Να ρισκάρω ή όχι? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 136
    Banned
    Ναι ωραια οταν τελειωνει το ερωτικο και αγαπας και περνας καλα και εχεις σουπερ επικοινωνια κλπ ή κανεις προσπαθειες να το επαναφερεις , διοτι οι μακροχρονες σχεσεις περνανε και τετοιες κρισεις ή το ληγεις!Τωρα το παω να δοκιμασω να ριξω κανεναν @@ μπιπ ,για να δω τι θελω ειναι αηδιουλες..Συγνωμη Κωνσταντινε μου αλλα αυτο που νιωθω αυτο και λεω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    BOOM καλά τα λές αλλα δεν με παίρνει να ρισκάρω το καλό για κάτι καλύτερο, μόνο δοκιμάζωντας θα κρίνω, και εγώ και ο καθένας, και στη τελική γράφει κάπου ότι αύριο ο σύντροφός μας δεν θα ξενοπηδήξει και μετέπειτα παρατήσει για κάποιον άλλον?
    ε τοτε δοκιμασε....μονο ετσι θα καταλαβεις..αλλα οταν θα δοκιμασει κ η μικρουλα για παραδειγμα με καποιον αλλον για να δει πως θα νιωσει, τοτε θα δεις τι γλυκο που θα ναι να σε κερατωνουν.
    ξερεις τι πιστευω αληθεια?οτι ολα μαθαινονται κ ολα αποκαλυπτονται καποια στιγμη κ επισης οτι ολα εδω πληρωνονται.
    θα πας 2-3 φορες με την μικρη κ αν δεις οτι ειναι ανωριμο θα γυρισεις στην φωλιτσα σου παλε ε?
    κ αν διαπιστωσεις οτι οντως ειναι ανωριμο το κοριτσακι για παραδειγμα κ αποφασισεις τελικα να μεινεις με την γυναικα την τωρινη επειδη η μικρουλα ηταν μουφα, πως θα συνεχισεις με την τωρινη?πως θα την κοιτας στα ματια ?
    θα μπορεσεις να συνεχισεις γνωριζοντας οτι την εχεις προδωσει?
    ή θα δοκιμασεις κ αλλες για να δεις ποια σου καθεται καλα?
    δεν ειμαι επιθετικη μη το παρεις ετσι..μιλαω χυμα κ σταρατα..
    εθιξες ενα θεμα στο οποιο ειμαι αρκετα ευαισθητη γαμωτο....

Senior Member
    Απο την άλλη λέω, ίσως ταιριάζουμε σε όλα, μα σε ΟΛΑ - εκτός απο το κρεβάτι, χημεία, πώς το λένε

Senior Member
    Κοιτάξτε, δέν έχω πρόβλημα να μιλάω μαζί σας ( ξέρω ότι το 99% είστε γυναίκες ) μέχρι τα Χριστούγεννα, απλά είμαστε βιολογικά δομημένοι διαφορετικά, και οι απόψεις όσο και να ζορίζομαι, συγκρούονται.
    Αν νομίζετε-πιστευετε ότι υπάρχει άντρας που ΔΕΝ θα ξενοπηδήξει κατα τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, σάς παρακαλώ βάλτε τον σε φορμόλη και μετά σε μια βιτρίνα, ΔΕΝ θέλω να ανοίξω πυρηνικό όλεθρο μαζί σας
    αλλα λέω τη γνώμη μου. Συνεχίζουμε με το βάσανο μου?

Senior Member
    Φυσικά και κάνει παράπονα, μάλλον έκανε, μία, δύο, πέντε, μέχρι που βαρέθηκε η καημένη, αλλα ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας, και είναι νόμος αυτό, και δέν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες στο σέξ αλλα απο μεριάς της είναι και πάντα ήταν πολύ ψόφιο
    αν ειμασταν μαζι κ με πηδαγες μονο μια φορα τον μηνα..θα σε ειχα ηδη χωρισει .....
    κακως καθεται μαζι σου....δεν εχει θεση καμια γυναικα με εναν αντρα που δεν τιμαει τα σκελια της παραπανω απο 2 φορες την εβδομασα!
    αμ πως...

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    αν ειμασταν μαζι κ με πηδαγες μονο μια φορα τον μηνα..θα σε ειχα ηδη χωρισει .....
    κακως καθεται μαζι σου....δεν εχει θεση καμια γυναικα με εναν αντρα που δεν τιμαει τα σκελια της παραπανω απο 2 φορες την εβδομασα!
    αμ πως...
    ...χα χα όντως!
    απλά μπορεί και η κοπέλα να μη πολύ ψήνεται με το σεξ, όπως και ο φίλος μας και να έχει συμβιβαστεί προσδοκώντας σε ένα ήσυχο μέλλον με έναν άνθρωπο που ταιριάζουν γενικότερα.

Senior Member
    mnimonιο δέν με πιάνεις κούκλα μου... ο όρος να ρίξω έναν στη μικρή συνεπάγεται τη γνωριμία μας, το να τη ζήσω, να τη νοιώσω, ΙΣΩΣ και να την ερωτευτώ, ίσως να βρώ αυτό που έψαχνα, γιατί εμφανισιακά τουλάχιστον και απο όσο την ξέρω, δείχνει να είναι αυτο...
    δεν γνώρισα μια όμορφη κοπελίτσα, με μεγάλο στήθος και κώλο και σκέφτηκα να χωρίσω, η μικρή έχει όλα τα προσόντα που αναζητώ ( επιφανειακά τουλάχιστον ), οπότε αν δεν την "γνωρίσω" δεν μπορώ να ξέρω, και μή μου πείς να το πάιζουμε φιλενάδες κάνα χρόνο...

Senior Member
    Κοιτάξτε, δέν έχω πρόβλημα να μιλάω μαζί σας ( ξέρω ότι το 99% είστε γυναίκες ) μέχρι τα Χριστούγεννα, απλά είμαστε βιολογικά δομημένοι διαφορετικά, και οι απόψεις όσο και να ζορίζομαι, συγκρούονται.
    Αν νομίζετε-πιστευετε ότι υπάρχει άντρας που ΔΕΝ θα ξενοπηδήξει κατα τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, σάς παρακαλώ βάλτε τον σε φορμόλη και μετά σε μια βιτρίνα, ΔΕΝ θέλω να ανοίξω πυρηνικό όλεθρο μαζί σας
    βρε καλο μου τι εννοεις
    οταν λες ξενοκοιτανε οι αντρες??οτι ξενοπηδανε?
    κ γω ξενοκοιταω...αλλα δεν ξενοπηδιεμαι..πες μου τι εννοεις?

Senior Member
    αμ πως...

BOOM είμαστε και σε ηλικία κρίσιμη, αλλα όλα είναι στο χέρι σας, και όσο και άν δεν το πιστεύετε όλα περνάνε απο το μυαλό, ΝΑΙ ακόμη και σε εμάς τους άντρες!

Senior Member
    Όταν αναφέρομαι σε ξενοπήδημα το γράφω ξενοπήδημα, όταν αναφέρομαι σε ξενοκοίταγμα εννοώ μόνο να λιγουρεύεσαι, να σου πετιούνται έξω τα μάτια, να τρέχουν τα σάλια κλπ. :)

Banned
    Ωραια ενα τελευταιο θα σου πω γιατι ειμαι και ενα κινητο πτωμα..Θα σου ελεγα Κωνσταντινε να δωσεις μια ευκαιρια στην σχεση σου..Μιλησε με την κοπελα σου , πες της τα παραπονα σου στον σεξουαλικο τομεα , μπορει να εχει και εκεινη παραπονα απο εσενα και αφεθηκατε και οι δυο σε φειδωλο ψοφιο σεξ.
    Ειλικρινα δεν θα στα ελεγα ολα αυτα , αν δεν ελεγες οτι ειστε σε ολα πολυ καλα και την βλεπεις και γυναικαρα , δλδ δεν εχει φυγει ο ποθος εντελως!Ειναι πολυ σημαντικο το σεξ ναι , πιθανοτατα να βγαλεις τα ματακια σου με την μικρουλα , πιθανοτατα ομως να χασεις και την κοπελα σου αν σε παρει χαμπαρι ή να την χωρισεις ο ιδιος για ενα πηδημα και ειναι κριμα..Το σκετο πηδημα δεν εχει αξια και την καλυτερη να εχεις , αμα λειπει η επικοινωνια , η αγαπη , οι κοινες σκεψεις/στοχοι , τι αξια εχει ενα πηδημα?
    :) καλα ξεμπερδεματα.

Senior Member
    Και έτσι για τα πρακτικά και για να έχετε ένα βιογραφικό με το ποιόν μιλάτε, όποια κοπέλα είχα, μιλάει με τα καλύτερα για μένα ( απο όσες ξέρω ), ποτέ δεν πλήγωνα άνθρωπο ΑΝ δεν υπήρχε αδιέξοδο, αλλα πάντα την παπάρα την έτρωγα εγώ

Senior Member
    καλε το χω παθει κ γω αυτο..περσι..με ενα αγορακι..κ ομως ο αντρας μου, μου εκανε σεξ καθε μερα..
    ναι οκ συμβαινει..κ γω εχω λυγουρευτει ...
    αλλα ρε συ οχι να κανεις κατι παραλληλα..σκεψου τι θα γινει αν το μαθει η τωρινη.
    θα την πληγωσεις παρα πολυ.
    κριμα πολυ κριμα.εγω στην θεση σου θα ημουν ειλικρινης , θα την επιανα την τωρινη κ θα της ελεγα" κοπελια.. το και το..ειμαστε 3 χρονακια μαζι αλλα σε βαρεθηκα..δε μου κανεις κλικ, μου τελειωσε πως το λενε....
    θελω να μεινω μονος μου για να δω τι θελω..θες να περιμενεις,δε θες?κανε ο.τι θελεις... κ γεια χαρα νταν"
    αυτο για μενα ειναι ξηγα μ' αρχιδια.....

Senior Member
    mnimonio καλή ξεκούραση, ακόμα ένα θέμα που δεν ανέφερα... είναι ότι ΔΕΝ μιλάει!!! Ω ναί! όλα τα κρατά μέσα της και δεν συζητά για τίποτα, παρα μόνο για το τί κεφτεδάκια να κάνει, πράσινα ή μπλέ

Senior Member
    ΒΟΟΜ μή βαράτε όλες στα @@ γτι πονάνε, πιστεύω ότι είμαι ντόμπρος και άντρας με αρ...δια απλά μερικές φορές το να κινείσαι υπόγεια σε γλυτώνει απο Παγκόσμιους πολέμους, όλο αυτό για να δώ τi θέλω και ποιό είναι το πρόβλημα στη σχέση μου θέλω να το κάνω, όχι
    για ένα πήδημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast