Πιεσμένος και προβληματησμένος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by partali View Post
    Οπα οπα σιγουρος αν ειμαι .Μιλαω για αντρικη φιλια οσο παραξενο και αν ακουγεται.Ναι του τυπου οτι δεν τον υπολογιζω και θελω να πηγαινω με τους την υπολοιπη παρεα,εγω προτεινα κατι για ολους.Απο μερους μου λοιπον μιλαω για καθαρα φιλικη σχεση...Απο το μερος του δεν ξερω τι μπορει να εχει σκεφτει,μ αυτα π εχουν συμβει δεν ξερω τι να σκεφτω.Ισως το κανει για τραβηξει προσοχη η κατι τετοιο σαν απειλη .Μαλλον ειναι εξικοιωμενος με την περισσοτερο απο το κανονικο......
    οπα οπα οπα... η περιγραφή σου δεν ταιριάζει σε φιλική σχέση (αντρική- ξαντρική, η φιλία έχει μια έννοια δεν διακρίνει φύλα)... μάλλον υπάρχει λανθάνων ερωτισμός από την μια (τουλάχιστον) πλευρά...

Junior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    οπα οπα οπα... η περιγραφή σου δεν ταιριάζει σε φιλική σχέση (αντρική- ξαντρική, η φιλία έχει μια έννοια δεν διακρίνει φύλα)... μάλλον υπάρχει λανθάνων ερωτισμός από την μια (τουλάχιστον) πλευρά...
    Συμφωνω οτι η φιλια δεν αναφερεται σε φυλα,ειναι απλα φιλία .στην απαντηση της Θεοφανιας ρωταγε για αν εισαι σιγουρη πως δεν υπαρχει κατι ερωτικο ? Απλα ηθελα να ξεκαθαρισω πως εχουν τα πραγματα ,ποια ειναι τα δεδομενα ωστε να γινει καλυτερη αντιμετωπιση .Απο την μερια μου δεν υπαρχει κατι το ερωτικο ,απο την μερια του αλλου δεν ξερω .Η συμπεριφορα του σιγουρα δεν παραπεμπει σε μια ελευθερη σχεση οπως η φιλια.

Μυσπ. πραγματικα κανω προσπαθεια και ολη η παρεα εχει κανει ως ενα σημειο.Τα θελει ολα δικα του ,προσπαθω να τον κατανοησω αλλα δυσκολευομαι αρκετα .Θελουμε να τον βοηθησουμε .Η συμπεριφορα του ειναι εφοσον με την ταδε περνας καλυτερα ή με τον ταδε περνας καλυτερα εγω θα απομακρυνθω .Κακο αυτο που θα πω αλλα ειναι λες και θες να σ αποκοψει.Οσο για μια σχεση μου μια κοπελα δεν νομιζω να την δει πολυ θετικα συμφωνω με εσενα .Και θα φρερω παραδειγμα μιεταξυ εμενα και μιας πολυ καλη κοινης μας φιλη κατι ειχε παιξει τελικα δεν προχωρησε και με τον καιρο οι φιλικες μας σχεσεις εγινσν ακομη καλυτερες.Καποια μερα την βρισκει σπιτι μ π ειχε περασει να κατσουμε νευριασε ,ισως γιατι εχει ξεκοψει λιγο μ αυτον.Ετσι νομιζα αρχικα τουλαχιστον, μετα μου κανει κυριγμα και μου λεει δεν ξερω γτ εχετε παρελθον εσεις οι δυο .Του λεω τι σε νοιαζει και νευριασε ακομη περισσοτερο.

Senior Member
    Συμφωνω οτι η φιλια δεν αναφερεται σε φυλα,ειναι απλα φιλία .στην απαντηση της Θεοφανιας ρωταγε για αν εισαι σιγουρη πως δεν υπαρχει κατι ερωτικο ? Απλα ηθελα να ξεκαθαρισω πως εχουν τα πραγματα ,ποια ειναι τα δεδομενα ωστε να γινει καλυτερη αντιμετωπιση .Απο την μερια μου δεν υπαρχει κατι το ερωτικο ,απο την μερια του αλλου δεν ξερω .Η συμπεριφορα του σιγουρα δεν παραπεμπει σε μια ελευθερη σχεση οπως η φιλια.

Μυσπ. πραγματικα κανω προσπαθεια και ολη η παρεα εχει κανει ως ενα σημειο.Τα θελει ολα δικα του ,προσπαθω να τον κατανοησω αλλα δυσκολευομαι αρκετα .Θελουμε να τον βοηθησουμε .Η συμπεριφορα του ειναι εφοσον με την ταδε περνας καλυτερα ή με τον ταδε περνας καλυτερα εγω θα απομακρυνθω .Κακο αυτο που θα πω αλλα ειναι λες και θες να σ αποκοψει.Οσο για μια σχεση μου μια κοπελα δεν νομιζω να την δει πολυ θετικα συμφωνω με εσενα .Και θα φρερω παραδειγμα μιεταξυ εμενα και μιας πολυ καλη κοινης μας φιλη κατι ειχε παιξει τελικα δεν προχωρησε και με τον καιρο οι φιλικες μας σχεσεις εγινσν ακομη καλυτερες.Καποια μερα την βρισκει σπιτι μ π ειχε περασει να κατσουμε νευριασε ,ισως γιατι εχει ξεκοψει λιγο μ αυτον.Ετσι νομιζα αρχικα τουλαχιστον, μετα μου κανει κυριγμα και μου λεει δεν ξερω γτ εχετε παρελθον εσεις οι δυο .Του λεω τι σε νοιαζει και νευριασε ακομη περισσοτερο.
    Αυτα που μου λες με βαζουν σε σκεψεις μηπως το ενδιαφερον του τεινει να γινει ερωτικο παντως σιγουρα προκεται για ιδιαιτερα κτητικο ανθρωπο,Αποκλειεται οταν βρεις κοπελα να του αρεσει αυτη η κατασταση,Μου θυμιζει μια φιλη μου απο το πανεπιστημιο ηθελε εμενα αποκλειστικα οχι ερωτικα ευτυχως ομως ζηλευε οταν εδειχνα προτιμηση κ ενδιαφερον για τις αλλες της παρεας ηθελε διαρκως κοπλιμεντα κ ειχε τελειομανια με την εμφανιση της,Απο οσα γνωριζω απο ψυχολογια τεινω στην αποψη οτι η συγκεκριμενη πιθανον πασχει απο ναρκισιστικη διαταραχη προσωπικοτητας κ στην περιπτωση αυτη δεν εισαι σε θεση να συναψεις ακριβως φιλους με την κλασικη εννοια της λεξης αυτο που χρειαζεσαι ειναι οπαδους δηλαδη ανθρωπους που ια σε θαυμαζουν κ θα σου δινουν αποκλειστικοτητα κ θα σε αποθεωνουν απεναντι στους αλλους,ενας τετοιος ανθρωπος ειναι πιθανον να προσβληθει πανευκολα απο ο,τιδηποτε εσ6τω κ το παραμικρο αρνητικο σχολιο,ειναι πιθανον κ ο δικος σου φιλος να πασχει απο κατι παρεμφερες εαν θελεις να βρεις να διαβασεις συμπτωματα ισως καταληξεις σε καποιο συμπερασμα,παντως ενας τετοιος ανθρωπος ειναι βαθυτατα ανασφαλης

Senior Member
    Εγω δεν πιστευω πως ο φιλος σου σε γουσταρει..θα το εκδηλωνε αλλιως κι οχι με το να σε θελει αποκλειστικα για φιλο του.πιο πολυ μου φαινεται για καποια διαταραχη προσωπικοτητας εκ μερους του φιλου σου ..θα συμφωμησω με την μυσπ!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Αφου ειναι τοσο καλος σου φιλος αλλα θελει ολη την ωρα παρεα, ζητησε του δανεικα ενα ικανο ποσο.

Junior Member
    Παιδια η κατασταση παντως εχει γινει ακρως πιεστικη,αν και ειμαι ατομο με υπομονη εχω ερθει στα ορια μου ....Καπως πρεπει να αλλαξει η ολη κατασταση....

Senior Member
    Παιδια η κατασταση παντως εχει γινει ακρως πιεστικη,αν και ειμαι ατομο με υπομονη εχω ερθει στα ορια μου ....Καπως πρεπει να αλλαξει η ολη κατασταση....
    τι εγινε? του μιλησες? προσπαθησες να μιλησεις σε καποιον συγγενη του?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Junior Member
    Καλησπέρα κι από μένα... Αρχικά πιστεύω πως ο φίλος σου έχει κάποιο πρόβλημα που ίσως να μην είναι στο χέρι σου (μόνο) να το λύσεις... Δεν υπάρχει δικαιολογία από τη στιγμή που προσπάθησε να κάνει κακό (έστω και φαινομενικά) στον εαυτό του... κάποιος άλλος στη θέση του αν θεωρούσε ότι τον κάνεις πέρα ή θα σου μιλούσε για να το ξεκαθαρίσετε ή θα σ έκανε πέρα κι αυτός. Δε θα σου έλεγε ότι σε μισεί κ ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του.. Επιπλέον ίσως όπως λες να είναι καθαρά φιλική η σχέση σας αλλά είσαι σίγουρος για το πώς σε βλέπει αυτος; μεταξύ μας τέτοιες συμπεριφορές δεν συνηθίζονται σε αντρικές φιλίες... (Δεν το λέω με προσβλητική διάθεση!Εξηγώ τι κατάλαβα για το φίλο σου διαβάζοντας το μήνυμά σου) Παρεξηγεί τα πάντα, δε θέλει άλλους ανάμεσα στη φιλία σας, θέλει την αμέριστη προσοχή σου... Ακούγεται σαν να έχει ψύχωση μαζί σου(όχι πονηρή απαραίτητα) και μάλλον δεν είναι απ' τους ανθρώπους που θα κάτσει να το κουβεντιάσετε ε; Ίσως θα πρεπε να μιλήσεις σε κάποιον δικό του πριν γίνει κάτι χειρότερο. Ίσως έχει όντως κάποιο πρόβλημα και να χρειάζεται βοήθεια..

Senior Member
    Επισπευσε την διαδικασια να μιλησεις σε καποιο οικειο του προσωπο,Αυτο που πρεπει να καταλαβεις βεβαια ειναι οτι δεν εισαι ειδικος να τον θεραπευσεις ο ιδιος,Μαζι με την παρεα σου μπορειτε να του επιβαλλετε τα θελω σας με το μαλακο μπορειτε ισως να καλυτερεψετε την κατασταση ομως δεν μπορειτε να επιλυσετε πληρως το θεμα,Οργανωθειτε σαν παρεα κ δωστε του να καταλαβει οτι τον θελετε ομως θα ειστε ολοι μαζι κ δεν θα ειναι μονο μαζι σου να σε πρηζει

Page 2 of 2 FirstFirst 12