Results 61 to 75 of 103
Thread: Γιατί εξαφανίζονται;
-
25-10-2014, 12:36 #61
δε διαβασα ολο το θεμα γιατι γραφτηκαν πολλα και βαριεμαι. ο λογος που εξαφανιζονται ειναι προφανως επειδη δε ταιριαζεται. εσυ μπορει να μη το βλεπεις, το βλεπουν ομως εκεινοι. καποιοι φευγουν σιγα σιγα, με τις οποιες καλες τους συμπεριφορες ή με δικαιολογιες, αλλοι εξαφανιζονται ξαφνικα. κι εγω ολες τις φορες που παρατησα καποια ηταν γιατι μας χωριζαν περισσοτερα απ'οτι μας ενωναν. δε μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο, απλα προχωρας παρακατω στον επομενο. οσο πιο συντομα γινει, τοσο καλυτερα θα εισαι. καλο ειναι να μη κολλαμε τοσο με ανθρωπους που δε μας ταιριαζουν, αν και οταν μας φτυνουν συμβαινει το αντιθετο.
- 25-10-2014, 13:44 #62
+1000
αυτο ακριβως συμβαινει, οσο και να το παιδευουμε.
δεν ταιριαζουμε με ολους, οσο καλες προθεσεις να εχουμε, ουτε κανεις μπορει να σου κανει συμβολαιο με το καλημερα οτι η γνωριμια σας θα εξελιχθει σε σχεση.
δεν σημαινει οτι σε κοροιδεψε καποιος που δεν θελησε να προχωρησει μαζι σου γιατι κατι του ξυνισε στην πορεια.
αν το μονο προβλημα ειναι η εξαφανιση, αντι της εξηγησης, αυτο το εχουν οι περισσοτεροι ανδρες. δεν τα πανε πολυ καλα με τις εξηγησεις.. ειναι αβολο, αλλα ισχυει..
25-10-2014, 13:50 #63
δεν με καταλαβες.
το προβλημα δεν ειναι οτι καποιες νομιζουν οτι θα κρατησουν καποιον με το κρεβατι, αλλα οτι καποιες νομιζουν οτι αν πεσουν στο κρεβατι με καποιον, αυτο αποτελει και συμφωνια/συμβολαιο οτι προχωραει σε δεσμευση μαζι τους.
παλι δυλειτουργικα σκεφτεσαι.. δεν εισαι "σοβαρη" επειδη του το δηλωνεις, αυτο ειναι αστειο. σοβαρη εισαι οταν φερεσαι σοβαρα και υπευθυνα . αυτος τι να σκεφτει? αυτος εκανε σεξ οταν το θελησε. αν εσυ το θεωρουσες σημειο καμπης/δεσμευσης το σεξ, εσυ επρεπε να το σκεφτεις αν ηθελες η δεν ηθελες να το κανεις εφοσον δεν ενοιωθες ασφαλης.
25-10-2014, 13:58 #64
...συμφωνω απόλυτα.
Φραουλένια, αυτή η αγωνία για σχέση, ακόμη και οι ερωτήσεις, "είμαστε μαζί" πέρα από κτητικότητα δείχνουν και τεράστια ανασφάλεια.
Είναι δυο χαρακτηριστικά που ξενερώνουν απίστευτα τον άλλο, είτε είναι άντρας, είτε είναι γυναίκα.
Απ την άλλη μπορεί όντως απλά να ξεφούσκωσε το θέμα για εκείνον και να μην έχεις καμία ευθύνη εσύ.
Ισως επειδή μόλις βγήκε από σχέση να μην ήθελε να μπει πάλι σε κάτι τέτοιο.
Οπως και να έχει, προφύλαξε τον εαυτό σου από τέτοια ξεσπάσματα, (όπως αυτο στη δουλειά), ώστε να διαφυλλάξεις τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σου...
25-10-2014, 13:58 #65
Φραουλενια , καλησπερα .
Αν δουλευει 104 ωρες την εβδομαδα , δηλαδη πανω απο 14 ωρες την ημερα χωρις ρεπο , και υποθεσουμε οτι κοιμαται 8 ωρες την ημερα , τοτε εχει ελευθερες 2 ωρες την ημερα χωρις να υπολογιζουμε τον χρονο που ειχε για να φαει , να κανει ντουζ , να παει και να γυρισει απο την δουλεια κλπ κλπ.
Ενας ανθρωπος που εχει τοσο λιγο ελευθερο χρονο , ειναι λογικο πως δεν μπορει να κανει σχεση , οσο και να ενδιαφεροταν.
Η σταση του δεν ειναι ακραια , ειναι κατανοητη . Ισως θα επρεπε να σου πει οτι δεν εχει χρονο για κατι παραπανω , για να ειναι 100% ενταξει .
25-10-2014, 14:44 #66
εσυ θες να εχεις μια σχεση κι αυτος οχι ..ωραια...
γιατι δεν το βλεπεις σαν μια ωραια περιπετεια που περασες μαζι του (γτ αποτι λες στην αρχη ηταν πολυ ωραια) και να πας παρακατω...? δεν εχει νοημα να συνεχιζεις να ασχολεισαι μαζι του απο την στιγμη που θελετε διαφορετικα πραγματα...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
25-10-2014, 15:21 #67
25-10-2014, 16:41 #68
25-10-2014, 17:23 #69
Για μένα υπάρχει μια χαρά αυτή η κονωνία.
Ο καθένας πιστεύω, λίγο ή πολύ ζει με τους κανόνες που έφτιαξε ο ίδιος.
Αυτός που δεν έχει το θάρρος να ζήσει όπως θέλει και να το υποστηρίξει, αυτός μόνο έχει θέμα με την κοινωνία.
Αν είμαστε σίγουροι γι' αυτό που θέλουμε, τότε η κοινωνία (αυτό που τέλος πάντων αντιλαμβάνεται ο καθένας μας σαν κοινωνία) μια χαρά προσαρμόζεται σ' αυτό.
Συνήθως ονομάζουμε "κοινωνία" τα όρια που βάζουμε οι ίδιοι ή οι οικείοι μας στον εαυτό μας και στη ζωή μας.
Αν εγώ νιώθω ανήθικη επειδή πήγα με 100 άντρες στη ζωή μου, δεν χρειάζεται καμιά κοινωνία να με πει *******, το νιώθω μέσα μου (γιατί κάποιοι μου το πέρασαν βεβαίως, αλλά γιατί κι εγώ το δέχτηκα αδιαπραγμάτευτα). Αν πάλι νιώθω μια χαρά μ' αυτό, σιγά μη μ' ενδιαφέρει τι θα πει ο ένας κι ο άλλος.
Όσο για το τελευταίο που λες, σε διαβεβαιώ ότι υπάρχουν άντρες που νιώθουν έτσι ακριβώς. Ότι τους εκμεταλλεύτηκαν και τους απέρριψαν. Και μου το έχουν πει μεταξύ αστείου και σοβαρού. Γιατί, μια χαρά παίρνει ο άντρας αυτόν το ρόλο αν νιώσει έξω από τα νερά του. Κακά τα ψέματα, μπορεί σε πρώτη φάση να χαρεί κάποιος άντρας όταν τον αντιμετωπίζεις σαν σεξουαλικό αντικείμενο, αλλά ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να αρκεστεί σε έναν τέτοιο ρόλο για πολύ. Οι πιο πολλοί άντρες δεν μπορούν να διανοηθούν ότι μπορεί να μην τους θέλεις για κάτι παραπάνω, γιατί δεν το έχουν συνηθίσει.
Ο άντρας είναι περισσότερο ανασφάλης από μία γυναίκα που στέκεται στα πόδια της και φυσικά, είναι αυτός που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από μια γυναίκα δίπλα του για να ζήσει καλά και ποιοτικά. Ο άντρας δεν αντέχει μόνος του, χωρίς τη γυναίκα ή τη μανούλα του (ελάχιστες οι εξαιρέσεις). Η γυναίκα εφόσον πλέον είναι οικονομικά ανεξάρτητη, μια χαρά μπορεί.
Τώρα, πώς έχουν καταφέρει κάποιες γυναίκες να δίνουν στους άντρες την δυνατότητα να κάνουν τους δύσκολους στο θέμα των σχέσεων και του γάμου, είναι απορίας άξιο!
Δεν το κάνω για να περιαυτολογήσω, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι είχα σχέση μαζί τους, ήθελαν να με παντρευτούν. Όχι γιατί είμαι ακαταμάχητη (που είμαι έτσι κι αλλιώς :p ), αλλά γιατί απλούστατα εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ. Και δεν μπορούσε να το χωρέσει το κεφάλι τους ότι μια γυναίκα δεν θέλει να παντρευτεί και δεν θέλει παιδιά. Ο καθένας πίστευε ότι δεν θέλω ΑΥΤΟΝ. Και πάσχιζε να μου αποδείξει ότι αυτός είναι ο κατάλληλος!
Αν κάποιες γυναίκες δεν δείχναν τόσο απελπισμένες για σχέση και γάμο με το καλημέρα σας, βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ένα μεγάλο ποσοστό αντρών θα παρακαλούσαν! Νόμος της φύσης, ότι είναι εύκολο και δεδομένο δεν του δίνουμε αξία.
28-10-2014, 02:21 #70
Και τοσες μερες λεμε ειναι μαλακας και τελικα το σαββατο μου εστειλε μνμ και μου ειπε Μη μου κάνεις τέτοια μουτσούνια άλλη φορά...Και του λεω υποσχεση αρκει να μην εχω αλλες αφορμες και αρχισαμε να στελνουμε μνμ 3 ωρες περι ανεμων και υδατων ωσπου παλι πηγε την συζητηση εκει πως φευγουν τα νευρα των ανθρωπων μου ειπε? Και του ειπα οτι χρειαζεται να παγαινουν καλα πολλοι τομεις Υγειοι οικογενειακο και επαγγελματικο περιβαλλον,υπομονη,χρηματι κος παραγων,ελευθερος χρονος και φυσικα αμοιβαιες αγκαλιες και φιλια...μπορει να χρειαζονται και αλλα αλλα για εμενα ειναι αρκετα...Και αυτος μου ειπε αρκει το σεξ νομιζω. Απο το ολοτελα..Και του λεω εγω ειμαι το ολοτελα? Και μου λεει γενικα μιλαω..Και μου λει τι λες?δεν πρεπει να εκτονωνεται ο ανθρωπος απο το ολοτελαΚαι του λεω Γενικα θα σου πω οτι δεν μου αρεσει να βαζω ταμπελες σε αισθηματα σε διαπροσωπικες σχεσεις ολοι ειμαστε θυματα της εξελιξης θετικης η αρνητικης ο χρονος δειχνει..αρκει παντα να υπαρχει αξιοπρεπεισ σεβασμος και ποιοτητα στα πανταΚαι μου λεει Δεν θίγεται η αξιοπρέπεια με αυτό... Είναι απλά μια επιλογή που ακολουθείς σε μια φάση της ζωής σου που έχεις ήδη κουραστεί από δίαφορες καταστάσεις και έχεις ρίξει διακόπτη..Και του λεω Ναι μπορει να ισχυει αυτο αλλα οι λεξεις μερικες φορες πληγωνουν ετσι οπως τις λεμε..εγω προτιμω να αισθανομαι να γευομαι και να νιωθω κατι.Και μου λεειΌταν γίνεται αυτό και συνοδεύονται από λέξεις είναι λάθος... Γι αυτό και το ξεκαθαρίζω από πριν...Και του απανταω Ας πουμε τωρα αυτη η συζητηση που μου κανεις περιεχει λεξεις που θελουν να καταηξουν που στο οτι ειμαι μονο για σεξ? Και ποση αυτοεκτιμηση πιστευεις οτι εχω για να ακουσω αυτο και να μην αντιδρασω...δηλ μου λες τι να νεκρωσω τα παντα και να κανω τι. Δεν καταλαβαινω τι θελεις απο μενα. Αν θες να ειμαστε μαζι χωρις ομως να μου βαζεις ταμπελες εχουμε σχεση,εχουμε εκτονωση,εχουμε οπως θες να το πεις αλλα ενδεχεται αν μου κανεις και σου κανω καποια στιγμη σε χιλια χρονια να εχουμε κοινο μελλον οκ.αν εσυ εισαι κουρασμενος και σχεσοφοβικος μια φορα εγω ειμαι δεκα...αλλα εχω ολη την καλη διαθεση να σε γνωρισω και οπου βγει μπορει και σε τιποτα. Εσυ δηλαδη τι θελεις απο μενα?Και μου λεει Σου είπα οτι είσαι μόνο για σεξ??? Είναι επιλογή του καθενός στο να κάνει σεξ ή όχι...Δε γίνεται με το ζόρι τίποτα... ούτε με παρακάλια.. Είναι απλό..σου λεω μια κιυβεντα και με παρεξηγεις τι να κανω πες μου...Και του λεω και εγωκαι μου στελνει ταυτιχρινα να μην ξανακανουμε αυτη την κουβεντα να μιλαμε για αλλα και μου στελνει Τουλάχιστον αυτά που συμφωνούμε να είναι περισσότερα απο αυτά που διαφωνούμε..Και μιλαγαμε 1 ωρα για ασχετα αλλα εγω δεν καταλαβα παλι τιποτα ειλικρινα...και ακολουθησαν και 2 μερες σιωπης ξανα...δεν ξερω δηλ πρεπει να χαλαρωσω και οπου βγει?
28-10-2014, 10:02 #71
γιατι ρωτας εμας τι θα κανεις ? εχεις ολα τα δεδομενα για να αποφασισεις βλεπεις οτι ο αλλος δε θελει να ναι μαζι σου
τον ευατο σου πρεπει να ρωτησεις
αν εσυ αυτο θες μπορεις να χαλαρωσεις κ οτι γινει .
29-10-2014, 08:12 #72
είπες τη φράση- κλειδί τώρα...
αν αισθάνεσαι ότι τον άφησες να "κάνει κάτι επάνω σου" περιμένοντας πιθανόν κάποιο "αντάλλαγμα" σίγουρα συναισθηματικό (πάντως μη συμφωνημένο) που δεν ήρθε ποτέ, τότε έχεις δίκιο να αισθάνεσαι προδομένη, πληγωμένη, αδικημένη κλπ...
αν όμως μαζί μ' εκείνον είχες κάνει κι εσύ "κάτι επάνω του" είμαι βέβαιη πως δεν θα αισθανόσουν ακριβώς έτσι τώρα...
29-10-2014, 18:29 #73
Μπορεί να μην καταλαβα τι θελει εκείνος από εμένα. Μπορεί και μερικές από τις απαντησεις που εχουν δωθει στο ερωτημα μου αν ηταν καποιος άλλος και όχι εγω να του δημιουργουσαν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από εκείνα που εχω στο κεφαλι μου... Αλλά αυτό που καταλαβα σίγουρα είναι ότι δεν πρεπει να μιλας για το κρεβατι σου. Άλλος θελει να το λεει σεξ, άλλος ερωτα, άλλος εκτονωση, άλλος θελει να σε βαθμολογισει σε αποδωσεις, άλλος να σε μειωσει, άλλος να σε φτιαξει, το να μιλας λιγο ποιητικα για άλλους μπορεί να φανει ότι είσαι ένα σεξουαλικο εκτρωμα. Μαλλον γιαυτο τον λογο εχω πλακωθεί και εγω μαζι του γιατι δεν πρεπει να μιλας για αυτό. Γιατι τελικα αυτό που ηθελε να πει ηταν ότι θελει να ερθει να κοιμηθούμε μαζι το ειπε καπως εγω παρξηγησα και καταληξαμε τωρα στο απολυτο 0.
29-10-2014, 19:18 #74
Μήπως είσαι χοντρή και άσχημη;
29-10-2014, 20:22 #75
συνηθως με δεν με φωναζουν με το ονομα μου αλλα ομορφη...τωρα τι να πω να μιλησω για τον εαυτο μου; Αποτι μου λενε οι αντρες είναι ομορφη και σεξυ το φλερτ δεν μου λειπει στην ζωη μου δοξα το θεο...Και πριν συσχετιστο με το συγκεκριμενο ατομο, υπηρχε και καποιος άλλος από την δουλεια που με φλερταρε, τωρα το γιατι διαλεξα αυτόν και όχι τον άλλο δεν ξερω...