Γιατί εξαφανίζονται; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 103
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Άσχετο, χωρίς να αποκλείω κ τίποτα σε αυτή ζωή (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου), μήπως παίζει κ το ενδεχόμενο να ήταν μια περιπέτεια που να φούσκωσε...... κ ύστερα να ξεφούσκωσε?
    Γιατί να το παίδευε 3 μήνες, να έδειχνε πρόσωπο κουβαρντά, να κλείνανε σχεδόν ωράριο 2ης δουλειάς στα ραντεβού κλπ κλπ κ όοοοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά για μερικά πηδήματα, κομματάκι απίθανο μου φαίνεται..... ή να το κράτησε τόσο επειδή νόμιζε ότι θα βγάζανε σεξουαλική χημεία κ δεν βγάλανε (συνήθως τότε ο άλλος δεν λέει ότι πέρασε υπέροχα, αλλά δε σχολιάζει τίποτα, εκτός κ αν η άλλη τον ρώταγε συνέχεια "πώς του φάνηκε?", οπότε τί να απαντήσει ο χριστιανός?).
    Ίσως να ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων, που μπαίνουν σε μια "περιπέτεια" δείχνουν τρελό ενθουσιασμό, ενδιαφέρον κ ότι γουστάρουν πολύ κλπ κλπ, χωρίς όμως συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης, γιατί κ οι ίδιοι ζουν την ανδρεναλίνη του παραμυθιού που έχουν φτιάξει στο κεφάλι τους. Επειδή όμως αυτό είναι ενθουσιώδες μεν, τελείως επιφανειακό δε, γίνονται λούηδες μόλις σκάσει μύτη η επόμενη υποψήφια, μόλις μεσολαβήσει απόσταση ή η παραμικρή δυσκολία/περίεργη συγκυρία κλπ κλπ κ το θέμα αποτελειώνεται μόλις καταλάβουν πως η κοπέλα έχει προσδοκίες (ατάκα- θάνατος "δεν είμαι εγώ από τις κοπέλες της μιας βραδιάς...") ή αντιληφθούν πίεση για κάτι πιο σταθερό κ μόνιμο από αυτό που ο βραχυχρόνιος ορίζοντάς τους μπορεί να προσφέρει.
    Συμφωνώ απόλυτα. Ο άνθρωπος δουλευει 104 ώρες την εβδομάδα...Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή οτι τα ωράρια είναι τέτοια. Γενικά είχα εντοπίσει ότι ήταν και λίγο εγωιστής λόγω του ότι και αυτος βγηκε απο΄μια σχέση 7 χρόνων. Ποτε δεν μου έδειξε ότι ήθελε μόνο να μπιπ πιο πολύ ότι ήθελε καποιον να του λέει τα προβληματα του μου φαινόταν από τις 3 ώρες που μιλάγαμε τη μια μου μίλαγε για τα εργασιακά του προβληματα πράγμα που κατανοω γιατί δουλευω και εγώ στον ίδο χώρο. Το ότι έδειξα όμως το παραδέχομαι κτητικότητα δεν μπορώ να εξηγησω αυτή την ακραία στάση.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α μαλιστα...
    αλλαζει η συζητηση , τωρα..
    γιατι μιλας για πραγματα που οι αλλοι κανΟΥΝ πανω σου και γι αυτο που οι επομενοι θα σου κανΟΥΝ?
    εσυ που εισαι σε ολο αυτο? απουσιαζες?
    σε βιασε κανεις?
    εσυ δεν του εδωσες το τηλεφωνο σου?
    εσυ δεν ηθελες να βγειτε, οταν βγαινατε?
    εσυ δεν ηθελες να κανεις σεξ μαζι του, αλλα δεχτηκες με το ζορι?

αν για να "πας" με εναν ανδρα, θεωρεις προυποθεση το να εχεις σχεση μαζι του, φροντιζεις να προχωρας στο σεξ, αφου κανεις την σχεση.. εσυ εμαθες οτι "δεν ειναι ετοιμος για σχεση"(μεγαλο ψεμα αυτο, παρεμπιπτοντως) πολυ μετα το σεξ.....
    αν εσυ προχωρας στο σεξ, ειτε επειδη θελεις, ειτε με την ελπιδα μιας σχεσης, αυτος μπορει να θελει μονο το σεξ, η να θελει σχεση ΜΟΝΟ αν ταιριαζετε στην παρεα και στο σεξ...

αν σου ελεγε ξεκαθαρα 'δεν σε γουσταρω", μπορει να τον εβριζες τωρα για αγενη... βεβαια συμφωνω οτι πολλες παρεξηγησεις γινονται απο την συνηθεια των ανδρων να δειχνουν με την εξαφανιση τους οτι δεν γουσταρουν, ενω το αρθρωνουν μονο αν πιεστουν πολυ... την επομενη φορα, θα το ξερεις, οτι οι πραξεις δειχνουν τις προτιμησεις ενος ανδρα..

Ο χρηστός και η παναγια μόνο μια ηλίθια πιστευει ότι θα κρατησει έναν άντρα μόνο με το κρεβατι. .Βέβαια το να κάνεις έρωτα με κάποιον θα έπρεπε να είναι ιερό και πρέπει να το σκεφτείς καλά. Πριν προχωρήσουμε του είπα να το έχει σκεφτεί καλά.

Τα τελευταία 2 χρόνια παντρεύτηκαν 14 φίλες μου. Ολες είχαν πει από το πρώτο ραντεβού οτι θέλουν κάτι σοβαρό. Ολες μου είπαν καλα του είπα. Οι ανύπαντρες με είπαν απαράδεκτη...

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Την ουσία την άφησες για το τέλος.....
    Βασικά κοίτα εσύ να περνάς καλά με έναν άνθρωπο κ ύστερα τέλος. Γιατί, απ'όσο ξέρω από τη δεκαετία του '40 κ ύστερα το να "πείσεις" άντρα για σχέση με δόλωμα το σεξ δεν παίζει..... Κ ό,τι κ να έχετε, αν δεν του βγει το σεξ ή το ο,τιδήποτε άλλο έχει στο μυαλό του όπως το ήθελε/φανταζόταν έχει κάθε δικαίωμα να φύγει, αυτά δεν πάνε βάσει σύμβασης.
    Αλλά αυτό το "τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι θέλουν πάνω μας" με προβληματίζει ..... Εσύ δηλ α) του έκανες χάρη που του έκατσες? β) προσποιόσουν ότι πέρναγες καλά? γ) σε έδεσε, σου έκανε τίποτα too kinky που δεν ήθελες, με την απαιλή περίστροφου στον κρόταφο? δ)βλέπεις το σεξ όχι σαν παιχνίδι μεταξύ 2 ενηλίκων που περνάνε καλά, αλλά ως μέσο να "μπλέξεις" κάποιον σε σχέση........? Γιατί αν συμβαίνει το τελευταίο είναι πρόβλημα.
    Τι αερολογιές είναι αυτές να ένα παράδειγμα του πως μπορεί κάποιος να διατρευλώσει τα λόγια σου με ένα μνμ έτσι και εγω τσακωθηκα μαζί του μεσω μνμ και αυτός ποιος ξερει πως το πήρε...Γιαυτο οι άνθρωποι πρέπει να τα λένε face to face εκεί καταλήγω και αυτό ηταν το λάθος μου

Quote Originally Posted by void View Post
    Εγώ δεν κατάλαβα ρε παιδιά ότι έκανε σεξ μαζί του για να αποκτήσουν σχέση..
    εγώ κατάλαβα ότι φλερταριζαν τόσο καιρό, σε κάποια στιγμή προφανώς μπήκε και το σεξουαλικό στη μέση, ως φυσική κατάληξη σε δυο ανθρώπους πουγουστάρονται και μετά προέκυψαν διάφορες συγκυρίες οι οποίες βέβαια στην προ σεξ εποχή δεν υπήρχαν!
    λογικό δεν είναι να του ζητήσει το λόγο;
    Δε λέω ότι ο άλλος το έκανε για να την εξαπατήσει αλλά εφόσον του ξεφούσκωσε, πράγμα που μπορεί να συμβεί, δεν οφείλει να είναι ειλικρινής απέναντί της;
    Και τι πάει να πει δεν είναι σε φάση για σχέση;;και μας το λέει τώρα;
    αυτά τα λέμε εξαρχής, όχι αφού κάνουμε σεξ..είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ειδικά σε μικρότερη ηλικία το βλέπουν λίγο πιο συναισθηματικά το σεξ..
    Δεν θα τον βγάλω και μάγκα τώρα...είναι πληγωτική η συμπεριφορά του..
    Και φυσικά δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι θελουν πάνω μας..όχι με την έννοια ότι ασελγούν, αλλά γιατί ξέρουν και μόνοι τους ότι αυτός που νιώθει δε θα φέρει αντιστάσεις εύκολα και στο τέλος θα πληγωθεί.
    Αν είσαι σωστός φροντίζεις να μην πληγώνεις λοιπόν τους άλλους.
    Αυτό μας έλειπε να αποδεχτούμε ότι ο καθένας μπορεί να κυριαρχει πάνω μας και να εξουσιάζει την ψυχολογία μας, επειδή ειναι ανεπαρκής για να δώσει κάτι παραπάνω και επειδή ακόμα χειρότερα γνωρίζει ότι είναι σε πλεονεκτική θέση λόγω του ότι ξέρει μέχρι που θα φτάσουν τα συναισθήματά του.
    Αχ πόσο ωραία τα είπες...

πολυ λογικο ειναι να του ζητησει τον λογο βοιντ.
    εκεινος ομως δεν ειναι ειλικρινης κι αντι να απαντησει για τον πραγματικο λογο, ειπε δικαιολογιες.
    ΦΥΣΙΚΑ και θα ηταν σωστο και δικαιο να πει την αληθεια με καποιον ευγενικο τροπο.
    αυτα ομως, ως προς τις εξηγησεις ΜΟΝΟ.

κατα τα αλλα, καποιος που φλερταρει, δεν σημαινει οτι εχει σκοπο να κανει σχεση με το συγκεκριμενο ατομο.
    μπορει απ την αρχη να ξερει οτι θελει απλα να κανει λιγη παρεα και λιγο σεξ μαζι του, υπαρχει υποχρεωση οποιος φλερταρει να προχωραει σε σχεση?
    μπορει και να μην το ξερει απο την αρχη, αλλα στην πορεια να μην του αρεσει η συναναστροφη. θα μεινει με το ζορι?
    Αυτό που εγώ λέω είναι να έχει τα αρχίδια ο άλλος να σου πει δεν σε γουστάρω γιατι μου την εδωσες με αυτό που είπες όχι να μην τα έχει και να σε βάζει να κάνεις χίλιες σκέψεις. Αν το έκανε αυτό θα με πλήγωνε λιγότερο από το τώρα. Δεν είπα εγω πως θέλω να παντρευτώ πια...απλά θέλω σεβασμό και αξιοπρέπεια από αυτόν που ας το βαφτίσει όπως θέλει σχέση, γνωριμία, εκτόνωση δεν με νοιαζει μια...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω πιστευω οτι τα σοβαρα πραγματα αρχιζουν παντα με επιφανειακο τροπο

να σου πω παραδειγμα..

θυμαμαι καποτε οταν ειχα αγορασει μια φωτογραφικη μηχανη ειχα δοσει ενα υπερογκο για μενα ποσο (δεν ηταν κ τοσο ακριβη καπου στα 1000+ αλλα για μενα ηταν..)κ ειχα μινει ταπι κ ψυχραιμος 3 μηνες κ ειχα φρικαρει οσο δε πηγενε αλλο αφου επισης δε μου εμινε σεντς κ δε πηγα πουθενα ολο το καλοκαιρι κ αυτο για μενα ηταν κ το χειροτερο...κ αυτη ηταν κ η χρονια που γραφτηκα στο ψυχολοτζι

στη συνεχεια οσο απαισια ενιωσα με τη πρωτη "γνωριμια" που ειχα με τη φωτογραφικη μηχανη τοσο την ευχαριστηθηκα στη συνεχεια αφου οτι φωτογραφιες τραβηξα με αυτη γραφτηκαν στην ιστορια της ζωης μου...

οι πολες σοβαρες δηλωσεις ειναι κακος οιωνος.. γιατι εκτος οτι δειχνουν γενικα ανασφαλεια η καπιον που ζοριζετε να κανει κατι σοβαρο τρομαζουν κ τους αλλους κ τους απομακρυνουν... ολα αρχιζουν για πλακα...
    Συμφωνώ απόλυτα, αλλά θα μπορούσε να κάνει έναν διάλογο όχι αυτή την συμεριφορά αφού δουλεύουμε και στον ΄΄ιδιο χωρο.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...πραγματικά στεναχωριέμαι να έχουν τη νοοτροπία άλλων εποχών νέες κοπέλες.
    Αυτό το, "του έκατσα, πρέπει να το πληρώσει με σχέση", είναι πολύ στενάχωρο.
    Και είναι περισσότερο στενάχωρο, γιατί συνήθως οι γυναίκες με τέτοια νοοτροπία δεν απολαμβάνουν καθόλου αυτό το θεικό συναίσθημα.
    Μάλλον επειδή υπάρχει αυτή η νέα νοοτροπία πάμε καταδιαόλου και έχει γεμίσει ο κόσμος γυναίκες που παίρνουν ψυχοφάρμακα...

Πάντως πιστεύω δεν τη βοηθάμε και τόσο τη θεματοθέτρια..
    σα να την κράζουμε μου φαίνεται περισσότερο:)
    Θα το λέω και θα το φωνάζω μέχρι να ψοφολογήσω: η πλειοψηφία των ανδρών χτυπιούνται μέχρι να σε πείσουν με τον τρόπο τους να κάνεις έρωτα μαζί τους..δεν είναι μόνο λόγια, είναι και πράξεις στη μέση που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και να θέλεις να κοιμηθείς μαζί τους.
    Με το που γίνει αυτό σε "απομυθοποιούν" αμέσως... είναι λες και είσαι θήραμα για αυτούς που με το που το σκοτώσουν μετά δεν έχουν όρεξη να το φάνε..το κυνήγι όμως τους άρεσε..
    Και δεν είναι μόνο σημερινό φαινόμενο, ανέκαθεν ίσχυε αυτό..απλά παλαιότερα οι κοινωνίες ήταν πιο συντηρητικές και δεδομένου ότι δεν αναγνωριζοταν η σεξουαλική απελευθέρωση στις γυναίκες, υπήρχαν ασφαλιστικές δικλείδες..παλιότερα οι άνδρες που συμπεριφέρονταν ετσι χαρακτηρίζονταν τεντυμποϊδες...παλιότερα οι γυναίκες που έκαναν σεξ εκτός γάμου ή είχαν σχέσεις (το φυσιολογικό δλδ) χαρακτηρίζονταν πουτάνες.
    Στις μέρες μας, δε βαραίνει καμια ευθύνη το 80% των ανδρών που μετά το σεξ την κάνουν με ελαφρά...αλλά τη γυναικα τη βαραίνει η ευθύνη. Για την ακρίβεια αυτή φταίει επειδή έπρεπε να το πάει πιο αργά, δεν έπρεπε να τον θελει, δεν έπρεπε να τον τρομάξει ζητώντας να είναι μαζί...και ο μαλάκας, απλώς δεν φέρθηκε σωστά...τι να κάνουμε; συμβαίνουν αυτά...
    Ότι συμβαίνουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά γιατί να συμβούν σε εμάς; ή μήπως ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τι αποζητούμε πριν εμπλακεί μαζί μας;
    Το ξέρει και το παραξέρει, απλά είναι τόσο εγωπαθητικός που τον νοιαζει να πάρει αυτό που θέλει...την επιβεβαιωση, τη σεξουαλική ικανοποίηση,ό,τι έχει ανάγκη ο ίδιος αδιαφορώντας για τις ανάγκες του άλλου.
    Και δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, η πλειοψηφία των ανδρών της δικής μας γενιάς, τύπου 30 αρηδες συν πλην δεκα χρονάκια,λειτουργούν ακριβώς έτσι.
    Η σεξουαλική μας απελευθερωση στραφηκε εναντίον μας...τι κάνει μια γυναίκα σε αυτην την περίπτωση;
    Ατσαλώνεται...συναισθηματι� �ά.
    Εννοείται ότι θα μπεις στη διαδικασία να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να φλερτάρεις...αλλά πάντα μα πάντα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και τις άμυνές σου, μέχρι εκείνος να σου αποδειξει ότι πράγματι είσαι σημαντική γι'αυτόν και θέλει να σε διεκδικήσει.
    Η αλήθεια είναι πως αν δεν τα είχα καλά με το εαυτουλάκι μου μερικά από τα όσα γράφτηκαν θα με έκαναν να αποκτήσω και άλλα προβλήματα. Να πω ότι έδειξα κτητικότητα να πω ναι αλλά ποιος μίλησε για το τι έκανα εγώ στο κρεβάτι μου; Θα κοιμόταν μαζί μου και θα αδιαφορούσε δεν θα με έπαιρνε τηλ κάθε μερα και θα μου μιλούσε και θα μου έστελνε μνμ...

βοιντακι , με ολη την συμπαθεια που σου εχω, να σου πω, οτι τα μπερδευεις τα πραγματα κατα την γνωμη μου...

αυτο που συμβαινει "στις μερες μας" ειναι οτι ο καθε ενηλικος εχει την ευθυνη του εαυτου του.
    δεν ειναι οι επιθυμιες των γυναικων αφημενες στην διακριτικη ευχερεια των ανδρων , οι οποιοι ειναι τα γουρουνια και οι εκμεταλλευτες.διοτι με την δικη σου λογικη, καποιος αλλος μπορει να ισχυριστει "ναι ρε παιδια, αλλα εγω δεν προκειται να αρραβωνιαστω η να κανω σχεση για να κανω σεξ! το 80% των γυναικων 30 +- 10 που συναντω ειναι προθυμες για σεξ, αλλα στην πραγματικοτητα θελουν σχεση. που να ξερω αν θελω σχεση? οταν δεν μαρεσουν, φευγω!!"...
    κι αν το παρεις και στατιστικα, γιατι να μην φυγουν μετα το σεξ? ποσες γνωριμιες νομιζεις οτι ταιριαζουν για κατι παραπανω απο μια συντομη ιστορια? Ε, ΟΣΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ. δεν εχουν σταματησει οι ανδρες να κανουν σχεσεις...;)

για μενα η λυση ειναι να ζηταει ο καθενας αυτο που θελει.
    αν μια γυναικα θελει οπωσδηποτε σχεση για να κανει σεξ, αλλα δεν το λεει για να μην τρομαξει τον αλλο και κανει σεξ για να τον γλυκανει κι οταν ο αλλος εξαφανιστει, πεφτει στα πατωματα, ποιος της φταιει? δεν λεω για την κοπελα εδω, γενικη ειναι η συζητηση..

σεξ κανεις με καποιον, αν θα εκανες ΟΥΤΩς Η ΑΛΛΩΣ, ειτε μεινει ειτε φυγει ο αλλος.
    αν κανεις σεξ μονο για να κανεις σχεση, περιμενε να κανεις την σχεση πρωτα. αλλη εξασφαλιση δεν υπαρχει...
    Επίσης πότε είπα εγώ ότι αυτος δεν μου είχε πει ότι έχουμε σχέση. Μια μέρα που είμασταν έξω τον κοιτούσε μια κοπέλα γιατι είναι πολύ εμφανίσιμος. Και εκείνος φωναξε δυνατά τι γυναίκες υπάρχουν η άλλη βλέπει πως είσαι με κάποια και αυτή σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Και του είπα δηλ εμείς είμαστε μαζί και μου είπε ναι. Όταν επίσης του είχα πει άλλες μέρες πριν προχωρήσουμε να ξέρεις πως δεν είμαι της μιας βραδιας μου είπε ότι είναι καλό παιδί, ελπίζω να μην πιστευω το αντιθετο. Ακόμα επειδή βγηκε από μια σχέση 8 χρόνων και η αδερφή του επίσης από μια μακροχρόνια σχέση μου έλεγε πως δεν πρεπει να παιζουμε με τα αισθηματα. Μου έλεγε τι λεει στην αδερφη του για να την παραγορήσει και πως πρεπει να τον εχει για παράδειγμα και να τον ακουει γιατι είναι των σχέσεων. Τωρα πως στον τσακωμο καταληξαμε ότι δεν είναι τον σχεσεων αυτό απορώ. δεν σας ζητησα ουτε να βαλετε 3 στις σεξουαλικες μου επιδωσεις. Ουτε να με βγαλετε παρθενοπη έλεος πια....Το να μου πει καποιος ότι αντεδρασα υπερβολικα και να το αναλυσω το δεχομαι όλα τα υπόλοιπα δεν τα δεχομαι...

Σήμερα τον είδα του χαμογελασα και του είπα γεια, εκείνος εσκυψε το κεφαλι και με προσπέρασε. Μετά από λίγο επέστρεψε και μου είπε να πάω λίγο μέσα μαζί του σε κάποιο άλλο χώρο να μου πει κάτι επαγγελματικο, με κράταγε από το μπράτσο και με τράβαγε εγώ έκανα να ξεφυγω και πήγα να πέσω και με κράτησε και μου είπε πρόσεχε να μην χτυπήσεις. Μετά μου είπε πως αλοίμονό του που έπεσε σε εμενα να τον εξυπηρετήσω γιατί δεν θα το κάνω ποτέ. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα γιατί δεν θα το κάνω ποτε. Επανέλαβε 2 φορές την ίδια ερωτηση και εγώ την ίδια απάντηση. Μετά ήρθε μια συνάδελφος μεγάλη σε ηλικία "συγκιρία ενώ κανείς δεν ξέρει τίποτα"και του είπε να με προσέχει γιατι όλοι εκεί με αγαπάνε πολύ και εκείνος ρώτησε "γιατί τι της έκανα" και εφυγε.

Κύριος...Και παλι η ερωτησή μου είναι γιατί εγώ να έχω γίνει ψυχολογικό ράκος...Ούτε πάλι είχε τα κότσια να αντιδράσει...

Banned
    Τρεις μηνες πολυ μικρο διαστημα για τετοια αντιδραση..Απο την αλλη ισως και κατανοητη αν εισαι ερωτευμενη μαζι του.

Πιστευω ηταν αποπνικτικη η αντιδραση σου αλλα το χειροτερο ειναι οτι αυτη η αντιδραση ηρθε σε λαθος χρονο..Πριν ανθισει αυτη η γνωριμια , πριν μαθετε ο ενας τον αλλον και πριν ακομα τεθει ενα επιπεδο , μια βαση σε αυτη την σχεση.Εσυ βεβαια μπορει να εκανες σεναρια και ονειρα στο μυαλο σου , εκεινος ομως μπορει ακομα να τα επεξεργαζοταν εφοσον και αυτος ειχε βγει απο μια μακροχρονη σχεση αν καταλαβα σωστα.
    Προφανως και πιεστηκε ο ανθρωπος .. Δωσε λιγο χρονο σε ολο αυτο , δεν χρειαζονται τετοιες αντιδρασεις στους τρεις μηνες κιολας , ειναι απολυτα ξενερωτικο ειλικρινα σου μιλαω..Εισαι πραγματι τοσο κτητικη ή ηθελες να νιωσεις ασφαλης και οτι υπαρχεις μεσα απο μια σχεση?

Banned
    οταν με καπιον τν ξερεις λιγο καιρο ολα ειναι πιθανα αν βλεπεις οτι δεν ανταποκρινετε τν παρατας κ ψαχνεις αλου πορτοκαλιες αντι να πεδευεσαι τζαμπα εδω παπας εκει παπας καπου θα κατσει τελικα..

Senior Member
    Πάντως πιστεύω δεν τη βοηθάμε και τόσο τη θεματοθέτρια..
    σα να την κράζουμε μου φαίνεται περισσότερο:)
    Θα το λέω και θα το φωνάζω μέχρι να ψοφολογήσω: η πλειοψηφία των ανδρών χτυπιούνται μέχρι να σε πείσουν με τον τρόπο τους να κάνεις έρωτα μαζί τους..δεν είναι μόνο λόγια, είναι και πράξεις στη μέση που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και να θέλεις να κοιμηθείς μαζί τους.
    Με το που γίνει αυτό σε "απομυθοποιούν" αμέσως... είναι λες και είσαι θήραμα για αυτούς που με το που το σκοτώσουν μετά δεν έχουν όρεξη να το φάνε..το κυνήγι όμως τους άρεσε..
    Και δεν είναι μόνο σημερινό φαινόμενο, ανέκαθεν ίσχυε αυτό..απλά παλαιότερα οι κοινωνίες ήταν πιο συντηρητικές και δεδομένου ότι δεν αναγνωριζοταν η σεξουαλική απελευθέρωση στις γυναίκες, υπήρχαν ασφαλιστικές δικλείδες..παλιότερα οι άνδρες που συμπεριφέρονταν ετσι χαρακτηρίζονταν τεντυμποϊδες...παλιότερα οι γυναίκες που έκαναν σεξ εκτός γάμου ή είχαν σχέσεις (το φυσιολογικό δλδ) χαρακτηρίζονταν πουτάνες.
    Στις μέρες μας, δε βαραίνει καμια ευθύνη το 80% των ανδρών που μετά το σεξ την κάνουν με ελαφρά...αλλά τη γυναικα τη βαραίνει η ευθύνη. Για την ακρίβεια αυτή φταίει επειδή έπρεπε να το πάει πιο αργά, δεν έπρεπε να τον θελει, δεν έπρεπε να τον τρομάξει ζητώντας να είναι μαζί...και ο μαλάκας, απλώς δεν φέρθηκε σωστά...τι να κάνουμε; συμβαίνουν αυτά...
    Ότι συμβαίνουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά γιατί να συμβούν σε εμάς; ή μήπως ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τι αποζητούμε πριν εμπλακεί μαζί μας;
    Το ξέρει και το παραξέρει, απλά είναι τόσο εγωπαθητικός που τον νοιαζει να πάρει αυτό που θέλει...την επιβεβαιωση, τη σεξουαλική ικανοποίηση,ό,τι έχει ανάγκη ο ίδιος αδιαφορώντας για τις ανάγκες του άλλου.
    Και δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, η πλειοψηφία των ανδρών της δικής μας γενιάς, τύπου 30 αρηδες συν πλην δεκα χρονάκια,λειτουργούν ακριβώς έτσι.
    Η σεξουαλική μας απελευθερωση στραφηκε εναντίον μας...τι κάνει μια γυναίκα σε αυτην την περίπτωση;
    Ατσαλώνεται...συναισθηματι� �ά.
    Εννοείται ότι θα μπεις στη διαδικασία να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να φλερτάρεις...αλλά πάντα μα πάντα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και τις άμυνές σου, μέχρι εκείνος να σου αποδειξει ότι πράγματι είσαι σημαντική γι'αυτόν και θέλει να σε διεκδικήσει.
    σε γενικες γραμμες τα πες ολα ! σου βγαζω το καπελο !
    Last edited by wstyron; 25-10-2014 at 10:16.

Senior Member
    Άκουσε φραουλενια...:)
    οκ, έκανες σκηνή, έδειξες κτητικότητα, συμπεριφέρθηκες εν ολιγοις ανώριμα.
    το έχουμε κάνει όλοι..δυστυχώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο τη στιγμή που νιώθεις να απειλούνται όλα αυτά που ονειρεύτηκες ξαφνικά ο άλλος με τη στάση του να σου δείχνει το "μέχρι εκεί"...είναι ένα είδος απόρριψης και οι περισσότεροι λειτουργούμε βίαια στις απορρίψεις.
    Οκ, έγινε λάθος χειρισμός...νομίζω ότι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά και σε θέλει, θα το παρακάμψει αυτό και θα θέλει αν μη τι αλλο να προσπαθήσει..
    Απλώς διάβασα παραπάνω που γράφεις ότι ουσιαστικά και αυτός βγήκε από μεγάλη σχέση και συζητούσατε πολύ για τα προβλήματα ΤΟΥ.
    Να γιατί σου είπα ότι για σένα σημασία δεν έχουν οι δικές του ανάγκες αλλά οι δικες ΣΟΥ. Είναι πολύ νωρίς για να βάζεις προτεραιότητα στις δικές του... διότι όπως ειδες αυτός τις δικές σου ανάγκες τις έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη..
    Και δεν είναι ο μόνος! είναι πολύ σπανιο να βρεις άνθρωπο να έχει βγει από μεγάλη σχέση και να μην είναι προσκολλημένος σε αυτά που εκείνος θέλει...πληγωνόμαστε πολύ εμείς οι άνθρωποι στις σχέσεις και μετά θέλει καιρό για την αποκατάσταση.
    Και εσύ όμως επίσης φαίνεται να μην εισαι έτοιμη με την εννοια ότι είσαι αρκετά κτητική και αντέδρασες έντονα... μήπως και συ έχοντας βγει από άλλη σχέση έχεις την ανάγκη να νιώσεις πραγματικό ενδιαφέρον και ότι μπορει κάποιος να σε αγαπήσει; δλδ οι έντονες αντιδράσεις συνήθως δείχνουν μια ανασφάλεια, το οποίο έχει να κάνει με εμάς τους ίδιους, πως το βιώνουμε εμείς.
    Το θέμα μας είναι, άντε και γύριζε αυτός, εσύ θα ήθελες να είσαι μαζί του μετά από αυτή τη διαδικασία που σε έχει υποβαλλει;
    Εγώ για να είμαι ειλικρινής πλεον, με το βλέπω ότι ο άλλος θέλει να είναι στο επίκεντρο και να μλάει για τα προβλήματά του, ξενερωνω με τη μία, κατεβάζω ρολα πως το λένε!
    Τους έχω βαρεθεί κατι τέτοιους τύπους :-p
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Άκουσε φραουλενια...:)
    οκ, έκανες σκηνή, έδειξες κτητικότητα, συμπεριφέρθηκες εν ολιγοις ανώριμα.
    το έχουμε κάνει όλοι..δυστυχώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο τη στιγμή που νιώθεις να απειλούνται όλα αυτά που ονειρεύτηκες ξαφνικά ο άλλος με τη στάση του να σου δείχνει το "μέχρι εκεί"...είναι ένα είδος απόρριψης και οι περισσότεροι λειτουργούμε βίαια στις απορρίψεις.
    Οκ, έγινε λάθος χειρισμός...νομίζω ότι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά και σε θέλει, θα το παρακάμψει αυτό και θα θέλει αν μη τι αλλο να προσπαθήσει..
    Απλώς διάβασα παραπάνω που γράφεις ότι ουσιαστικά και αυτός βγήκε από μεγάλη σχέση και συζητούσατε πολύ για τα προβλήματα ΤΟΥ.
    Να γιατί σου είπα ότι για σένα σημασία δεν έχουν οι δικές του ανάγκες αλλά οι δικες ΣΟΥ. Είναι πολύ νωρίς για να βάζεις προτεραιότητα στις δικές του... διότι όπως ειδες αυτός τις δικές σου ανάγκες τις έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη..
    Και δεν είναι ο μόνος! είναι πολύ σπανιο να βρεις άνθρωπο να έχει βγει από μεγάλη σχέση και να μην είναι προσκολλημένος σε αυτά που εκείνος θέλει...πληγωνόμαστε πολύ εμείς οι άνθρωποι στις σχέσεις και μετά θέλει καιρό για την αποκατάσταση.
    Και εσύ όμως επίσης φαίνεται να μην εισαι έτοιμη με την εννοια ότι είσαι αρκετά κτητική και αντέδρασες έντονα... μήπως και συ έχοντας βγει από άλλη σχέση έχεις την ανάγκη να νιώσεις πραγματικό ενδιαφέρον και ότι μπορει κάποιος να σε αγαπήσει; δλδ οι έντονες αντιδράσεις συνήθως δείχνουν μια ανασφάλεια, το οποίο έχει να κάνει με εμάς τους ίδιους, πως το βιώνουμε εμείς.
    Το θέμα μας είναι, άντε και γύριζε αυτός, εσύ θα ήθελες να είσαι μαζί του μετά από αυτή τη διαδικασία που σε έχει υποβαλλει;
    Εγώ για να είμαι ειλικρινής πλεον, με το βλέπω ότι ο άλλος θέλει να είναι στο επίκεντρο και να μλάει για τα προβλήματά του, ξενερωνω με τη μία, κατεβάζω ρολα πως το λένε!
    Τους έχω βαρεθεί κατι τέτοιους τύπους :-p
    Το προβλημα μου ήταν γιατί εξαφανιστηκε και όσο περνανε οι μερες και το σκέφτηκα καλύτερα και λόγω του ότι έμαθα από κάποιον στην δουλειά οτι και ο πατερας του ήταν άρρωστος και ήταν όλη η οικογενεια του εδώ (δεν τον δικαιολογω που δεν μου ειπε τίποτα) ήταν η κτητικότητα που του εδειξα σε συγκριση με όλα όσα εχει στο κεφάλι του. Πολλοί μου γράψανε υπέροχα πράγματα παραπάνω που με βοήθησαν πολύ. Ναι δεν επρεπε να τον ζορίσω και αφού λέω πως δεν μου αρεσει να βάζω ταμπέλες σε ότι έχω και θελω να το βλέπω να εξελίσεται έκανα λάθος σε όσα του είπα. Αλλά ως εκεί. Ηταν ένας πολύ καλός άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ πιεσμένος και θέλει πολύ κατανόηση για τα ωραρια του και εγώ μάλλον μετά τα όσα εχω ζήσει δεν την έχω την υπομονη θέλω τον άλλο κοντά μου. Νομίζω πλεον πως δεν υπάρχει τρόπος να τον φερω πίσω και αυτό με θλίβει δεν μπορώ εδώ και 10 μερες να σηκωθώ από το κρεβάτι μου χωρίς θλίψη γιατί με κατηγορώ. Μου άρεσε πάρα πολύ όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα και νομίζω ότι άξιζε μια προσπάθεια να το παλέψουμε. Αλλά΄έχουμε και οι 2 πολλά θέματα από τους πρώην. Εχουμε ασχημα ωράρια. Και θέλει πολύ υπομονη όλο αυτό. Όπως τα πάντα άλλωστε. Αν μου θύμωσε τωρα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι πια απλά δεν μου είναι εύκολο να το ξεπεράσω από την μια μερα στην άλλη ιδίως όταν δουλεύουμε και στον ίδιο χώρο.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast