Γιατί εξαφανίζονται; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 103
    Senior Member
    Για να εχει ομως παρε δωσε 3 μηνες σημαινει οτι ηταν ειναι καλη παρεα η κοπελα..Ειδικα αν κλεινανε 7ωρα στις εξοδους.

Αν λοιπον γουσταρεις τον αλλον πολυ και το σεξ sucks ,ε το παλευεις το συζητας το προσπαθεις..
    11/12/2006

Senior Member
    Πάντως, πιστεύω ότι ,για εσένα την ίδια, πρέπει να επιδιώξεις να βρεθείτε από κοντά.
    Είναι σημαντικό να του εκφράσεις τι θέλεις από εκείνον.
    Αλήθεια, τι θέλεις από εκείνον; θέλεις να είσαστε μαζί;
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το "κοιμηθηκαμε μαζι 3 φορες" υποθετω οτι περιειχε και σεξ. σωστα?
    θεωρω οτι δεν τραβουσε η ιστορια γι αυτον. και μετα και το σεξ, βεβαιωθηκε και βρηκε δικαιολογιες για να φυγει..
    δεν σημαινει οτι σε κοροιδεψε.
    που να ξερει καποιος, πριν δοκιμαστει μια γνωριμια, αν του ταιριαζει?
    Πολύ απλά τα λέτε βρε παιδία εγώ σκέφτομαι οτι εξαιτείας αυτού του τύπου μάνι μάνι έχω πάει με 2 άντρες και ο δευτερος μου φερθηκε έτσι. Και τι ξενερωνουν δηλ οι άντρες θα τους αφηνουμε να κάνουν ότι θέλουν πάνω μας και μετά θα λέω πάμε για άλλα να κοιμηθει μαζί μου ηθελε απλώς και θα ανεβαίνει ο αριθμός; Είναι λογικό να κάνεις αυτό τον μικρό τσακωμό και μετά να εξαφανίζεται και να δεχτώ έτσι απλά πως μπορεί να μου το κάνουν και άλλοι αυτό και πως είναι και φυσιολογικό και πως φταίω εγω μάλιστα αν ένας άντρας έχει τα ... ας λέει δεν σε γουσταρω όχι θα σε πάρω και να εξαφανίζεται...μαλιστα απλά μου είπε πως μου χρωστάει ένα τσακωμό γιατί του είπα αυτά βραδιατικά οχι οτι τον ξενερωσα και να κατευχήν; Εγώ κάθε πρωί που ξυπνάω κάνω 10 ώρες να συνέρθω...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καλα πολυ κορυφαιο ηταν οτι μου συνεβη φετος το καλοκαιρι αφου ειχα χωρισει! Βρισκω εναν παλιο φιλο, και αυτος μου την πεφτει με τη μια. ΕΙχε ερθει διακοπες εδω δουλευει αλλου. Βγηκαμε δυο βραδια μου την επεφτε, δεν εγινε κατι παραπανω ομως γιατι δεν πολυγουσταρα και ημουν φρασκοχωρισμενη που μυαλο για τετοια. Αλλα το τι μου ελγε παιρνει οσκαρ σεναριου!! Μονο προταση γαμου δε μου εκανε! Και οταν τελειωσω το μεταπτυχιακο να παω να μεινω μαζι του στην πολη που μενει, και τοσα χρονια με περιμενε να με βρει ελευθερη, και τουτο και το αλλο. Τελσοπαντων εφυγε την μεθεπομενη μερα με βαρια καρδια και εκανε σχεδια ποσο γρηγορα θα ξαναγυρισει να με δει, ελεγε σε 5-6 μερες θα ερχοταν πισω. Εχουν περασει 3 μηνες, και δεν εχει παρει ουτε τηλ! χαχααχα! το ποσο χαιρομαι που δεν εγινε κατι μεταξυ μας δε φανταζεσαι, αλλα γενικα οι ανθρωποι ειναι λιγο μαλακες ωρες ωρες :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by frauleniazwi View Post
    Πολύ απλά τα λέτε βρε παιδία εγώ σκέφτομαι οτι εξαιτείας αυτού του τύπου μάνι μάνι έχω πάει με 2 άντρες και ο δευτερος μου φερθηκε έτσι. Και τι ξενερωνουν δηλ οι άντρες θα τους αφηνουμε να κάνουν ότι θέλουν πάνω μας και μετά θα λέω πάμε για άλλα να κοιμηθει μαζί μου ηθελε απλώς και θα ανεβαίνει ο αριθμός; Είναι λογικό να κάνεις αυτό τον μικρό τσακωμό και μετά να εξαφανίζεται και να δεχτώ έτσι απλά πως μπορεί να μου το κάνουν και άλλοι αυτό και πως είναι και φυσιολογικό και πως φταίω εγω μάλιστα αν ένας άντρας έχει τα ... ας λέει δεν σε γουσταρω όχι θα σε πάρω και να εξαφανίζεται...μαλιστα απλά μου είπε πως μου χρωστάει ένα τσακωμό γιατί του είπα αυτά βραδιατικά οχι οτι τον ξενερωσα και να κατευχήν; Εγώ κάθε πρωί που ξυπνάω κάνω 10 ώρες να συνέρθω...
    ναι καλη μου ετσι ειναι οι αντρες, πολλοι απο αυτους, να μην πω ολοι. για αυτο επειδη δεν εχεις πολλες εμπειριες προσεχε περισσοτερο νεξτ ταιμ. Ολες εχουε φαει τετοια σκατα λιγο πολυ. Και εσυ επειδη τωρα αρχισες να ξανακυκλοφορεις και δεν το ξερεις το παιχνιδι ηταν μοιραιο να σου τυχει κατι τετοιο. Πολυ πιθανο ειναι οτι θα σου τυχουν και αλλα. Αν δεν τα μπορεις αυτα και θες μονο σχεση, παρε τα μετρα σου. Δεν ξερω τι θα σκεφτεις πως να χειριζεσαι τις καταστασεις, να το ξεκαθαριζεις με λογια και με εργα απο την αρχη? δεν ξερω αν γινεται και αυτο, γιατι οταν αρχιζεις κατι δεν ξερεις που θα παει, αλλα θα μαθεις.. παθαινοντας συννηθως.. αλλα θα μαθεις να ξεχωριζεις καλυτερα αν καποιος σε θελει για σχεση η μονο για πηδημα..

Banned
    Άσχετο, χωρίς να αποκλείω κ τίποτα σε αυτή ζωή (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου), μήπως παίζει κ το ενδεχόμενο να ήταν μια περιπέτεια που να φούσκωσε...... κ ύστερα να ξεφούσκωσε?
    Γιατί να το παίδευε 3 μήνες, να έδειχνε πρόσωπο κουβαρντά, να κλείνανε σχεδόν ωράριο 2ης δουλειάς στα ραντεβού κλπ κλπ κ όοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά για μερικά πηδήματα, κομματάκι απίθανο μου φαίνεται..... ή να το κράτησε τόσο επειδή νόμιζε ότι θα βγάζανε σεξουαλική χημεία κ δεν βγάλανε (συνήθως τότε ο άλλος δεν λέει ότι πέρασε υπέροχα, αλλά δε σχολιάζει τίποτα, εκτός κ αν η άλλη τον ρώταγε συνέχεια "πώς του φάνηκε?", οπότε τί να απαντήσει ο χριστιανός?).
    Ίσως να ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων, που μπαίνουν σε μια "περιπέτεια" δείχνουν τρελό ενθουσιασμό, ενδιαφέρον κ ότι γουστάρουν πολύ κλπ κλπ, χωρίς όμως συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης, γιατί κ οι ίδιοι ζουν την ανδρεναλίνη του παραμυθιού που έχουν φτιάξει στο κεφάλι τους. Επειδή όμως αυτό είναι ενθουσιώδες μεν, τελείως επιφανειακό δε, γίνονται λούηδες μόλις σκάσει μύτη η επόμενη υποψήφια, μόλις μεσολαβήσει απόσταση ή η παραμικρή δυσκολία/περίεργη συγκυρία κλπ κλπ κ το θέμα αποτελειώνεται μόλις καταλάβουν πως η κοπέλα έχει προσδοκίες (ατάκα- θάνατος "δεν είμαι εγώ από τις κοπέλες της μιας βραδιάς...") ή αντιληφθούν πίεση για κάτι πιο σταθερό κ μόνιμο από αυτό που ο βραχυχρόνιος ορίζοντάς τους μπορεί να προσφέρει.

Senior Member
    α μαλιστα...
    αλλαζει η συζητηση , τωρα..
    γιατι μιλας για πραγματα που οι αλλοι κανΟΥΝ πανω σου και γι αυτο που οι επομενοι θα σου κανΟΥΝ?
    εσυ που εισαι σε ολο αυτο? απουσιαζες?
    σε βιασε κανεις?
    εσυ δεν του εδωσες το τηλεφωνο σου?
    εσυ δεν ηθελες να βγειτε, οταν βγαινατε?
    εσυ δεν ηθελες να κανεις σεξ μαζι του, αλλα δεχτηκες με το ζορι?

αν για να "πας" με εναν ανδρα, θεωρεις προυποθεση το να εχεις σχεση μαζι του, φροντιζεις να προχωρας στο σεξ, αφου κανεις την σχεση.. εσυ εμαθες οτι "δεν ειναι ετοιμος για σχεση"(μεγαλο ψεμα αυτο, παρεμπιπτοντως) πολυ μετα το σεξ.....
    αν εσυ προχωρας στο σεξ, ειτε επειδη θελεις, ειτε με την ελπιδα μιας σχεσης, αυτος μπορει να θελει μονο το σεξ, η να θελει σχεση ΜΟΝΟ αν ταιριαζετε στην παρεα και στο σεξ...

αν σου ελεγε ξεκαθαρα 'δεν σε γουσταρω", μπορει να τον εβριζες τωρα για αγενη... βεβαια συμφωνω οτι πολλες παρεξηγησεις γινονται απο την συνηθεια των ανδρων να δειχνουν με την εξαφανιση τους οτι δεν γουσταρουν, ενω το αρθρωνουν μονο αν πιεστουν πολυ... την επομενη φορα, θα το ξερεις, οτι οι πραξεις δειχνουν τις προτιμησεις ενος ανδρα..

Banned
    Την ουσία την άφησες για το τέλος.....
    Βασικά κοίτα εσύ να περνάς καλά με έναν άνθρωπο κ ύστερα τέλος. Γιατί, απ'όσο ξέρω από τη δεκαετία του '40 κ ύστερα το να "πείσεις" άντρα για σχέση με δόλωμα το σεξ δεν παίζει..... Κ ό,τι κ να έχετε, αν δεν του βγει το σεξ ή το ο,τιδήποτε άλλο έχει στο μυαλό του όπως το ήθελε/φανταζόταν έχει κάθε δικαίωμα να φύγει, αυτά δεν πάνε βάσει σύμβασης.
    Αλλά αυτό το "τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι θέλουν πάνω μας" με προβληματίζει ..... Εσύ δηλ α) του έκανες χάρη που του έκατσες? β) προσποιόσουν ότι πέρναγες καλά? γ) σε έδεσε, σου έκανε τίποτα too kinky που δεν ήθελες, με την απαιλή περίστροφου στον κρόταφο? δ)βλέπεις το σεξ όχι σαν παιχνίδι μεταξύ 2 ενηλίκων που περνάνε καλά, αλλά ως μέσο να "μπλέξεις" κάποιον σε σχέση........? Γιατί αν συμβαίνει το τελευταίο είναι πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    καλα πολυ κορυφαιο ηταν οτι μου συνεβη φετος το καλοκαιρι αφου ειχα χωρισει! Βρισκω εναν παλιο φιλο, και αυτος μου την πεφτει με τη μια. ΕΙχε ερθει διακοπες εδω δουλευει αλλου. Βγηκαμε δυο βραδια μου την επεφτε, δεν εγινε κατι παραπανω ομως γιατι δεν πολυγουσταρα και ημουν φρασκοχωρισμενη που μυαλο για τετοια. Αλλα το τι μου ελγε παιρνει οσκαρ σεναριου!! Μονο προταση γαμου δε μου εκανε! Και οταν τελειωσω το μεταπτυχιακο να παω να μεινω μαζι του στην πολη που μενει, και τοσα χρονια με περιμενε να με βρει ελευθερη, και τουτο και το αλλο. Τελσοπαντων εφυγε την μεθεπομενη μερα με βαρια καρδια και εκανε σχεδια ποσο γρηγορα θα ξαναγυρισει να με δει, ελεγε σε 5-6 μερες θα ερχοταν πισω. Εχουν περασει 3 μηνες, και δεν εχει παρει ουτε τηλ! χαχααχα! το ποσο χαιρομαι που δεν εγινε κατι μεταξυ μας δε φανταζεσαι, αλλα γενικα οι ανθρωποι ειναι λιγο μαλακες ωρες ωρες :p
    το συμπερασμα ειναι παντα το ιδιο.
    τα λογια ειναι του αερα.
    τις πραξεις να κοιταμε, ΜΟΝΟ...

Senior Member
    Εγώ δεν κατάλαβα ρε παιδιά ότι έκανε σεξ μαζί του για να αποκτήσουν σχέση..
    εγώ κατάλαβα ότι φλερταριζαν τόσο καιρό, σε κάποια στιγμή προφανώς μπήκε και το σεξουαλικό στη μέση, ως φυσική κατάληξη σε δυο ανθρώπους πουγουστάρονται και μετά προέκυψαν διάφορες συγκυρίες οι οποίες βέβαια στην προ σεξ εποχή δεν υπήρχαν!
    λογικό δεν είναι να του ζητήσει το λόγο;
    Δε λέω ότι ο άλλος το έκανε για να την εξαπατήσει αλλά εφόσον του ξεφούσκωσε, πράγμα που μπορεί να συμβεί, δεν οφείλει να είναι ειλικρινής απέναντί της;
    Και τι πάει να πει δεν είναι σε φάση για σχέση;;και μας το λέει τώρα;
    αυτά τα λέμε εξαρχής, όχι αφού κάνουμε σεξ..είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ειδικά σε μικρότερη ηλικία το βλέπουν λίγο πιο συναισθηματικά το σεξ..
    Δεν θα τον βγάλω και μάγκα τώρα...είναι πληγωτική η συμπεριφορά του..
    Και φυσικά δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι θελουν πάνω μας..όχι με την έννοια ότι ασελγούν, αλλά γιατί ξέρουν και μόνοι τους ότι αυτός που νιώθει δε θα φέρει αντιστάσεις εύκολα και στο τέλος θα πληγωθεί.
    Αν είσαι σωστός φροντίζεις να μην πληγώνεις λοιπόν τους άλλους.
    Αυτό μας έλειπε να αποδεχτούμε ότι ο καθένας μπορεί να κυριαρχει πάνω μας και να εξουσιάζει την ψυχολογία μας, επειδή ειναι ανεπαρκής για να δώσει κάτι παραπάνω και επειδή ακόμα χειρότερα γνωρίζει ότι είναι σε πλεονεκτική θέση λόγω του ότι ξέρει μέχρι που θα φτάσουν τα συναισθήματά του.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το συμπερασμα ειναι παντα το ιδιο.
    τα λογια ειναι του αερα.
    τις πραξεις να κοιταμε, ΜΟΝΟ...

ετσι!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Για να εχει ομως παρε δωσε 3 μηνες σημαινει οτι ηταν ειναι καλη παρεα η κοπελα..Ειδικα αν κλεινανε 7ωρα στις εξοδους.

Αν λοιπον γουσταρεις τον αλλον πολυ και το σεξ sucks ,ε το παλευεις το συζητας το προσπαθεις..
    απο την στιγμη που δεν ειχαν σχεση τατς, μπορει αυτος να εβγαινε και μ αλλες δυο η αλλες δεκα και να κλεινανε 15ωρα στις εξοδους, που επισης μπορει να ηταν καλη η και καλυτερη παρεα. το ξερουμε? δικαιωμα του δεν ειναι?

αν ειναι νεα η γνωριμια και το σεξ σαξ, η αν εχεις υποψη σου κατι που προτιμας περισσοτερο σαν παρεα και σαν σεξ, φευγεις.
    γιατι να προσπαθησεις? καταναγκαστικο εργο ειναι το σεξ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Εγώ δεν κατάλαβα ρε παιδιά ότι έκανε σεξ μαζί του για να αποκτήσουν σχέση..
    εγώ κατάλαβα ότι φλερταριζαν τόσο καιρό, σε κάποια στιγμή προφανώς μπήκε και το σεξουαλικό στη μέση, ως φυσική κατάληξη σε δυο ανθρώπους πουγουστάρονται και μετά προέκυψαν διάφορες συγκυρίες οι οποίες βέβαια στην προ σεξ εποχή δεν υπήρχαν!
    λογικό δεν είναι να του ζητήσει το λόγο;
    Δε λέω ότι ο άλλος το έκανε για να την εξαπατήσει αλλά εφόσον του ξεφούσκωσε, πράγμα που μπορεί να συμβεί, δεν οφείλει να είναι ειλικρινής απέναντί της;
    Και τι πάει να πει δεν είναι σε φάση για σχέση;;και μας το λέει τώρα;
    αυτά τα λέμε εξαρχής, όχι αφού κάνουμε σεξ..είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ειδικά σε μικρότερη ηλικία το βλέπουν λίγο πιο συναισθηματικά το σεξ..
    Δεν θα τον βγάλω και μάγκα τώρα...είναι πληγωτική η συμπεριφορά του..
    Και φυσικά δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι θελουν πάνω μας..όχι με την έννοια ότι ασελγούν, αλλά γιατί ξέρουν και μόνοι τους ότι αυτός που νιώθει δε θα φέρει αντιστάσεις εύκολα και στο τέλος θα πληγωθεί.
    Αν είσαι σωστός φροντίζεις να μην πληγώνεις λοιπόν τους άλλους.
    Αυτό μας έλειπε να αποδεχτούμε ότι ο καθένας μπορεί να κυριαρχει πάνω μας και να εξουσιάζει την ψυχολογία μας, επειδή ειναι ανεπαρκής για να δώσει κάτι παραπάνω και επειδή ακόμα χειρότερα γνωρίζει ότι είναι σε πλεονεκτική θέση λόγω του ότι ξέρει μέχρι που θα φτάσουν τα συναισθήματά του.
    πολυ λογικο ειναι να του ζητησει τον λογο βοιντ.
    εκεινος ομως δεν ειναι ειλικρινης κι αντι να απαντησει για τον πραγματικο λογο, ειπε δικαιολογιες.
    ΦΥΣΙΚΑ και θα ηταν σωστο και δικαιο να πει την αληθεια με καποιον ευγενικο τροπο.
    αυτα ομως, ως προς τις εξηγησεις ΜΟΝΟ.

κατα τα αλλα, καποιος που φλερταρει, δεν σημαινει οτι εχει σκοπο να κανει σχεση με το συγκεκριμενο ατομο.
    μπορει απ την αρχη να ξερει οτι θελει απλα να κανει λιγη παρεα και λιγο σεξ μαζι του, υπαρχει υποχρεωση οποιος φλερταρει να προχωραει σε σχεση?
    μπορει και να μην το ξερει απο την αρχη, αλλα στην πορεια να μην του αρεσει η συναναστροφη. θα μεινει με το ζορι?

Banned
    Ναι αλλα αν δεν ξεκαθαρίσεις τα πράγματα από την αρχή μετά και εγω εχω παρατηρησει ότι θα γυρίσει να σου πει όπως τωρα δεν ειχες καταλάβει...
    τα πραγματα δεν ειναι ποτε ξεκαθαρισμενα απο την αρχη θυμαμαι οταν συναντησα τυχαια αυτη που εμινα μαζι της 8 χρονια η πρωτη της δηλωση ηταν εγω δε θα πλησιασω ποτε αντρα ακουσες??????

αν ξεκαθαρισεις τα πραγματα απο την αρχη θα παρεις τα μου στο τελος μολις ακουσουν τη λεξει σοβαρο φρικαρουν (μονο αυτοι ξερουν γιατι.)

Να υποθεσω πως εκεινη την μερα ολοκληρωσατε? (sic!)
    κατι ξερεις για να το λες...

Junior Member
    Η άποψη μου στο θέμα είναι ότι αν είναι να γυρίσει... θα γυρίσει.
    Μάλλον τον τρόμαξες για σοβαρη σχέση. Προσπάθησε να είσαι ευδιάθετη στην δουλεία, σαν να μην τρέχει τίποτα.
    Άσε που με τα λεγόμενα σου αισθάνομαι ότι μπορεί να πειράχτηκε και αυτός. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι δεν βρεθήκατε για 20 μέρες μπορεί να τον πείραξε και αυτόν όχι μόνο εσένα (π.χ η αδερφή του).

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast