποια στιγμή θα πεθάνω και δεν θα υπάρχω. τί νόημα έχει να ζω; κάποια στιγμή θα σταματήσω να είμαι ζωντανή."
    Για να απαλύνω την απόγνωση της μελλοντικής ανυπαρξίας μου, προσπάθησα με όλη μου τη δύναμη να πιστέψω σε κάποια θρησκεία ή φιλοσοφία που μιλάει για ζωή μετά το θάνατο.
    Δυστυχώς δεν τα κατάφερα.
    Όμως αυτό που κατάφερα είναι να κάνω τη σκέψη: "έχω την μεγάλη ευκαιρία να ζήσω για x χρόνια ακόμα. θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο και να ζήσω όσες περισσότερες όμορφες στιγμές μπορώ!"
    Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας.
    Εσύ θα επιλέξεις αν θα ζήσεις την ζωή σου σαπίζοντας σ' έναν καναπέ περιμένοντας το.. τέλος, ή αν θα ζήσεις μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες και ενδιαφέροντες ανθρώπους και να είσαι στο τέλος χορτασμένη απ' τη ζωή!

Επισης οταν ταξιδευω με αυτοκινητο σκεφτομαι παντα πως θα ειναι αν τρακαρουμε. Ακριβως οπως ο Edward norton στο Fight Club, μεσα στο αεροπλανο. Μαλλον απο κει το κολλησα.
    χαχαχαχα!
    Και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που έχω κάνει τέτοιες σκέψεις!!!
    Απλά πρέπει να τις κόψουμε αυτές τις σκέψεις somnium, γιατί ό,τι οραματιζόμαστε γίνεται στο τέλος.

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου,Καταρχας ευγε που δεν παιρνεις τωρα ναρκωτικα,Αυτο που μου δημιουργει ερωτηματικα ειναι αυτες οι πολυ εντονες εναλαγες στην διαθεση σου,δεν αποκλειται να μην ειναι κατι σοβαρο ομως μοιαζει λιγο κ με την αρχη καταθλιψης η ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης επειδη εχω πειρα αρκετη,Προτεινω να το κουβεντιασεις κ με ειδικο για να το προλαβεις εαν ειναι,σιγουρα δεν ειναι σωστο να βουλιαζεις κ να μην ασχολεισαι εστω με 1 2 πραγματα μεσα στην μερα σου κ δεν προκεται να σε βοηθησει πουθενα αυτο,θελεις βοηθεια κ στηριγμα επειδη δεν μου φαινεται φυσιολογικες αυτες οι διακυμανσεις στην διαθεση σου κ ουτε ειναι καλο που νιωθεις οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να σε καταλαβουν,Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι το ιδιο λιγοι κ καλοι ανθρωποι στην ζωη σου θα σε γεμισουν,Καλη δυναμη!

Senior Member
    Τα υπαρξιακα προβληματα ειναι μαλλον μη αντιμετωπισιμα σε γενικες γραμμες. Απλως ζεις μαζι τους. Απο την στιγμη που υπηρξε ο πρωτος ανθρωπος , μεχρι μαλλον τον τελευταιο του ειδους θα μας ταλανιζουν ερωτηματα σαν το " Ματαιοτης τα παντα ματαιοτητων" , "Τι νοημα εχουν ολα" κλπ.

Δεν μπορω να ξερω την ψυχολογικη σου κατασταση. Ισως η λυση βρισκεται στα μικρα πραγματα , στον καθημερινο αγωνα και βιοπαλη , στην μαχη ακομα και για την ανασα που παιρνεις. Να παλεψεις για μορφωση, για δουλεια , στις σχεσεις με τους αλλους , σε ολα. Ωστε να εχεις το μυαλο σου γεματο με τα ασημαντα γεγονοτα της καθε μερας , πνευματικη τροφη για την υπαρξη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ο κυριος λογος που πιστευω οτι ειναι χαζοι οι ανθρωποι ειναι επειδη ειναι ευκολο να τους χειριστεις. Μπορω να γινω πολυ αγαπητη μεσα σε λιγη ωρα. Φαντασου, αφου μπορω να τους κανω να με αγαπησουν, Εμενα που ειμαι ενας κενος ανθωπος. Μπορεις να καταλαβεις πολλα για το σιναφι μας.Σε ευχαριστω για την συμβουλη , οτι αυτο που εχει νοημα ειναι οι ανθρωποι.. Αλλα η αλλη συμβουλη σου ειναι να μην ακουμε τις συμβουλες..
    οχι, δεν μπορείς να γίνεις "πολύ αγαπητή μέσα σε λίγη ώρα" ούτε εσύ, ούτε κανένας... μη μπερδεύεις την καλή πρόθεση και την ανεκτικότητα των άλλων ανθρώπων με την αγάπη... αν θέλεις αγάπη, ξεκίνα αγαπώντας εσύ τον εαυτό σου
    η εικόνα που έχεις για σένα πάντως μέσα από αυτά που γράφεις, δεν φαίνεται και πολύ σταθερή... από τη μια νομίζεις πως βάζεις τους κανόνες του "παιχνιδιού" (κρίνεις, χειρίζεσαι κλπ) κι από την άλλη είσαι λες "ένας κενός άνθρωπος" και σου φαίνεται παράξενο που μπορείς να κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει...

Junior Member
    Numb και ματζουρανα ψαχνω εδω και ωρα τροπο να επικοινωνησω μαζι σας με καποιο προσωπικο μηνυμα , δεν εχω βρει πως . Δεν υπαρχει κατι τετοιο?

Junior Member
    Numb και ματζουρανα ψαχνω εδω και ωρα τροπο να επικοινωνησω μαζι σας με καποιο προσωπικο μηνυμα , δεν εχω βρει πως . Δεν υπαρχει κατι τετοιο?
    Δεν είμαι σίγουρος, αλλά από ότι έχω καταλάβει, νομίζω χρειάζεται ένας συγκεκριμένος αριθμός posts εδώ ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία των προσωπικών μηνυμάτων.
    Τώρα ποιος είναι αυτός ο αριθμός, θα σε γελάσω. Η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού θα έπρεπε να τα γράφει κάπου αυτά, γιατί και εγώ την ίδια απορία έχω.

Junior Member
    Δεν είμαι σίγουρος, αλλά από ότι έχω καταλάβει, νομίζω χρειάζεται ένας συγκεκριμένος αριθμός posts εδώ ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία των προσωπικών μηνυμάτων.
    Τώρα ποιος είναι αυτός ο αριθμός, θα σε γελάσω. Η ομάδα διαχείρισης και συντονισμού θα έπρεπε να τα γράφει κάπου αυτά, γιατί και εγώ την ίδια απορία έχω.
    Και τι θα γινει τωρα θα αρχισω να σπαμαρω σε ποστς για να μπορεσω να στειλω μηνυμα?? Ωραιο συστημα! Εχεις σκαιπ μηπως?

Παιδιά, αν κατάλαβα καλά χρειάζονται 50 μηνύματα να έχουμε στείλει για να μπορούμε να στείλουμε pm.
    Somnium, μπορούμε να μιλάμε εδώ αν θες μέχρι να συμπληρώσουμε 50 και πάμε μετά στα pm!
    Αν δεν με έχεις βαρεθεί μέχρι τότε!! :P

Junior Member
    Έβαλα e-mail επικοινωνίας στο προφίλ μου.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast