Γιατί εξαφανίζονται; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 103 of 103
    Senior Member
    Στην εργασια σου εννοω, στον ιδιο χωρο δεν εισαστε?

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Στην εργασια σου εννοω, στον ιδιο χωρο δεν εισαστε?
    Είναι σε διαφορετικο οροφο, όταν με φλερταρε εβρισκε δικαιολογιες και ερχοταν, μπορει να στειλει αλλους ανθρώπους για τις δουλειες του όπως και κανει τωρα πια...

Εχτές δεν κρατηθηκα και του εστειλα απλά ένα "τι κάνεις;" . Μου ειπε ΄οτι εχουν έρθει οι γονεις του και τον εχουν πρηξει να παντρευτει και έγινε και εκείνη η συζητηση και φρικαρε και ηταν λαθος του. Μου ειπε οτι ποτε δεν ειχε νευρα μαζί μου. Οτι δεν θελει να φυγω απο την δουλεια γιατι εχει ψυχολογικη συμπαρασταση. Μετά μιλήσαμε κανένα διωρο περί ανέμων και υδάτων και τελικά σταματησαμε να μιλαμε χωρίς να μου πει για ακόμα μια φορά να βρεθούμε. Δεν ξέρω πως να το φτιαξω, φτιάχνεται το μεταξύ μας;

Senior Member
    Μιλησατε πολυ ωρα. Εκεινος τι σου λεγε?

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μιλησατε πολυ ωρα. Εκεινος τι σου λεγε?
    Για την δουλεια, για τα μαθηματα μου, για το ότι θα ληξει η συμβαση μου, για τους γονεις του. αυτα τιποτα το συναισθηματικο...τιποτα που να δειχνει ότι θελει να με δει από κοντα. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο άντρας δεν θέλει να συνεχίσει μετά από κάποιο διάστημα σεξουαλικών επαφών ή γιατί στράβωσε με το οτιδήποτε, δεν πρέπει να εξαφανιστεί. Ούτε βέβαια να προφασιστεί δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά να τελειώσει την ιστορία οριστικά, ήρεμα και δείχνοντας σεβασμό προς τη γυναίκα με την οποία κάποιο έστω και για μικρό διάστημα πέρασε όμορφα. Ολο αυτό με έχει μπερδέψει...Τι θέλει; Ένα text girl.

Senior Member
    Καλυτερα που δεν πηγε η κουβεντα στα ιδια γτ παλι θα γινοταν ανακυκλωση και τσακωμος. Προσπαθησε να ηρεμησεις τουλαχιστον να φαινεσαι κουλ οταν μιλατε. Τα θεματα αυτα εχουν συνδεθει με πιεση γι αυτο δε σου λεει τιποτα, ειναι φρεσκο το θεμα αλλωστε. Η ανακυκλωση στις διαφωνιες δεν ωφελει σε τιποτα. Σου λεω καθαρα δηλ πως το βλεπει ο αντρας.Κανε λιγο υπομονη, το ξερω οτι θες ξεκαθαρες απαντησεις κ συντομα, αλλα πρεπει να κρατηθεις. Καλα δεν εχεις ξαναχωρισει? εντυπωση μου κανει. Τωρα σου λεει αμα της πω κατι θα μου ξαναπει τα ιδια κ θα μαλωσουμε, γι αυτο δεν παει εκει η κουβεντα. Θα γινει εμμεσα, οχι αμεσα.

Ότι και να γίνει πάντα καταλήγω να γίνονται όλα λάθος..Εχτες είχαμε βγει με κάτι φίλους σε ένα τσιπουράδικο. Κάποια στιγμή μου στελνει ένα μνμ και μου λέει " Εχω κάποια πραγματα σου και τα είδε η μανα μου και επειδή δεν ξερει θελει να τα πάρει." Δεν του απανταω...Περνανε 3 ωρες και μου στελνει " ηθελα σημερα να σου φερω τα πραγματα σου να σε έβλεπα κιολας αλλά μάλλον έχεις δουλεια..." Η ώρα ήταν 12. Του απαντάω ότι ¨"είμαι με φίλους και ότι γύρω στις 12 μιση θα το λήξουμε. Αν ήθελε να πάμε να πιουμε ένα ποτό στο κέντρο δεν είχα πρόβλημα και εγω θελω να τον δω" (μεγαλη βλακεία το ξέρω έπρεπε να του πω δεν μπορώ σημερα). Η ωρα πάει 1 παρά και μου στέλνει "μολις βγήκα από το μπάνιο και η ώρα πέρασε τι λες να βρεθούμε;" Του απανταω " κανε ότι θες απλά σε λίγο πρέπει να ξερω" μου απανατει " καλυτερα να τα πούμε καποια άλλη φορά, είναι αργα" Δεν του απαντάω " μου στέλνει στις 1μιση " Τι λες" δεν του απανταω, μου στέλενει ξανα από μιση ωρα "συμφωνείς" δεν απανταω μου στελνει 3 παρα "καλά..." Και σήμερα το μεσημερι του εστειλα ότι μου ειπε ότι δεν θα βρεθούμε και εγω γυρισα σπίτι και κοιμηθηκα και δεν είδα τα μνμ του. Δεν μου εστειλε καμία απάντηση...Τι είναι όλα αυτά πάλι?

Senior Member
    Ειναι οτι αυτα που σε συμβουλεψαμε καποιοι πιανουν. Τα πραγματα αυτα τι ειναι?

Senior Member
    Φίλη μου πρόσεχε μην καταλήξετε να παίζετε ταύλι και να λέτε για τις ζάντες του αυτοκινητου του σε λίγο..Φιλικά στο λέω..Να δείχνεις οτι σ ενδιαφέρει σαν άνθρωπος φυσικά,αλλά και οτι τον θέλεις και ερωτικά!

Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Φίλη μου πρόσεχε μην καταλήξετε να παίζετε ταύλι και να λέτε για τις ζάντες του αυτοκινητου του σε λίγο..Φιλικά στο λέω..Να δείχνεις οτι σ ενδιαφέρει σαν άνθρωπος φυσικά,αλλά και οτι τον θέλεις και ερωτικά!
    Το τρομακτικό είναι πως την παρασκευή μιλήσαμε και για αυτό...Δηλ τι πρεπει να του πω για να καταλαβει ότι τον θελω και ερωτικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by frauleniazwi View Post
    Ότι και να γίνει πάντα καταλήγω να γίνονται όλα λάθος..Εχτες είχαμε βγει με κάτι φίλους σε ένα τσιπουράδικο. Κάποια στιγμή μου στελνει ένα μνμ και μου λέει " Εχω κάποια πραγματα σου και τα είδε η μανα μου και επειδή δεν ξερει θελει να τα πάρει." Δεν του απανταω...Περνανε 3 ωρες και μου στελνει " ηθελα σημερα να σου φερω τα πραγματα σου να σε έβλεπα κιολας αλλά μάλλον έχεις δουλεια..." Η ώρα ήταν 12. Του απαντάω ότι ¨"είμαι με φίλους και ότι γύρω στις 12 μιση θα το λήξουμε. Αν ήθελε να πάμε να πιουμε ένα ποτό στο κέντρο δεν είχα πρόβλημα και εγω θελω να τον δω" (μεγαλη βλακεία το ξέρω έπρεπε να του πω δεν μπορώ σημερα). Η ωρα πάει 1 παρά και μου στέλνει "μολις βγήκα από το μπάνιο και η ώρα πέρασε τι λες να βρεθούμε;" Του απανταω " κανε ότι θες απλά σε λίγο πρέπει να ξερω" μου απανατει " καλυτερα να τα πούμε καποια άλλη φορά, είναι αργα" Δεν του απαντάω " μου στέλνει στις 1μιση " Τι λες" δεν του απανταω, μου στέλενει ξανα από μιση ωρα "συμφωνείς" δεν απανταω μου στελνει 3 παρα "καλά..." Και σήμερα το μεσημερι του εστειλα ότι μου ειπε ότι δεν θα βρεθούμε και εγω γυρισα σπίτι και κοιμηθηκα και δεν είδα τα μνμ του. Δεν μου εστειλε καμία απάντηση...Τι είναι όλα αυτά πάλι?
    Η πιο πιθανή μετάφραση:
    Έχω καύλες, πού να ξεχαρμανιάσω; Κάτσε να στείλω ένα μήνυμα να δω αν είναι εύκαιρη-ες (γιατί έχε υπ' όψιν ότι μπορεί να στέλνει κι αλλού!)
    Όλα αυτά τα μηνύματα τέτοιες ώρες (που μπορεί να έχει κατεβάσει κανείς και μερικά ποτάκια) σε κάτι τέτοιο αποσκοπούν.
    Κάποιος που θέλει να επιστρέψει κάτι, δεν θα θυμηθεί να το κάνει 1 η ώρα το βράδυ. Κοινή λογική.
    Αν δεν θέλεις μόνο σεξ, απόφυγε τέτοιες συναντήσεις. Δηλαδή, σου δίνω τα παπούτσια στο χέρι αλλά καλό και το σεξ του αποχαιρετισμού!

Μακαρι να ηξερα για τι με θελει...και μακαρι να ηξερα οτι με θελει μονο για σεξ,,, τοτε εδω και ενα μηνα δεν θα το ειχε επιδιωξειq.. Από την αλλη ένας αντρας 33 χρονων όποτε σε βλέπει και εχει μπροστα κοσμο, το να σου χαιδευει τα μαλλιά και το κεφάλι και να σε φιλάει στο μετωπο..τι είναι; Δεν μπορω να ερμηνεύσω την συμπεριφορα του...

Senior Member
    .....ωσπου παλι πηγε την συζητηση εκει πως φευγουν τα νευρα των ανθρωπων μου ειπε? Και του ειπα οτι χρειαζεται να παγαινουν καλα πολλοι τομεις Υγειοι οικογενειακο και επαγγελματικο περιβαλλον,υπομονη,χρηματι κος παραγων,ελευθερος χρονος και φυσικα αμοιβαιες αγκαλιες και φιλια...μπορει να χρειαζονται και αλλα αλλα για εμενα ειναι αρκετα...Και αυτος μου ειπε αρκει το σεξ νομιζω. Απο το ολοτελα..Και του λεω εγω ειμαι το ολοτελα? Και μου λεει γενικα μιλαω..Και μου λει τι λες?δεν πρεπει να εκτονωνεται ο ανθρωπος απο το ολοτελαΚαι του λεω Γενικα θα σου πω οτι δεν μου αρεσει να βαζω ταμπελες σε αισθηματα σε διαπροσωπικες σχεσεις ολοι ειμαστε θυματα της εξελιξης θετικης η αρνητικης ο χρονος δειχνει..αρκει παντα να υπαρχει αξιοπρεπεισ σεβασμος και ποιοτητα στα πανταΚαι μου λεει Δεν θίγεται η αξιοπρέπεια με αυτό... Είναι απλά μια επιλογή που ακολουθείς σε μια φάση της ζωής σου που έχεις ήδη κουραστεί από δίαφορες καταστάσεις και έχεις ρίξει διακόπτη.........
    Εχτές δεν κρατηθηκα και του εστειλα απλά ένα "τι κάνεις;" . Μου ειπε ΄οτι εχουν έρθει οι γονεις του και τον εχουν πρηξει να παντρευτει και έγινε και εκείνη η συζητηση και φρικαρε και ηταν λαθος του. Μου ειπε οτι ποτε δεν ειχε νευρα μαζί μου. Οτι δεν θελει να φυγω απο την δουλεια γιατι εχει ψυχολογικη συμπαρασταση. Μετά μιλήσαμε κανένα διωρο περί ανέμων και υδάτων και τελικά σταματησαμε να μιλαμε χωρίς να μου πει για ακόμα μια φορά να βρεθούμε. Δεν ξέρω πως να το φτιαξω, φτιάχνεται το μεταξύ μας;
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Η πιο πιθανή μετάφραση:
    Έχω καύλες, πού να ξεχαρμανιάσω; Κάτσε να στείλω ένα μήνυμα να δω αν είναι εύκαιρη-ες (γιατί έχε υπ' όψιν ότι μπορεί να στέλνει κι αλλού!)
    Όλα αυτά τα μηνύματα τέτοιες ώρες (που μπορεί να έχει κατεβάσει κανείς και μερικά ποτάκια) σε κάτι τέτοιο αποσκοπούν.
    Κάποιος που θέλει να επιστρέψει κάτι, δεν θα θυμηθεί να το κάνει 1 η ώρα το βράδυ. Κοινή λογική.
    Αν δεν θέλεις μόνο σεξ, απόφυγε τέτοιες συναντήσεις. Δηλαδή, σου δίνω τα παπούτσια στο χέρι αλλά καλό και το σεξ του αποχαιρετισμού!
    Μακαρι να ηξερα για τι με θελει...και μακαρι να ηξερα οτι με θελει μονο για σεξ,,, τοτε εδω και ενα μηνα δεν θα το ειχε επιδιωξειq.. Από την αλλη ένας αντρας 33 χρονων όποτε σε βλέπει και εχει μπροστα κοσμο, το να σου χαιδευει τα μαλλιά και το κεφάλι και να σε φιλάει στο μετωπο..τι είναι; Δεν μπορω να ερμηνεύσω την συμπεριφορα του...
    συμφωνω απολυτα με την μαριον για το προσφατο περιστατικο με την συναντηση και τα πραγματα που θα σου επεστρεφε.
    για την γενικοτερη συμπεριφορα, νομιζω οτι μαλλον δεν σου αρεσει αυτο που συμβαινει, παρα οτι δεν το καταλαβαινεις.
    ο τυπος ειτε με την σταση, ειτε με τα λογια, εχει ξεκαθαρισει απολυτα την θεση του.
    δεν λεω οτι το εκανε εγκαιρως, λεω ομως οτι ειναι πλεον ξεκαθαρος.
    σε συμπαθει, δεν ε χει καποιο θυμο για σενα, θελει να τα λετε κι αν θελεις κι εσυ, οποτε λαχει να κανετε και σεξ. δεν θελει ομως σχεση και μαλιστα το θεωρει δεδομενο οτι ειναι ξεκαθαρο μεταξυ σας ("απο το ολοτελα").
    το οτι αν ηθελε σεξ, δεν θα ειχε κανει τοσο μεγαλη αποχη, εξηγειται κατα την γνωμη μου με οτι δεν τρελαινεται ουτεγια το αν θα γινει το σεξ, αλλα δεν το αποκλειει. οπως πχ το βραδυ που σε θυμηθηκε, αλλα τελικα αλλαξε γνωμη.
    σε μια τοσο χλιαρη κατασταση φραουλενια , δεν μπορεις να βασιζεσαι με την καμια, εφοσον εσυ θελεις μια σχεση μαζι του.
    για το αν μπορεις να φιαξεις τα πραγματα μεταξυ σας, θεωρω οτι μπορεις, μονο για το σεξ ομως, οχι για κατι παραπανω.
    και παλι, οχι σε μια σταθερη βαση, αλλα καπως χαλαρα, οποτε βολεψει και τους δυο.
    θελεις κατι τετοιο? δεν μου φανηκε να το θελεις.
    συμφωνω με οσους σε συμβουλεψαν να βρεις κατι αλλο για να ηρεμησεις.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567