Να ρισκάρω ή όχι? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 136
    Quote Originally Posted by void View Post
    Ναι ήταν καταιγιστικές οι απαντήσεις!!
    Γεια Στεφανία :)
    χαι μπειμπ.
    Ελπίζω όλα να πέρασαν και αν δεν πέρασαν να περάσουν :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χαι μπειμπ.
    Ελπίζω όλα να πέρασαν και αν δεν πέρασαν να περάσουν :)
    Σιγά σιγά βρίσκουμε τον παλιό καλό εαυτό μας! :)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    mariposa σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, έχεις δίκιο, αλλα ο έρωτας μπορεί να κρατήσει αιώνια?
    ( είμαι πολυγαμικός, λατρεύω τις γυναίκες και πάντα ήμουν άτακτος, αλλα πρέπει να σοβαρευτώ... μεγάλωσα )
    Μια χαρά στα λένε παρακάτω τα παιδιά, λίγο-πολύ όλοι τα ίδια σου λέμε, οπότε ή έχουμε δίκιο γιατί είμαστε αντικειμενικοί κ το βλέπουμε ψύχραιμα από την απ'έξω, ή μας ρίξανε τα ίδια το πρωί μέσα στον καφέ που πίναμε......
    Μια απορία λύσε μου μόνο, έτσι γιατί θα σκάσω:πώς είναι δυνατόν να είσαι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ πολυγαμικός κ ταυτόχρονα να σκέφεσαι βάθος- κήπο το γάμο, κ μάλιστα με μια σχέση στην οποία είσαι ΗΔΗ συμβιβασμένος........? Εγώ δεν μπορώ να κάτσω συμβιβασμένη με έναν άντρα ούτε 2 ώρες! Στη ζωή περνάς καλύτερα όχι εκεί που σε ανέχονται αλλά εκεί που σε απολαμβάνουν.....

Από την άλλη πλευρά, ενώ κανονικά εμένα οι συμβουλές μου είναι πιο πολύ τύπου "καλύτερα να κουβαλάς αμαρτίες παρά απωθημένα", στη συγκεκριμένη περίπτωση αν στόχος σου είναι να βρεις τί θέλεις, τότε το να κάνεις κάτι παράλληλο είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή. Όποιος θέλει να ξελαμπικάρει μένει μόνος του. Αν έχεις κάτι κ με τις 2 ταυτόχρονα τότε η (σχεδόν) βέβαιη κατάληξη θα είναι:
    - Ο ενθουσιασμός για την καινούρια να κάνει τον κύκλο του κ ύστερα τέλος. Αν καταλήξει σε σχέση κανονική τότε οκ, πρόσεξε τουλάχιστον να χωρίσεις ξηγημένα, έγκαιρα, αντρίκια κ πολιτισμένα, γιατί αν τις έχεις κ τις 2 στο δούλεμα για καιρό μάλλον θα σε αφήσουν κ οι 2 στα κρύα του λουτρού, οι άντρες ως γνωστόν δεν μπορείτε να τα καταφέρετε σε 2 πράγματα συγχρόνως κ καλά..... Αν αποδεικτεί φούσκα κ σκάσει γρήγορα, εσύ θα μείνεις να κλαις για την κοπέλα με τα 1000 προτερήματα που έχασες.
    - Εσύ το απωθημένο σου θα το έχεις βγάλει (σε κάποια πράγματα δεν υπάρχει κορεσμός) εν μέρει άρα θα είσαι πάλι στο 0 να ψάχνεις τί θέλεις, αν είσαι για γάμο ή όχι, αν είσαι πολυγαμικός ή όχι, αν ήσουν αχάριστος ή όχι, αν η μικρή τελικά άξιζε τον κόπο ή όχι.....

Ρώτησες αν υπάρχει έρωτας που κρατάει για πάντα........? Σπανιότατο. Υπάρχει όμως έρωτας για τη ζωή, που δε σου επιτρέπει να συμβιβάζεσαι κ να βαλτώνεις σε τελειωμένες καταστάσεις αλλά κ έρωτας προς τον εαυτό σου που δεν σε αφήνει να τρέφεις αυταπάτες κ ανασφάλειες (μη μείνεις μόνος....?) ή να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου κ τους γύρω σου.

Καλησπέρα Κωνσταντίνε και καλησπέρα σε όλους!
    Το μήνυμά σου Κωνσταντίνε, είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη της πολυγαμικής φύσης των ανθρώπων.
    Καλέ ξυπνήστε! Δεν είμαστε στο 1950 που... "πρέπει να σοβαρευτούμε, να βάλουμε την κουλούρα και να κάνουμε οικογένεια"!
    Οι εποχές άλλαξαν!
    Πάνω από το 50% των γάμων που γίνονται σήμερα καταλήγουν σε λίγο καιρό σε διαζύγια.
    Ο γάμος είναι ένα τελείως κοινωνικό κατασκεύασμα που έρχεται σ' αντίθεση με την φύση του ανθρώπου.

Αφήστε τα κοινωνικά "πρέπει" και την ανούσια συζήτηση περί "ηθικού και ανήθικου".
    Το μόνο που χρειάζεται πάντα να κάνουμε, είναι να 'μαστε ειλικρινείς και να μην κοροιδεύουμε κανέναν.
    Κωνσταντίνε, το μόνο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να κοροιδεύεις κάποιον άλλον άνθρωπο, στη συγκεκριμένη περίπτωση την κοπέλα σου που στε 3 χρόνια μαζί.
    Από εκεί και πέρα, το αν θες να συμβιβαστείς πλήρως και να μείνεις σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει, ή αν θες να ρισκάρεις και ν' ακούσεις την καρδιά σου, είναι δική σου επιλογή.
    Σκέψου μόνο 1 πράγμα: η ζωή είναι μικρή και πολύτιμη και πρέπει να την χαρούμε στο έπακρο.

Senior Member
    Μάλλον θα κάνω κάτι παράλληλο με τη μικρή, όχι με διάρκεια, απλά να δώ τι θέλω πραγματικά
    αυτο τωρα το διαβασα..
    Να κερατωσεις την σχεση σου? αν θες να κανεις οτιδηποτε καντο αφου χωρισεις. ειναι προτιμοτερο.. μην τα θες ολα δικα σου.. και την αλλη να σε περιμενει σπιτι και την αλλη στο κρεβατι σου.. αυτο ειναι τεραστια μ@@@κια..
    αν θες να εισαι σωστος πρεπει πρωτα να ξεκαθαρισεις την θεση σου, να χωρισεις δηλαδη.. και να αφησεις την κοπελα σου ησυχη.. απο κει και περα κανε οτι ευχαριστει τον εαυτο σου..
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Quote Originally Posted by void View Post
    Σιγά σιγά βρίσκουμε τον παλιό καλό εαυτό μας! :)

...ναι! ναι ! :)

Thumbs up

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Στη ζωή περνάς καλύτερα όχι εκεί που σε ανέχονται αλλά εκεί που σε απολαμβάνουν.....
    .........φανταστική ατάκα :)

Banned
    .........φανταστική ατάκα :)
    Στο προτείνω ανεπιφύλακτα......... μόνο μια συμβουλή: αν θες όντως να την ακολουθήσεις φρόντισε 1. να τρέχεις γρήγορα κ 2. να ξέρεις να πακετάρεις κ να ξεπακετάρεις γρήγορα..... Άστο δεν είναι να παίρνει κανείς κ πολλές συμβουλές από εμένα:p:p

Στο προτείνω ανεπιφύλακτα......... μόνο μια συμβουλή: αν θες όντως να την ακολουθήσεις φρόντισε 1. να τρέχεις γρήγορα κ 2. να ξέρεις να πακετάρεις κ να ξεπακετάρεις γρήγορα..... Άστο δεν είναι να παίρνει κανείς κ πολλές συμβουλές από εμένα:p:p
    ...το δύσκολο πάντα είναι η απόφαση ;)
    Μετά ψάξε βρες τον καθένα.

Το ακόμη χειρότερο βέβαια, (το χω περάσει παλαιότερα), είναι να βλέπει ο άλλος ότι τον ανέχεσαι, (για διάφορους λόγους), ότι καθόλου δεν τον απολαμβάνεις και να μη φεύγει με τίποτα.

Banned
    ...το δύσκολο πάντα είναι η απόφαση ;)
    Μετά ψάξε βρες τον καθένα.

Το ακόμη χειρότερο βέβαια, (το χω περάσει παλαιότερα), είναι να βλέπει ο άλλος ότι τον ανέχεσαι, (για διάφορους λόγους), ότι καθόλου δεν τον απολαμβάνεις και να μη φεύγει με τίποτα.
    Χμμμμμμμ....... Μήπως από το πολύ βόλεμα ξέχασε κατά πού πέφτει η πόρτα κ χρειάζεται να του το θυμίσεις....? Είναι άβολα όλα αυτά, απλά κάποια στιγμή πρέπει να την πάρεις την απόφαση να κάνεις μια κουβέντα μαζί του να τελειώνει το θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαντζουράνα View Post
    Καλησπέρα Κωνσταντίνε και καλησπέρα σε όλους!
    Το μήνυμά σου Κωνσταντίνε, είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη της πολυγαμικής φύσης των ανθρώπων.
    Καλέ ξυπνήστε! Δεν είμαστε στο 1950 που... "πρέπει να σοβαρευτούμε, να βάλουμε την κουλούρα και να κάνουμε οικογένεια"!
    Οι εποχές άλλαξαν!
    Πάνω από το 50% των γάμων που γίνονται σήμερα καταλήγουν σε λίγο καιρό σε διαζύγια.
    Ο γάμος είναι ένα τελείως κοινωνικό κατασκεύασμα που έρχεται σ' αντίθεση με την φύση του ανθρώπου.

Αφήστε τα κοινωνικά "πρέπει" και την ανούσια συζήτηση περί "ηθικού και ανήθικου".
    Το μόνο που χρειάζεται πάντα να κάνουμε, είναι να 'μαστε ειλικρινείς και να μην κοροιδεύουμε κανέναν.
    Κωνσταντίνε, το μόνο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να κοροιδεύεις κάποιον άλλον άνθρωπο, στη συγκεκριμένη περίπτωση την κοπέλα σου που στε 3 χρόνια μαζί.
    Από εκεί και πέρα, το αν θες να συμβιβαστείς πλήρως και να μείνεις σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει, ή αν θες να ρισκάρεις και ν' ακούσεις την καρδιά σου, είναι δική σου επιλογή.
    Σκέψου μόνο 1 πράγμα: η ζωή είναι μικρή και πολύτιμη και πρέπει να την χαρούμε στο έπακρο.
    Mariposa (ωραίο νικ!)...συμφωνώ ότι ο γάμος είναι μια κοινωνική κατασκευή..βασικά όλη η ζωή μας είναι μια κοινωνική κατασκευή :)
    Οι κοινωνικές κατασκευές υπήρξαν αναγκαιότητα για πολλούς λόγους..φεριπείν ο γάμος που ανέφερες: είναι πράγματι μια νομική πράξη..και σα νομική πράξη εξυπηρετεί πολλούς ανθρώπινους σκοπούς..το πιο απλό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το εξής: είσαι κοπέλα, μικρή, όμορφη και ερωτεύεσαι, κάνεις έρωτα, προκύπτει ένα παιδί, εσύ όμως είσαι πολύ μικρή για να το μεγαλώσεις, οι γονείς σου είναι μαλάκες δε σε βοηθάνε πουθενά και εσύ εν μεσω κρίσης δε βρίσκεις πουθενα δουλειά...και είσαι μόνη, ανύπαντρη, χωρίς φράγκα με ένα παιδί. Μη σου ακούγεται ωφελιμιστικό...εάν δεν υπήρχε τίποτα, ακόμα και αυτές οι κοινωνικές κατασκευές,που κι εγώ, όσον αφορά τον εαυτό μου, είμαι εναντίον, η κοινωνία θα ήταν τελείως διαφορετική και πολύ πιο άσχημη πίστεψέ με..
    Το γεγονός ότι δε ζούμε πλέον στο 1950,δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να παντρευόμαστε..ή να αναιρέσουμε την αξία του γάμου επειδή το 50 % καταλήγουν σε διαζύγια..η ύπαρξη διαζυγίων δεν καθιστά παρωχημένο το γάμο!!
    Ο πετυχημένος γάμος καθίσταται ανεφικτος για πολλούς λόγους που κυρίως αφορούν το χαρακτήρα των εμπλεκομένων..
    ο γάμος από μόνος του συνιστά πίστη και αφοσιωση, που σαν ανάγκες είναι πιο εξελιγμένες από την ανάγκη του να είσαι πολυγαμικός..
    Η ανάγκη για σεξ είναι πράγματι αρχέγονη, ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, η ανάγκη για αναπαραγωγή.
    Η ανάγκη για πολυγαμία είναι επίκτητη και κατά την άποψή μου από τις μεγαλύτερες κοινωνικές κατασκευές...αρχικά ξεκίνησε με το ανδρικό φύλο ως απόδειξη του ανδρισμού τους και εν συνεχεία επεκτάθηκε και στις γυναικες ως απόδειξη της χειραφέτησής τους.
    Η εξέλιξη του ανθρώπου είναι αυτή που καθορίζει τις συνήθειές του και τις ανάγκες του..και το να φτάσουμε σε σημείο να εξοβελίζουμε ό,τιδήποτε άπτεται των βαθυτερων συναισθημάτων μας,όσο και αν μας τρομάζουν, ή να αφήνουμε κάθε εγωιστική τάση να μας συνεπαίρνει χωρίς να υπολογίζουμε το συναίσθημα του άλλου, το θεωρώ τουλάχιστον πισωγύρισμα στην εξελιξη του ατόμου.. χωρίς καμία διάθεση ηθικολογίας και κοινωνικού καθωσπρεπισμού, πίστεψέ με..
    Τα ευγενή και αληθινά αισθήματα είναι αυτό που πραγματικά είμαστε και που μετράει.
    Η μικρή και πολύτιμη ζωή που πολύ σωστά αναφέρεις είναι έτσι ακριβώς λόγω της ύπαρξης εξελιγμένων συναισθημάτων και των αναγκών που απορρέουν από αυτά :)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Χμμμμμμμ....... Μήπως από το πολύ βόλεμα ξέχασε κατά πού πέφτει η πόρτα κ χρειάζεται να του το θυμίσεις....? Είναι άβολα όλα αυτά, απλά κάποια στιγμή πρέπει να την πάρεις την απόφαση να κάνεις μια κουβέντα μαζί του να τελειώνει το θέμα.
    Είναι παλιό έργο, απλά πλέον σκέφτομαι πόσο χρόνο έχω χάσει σε σχέσεις που είχαν τελειώσει και δεν έβρισκα τον τρόπο να φύγω.
    Μεγαλώνοντας πιστεύω ότι πλέον μας βγαίνουν αυτόματα οι άμυνες και η εμπειρία.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δεν πιστεύω πως υπάρχει άντρας που δεν ξενοκοιτάει, και τρελά ερωτευμένος να είσαι, ένα βλέφαρο θα το ρίξεις ( κατ εμέ )
    Τώρα, για τον άν αποτελεί θέμα του φόρουμ αντάξια, πιστεύω πως ναί γιατί όλα τα προβλήματα προκαλούν άγχος, στρές και στεναχώρια, οπότε είναι όλα θέμα ψυχολογίας ( εξάλλου η ενότητα απο μόνη της λέει πόστ για σχέσεις )
    Δεν κυνηγάω μικρές, είμαι αρκετά ανασφαλής στο να βρώ μια 10 χρόνια μικρότερη, και ειδικά όμορφη σαν αυτή, μπορεί να "πετάξει" μέσα σε μια μέρα μακριά σου... το όλο θέμα μου είναι το άν πρέπει να χωρίσω με την νύν για κάτι νέο και ενθουσιώδες ή
    να το πάω λίγο παράλληλα με τη μικρή μέχρι να δώ τι θέλω πραγματικά, αυτό δεν είναι το ποιό ασφαλές? Αν και ανήθικο αλλα κανείς δεν είναι τέλειος...
    Απλά σκέφτομαι οτι άν χωρίσω και το μετανιώσω, και δεν μας βγεί με την μικρή, θα καταρρακωθω... ίσως την παρα έχω σίγουρη την νύν και αν τη χάσω, χάσω τη γή κάτω απο τα πόδια μου... αλλα η μικρή μου έχει κλέψει τη καρδιά... είναι αλήθεια οτι τη σκέφτομαι συνεχώς... τί να κάνω? Να μετακομίσω στα Αραβικά εμιράτα, να ασπαστώ τον Ισλαμισμό και να κρατήσω και τις δυό???
    δεν καταλαβαινω γιατι δε χωριζεις τη νυν σου, αφου σεξ δεν κανετε ουτε την γουσταρεις σαν προσωπικοτητα, παθητικη, δε μιλαει, μονο για τα κεφτεδακια, ψοφια στο σεξ, ελλειψη χημειας κτλ. Το λαθος σου ειναι που μενεις μαζι της.

Και δεν καταλαβαινω, 30 χρονων ανθρωπος ησουν, αντρας κιολας που υποτιθεται οτι τα αρσενικα εχουν απαιτησεις σε αυτο το πεδιο, γιατι να κανεις σχεση με μια που δεν υπαρχει χημεια και καλο σεξ αλλα αντιθετως καθεται σαν ψοφια τσιπουρα?

Δεν εισαι κανα 20χρονο που ξεμυαλιστηκε ή που δεν ξερει που παν τα τεσσερα και πως γινεται το σεξ. Στα 20 κι εγω εμεινα με εναν μαλακα που δεν υπηρχε καθολου χημεια, αλλα I didn't know any better! Τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να συμβιβαστω σε μια σχεση ουτε για δυο ωρες που λεει και η μαριποζα, και ειδικα στο ζητημα του σεξ. Αλλιως τι να τον κανω τον αλλο? Να εχω σχεση για να με παιρνει αγκαλιτσα, να του μαγειρευω φακες και να πηγαινουμε για καφε?

Σου αρεσει εσενα που εισαι ετσι? Βρες τι φταιει μεσα σου και αλλαξε το, βρες τι θες και διεκδικησε το, και να εισαι σωστος απεναντι στις κοπελες αλλα και στον εαυτο σου. Το οτι μπορει η πρωην σου να λεει καλα λογια επειδη απλα δεν εμαθε τι μαλακιες μπορει να εκανες, δεν σε κανει καλο πρωην.

Επισης συμφωνω με βοιντ και ρεμ. Η κοπελα σου αν δεν σε απαταειηδη, προκειται να το κανει πολυ συντομα. Ανωριμο και αυτο απο μερους της, οχι οτι θα σε απατησει, αλλα οτι μενει σε μια τετοια σχεση. Εχετε και οι δυο παρομοια θεματα, δεν ειναι τυχαιο που ειστε μαζι. Φροντισε να τα ξεπερασεις καπως, για να μην ειναι και οι επομενες σχεσεις καταδικασμενες.

Senior Member
    Ευχαριστώ το κόμμα Γυναικών για τις απόψεις τους!! Ειλικρινά με βοηθήσατε!!! Αποφάσισα να κρατήσω και τις 2! Τη μία για τα κεφτεδάκια και την άλλη για το κρεβάτι!!!

Senior Member
    δεν καταλαβαινεις, δεν καταλαβαινεις...
    τι δεν καταλαβαινεις λιλι???
    ο κωνσταντινος φοβαται μη μας μεινει στο ραφι!!!! :p

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast